91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Nagyon off srácok, de ezt nézd meg Laca
    Itt láthatod a játékból!!vet bemutatót. A vidi elején pedig a régi Róma intróját , a durva az, hogy a Rome 2 jóval szebb még az R1.inrónál is. Na igen 9 év.
  • sakkay
    Hát a legfejlettebb, a legutolsó. A Sógun 2. Viszont mindegyik más korszakot dolgoz fel, úgyhogy ha valaki középkor fan, akkor ő azt mondja, hogy a Sógun sokkal szebb-de a Medieval2 tw akkor is jobb.
    Magam részéről messze a legnagyobb játékélmény-és fejlődés az előzőhöz- a Rome 1 volt. 9 éves de még tavaly is előszedtem moddal. Na azért az valami...most jön az új. Na azt egy kicsit várom. Kb mint 6 évesen a Jézuskát.
  • Her Laca
    Melyik Total War most a legjobb?
  • sakkay
    Köszönöm..amúgy gratula a kártyádhoz!
  • LeonSilver
    Van egy nagyon fasza bővítmény fokszhoz. xmarks a neve. Ingyé van. Elmenti a könyvjelzőidet. Nagyon egyszerű használni és akár régi, több hónapos állapotot is vissza lehet vele állítani vagy akár egy szem bejegyzést is.
  • sakkay
    De nem tetszik.
    Szóval?
  • Her Laca
    Használj cromot oszt nem kell ilyenekkel nyűglődnöd.
  • sakkay
    Srácok mit is kell elmenteni a tűzrókából ha wint cserélek?...i5 lesz faxomat. Nem bírok magammal..
  • Her Laca
    Mi más lenne? :) NV
  • LeonSilver
    Hát.... qrva jó ez a kártya baszki!
  • lala42
    Véleményem szerint, nem igazán kellene erőltetni ezt a téli dolgot. Köztudott, hogy kb. október végére leálltak az.un angliai légi háboruval.Elvétve még oda-oda csaptak a németek, de mivel a rossz idő (főleg Franciaországban) akadályozta és gátolta is a légi hadmüveleteket, ezért a téli hónapokban, ( német források szerint '41 májusáig tartott) nem volt számottevő berepülés. Teháta nem igazán értem, minek erőltetik azt a téli tájat. Főleg ezzel a módszerrel. Annak ellenére mondopm, hogy minden tiszteletem a TF-os srácoknak.
  • Willenbrock
    Egyesek szerint megrendezett,szerintem meg elég őszinték a gesztusok, és a hangszínt sem tudnák úgy elváltoztatni ha nem sérült a torkuk.A legjobb mikor megszólal a hátsó sorból a reszelős hangú fószer-pont ellentéte a vékony hangúnak-,legkésőbb akkor én is elröhögtem volna magam :)
  • Her Laca
    Na ezek megint küüldtek információt.
    Mit mondjak ,nem esett le az állam.
  • Szepy2884
    Valóban jó :D Még 10 év után is megnevettet :D Csak sajnos a csávó karrierje ment rá hogy nem bírt magával.
  • Szepy2884
    Na na Nohab, Tom, he112, Uraim! Minusz varió, most én beszélek.

Mindenki húzza be a féklapot, oldjon le!

Senkinek semmi problémája nincs, vélemény csere van. Visszaolvastam a vitát és nem értem mi itt a flatter. A he112 véleményezte, hogy szerinte a fák télen nem lombosak, még angliában sem. Erre Tom kissé nyersen reagált és Nohab is beállt a kötelékbe. Nem kell ez az inverzó barátaim. Ha valakinek nem tetszik egy vélemény, hát ne reagáljon rá. Ha még is, akkor csak higgadtan ne turbulensen.

Uff, szóltam, jó leszállást
  • LeonSilver
    Hát remélem is :) Egy ilyen gigabájt GTX 760 2Gb muzsikál most.
    De még csak a windóz rendbeszedésénél tartok.. Annyira rühellem az ilyen újratelepítéseket. Mire az ember megcsinálja olyanra a windózt, mint amilyen volt... egy nap
  • Her Laca
    Jól:) Hogy máshogy.
  • Her Laca
    Én meg lexarom ,hogy milyen a táj, a hó a fű fa, de még azt is, hogy mik az ellen gépei, a lényeg az, hogy benne legyen a reviben . Uff:) ja és ne a seggemet molesztálja.
  • Lacusch69
    Szepy, szerintem ez übereli... (ráadásul a műsorvezetőnek remekül cseng a neve!)

