91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #66701 [img]http://kephost.hu/thumb-6425_51EE46F2.jpg[/img][/url]]Megmondta az anyukám, hogy repülni veszélyes... -
Mai napig korrekt kártya. -
Siraly72 #66699 erröl mi a vélemény?
ASUS HD 6970 2GB GDDR5 256bit
jobb mint a engt DCi2 oc 1gb -
Lacusch69 #66698 Jééééééééé!!!!!!!!!!!
-
zmok #66697 Szia! 
(Biztosan van pár jó sztorid, a régi-szép időkből!?)(IL-2 1946)
-
Üdv Mindenkinek! Rég jártam erre. Gondoltam rátok köszönök :) -
artivizsla #66695 Ismét repülős lelet. -
GPx8 #66694 Off
Köszönjük. :)
Én már átéltem, de csak kétkormányos gépekkel, mert örök kezdő vagyok... :D
(Klasszikus "fehér" géppel még nem repültem).
-
GálTomi #66693 Replika -
artivizsla #66692 Kávé mellé. -
artivizsla #66691
-
Szepy2884 #66690 Köszönöm mindenkinek a kedves gratulációkat 

Szívből kívánom hogy Ti is éljetek át ugyan ezt, de minimum hasonlókat
Hálám jeléül, most újra szét offolnám a fórumot a mai nap életképeivel :)
Aki szereti a dugattyús motorok öblös hangját, pláne ha az ráadásul egy 1000 LE-ős 9 hengeres csillag motor akkor az talán nem veszi tolakodásnak a most következő kis videót:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uhkQncHZyEQ#at=315
(valamiért nem megy a videó beszúrás) Az An-2 hangja nálam olyan számba megy mint egy jó kis V8-as Hemi motor vagy a egy Bell Huey
Borsódzik tőle a hátam és egyszerűen immádom
-
Állat lesz ez a Star Wars mod. Lézernyalábok szeletelik a He-111-et, és van egy csodás kép a Halálcsillag-ról is. 
-
GPx8 #66688 Gratulálok! -
Romeo One #66687 Köszönöm, működik a trimmes dolog. -
Mondjuk elég érdekesen néz ki a reflektor fénye. -
TF Friday Update -
GálTomi #66684 Ahogy Pogi is írta. Bekapcsolt level stabilizátornál az oldalkormány trimmelésével tudod pontsítani rárepülés pontosságát! Ezt hiányzik nekem a Clod-ból ott nem tudom oylan pontosan rajta tartania szálkeresztet a célterületen
-
Én konkrétan az oldalkormány trimmjére gondolok azzal lehetett fordulni úgy is, hogy be volt kapcsolva a level stabilizer. -
Kikapcsolod, rálépsz kicsit visszakapcsolod. A level stab rögzít minden kormányt. -
Romeo One #66681 Igen, 46. Megnézem, bár első kísérletre nem történt semmi az oldalkormánnyal sem. -
Ha jól emlékszem és a 46-ról beszélünk, akkor csak az oldalkormány-trimmel lehet valamelyest korrigálni. -
Romeo One #66679 Bombázóban, ha bekapcsolom a level stabilizert, akkor célzáskor tudom oldalra helyesbíteni a repülés irányát? -
"The official project announcement, alongside screenshots, videos, schedules, and the most detailed feature description you’ve ever seen on any flight sim ever, will come no earlier and no later than September 1st, 2013. The date is very important for the project. We cannot miss it. Be there."
Már kezdődik az ígérgetés. Egy láda sörben fogadnék bárkivel, hogy a "no earlier and no later"-rel lesznek zizegések.
(bocs, csak VérPestaként néha átnézek a WT-ből a hírekért
)
-
artivizsla #66677 A Stab 63 az nem egy menedzselő program ? -
fischi #66676 Köszönöm a választ!
Hát ezek az új típusú felhők azt hittem abban vannak stb- szóval nem tudom kell e bele? -
OFF
Itt egy pár útvonalrepülés leírás, FSX alól. Nagyon hangulatosak.
