91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GPx8
    Elvileg ITT is van.
  • GálTomi
    Az a Band of Brothers. link
  • repvez
    Jól emlékszem hogy ez a könyv alapján készül majd a spielberg féle minisorozat ?
  • Szepy2884
    jól értem, 945 Ft a postaköltség? Rég vásároltam már vakeráról
  • artivizsla #67057
    A Vaterán most is fent van 2 példány, elég tűrhető áron. Jó könyv, de tényleg.
  • Szepy2884
    Honnan szerezted a könyvet?
  • artivizsla #67055
    Kávé mellé.
  • artivizsla #67054
    Nemrég olvastam el a "Vad égbolt" c. könyvet, ami a B24-es pilótákról szól.
    Beszarás volt egyenesen belerepülni az ellenséges légvédelmi zárótűzbe és ez a könyv alapján is elmondható, hogy a majré alól nem volt kivétel egyik harcoló fél sem. Messziről előre látták a légvédelem által "belőtt" területet, ami kb. úgy nézett ki, mint a képen és gyakorlatilag "hideg" fejjel repültek bele, mert a bombavetéshez tartani kellett a magasságot és sebességet is.
    Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy az ami pilóták 25/35 bevetés után hazamehettek, míg a német pilóták az életük végéig repültek...

• Willenbrock
    Állítólag újraindul a Red Bull Air Race, link Úgy legyen,de én nem igazán bízok benne.
  • Lysandus
    Huuu! Az utolsó képen durva a flak!!! Erre mondták azt hiszem, hogy járni lehetett a pamacsokon, olyan sűrű volt... Mondjuk ez azt is jelenti, hogy nem össze-vissza lődöz a légvédelem.
  • sakkay
    Az egyik képen van teljes felhőzet..de legalábbis a kép keretein belül.
  • Lacusch69
    +1 a Sonynak (Xperia P)
  • VO101Tom
    Ja, van TF dev update.
    http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=5268&p=54307&viewfull=1#post54307
  • VO101Tom
    De most komolyan, erre mit mondjak? Szerintem Karaya kérdése teljesen egyértelmű volt, és meglepő módon Jason válasza is. Ezek után bármilyen ötleted van, az nyilvánvalóan rossz, hiszen ellenkező esetben ellentmondana Jasonnak... nem igaz?
  • sakkay
    Az mi a túrótól lehet, hogy amikor írok, fél percenként nem ír tovább és rá kell egérrel kattintanom , hogy megjelenjen a kurzor. Éppen telepítettem egy másik gépet usb a billentyűzet és át volt dugva. Most visszadugtam(sok a dugás) És ez van..amióta írom ezt pont 3*.
    Ja és ugyanakkor a wifit is levágja..mi a fax ez?!
  • sakkay
    Ok.Értettem.
  • VO101Tom
    Nekem még megvan, az akkut nekem is cserélni kellett, de nem tervezek másikat venni. Nekem teljesen jól bevált, rátettem valami új androidot meg a Cyanogen modot. Az is igaz, hogy telefonásláson, mp3-on meg a GPS-en kívül kevés dolgot használok benne, nem vagyok egy telón lógós fajta. Viszont a gyerek már 2x eldobta a szoba túlsó felébe és mégsincs semmi baja . Ismerős vett Samsungot, egyszer (!) leejtette, kijelző azonnal pókhálós lett, 40e a csere. Lófax vegyen samsungot ezek után
  • Her Laca
    Én a minap vettem egy sonyt de még megvan a defy is.Melóba isten szeressem .
  • Szepy2884
    OFF