• LeonSilver
    Egyébként én is elkurvultam és nem ATI-t vettem. Kíváncsi leszek, hogy hogy muzsikál majd az nvidia...
  • Hecker007
    Szerintem rohadt jól néz ki az új effektezés.
    Sokkal közelebb állnak a fényviszonyok meg a színek a valóshoz!
    A téli táj az mondjuk szerintem is színes túlzottan is, de biztos megvan az oka hogy úgy maradt.
  • he112
    miért mi az én problémám?

szerintem annak van problémája aki megsértődik mint egy picsogós kislány, amikor valaki belegázol a lelki álomvilágába azzal, hogy egy általa téli képnek mondott skinről felvilágosítja hogy valóban micsoda is.

ok?
  • 55manfred
    Sziasztok ! Van vm jó tippetek hogy hogyan hozzam össze a wii conrollert, free trac-el a win7 x64 alatt? Köszi!
  • Szepy2884
    OFF

Ez teljesen kész! A bokám lefosom a manustól

• Lysandus
    Nekem is. Pont ezt magyaráztam alant. Olyan az egész, mintha a kamerára felraktak volna egy színszűrőt.

Kb. ahogy az "amerikai éjszaka" effekt készült anno a filmeknél. Az éjszakai képeket nem éjszaka, hanem nappal vették fel, csak felraktak egy sötét szűrőt az optikára, így éjszakai benyomást keltett az egész...

Vagy a Budapest by night képek. Azok sem teljes sötétségben készülnek, mert akkor kurvára nem lehetne látni semmit. Hanem szürkületben, csak felraknak az optikára egy szűrőt. Olyan képeket lehet vele csinálni, amilyet az ember sose lát. Csak az emberi szem nem így működik. Meg kapunk még több felhőt...
  • Szepy2884
    Lehet, hogy bennem van a hiba, de az eredeti effektekkel mi a baj? És az új effektekben mi a jó? Mert nekem a régi így ránézésre jobban bejön...
  • acidrain
    Team Fusion dev update,2013.08.23.
  • Gundark 1 1
    Sziasztok!
    Kicsit régen jártam erre :) Mondanátok egy egy két mondatos összefoglalót:

Hol tart most a CLOD? Az új pecsekkel már nincs gond? Ez a málta kieg, vagy plusz kb mikor lesz?

Az "régi" Il2vel már nem foglalkozik senki? Ahhoz vannak új pecsek és modok?

Köszönöm! :)
    Ja és ma megjelent a B-17 a Légi Erődök sorozatban. Odaállítom a 109es mellé :)
  • LeonSilver
    Basszus, mennyi is vót' amikor kijött?? Közel 50$ nem? Vagy 40?
  • LeonSilver

LacAI egyszerűen megoldja a kérdést :D De még mindig megveszem inkább, pedig nem érdemlik meg ;)
    Azé' azt a 3k-t megéri a szoftver ;)
  • Nohab
    Irigylem a problémáidat...
  • Her Laca
    Neked meg ha nem tetszik ne játssz vele. Társadalmi munkában csinálják, mi örülünk neki hó paca ide vagy oda.
  • Her Laca
    Torrent :)
  • VO101 tvr
    Olvass vissza, ne hőbörögj. Minden kérdésedre megtalálhatod a választ.
  • Solt
    Így hirtelen csak steam-n találtam meg... 10 ajró... ;)
  • VO101 tvr
    "Persze más kérdés, hogy ha Amerika nem lép be a háborúba, nem bombázza agyon Európát, akkor mi lett volna a civilek sorsa, főleg itt keleten."
    Ezt miért kell ilyenkor beírni? Lehessen feltételezéseken feleslegesen vitatkozni?
  • artivizsla #67145
    Na most azért ez nem ilyen egyszerű szerintem. A háború velejárója mindig is az volt, hogy a civilek jól megszívják, mindegy, hogy melyik oldalon is állnak. Talán az angolok ezt keményebben nyomták, mármint a civilek elleni bombázást, de azért ebből mindkét oldal kivette a maga részét rendesen. A háború már csak ilyen. Persze más kérdés, hogy ha Amerika nem lép be a háborúba, nem bombázza agyon Európát, akkor mi lett volna a civilek sorsa, főleg itt keleten.

Amerika I. és II. vh-ús szerepéről tegnap hallottam egy történésztől egy frappáns meghatározást, ha valakit érdekel, akkor szívesen leírom majd holnap. Tanulságos, az biztos.
  • he112
    jézusom még mindíg ezen rugózol?Hasonlítsd már össze a 2 képet.
    Az alsó az konkrétan egy nyári skin fehér pacákkal. Most komolyan ezt véded ennyire? Úgy sz@r télinek ahogy van. Ha neked ez tetszik akkor viszont nincs mit mondanom,én kiszálltam,további jó fórumpzást.

• Szepy2884
    Pont az a jó benne, hogy ember központú és nem pedig száraz adatok gyűjteménye.

Pont erre bukok. Engem nem érdekel, hogy a DB605-ös mekkora LE többletet nyert az MW50 bekapcsolása után, engem az édekel, hogy ki az benne ült az KI volt?
  • LeonSilver
    Srácok! Hol a legolcsóbb most a CloD?