Zacsi kalandjai a nagy pocsolya felett -
sakkay #66674 Majdnem kiköptem a shakem tartalmát a monitorra! Ez ku*va jó!
-
Lali megmondja a tutit a Sólyom Airways-ről. XD
-
artivizsla #66672 Most olvastam a "Háborús emlékek" c. könyvben két érdekes dolgot.
- Háború után a magyar repülős tábor ( Pocking ) mellett, szögesdrótkerítés mögött őrizték az orosz hadifoglyokat az amik, miközben a magyarok szinte szabadon lehettek, sőt olyan is előfordult, hogy mivel kevesen voltak az amik, volt olyan időszak, mikor magyar hadifogoly katonák őrizték a "győztes" orosz foglyokat. A foglyok eredetileg a német tulajdonban voltak, de a háború végén az amik vették át az őrzésüket, mire az oroszok megpattantak és elkezdtek zabrálni a környéken, így be kellett újból fogni őket, majd addig őrizni, míg el nem vitték őket keletre. Jellemző volt rájuk, hogy fegyveres őrség mellett vagonírozták be őket, mert érdekes módon nem nagyon akaródzott nekik hazamenni, amit először nem nagyon értett senki, de aztán az 50-es évek választ adtak erre is.
- A másik, hogy valamikor '45 augusztusában a könyv írója átkerült Egglfingbe az Inn partjára, ahol többször kirándultak a környéken és egyszer csak egy nagy tisztáson találtak kb 100-120 db Ju-88 as.
A gépek gyári újak voltak, feltöltött fegyverzettel, viszont enyhén rongált állapotban, hogy repülni ne tudjanak. ( kerék kiszúrva, műszerfal összeverve, hidraulika megrongálva. )Mit nem adnának ezekért ma, ha nem vagdalják össze őket. -
artivizsla #66671 IL2 1946
4.11.1 Ultrapack
UP3RC4
Minden kicsomagolást az IL2 főmappájába végezzed.
A Stab 63 nagyon kell ? -
artivizsla #66670 Ugye nem gondolod, hogy itt valaki is irigy rád? :)
Biztos nagy élmény volt. Bal kéz felől nem hiányzott néha a gázkar ? -
Johann Wind #66669 Grat!:) A továbbiakban pedig kéz és lábtörést!:) -
Kferro #66668 Gratulálok!
A fegyverösszetartást felszállás előtt beállítottad? -
sakkay #66667 Gratulálok! Le a kalappal.
Erről jut eszembe-jó a sapek!
-
fischi #66666 Sziasztok4
Szokásos fél évenkénti előkerülésem, de inkább évenkénti. Sajna újra kellett raknom a gépemet, így az Il- 2 se maradt ott- másik partición volt csak ott is rendet kellett tenni sajna.
Kérdés- mi a telepítés menete?
Felraktam az alap játékot- aztán a 4.11.1 ultrapackot,, aztán jön az UP 3.0 RC?
Ott volt valami hogy a csomagban a mappákat felül kellett írni az eredeti játékban levőkkel?? ÉS utána az UP 3.0 2-3-4??
Szóval itt elakadtam.
Aztán az Il- 2 stab 63??
Sajna akárhogy raktam eddig az új felhők nem jönnek össze meg a kép átméretezése sem pedig ezek eddig működtek, de olyan rég raktam má hogy nem tudom a sorrendet. :(
Köszönöm a segítségeteket- jó repkedést!
fisi -
Már nekem is volt egyedül repülésem, a pilótákon kívül nem volt más utas a fedélzeten csak én 
Viccet félretéve Gratula hozzá! sok termiket az elkövetkezökben -
Gratulálok, az első egyedüli egy nagy élmény!
-
Solt #66663 Gratulálok, és irigyellek! :)) Én csak utasként ültem benne Dunakeszin... :) -
Szepy2884 #66662 Itt még utasként :D