91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #66301 Akkor, ahogy most állunk :
- A TS akkor rendben
- 4.11.1, vagy 4.12-es patch. A 4.11.1-est még ne temessük, mert a létszámot tekintve még ez a nyerőbb a mostani állás szerint
- péntek este egyeztessünk a játék időpontjáról
- akkor eddig zmok, Frenky és én mennénk együtt -
Kint van a mai repülés briefingje is. -
Puma fórumon kint van a hamarosan induló új online war (clod) szabálytervezete. A csütörtöki repülésektől független. -
Feró Flex #66298 Köszönöm a Ts-t.:O)
Nem tudok jönni nem leszek itthon vasárnap délutánig de köszönöm a bizalmat.:O) -
zmok #66297 Köszi!
-
artivizsla #66296 Ma rohangálok egész nap és két elmenetel között nézek rá a forumra, így egy kis zavar támadt az erőben, mert egy pillanatra kevertem a két nevet, a Frenkyt és a FeroFlexet. Jönnél te is IL2 online a hétvégén ? -
artivizsla #66295 Továbbítottam zmok és FeroFlex mellett, neked is a TS adatokat. -
artivizsla #66294 OK. Akkor a privit továbbítom zmoknak, ill. FeroFlexnek. Köszi. -
55manfred #66293 Szerintem valami még nem jó a 4.12-nél, mert offline kampányt akarnék repülni, de csak azokat tudom elindítani amelyiknek van egy fekete-fehér bevezető videoja... :(
Más. A SAS mod aktivátorral össze lehet hozni a hsfx -t ? -
Frenky #66292 Akkor kérhetek egy privát üzit a hozzáféréssel? Thx. -
Frenky #66291 Részemről okés... -
Akik ide rendszeresen írnak, nekik megadható. Nyilvános helyre viszont nem kerülhet ki sem az IP, sem a jelszó. -
artivizsla #66289 Hali !
- hétvége jó nekem is
- a 4.12-es verzió is megfelel
- Tom adott jelszót TS-re, így tudnánk kommunikálni
- szerintem is elég felmenni egyenlőre egy 4.12-es serverre
- nem egymás ellen gondoltam, hanem 2-3-4-en összeállnánk és egymást segítve mennénk közösen pl. egy támad, kettő meg fedezi, ill. zárja a menekülési utakat stb.
- ha ez működne és örömünket leljük benne, akkor majd eldöntenénk a továbbiakat
-
Frenky #66288 Egy kis kikapcsolódás...
-
artivizsla #66287 Kösz, megkaptam.
Fero Flex-nek és zmok-nak átadható, ha nekik még nincs meg ?
-
Feró Flex #66286 ITT keresgélj. -
Frenky #66285 Hi! Lenne egy kérdésem, az UltraPack hangjai szerintem a legjobbak. Hogyan és mit kellene kimásolni, hogy a jelenlegi 4.12 játékomban azok legyenek, úgy, hogy az UP3 nem telepítem ebbe a játékba? Vagy csak a MOD_al műXik? Az UP 3.0RC4 jelenleg csak a 4.10.1 verzióval jó, ezért nem akarom "visszapatch_elni" :-) -
Frenky #66284 Hi! Szerintem egyszerre csak 1 játékot lát. hyperlobby.ini és ott kell átírni ha MOD_os szerverre akarsz menni, szerintem elég macerás. Nálam így néz ki: gamepath=D:\Games\IL-2 Sturmovik 1946 -
Frenky #66283 Hi!
Hétvégén nekem a szombat vagy vasárnap délelőtti időpont lenne jó, soXor nehéz is ezt a többiekkel egyeztetni.
Írjátok + kinek mikor lenne jó. Nekem most a 4.12 patch van fent én azokon a szervereken tudok játszani, semmi MOD.
Persze csinálhatok egy másolatot, amit HSFX (tudtommal 4.11.1-ig jó) vagy UP3_al feljavítok.
TS szeró jó lenne, talán itt a Fórum_os Vezérek tudnak segíteni.. Elég az is ha a Lobby_n felmegyünk egy szerverre,
de ott adott a map és mások is jöhetnek, persze ez nem gond.
(Régebben volt egy saját szerverünk, ott indítottam egy dedikált játékot,ami az IL2SC_vel be volt állítva, úgy hogy a hyperlobby is látta) jó is volt csak ugye akkor is kevesen voltunk...
Véleményem szerint ma már minden „háztartásban” van elég sávszél, hogy bár ki tudjon indítani egy Lobby_t.
Ebben az esetben a Routert is meg kell nyitni, mert akkor nem látjuk majd a hostoló játékát.
Én már régen szeretnék egy jó csapatot, ahol az IL-2 Sturmovik 1946-al tudnánk közösen repülni,
csatázni, esetleg köteléket gyakorlolni, stb. Részemről OK. Üdv. Frenky
-
VO101 tvr #66282 A naturalpoint.com-ról. Cimborám hozza haza. -
Fürtös #66281 Valahogy úgy körül. -
sakkay #66280 Ok köszi. -
Igen, minden csütörtökön van. Holnap nap közben majd kirakom puma fórumra, hogy mi lesz a feladat. -
sakkay #66278 Holnap lesz repülés Tom? -
küldtem privátban -
Feró Flex #66276 Ja csak simán az a biztos,szerver passz...Ez ilyen optikaí cucc,fx,hd,stb. -
artivizsla #66275 A sima, mod nélküli 4.12-re menjen ? A serveren nem lesz gond ? -
artivizsla #66274 Tom. Tőled, vagy Sanyótól lehet jelszót kérni a TS-re? -
Feró Flex #66273 4.12-re biztosan a többin kérdéses! -
zmok #66272 Tegnapelőtt jelent meg a patch, és már most van 4-5 server. Pár nap, és mindenki átáll. -
artivizsla #66271 Lehet, hogy egy darabig még maradni kellene a 4.11.1-es servereken, mert azon még egyenlőre jóval többen vannak, mint a 4.12-esen.
A lobbyn be lehet állítani több elérési útvonalat is, vagy egyszerre csak egy játékot helyét látja ? -
zmok #66270 Részemről:
- Szombat délután, vagy Vasárnap 11- után.
- Van a lobbyn 4.12-es szerver (Nem görcsölök modokkal.)
- Megbeszéljük TS-n, és ugyanarra a szerverre lépünk fel.
- Később megpróbálhatunk összehozni egy privát szervert.
- Ebből a fórumból bárki csatlakozhat, nagyon jó kis közösség.
-
artivizsla #66269 Repülős llet. -
artivizsla #66268 Mindhárom mod-ra felmegy, vagy csak az UP3RC4-re ? -
artivizsla #66267 A 4.11.1-es serveren lehet menni a 4.12-es patch-el is ? -
artivizsla #66266 Zmok + Frenky :
- hétvégén mikor ?
- 4.11.1 vagy hsfx serveren menjünk-e ?
- kellene egy TS jelszót kérni majd valakitől előtte
- szerintem a 10 Mb/s elég, nekem is annyi van
- miért kell hostolni, nem elég, ha a lobbyn ugyanarra a serverre lépünk fel ?
- ha más is kedvet kapna hozzá, akkor eldönteni, hogy ki legyen a "saját" server, könnyebb, ha egy kézben futnak össze a szálak -
artivizsla #66265 Augusztus után a következő utad haza az karácsony lesz megint ? -
A hsfx mod elég jól néz ki ezen a videón:
-
Elég ha csak az aláírásodba beírod: "IL-2: Cliffs of Dover: 1/3_vszd_Tazar" -
Frenky #66262 Hi! Ma csináltam az új javítással, repkedtem...