91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #66741 Mégis csak lesz benne Fóka ? -
majonur #66740 Na, az volt a kritikus pont, mikor meginogtam es majdnem bepotyogtem a bankartyaszamomat, tudjak mivel kell elkapni az embert, en lehettem volna a kiraly a forumon :) -
Az aranyozott fórum logó sem győzött meg?
-
Sziasztok!
Erről nem tudom hallottatok -e! :)
Nem olcsó, az tény, viszont a banner-ban lévő videó nagyon látványos! -
majonur #66737 Hat persze, meghozza a 90 dolcsis csomagot, mert akkor mar osszel jatszhatok :)
igazabol nem, inkabb meg varok egy kicsit. -
Na? Na? Előrendelte már valaki?
(meg ne kérdezzétek, hogy mit!)
-
artivizsla #66735 De csak azért, mert nem vagy elég elfogadó meg elég liberális...
Asszony kolléganőjének 20+-os leánya egy másik lánnyal él együtt, aki a "fiút" játssza a kapcsolatban. Ha meglátnád őket, nem fanyalognál annyit, főleg, hogy a csaj egy rohadt gazdag család sarja, akinek a havi zsebpénze 200.000 ft és ez csak a költőpénz, a kocsi, albérlet, nyaralás még ehhez jön hozzá.:) -
artivizsla #66734 DB 610
-
artivizsla #66733 Mert mindig a Messzerben gondolkodsz én viszont a Fókában :)
-
Videó a Spanyol vonatbalesetről. -
Megnéztem volna, hogy festene a 109-es, orrán egy DB 610-essel :)
Bár valszeg fel sem tudott volna szállni, orrabukna álló helyzetben :) -
artivizsla #66730 -
Gyere fel, és ha ledob akkor sincs semmi. Lehet hogy pont jó lesz. -
sakkay #66728 A bajom az, hogy olyannyira hektikus a net, hogy néha elmegy pár percre, aztán fasza órákig, utána meg 0,2 MB\sec több órán át.
-
Ja :) -
Ha ledob, akkor ledob. A vasárnapi reppenések komolyabbak, a csütörtöki csak amolyan gyakorlás féle. A körítés hasonló, de sincs sok jelentősége annak, hogy ki hogy teljesít, vagy ki meddig van bent, mivel nem függenek a küldik egymástól. -
sakkay #66725 Mennék nagyon, csak még mindig instabil a netem..addig nem merek nagyon ilyen komoly dologba belefogni. -
sakkay #66724 Most néztem nem csak nekem volt ez az első reakcióm! -
sakkay #66723 Baszki!!!!!!!!!!
-
Ma este megint lesz "csütörtöki" össznépi reppenés SOWC-on, aki akar jöhet.
Puma fórumon kint van a briefing. -
LOL! :D -
Baszki :D -
Solt #66719 Nagyon jó!! :) Lassan nálam is aktuális, de azért az utolsó bekezdést nem erőltetném... nem szívesen nyalnám ki a lányom barátját! :DD -
artivizsla #66718 Nyaralás alatt kezdtem el olvasgatni az alábbi könyvet :
Nagyon érdekes képet fest a 30-as évek Amerikájáról és arról a generációról, akik megnyerték végül a háborút és velük együtt nagykorú lett maga az ország is.
Jellemző volt rájuk, hogy nagyon fiatalok - a többség a háború végén is csak alig múlt 20-22 éves - hazafias érzelműek és rettenetesen szegények voltak.A többség még autót sem vezetett, mikor már egy B-24-es ülésében találta magát, minden nap jóllakhatott és már az országon belül is olyan helyekre juthatott el, amiről addig álmodni sem mertek.
-
artivizsla #66717 Nálam semmi gond se offline, se online módban a magyarosított verzióval. -
artivizsla #66716 Lányos apukáknak ajánlom.
Ha valaki készíttetni akar, bezálok én is, mert lassan nagy szükségem lesz rá.
-
55manfred #66715 Nem biztos hogy ez minden esetben használ... Nálam konkrétan nem lehetett offline kampányt indítani ez miatt. Amikor vissza írtam a "locale=" -t minden megjavult... -
Grrrrrrr #66714 Köszönöm! :) -
artivizsla #66713 A "conf.ini" fájlban a vége felé, az [rts] részben a "locale=" után írd be, hogy : HU, így tehet részben magyar nyelvű verzióvá a játékot.
[rts]
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=HU -
Grrrrrrr #66712 S! A lányom szeretne ismét játszani a játékkal. Sajnos a számítógép hibája miatt a fent lévő verzió elveszett. Azt láttam, hogy a CD galaxisban 2000 a játék. Viszont a régi játék ha nem is tökéletesen, de magyar volt, mert még a magyar nyelvű 1.22 volt az alapja. Onnan lettek valami fájlok áttéve az 1946-ba. Tudna valaki nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm! (V.4_Hans) -
-
GálTomi #66710 Ez így rögtön használható vagy kell még valami kiegészítő hozzá? -
=VNVV=Stoyanov látogatást tett a BoS székhelyén, ITT egy kis beszámoló a játékról. Elég ígéretesnek hangzik! -
NEKEM INNEN VAN... ;) -
GálTomi #66707 Tudnátok tanácsot adni idehaza forgalmaz-e valaki Track Ir-t vagy külföldről honnan érdemes, biztonságos rendelni? -
Szepy2884 #66706 De az én anyukám jobban szeret mint tééged, beebeeee 
-
GálTomi #66705 De igen is nagyon szeret az anyukám csak a repüléshez nem ért. Különben is én vagyok a legkisebb nagy fia
-
Szepy2884 #66704 Anyukád nem szeret
-
GálTomi #66703 Anyukám azt mondta ha repülsz csak lassan és alacsonyan nehogy baj legyen! -
Romeo One #66702 Na. Megmondta az anyukám, repülni veszélyes...
[IMG][/IMG]