91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem volt időm de van egy ami készen van küld el a címed. -
Nem kéne szólni nekik hogy kapjanak már a fejükhöz ?
Ki a retek akar Ai ra lövöldözni póttankért ?
Meg mi ez a fizetős plusz gép? Idióta. Ennyit tudok mondani.
Öreg vagyok én már ehhez a bohóckodáshoz.
-
Ekkora marhaságot egy szimbe... feltéve hogy szim lesz és nem egy repülős BF3. -
Olvastátok a legújabb BoS dev diaryt? Nem lesznek fizetősek a kiegészítők (csak fizetős plusz gépek), helyette a póttankot, gépágyúkonténert, páncélüveget (!) stb (5 db kieg/gépet terveznek) pontokkal tudod kiváltani (un-locking), amiket sikeres fel és leszállásért (!), gépek lelövéséért vagy küldetések teljesítéséért kapsz (ezek a pontok csakis a single playeres küldetésekkel szedhetők össze, viszont multiban sem használható amit itt nem váltasz ki). A skineket is hasonlóan lehet megszerezni a történelmi küldetésekben (nem lesznek custom skinek sem, csak történelmi német/orosz). Online szervereknek is két csoportja lesz, egyik gyűjti a központi statisztikát rólad, a másik nem. A srácoknak lehet, hogy le kéne állni a Battlefield-el, mielőtt még több marhaságot szednek át onnan :/ -
Jónak tűnik, szép képek! -
és ez ?
-
Klusi86-nak hála megvan a Track IR 5, egyelőre a sapival próbálgatom, viszont kéne egy kis segítség, hogy a profilt hogyan állítsam be a clodhoz. -
TF dev update fotók. A gépek tükröződésén csiszoltak sokat, a dev update-nek ez a témája is. Amit még lehet látni, a táj változásai. Átdolgozott talaj textúra és javított épület-LOD. Kiadási dátum nincs.
Képek itt:
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=4869 -
akkor egy kis másabb ...
-
Oké. -
lesz, puma fórumban olvasható a briefing a bejelentkezetteknek (Sanyo, ezt lehet, hogy vissza kéne állítani, olvasni bárki olvashassa, íráshoz kelljen a bejelentkezés), egyébként az angolok TS-n vagyunk már. -
lala42 #66450 Lesz harc? -
lala42 #66449 És a WAR?
-
Valamiért nem megy, már szóltam a rendszergazdának. -
lala42 #66447 Gyerekek, mi van a TS-el? Nálam tegnap elszállt a TS, és nem tudok csatlakozni azóta. Lesz-e WAR? -
Feró Flex #66446 "these aircraft F-4, A-7, MiG-21,L-39 .L-159 and other new aircraft will they be available in the UP-3.1"
-
Solyom2 #66445 Kösz, most már működik.
Erre a problémára tudtok valami megoldást:
Karrier módban már sokadszorra fordult elő, hogy a légi győzelmeimet a gép a küldetés végén az alakulat egy másik pilótájának adta, én meg nem kaptam semmit. Például volt már, hogy lelőttem 2 gépet, de a bevetés végén a gép a 2 győzelmet annak a pilótának adta, aki még a küldetés elején elesett, és helyette engem nyilvánított halottnak. Mintha felcserélődtünk volna. -
Fürtös #66444 Autopilot automation-t keresd a controlsban azzal lehet váltani,hogy nézetváltásnál maradjon-e Ai irányítás.
Ha jól emlékszem. -
Solyom2 #66443 Köszi, a nézet probléma megoldódott, úgy van ahogy mondtad.
Az autopilótát megnéztem, A-ra van állítva, alapból így van. A kabinnézet pedig az F1. -
1. nézd meg, hogy a kabinnézet és az autópilóta nincs-e véletlen ugyanarra a gombra állítva
2. A "Snap" és a "Pan" nézet az a két mód, amikkel nézelődni lehet, és amit le is írsz. Az egyiknél visszaugrik a nézet, a másiknál ottmarad. Asszem az F9-el lehet váltani a két mód között. -
Solyom2 #66441 Újra kellett raknom a játékot, szóval megint telepíthettem a DBW-t. Működik is rendesen, de van két dolog az irányításnál ami most másképpen van.
1. amikor külsőnézetből pilótafülke nézetre váltok az autopilot rögtön kikapcsol, emlékszem hogy mikor először néztem a DBWt ez nem így volt.
2. a numerikus billentyűzetet is megkavarta. Azelőtt az 5 automatikusan középre pozicionálta a nézetet, és ha mondjuk a 6-os gombbal jobbra néztem, akkor a kép ott is maradt, és a kamera nem ugrott vissza a helyére ahogy elengedem. -
Feró Flex #66440 Fantasztikusak a képek,köszi:o)! -
Igen , Sanyo oldalán a többi :) -
Zeltweg? Kecskeméten lesz Mig-15 is, a lengyelek hoznak: http://repulonap2013.hu/mi-hol-mikor -
A hétvégén lőttem :)
-
Frenky #66436 HI! 7végén a Fiaimmal repültünk egy kicsit, mert itt a fórumban megbeszélt Online repülés sajnos nem jött össze..
-
artivizsla #66435 Kávé mellé.
1.
2.
-
artivizsla #66434
-
-
Szepy2884 #66432 bocs vizsla, de én sem értem miért rongálod magadat :D -
Szepy2884 #66431 
-
artivizsla #66430 erről lemaradtunk, sajnos.
-
he111 #66429 mi ez a fos? 
-
artivizsla #66428 Megjelent.
-
Vagyis mindjárt. Csak egy 3 kerekű kocsi volt amúgy,amit a cég gyártott. -
Mingyárt mutatnak a Tényekben egy Messzerschmittet! -
LaGG-3 kötelékrepülés -
GálTomi #66424 Keresd a Magyar repülés történeti társaságot. linkszívem szerint Gyenes Balázs barátomat is ajánlom. A Felhő Katonái -
Solyom2 #66423 Nvidia Geforce 7300GT-t használok, de ehhez már felraktam a legújabb drivert. -
Harc Mig-15-tel cfs2-ben: (Az AI F-86F-et is alig lehet leszedni.)