Laca, Tom és még páran. Megvan még a Defy-tek? Az enyém 2 év után megadta magát. Valójában csak az akkuja, de nem veszek bele másikat. Egy életre elegem lett a motyorolából.
  • Her Laca
    Szarabb akartam mondani de a teló ellenkezett
  • Her Laca
    Ez még szárazabb lesz mint gondoltam.
  • Her Laca
    ennyi
  • VO101Tom
    Rossz.
  • VO101Tom
    Hú, ez nagyon állat, nagyon szeretem ezeket a régi iskolagépeket. Clodba is kéne csinálni egyet... :)
  • GálTomi
    Más. Pár napja jártam Váradi Lászlónál. Elkezdte(elkezdték) építeni a Leventét.link Eredeti 1938-as évjáratú frissen felújított Hirth HM 504A-2 hajtóművel.
    Jelenleg a szárny főtartó alkotó elemei készülnek.
  • sakkay
    Nézd a ROF-ban van olyan, hogy ugyanazon!!! típus (n17), francia és brit felségjelzéssel lett kiadva, a szerón külön le lehet tiltani..na? Tehát külön lehet állítani, pedig ugyanaz. Vagy ez rossz példa?
  • VO101 tvr
    Megmondom őszintén, sajnálom, hogy anno a CloD nem kapott új topic-ot. Mert akkor a BoS is kaphatna most újat. És ezt a sok szart nem kellene olvasnom ... megy a sok üres fecsegés és a lári-fári egy szar pre-alpha programról, csak azért, hogy reklám legyen nekik és folyamatosan felszínen legyen a dolog .... a végén pedig elcsalják az orosz gépeket tuti. Egyedi gyártású gépek papíron létező ideálisan elvárt paraméterekkel és fegyverzettel... már azt is bejelentették, hogy aki előrendel, az megkapja rögtön a hátsó lövészes Il-2-őt, nehogy már kicsit is szenvedniük kelljen az együlésessel. Most meg ez az ágyús sztori... a német gépek pedig bekerülnek majd valami alig hihető szar paraméterezéssel, mert a zsákmányolt gép üzemeltetési utasítások nélkül hozzá nem értők által tesztelve csak ezt tudta az orosz dokumentumok szerint
  • VO101Tom
    ROF-ban külön típussá válik a gép a fegyver upgrade után? Nem. Itt miért lenne másképp? De nem értem minek ez az ötletelés, Jason nem találós kérdést tett fel, hanem ő mondta a választ . NEM LEHET kiszűrni a nagypuskás laggot, csak ha letiltasz minden mást is azzal együtt.
  • sakkay
    A spec fegyverre gondoltam, ha külön típusnak ismeri fel a szeró, akkor meg lehet oldani...vagy?
  • Amaymon
    Az jó hír. A negatívum, hogy ilyen módon össze lesz kötve a két játékmód.
  • VO101Tom
    A modifikációkat nem lehet pénzért megvenni. Offline küldetésekben kapod meg, ahogy folyamatosan haladsz előre a hadjáratban. Online is csak azt tudod használni, amit offline így megszerzel.
  • VO101Tom
    Az alapcsomagban 6 repülhető gép lesz, a 3 orosz közül csak a LaGG-3 a vadász. Hogy limitálhatnák pont azt?
  • sakkay
    A ROF-ban ezt úgy oldják meg, hogy a nagyon durva de létező gépeket pl. Camel 17-ben limitálják az adott serveren...így aki éppen szerencsés használja, de tömegben nem..talán itt is így lesz megoldva.
  • Amaymon
    Lehet azért globális, mert mikrotranzakció alapú lesz, mint a RoF. Megveszed az alap játékot és a sok kis felszerelést, modifikációt $$$-ért kell beszerezni. Ha pedig pénzt adott érte valaki ne legyen letiltható.
  • Feró Flex
    Re-2000 Hungarian Airforce Russia 1942

"Hey guys,
    in preview of my next campaign for IL-2 1946, here are 9 + 1 (+ 1 is nomarking) Skins for Re-2000 Heja of Hungarian Airforce, Russia 1942."
  • VO101Tom
    Az il-2 fórumon fel van téve link, felvették TS szövegeléssel együtt. Laggolt néha, ez nem yt-os hiba:

Ez élő stream volt az orosz közösségnek, LOFT-ot hallani a háttérben oroszul beszélni. Jason meg kommentálta angolul. Illetve a TS-en fent lévő 30+ ember is.

Maga a műsor nem volt hosszú, Lagg-3-assal repült a téli táj felett. A gépet mutatta hogyan indítja be a motort, hogyan száll fel, utána pár manővert, dugót. Egyszer földhöz is verte, az ottani effektekre mondta Jason, hogy azok még egy-az-egyben vannak átvéve ROF-ból, az nem végleges. A gép mozgása nekem tetszett, kabin is szépen néz ki, különösen jól sikerült a plexi és a revi is.

Amit viszont nagy faszságnak tartok, hogy Karaya megkérdezi Jasont, hogy az NS37 ágyú, ami a Lagg-3-hoz "ki lehet lockolni" single küldetésekben (így lesz LaGG-3 IT), az nagyon ritka volt, és vajon ezeket hogy lehet szerver szinten letiltani. A válasz, hogy nem lehet, a szerver üzemeltetője csak globálisan tilthatja le a fegyver modokat, viszont akkor az mindenkire vonatkozik. Nebazz... Én kizártnak tartom, hogy a fegyver mod opció tiltva legyen a "ranked" szervereken (amik olyan setuppal futnak, hogy az azon elért stat a nagy központi statba is beleszámít), és ha mindenki LaGG-3 IT-vel rohangálhat (úgy, hogy az a fegyver a maga 150 kg-jával még a repülési teljesítménynek sem ver oda), akkor bombázóba ülni kb felesleges is lesz :/
  • PhantomAss
    egyik kedvenc versem. Gyóni Géza pártolta a háborút, aztán amikor átélte a borzalmait megtébolyodott. Durva...
  • artivizsla #67024
    a BoS-ról végül lehetett megtudni valami újat a tegnapi adást követően ?
  • sakkay
    Off..bár nem annyira. Ez az egyik kedvenc versem,annyira nem ismert, bár ha jól emlékszem még mindig kötelező.Elösször nem tetszett, hogy nézi a súgót, de annyira jól mondja a végére, hogy mindegy is. Általában a téma-hiába a szimulátoron keresztül-de mégis a háború itt. Mindenkinek javaslom végignézni, de főleg a fiatal állománynak.
  • sakkay
    Fel is robbant?! Nem találom sehol..