91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja értem:)
Megy a reklám ezerrel ahogy nézem:) Kis promó ide oda ,oszt reménykednek.
-
Nem, ma olvastam BlackSix privijét, amit 3 napja írt (lehet már le is húztak a listáról, ki tudja :) , hogy ha én vagyok az aki a régi 1C fórumon is VO101_Tom néven írkált, akkor van egy jó híre, kapok egy BoS-t. Kb ennyi. Ha lesz belőle valami, akkor is csak ősszel vagy télen repkedhetek, ahogy mindenki más. -
No most néztem ,megint kaptam emilt tőlük.
Mé nem hagynak békén a kretének.
Pedig igazán barátságtalan voltam .
Még a végén én is kapok tisztelet példányt ,csak ,hogy fogjam be a számat:))Mert pénzt nem adok érte az hótbiztos.
-
Én meg a tengerre:)
Te Tom. Most akkor te már teszteled? -
Holnap én is megyek Kecsóra egy kollegámmal.Sietni kell,mert a Mig-15 8-9 között fog repülni,remélem dugót keveset,dugóhúzót annál többet fogunk látni :D -
VO101 tvr #66896 Az oroszok repülnek a legvégén, 18 óra előtt. Azt mindenki megvárja és utána egyszerre indul haza Bp felé több 10e ember... -
artivizsla #66895 Én is holnap megyek a fiammal, remélem a dugókat el tudjuk kerülni. -
Utolsó repképes E-4. Sajnos nem HD, de nagyon jó felvételek...
-
Johann Wind #66893 Én munka miatt szombaton megyek.:) Ma voltam szemrevételezni a terepet, sokra nem mentem vele, mondjuk annyit, hogy mindenféle dugót kikerülve haza tudok jutni.:) Láttam repülni a román 21-est és vmelyik C-27-est + a helikopátereket.:) -
Nem változott. -
Oké, a telószámotok nem változott? -
Bazz, most írt BlackSix egy PM-et, hogy kaptam tűlük egy BoS-t, köszönetképp az il-2 franchise-ban végzett eddigi segítségeimért. De, így legalább első kézből tesztelhetjük, hogy milyen is lett ez a cucc.
-
Mi Petivel szintén megyünk Kecskemétre. :) -
77pxdumbo #66888 Most viszont rohanok és belecsobbanok a medencébe. Egyszerűen képtelen vagyok ebben a melegben a gép elé ülni. Még egy sört is nyitok. Egészségére mindenkinek 

-
77pxdumbo #66887 Rendben, akkor megyek én is 8-ra -
Oké. Papival megyünk, én 8 körül jutok be a főkapun. -
77pxdumbo #66885 Szia!
Én vasárnap megyek, akár össze is futhatunk. A számod megvan. Reggel 8-9 körül már ott leszek. Ha valaki még akar csatlakozni, szóljon. -
Sziasztok, egy hétig nyaralni voltam, ez a qrva vodafos usb net persze nem működött, úgyhogy most úgy érzem mintha a holdról jöttem volna :)
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
Történt valami érdekes azóta? :)
Vasárnap jön valaki Kecsóra? -
artivizsla #66883 -
Grrrrrrr #66882 Visszavonom,a rokon 64 bites windows-t rakott fel a gépre, nem tudtam nem gondoltam volna. -
Grrrrrrr #66881 S!
Megvettem a lányomnak az 1946-ot. Fel sereetnénk tenni a Saitek Cyborg Evo drivert, de nem engedi a lemezről, azt mondja, csak XP-n, vagy 2K-n működik. Sebaj, felmentünk a saitek.com-ra http://www.saitek.com/uk/down/drivers.php beállítottuk, hogy Cyborg, utána Evo, és Windows 7/8 and wista 32 bit. Leszedett egy 2,6 Mb-os valamit, amit nem tudok elindítani, mert ugyanazt írja ki, XP vagy 2K. -
Sidewinder #66880 Szerintem az 1C fórumról. Nekem eddig szerencsére csak születésnapi köszöntéseket küldtek,a BoS előrendelésre történő felhívást eddig megúsztam :)
Tény,hogy egész szépen néz ki,de a hírek alapján visszalépésnek tűnik a CoD-hoz képest. Szerintem érdemes megvárni,hogy mit is kalapál össze Ilja és az Eagle Dynamics csapat. -
sajnos nem tudom megjelölni a térképen mert én sem tudom hol van pontosan.
De a lényeg hogy én biztos nem megyek ki egy szántóföldre ami kilométerekre van, csak találok valami helyet a bejárat közelében. Mondjuk ebben meg az a rossz hogy én az 52-en jövök és át kell verekedni magam a városon.. -
-
Én megfogadtam a múltkor,hogy soha többé nem veszek ezektől semmit azonnal.
Majd ha negyed,tized áron adják a fullos cuccot na majd akkor:)
De az se biztos. Ha ilyenekkel jönnek,hogy micsoda remek dolog a
az ,hogy elérhető a kezdetektől a ShKAS fegyver a hátsó lövésznél ,az nálam egy nagy visszatartó erő:)
Mondom nem írnám le a rövid de tömör válaszomat:) ha elolvassák biztos nem örülnek majd:)
Szarok a közösségükre tömören:) -
sakkay #66876 A legjobb embert találták meg...lottózniuk kellene
! Esetleg tudják ha téged átcsábítanak a sötét oldalra, tuti befutók!
-
A fórumukra nem regisztráltál véletlen? -
De honnan a rákból tudják az emilemet? 
-
Az 1C küldött nekem levelet. Hogy segítsem elő a munkájukat ,avval,hogy előrendelem a vackukat,és ez nagyon közösségi érdek,meg sokkal hamarabb találkozhatunk az égen. És ezen besírtam
"Ma boldogan azt mutatják, hogy az IL-2 fegyver módosítás a hátsó függesztésű ShKAS fegyver elérhető lesz a kezdetektől, hogy mindenkinek, aki előrendeléseket a játék előtt szeptember 1, 2013."
Elérhető lesz a kezdetektől!!!! Egy hátsó fegyver.
Micsoda remek opció.:)Ezek betegek.
A válaszomat nem írnám le.
-
artivizsla #66872 Reggel járható az 5-ös út is, vagy javasolt az autópálya ?
ui. : Pest felől, reggel 5 -6 utáni időben. -
Egyébként Red Bull gépek most nem is lesznek? Nem látom a programban. -
GPx8 #66870 Nem, mert akkor odaállnál a helyére... :D -
Meg tudnád jelölni térképen??? ;) -
én mindig jó korán indulok, kb reggel 8 körül ott szoktam lenni, és a reptér bejáratánál egy kis utcában parkolok. Még sosem használtam a kijelölt parkolókat, remélem idén sem kell -
Ezt. -
VO101 tvr #66866 A Repülőnapra a "First Class Lounge I." belépő mire jogosít? Mit adnak érte? Csak mert 150e ft.... -
Remélem egyszer valamelyik német alapítvány hoz majd Me-262,Bf 109 vagy Fóka replikát.Zeltwegben pl szoktak világháborús gépek is repülni. -
Ilyen helyekre kísérővel mennek nem egyedül. Azért a nagy tömeg egy látónak is gondot okozhat... Például megesik, hogy valakitől elszakad a gyereke. -
GPx8 #66863 Akkor már kapjanak ingyenes belépőt.
Amúgy meg nem hiszem, hogy sok vak/gyengén látó járna repülőnapokra.
(Mondjuk autóversenyen sem láttam soha egy fehér botos embert sem, pedig gyakran járok). -
lala42 #66862