91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #66741
    Mégis csak lesz benne Fóka ?
  • majonur
    Na, az volt a kritikus pont, mikor meginogtam es majdnem bepotyogtem a bankartyaszamomat, tudjak mivel kell elkapni az embert, en lehettem volna a kiraly a forumon :)
  • VO101Tom
    Az aranyozott fórum logó sem győzött meg?
  • Papa01 #66738
    Sziasztok!

Erről nem tudom hallottatok -e! :)
    Nem olcsó, az tény, viszont a banner-ban lévő videó nagyon látványos!
  • majonur
    Hat persze, meghozza a 90 dolcsis csomagot, mert akkor mar osszel jatszhatok :)
    igazabol nem, inkabb meg varok egy kicsit.
  • VO101Tom
    Na? Na? Előrendelte már valaki?
    (meg ne kérdezzétek, hogy mit!)
  • artivizsla #66735
    De csak azért, mert nem vagy elég elfogadó meg elég liberális...
    Asszony kolléganőjének 20+-os leánya egy másik lánnyal él együtt, aki a "fiút" játssza a kapcsolatban. Ha meglátnád őket, nem fanyalognál annyit, főleg, hogy a csaj egy rohadt gazdag család sarja, akinek a havi zsebpénze 200.000 ft és ez csak a költőpénz, a kocsi, albérlet, nyaralás még ehhez jön hozzá.:)
  • artivizsla #66734
    DB 610

• artivizsla #66733
    Mert mindig a Messzerben gondolkodsz én viszont a Fókában :)

• Zpogi
    Videó a Spanyol vonatbalesetről.
  • VO101Tom
    Megnéztem volna, hogy festene a 109-es, orrán egy DB 610-essel :)
    Bár valszeg fel sem tudott volna szállni, orrabukna álló helyzetben :)
  • artivizsla #66730
  • Zpogi
    Gyere fel, és ha ledob akkor sincs semmi. Lehet hogy pont jó lesz.
  • sakkay
    A bajom az, hogy olyannyira hektikus a net, hogy néha elmegy pár percre, aztán fasza órákig, utána meg 0,2 MB\sec több órán át.
  • macleody
    Ja :)
  • VO101Tom
    Ha ledob, akkor ledob. A vasárnapi reppenések komolyabbak, a csütörtöki csak amolyan gyakorlás féle. A körítés hasonló, de sincs sok jelentősége annak, hogy ki hogy teljesít, vagy ki meddig van bent, mivel nem függenek a küldik egymástól.
  • sakkay
    Mennék nagyon, csak még mindig instabil a netem..addig nem merek nagyon ilyen komoly dologba belefogni.
  • sakkay
    Most néztem nem csak nekem volt ez az első reakcióm!
  • sakkay
    Baszki!!!!!!!!!!
  • VO101Tom
    Ma este megint lesz "csütörtöki" össznépi reppenés SOWC-on, aki akar jöhet.
    Puma fórumon kint van a briefing.
  • Papa01 #66721
    LOL! :D
  • macleody
    Baszki :D
  • Solt
    Nagyon jó!! :) Lassan nálam is aktuális, de azért az utolsó bekezdést nem erőltetném... nem szívesen nyalnám ki a lányom barátját! :DD
  • artivizsla #66718
    Nyaralás alatt kezdtem el olvasgatni az alábbi könyvet :

Nagyon érdekes képet fest a 30-as évek Amerikájáról és arról a generációról, akik megnyerték végül a háborút és velük együtt nagykorú lett maga az ország is.
    Jellemző volt rájuk, hogy nagyon fiatalok - a többség a háború végén is csak alig múlt 20-22 éves - hazafias érzelműek és rettenetesen szegények voltak.A többség még autót sem vezetett, mikor már egy B-24-es ülésében találta magát, minden nap jóllakhatott és már az országon belül is olyan helyekre juthatott el, amiről addig álmodni sem mertek.
  • artivizsla #66717
    Nálam semmi gond se offline, se online módban a magyarosított verzióval.
  • artivizsla #66716
    Lányos apukáknak ajánlom.
    Ha valaki készíttetni akar, bezálok én is, mert lassan nagy szükségem lesz rá.

• 55manfred
    Nem biztos hogy ez minden esetben használ... Nálam konkrétan nem lehetett offline kampányt indítani ez miatt. Amikor vissza írtam a "locale=" -t minden megjavult...
  • Grrrrrrr
    Köszönöm! :)
  • artivizsla #66713
    A "conf.ini" fájlban a vége felé, az [rts] részben a "locale=" után írd be, hogy : HU, így tehet részben magyar nyelvű verzióvá a játékot.

[rts]
    ;ProcessAffinityMask=1
    mouseUse=2
    joyUse=1
    trackIRUse=1
    DisableIME=0
    locale=HU
  • Grrrrrrr
    S! A lányom szeretne ismét játszani a játékkal. Sajnos a számítógép hibája miatt a fent lévő verzió elveszett. Azt láttam, hogy a CD galaxisban 2000 a játék. Viszont a régi játék ha nem is tökéletesen, de magyar volt, mert még a magyar nyelvű 1.22 volt az alapja. Onnan lettek valami fájlok áttéve az 1946-ba. Tudna valaki nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm! (V.4_Hans)
  • Zpogi
  • GálTomi
    Ez így rögtön használható vagy kell még valami kiegészítő hozzá?
  • Zpogi
    =VNVV=Stoyanov látogatást tett a BoS székhelyén, ITT egy kis beszámoló a játékról. Elég ígéretesnek hangzik!
  • DonZorro
    NEKEM INNEN VAN... ;)
  • GálTomi
    Tudnátok tanácsot adni idehaza forgalmaz-e valaki Track Ir-t vagy külföldről honnan érdemes, biztonságos rendelni?
  • Szepy2884
    De az én anyukám jobban szeret mint tééged, beebeeee
  • GálTomi
    De igen is nagyon szeret az anyukám csak a repüléshez nem ért. Különben is én vagyok a legkisebb nagy fia
  • Szepy2884
    Anyukád nem szeret
  • GálTomi
    Anyukám azt mondta ha repülsz csak lassan és alacsonyan nehogy baj legyen!
  • Romeo One
    Na. Megmondta az anyukám, repülni veszélyes...
    [IMG][/IMG]