91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem volt időm de van egy ami készen van küld el a címed.
  • Her Laca
    Nem kéne szólni nekik hogy kapjanak már a fejükhöz ?
    Ki a retek akar Ai ra lövöldözni póttankért ?
    Meg mi ez a fizetős plusz gép? Idióta. Ennyit tudok mondani.
    Öreg vagyok én már ehhez a bohóckodáshoz.
  • Hecker007
    Ekkora marhaságot egy szimbe... feltéve hogy szim lesz és nem egy repülős BF3.
  • VO101Tom
    Olvastátok a legújabb BoS dev diaryt? Nem lesznek fizetősek a kiegészítők (csak fizetős plusz gépek), helyette a póttankot, gépágyúkonténert, páncélüveget (!) stb (5 db kieg/gépet terveznek) pontokkal tudod kiváltani (un-locking), amiket sikeres fel és leszállásért (!), gépek lelövéséért vagy küldetések teljesítéséért kapsz (ezek a pontok csakis a single playeres küldetésekkel szedhetők össze, viszont multiban sem használható amit itt nem váltasz ki). A skineket is hasonlóan lehet megszerezni a történelmi küldetésekben (nem lesznek custom skinek sem, csak történelmi német/orosz). Online szervereknek is két csoportja lesz, egyik gyűjti a központi statisztikát rólad, a másik nem. A srácoknak lehet, hogy le kéne állni a Battlefield-el, mielőtt még több marhaságot szednek át onnan :/
  • acidrain
    Jónak tűnik, szép képek!
  • Nesu
    és ez ?

• Hecker007
    Klusi86-nak hála megvan a Track IR 5, egyelőre a sapival próbálgatom, viszont kéne egy kis segítség, hogy a profilt hogyan állítsam be a clodhoz.
  • VO101Tom
    TF dev update fotók. A gépek tükröződésén csiszoltak sokat, a dev update-nek ez a témája is. Amit még lehet látni, a táj változásai. Átdolgozott talaj textúra és javított épület-LOD. Kiadási dátum nincs.

Képek itt:
    http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=4869
  • Nesu
    akkor egy kis másabb ...

• Sanyo
    Oké.
  • VO101Tom
    lesz, puma fórumban olvasható a briefing a bejelentkezetteknek (Sanyo, ezt lehet, hogy vissza kéne állítani, olvasni bárki olvashassa, íráshoz kelljen a bejelentkezés), egyébként az angolok TS-n vagyunk már.
  • lala42
    Lesz harc?
  • lala42
    És a WAR?
  • Sanyo
    Valamiért nem megy, már szóltam a rendszergazdának.
  • lala42
    Gyerekek, mi van a TS-el? Nálam tegnap elszállt a TS, és nem tudok csatlakozni azóta. Lesz-e WAR?
  • Feró Flex
    "these aircraft F-4, A-7, MiG-21,L-39 .L-159 and other new aircraft will they be available in the UP-3.1"
  • Solyom2
    Kösz, most már működik.
    Erre a problémára tudtok valami megoldást:
    Karrier módban már sokadszorra fordult elő, hogy a légi győzelmeimet a gép a küldetés végén az alakulat egy másik pilótájának adta, én meg nem kaptam semmit. Például volt már, hogy lelőttem 2 gépet, de a bevetés végén a gép a 2 győzelmet annak a pilótának adta, aki még a küldetés elején elesett, és helyette engem nyilvánított halottnak. Mintha felcserélődtünk volna.
  • Fürtös
    Autopilot automation-t keresd a controlsban azzal lehet váltani,hogy nézetváltásnál maradjon-e Ai irányítás.
    Ha jól emlékszem.
  • Solyom2
    Köszi, a nézet probléma megoldódott, úgy van ahogy mondtad.
    Az autopilótát megnéztem, A-ra van állítva, alapból így van. A kabinnézet pedig az F1.
  • VO101Tom
    1. nézd meg, hogy a kabinnézet és az autópilóta nincs-e véletlen ugyanarra a gombra állítva
    2. A "Snap" és a "Pan" nézet az a két mód, amikkel nézelődni lehet, és amit le is írsz. Az egyiknél visszaugrik a nézet, a másiknál ottmarad. Asszem az F9-el lehet váltani a két mód között.
  • Solyom2
    Újra kellett raknom a játékot, szóval megint telepíthettem a DBW-t. Működik is rendesen, de van két dolog az irányításnál ami most másképpen van.
    1. amikor külsőnézetből pilótafülke nézetre váltok az autopilot rögtön kikapcsol, emlékszem hogy mikor először néztem a DBWt ez nem így volt.
    2. a numerikus billentyűzetet is megkavarta. Azelőtt az 5 automatikusan középre pozicionálta a nézetet, és ha mondjuk a 6-os gombbal jobbra néztem, akkor a kép ott is maradt, és a kamera nem ugrott vissza a helyére ahogy elengedem.
  • Feró Flex
    Fantasztikusak a képek,köszi:o)!
  • repvez
    Igen , Sanyo oldalán a többi :)
  • Willenbrock
    Zeltweg? Kecskeméten lesz Mig-15 is, a lengyelek hoznak: http://repulonap2013.hu/mi-hol-mikor
  • repvez
    A hétvégén lőttem :)
  • Frenky
    HI! 7végén a Fiaimmal repültünk egy kicsit, mert itt a fórumban megbeszélt Online repülés sajnos nem jött össze..

• artivizsla #66435
    Kávé mellé.

1.

2.

• artivizsla #66434
  • Her Laca
  • Szepy2884
    bocs vizsla, de én sem értem miért rongálod magadat :D
  • Szepy2884
  • artivizsla #66430
    erről lemaradtunk, sajnos.
  • he111
    mi ez a fos?
  • artivizsla #66428
    Megjelent.

• Willenbrock
    Vagyis mindjárt. Csak egy 3 kerekű kocsi volt amúgy,amit a cég gyártott.
  • Willenbrock
    Mingyárt mutatnak a Tényekben egy Messzerschmittet!
  • Sanyo
    LaGG-3 kötelékrepülés
  • GálTomi
    Keresd a Magyar repülés történeti társaságot. linkszívem szerint Gyenes Balázs barátomat is ajánlom. A Felhő Katonái
  • Solyom2
    Nvidia Geforce 7300GT-t használok, de ehhez már felraktam a legújabb drivert.
  • Willenbrock
    Harc Mig-15-tel cfs2-ben: (Az AI F-86F-et is alig lehet leszedni.)