91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #66341 Még szado-mazo is? :DD -
zmok #66340 Kérlek: alázz még!!!
-
Solt #66339
-
zmok #66338 Fúúúú, nem úgy!!!! (Lightos homofób.)
Bakker...
-
Solt #66337 "Szombaton újra meg kell tanulnom járni..."
Mond meg a haveroknak, hogy csak óvatosan, mert még szűz vagy! :DDD -
zmok #66336 Vasárnap du. leszek TS-en. -
zmok #66335 - Most indulok egy legénybúcsúba... (Fél berúgás=pénzkidobás, ismerve a társaságot.
)
- Szombaton újra meg kell tanulnom járni...
- Vasárnap meg repülni...
-
feca1229 #66334 Köszönöm! -
Atagon nincs skin letöltés, senki nem látja a skined. Az AWC-n van letöltés, ott viszont nem szólnak ellene. -
A clod kapcsán már nem egyszer téma volt a swasztika. Amit a #66326 -ban leírtam, azt nem tudom egyszerűbben leírni. A német szabályozás egyébként annyira szigorú, hogy az ott forgalomba hozott játékokban pl. a vér sem lehet vörös, hanem csak zöld. -
artivizsla #66331 OK. Működik a dolog.
-
Kijelentkezel, és ahol a nevet és a jelszót írod be, ott az Ok-ra klikkelésnél nyomod a Ctrl és a Shift gombot is. -
feca1229 #66329 Hamár a horogkeresztnél járunk, az ATAGon lehet horogkeresztes festéssel reppeni, vagy nem. Ne hogy már valamelyik antifasisztàt megbántsam. Én is ugy gondolom, hogy a német gépekhez hozzátartoznak kampók! -
artivizsla #66328 Tom. A lobbyn hogy lehet megváltoztatni az elérési útvonalat? Tegnap engedte,ha a kapcsolatot megszüntettem, de ma megint nem tudom. Ha az IL2 1946-ot választom, automatikusan elindul a beállított útvonalról, ami most a 4.12-es verzióra mutat. -
Johann Wind #66327 Kellene a beállításokhoz egy szvasztika on/off opció. De ez nem lehetséges, mert túl egyszerű lenne.
Én magyar vagyok, engem nem zavar egyik sem a gépeken. Nem politizálni akarok, csak úgy eszembe jutott. -
Oroszoknál és a németeknél is tiltott jelvény. Ez meg egy játék, nem történelmi dokumentum. Pont. -
VO101 tvr #66325 Ez már ugyi politika. Hogy vöröscsillag miért és a horogkereszt miért nem. Nyilván, mert nem minden áldozat egyenlő
-
Johann Wind #66324 Nem tudom mit kell tőle f.sni. Ennyi erővel akkor vörös csillag sem lehetne. Nem realisztikusak a gépek festései a "horgas kereszt" nélkül. -
A G.50-en bugos, nem érzékeli az egér klikkelését. Állíts be gombokat a magneto +- -ra és jó lesz. -
Majd a festésekre fogékony játékosok, modderek (én utóbbi közé sorolom magam inkább ..
) majd mi felfestjük!
-
A szvasztikát nem merik felfesteni a gépre. Jó kis szimulátor lesz. :/ -
VO101 tvr #66320 Come stai Ragazzi 
A G50 hajtőművét hogyan lehet leállítani? Benzincsap nem működik rajta és a Magnetokat is hiába tekerem le...
Többedjére sem ugrik ki a katonám a gépből, akárhogy is próbálom.
Bug-os?
-
lala42 #66319 Jó lett volna négány kocka a belső nézetről is. Eddig nem rossz. Jó a koszolása. -
lala42 #66318 1./Csend, vagy kiüritettema termet.
2./Az a parlamenti hangnem, valamint légkör.
3./Én vagyok az Úr.
4./Azok az előzmények, melyek ezt a törvényt kisérték.
Nem vagyok (még vagy 2 hónapig)itt az emeleten érdekelt csak figyelemmel kisértem.
Ne legyen igazam, de lesz ott még kutyább dolog is. Ismerve ill. tudva néhány dolgot. -
VO101 tvr #66317 Hogy jön a földtörvény szavazásához 1936? -
lala42 #66316 1936-ban így kezdődött valahol Európában. Off.
Off, vagy UFF ? -
Battle of Stalingrad - Bf 109F4 géppár videó -
VO101 tvr #66314 Gépismeret
-
GálTomi #66313 Többször előfordult már hogy nem tudtam eldönteni hogy az "ellenségem" ellensége az tényleg a barátom? Mert néha nem úgy nézett ki :D -
Solt #66312 Köszönöm Uram! :) -
VO101 tvr #66311 Lehet! F10 a váltókapcsolója. -
Solt #66310 Urak!
CloD-ban lehet egérrel nézelődni? -
VO101 tvr #66309 Annyira rettegik az olasz gépet, hogy félórás-órás repülés alatt egyszer biztosan lelő egy 109-es :-) Hiába nem pamacsol a légvédelem saját terület felett, biztos ami biztos alapon :-) -
sakkay #66308 Jó volt a repülés, meg érdekes is, köszi srácok! -
artivizsla #66307 Megint egy repülős lelet. -
artivizsla #66306 Megoldódott. A kapcsolat bontása után már engedi az új elérési útvonalat megadni. -
artivizsla #66305 Csakhogy nekem nincs olyan fájlom, hogy "hyperlobby.ini", a lobby pedig induláskor a 4.11.1-re lett beállítva és most nem tudom átállítani másik verzióra. -
GálTomi #66304 Pedig ha tudnád hogy rettegik az olasz ipar gyöngyszemét!Én is csak pont más miatt! -
Tomcsikám:) Én ebbe a dög melegbe meló után ,amikor még a cerka hegyéről is patakokban folyt az izzadság,oda nem ülnék a gép elé 5-6 percnél többet:)
Most a serezés ideje aktuális nálam:) -
GálTomi #66302 Ma hivatalosan bebizonyosodott, hogy a CloD káros az egészségemre! Ma nyomtatták ki a 24 órás vérnyomás diagramot. Egész nap a ideális érték körül volt de este 20.00-22.00-ig kiugróan magas! Nem akarta a háziorvosom elhinni hogy akkor szoktam kikapcsolódni és pihenni.