91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101 tvr
    Ezeket nézve komolyan mondom, RoF2
  • Zpogi
    Egy kis infó a BoS fórumról:GamesCom

• Her Laca
    Itt láthatod a valós képet is a szálkeresztről.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Norden bombacélzó készülék.Így keress rá és rengeteg képet leírást találsz.
  • Lacusch69
    Írd be a gugliba, hogy "Norden bombsight".
    A képek közt biztosan találsz olyat, amire szükséged van.

ADDIG IS...
  • Deviome
    Üdv néktek!

Egy nagy segítséget kérnék tőletek. Itt elég nagy szakik vannak. :P
    Olyan kéne nekem, hogy egy B17-es bombázó keresztjének a nézete. A valós lenne a legjobb.
    Hogyha valaki tud ilyen képet vagy bármit ezzel kapcsolatban az segítsen már. :) Meg hogy hívják azt a ketyerét amivel nézték a bombázás tartományát. Az az egész gép vagy eszköz amibe belenézet a tiszt. Arról kéne az info.
    Bocsi, ha keszekusza, de nem sokat konyítok a repüléshez.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Az csak Solt mester problémája. Valami kehe van a gépének ,mert másnál pl nálam sincs semmi ilyen problem.
  • LeonSilver
    Akkó' valaki rábaszik :D persze rajtam kívül! :D
  • Solt
    Én is így voltam amikor megvettem a GTX780-t, és azóta nem tudom normálisan használni, mert akad vele a TIR! :D A pedál után sóvárgás helyett inkább imádkozz, hogy nálad jó legyen! :D
  • LeonSilver
    Ja, tényleg :)

Na kérem. Fasza vga kártya befigyelt. Intel proci beépítve :)
    Ha a posta el nem b**za, akkor ma megjön az X52 pro.
    A héten (remélem) megjön a TrackIR5 :D

CloD sztímen megvéve. Már csak egy qrva pedál kellene és lehet csapatni a qrva vereseket :D
  • Solt
    Telepítsd C-re, aztán steam mover programmal oda rakod ahova akarod. Egyébként telepítésnél elvileg megkérdezi, hogy hova akarod rakni....
  • Lacusch69
    +1... (Saab)

Szepy: a turbó hosszú életű, ha nem tajparaszt a gazdája.
  • Zpogi
    Egy újabb TeamFusion-ös videó:
  • LeonSilver
    Te skacok! Oly régen telepítettem már ezt a kis csodát, hogy elfelejtettem miképpen lehet másik meghajtóra telepíteni!
    Szóval segítene valaki? Most vettem meg sttímen és NEM a C-re akarom tenni!
  • Zpogi
    Az FSX fórumon linkelték ezt a VGA tesztet, 65(!) oldal. A kezdetektől - napjainkig kivesézi a kártyákat.

ATI vs. NVIDIA kezdetektől - napjainkig
  • Solt
    Nemhogy az átlagember, de még a hivatásos sofőrök jó része sem! 40 fokban felaraszolnak a Gellért hegyre a drága kollégák, majd azzal a lendülettel le is állítják a buszokat... :D
  • 55manfred
    Sziasztok ! Tud valaki eladó TrackIr-t ?
  • VO101 tvr
    Gyerekek, azért ne felejtsük el, hogy a világ halad, a technika fejlődik... 30-40 éve ugyanez volt a karburátor-befecskendező témában... Pedig már akkor is köztudott volt, hogy mást ne mondjak a háborús repülőgép motorok felépítése és fejlődésük iránya.
  • VO101 tvr
    Ezért választottam 2 literes turbó motoros autót
  • PhantomAss
    ugyanezt gondolom én is. Csak sajnos manapság már nem lehet normális szívómotoros autót venni, a gyárak az emissziós normák miatt a kis turbós motorokat nyomatják.
    Egy ideig jó, de használtan nem vennék ilyet semmi pénzért.
    Az átlagember nem ért a turbóhoz, ugyanúgy használják mint egy sima szívót, aztán utána néznek ha gond van, és a turbó javítása nem két fillér...
  • Szepy2884
    A turbó csak addig jó amíg működik. Kényes jószág, ami ha bekrepál, akkor csak drága vesződség. A hidegen pörgetés és a melegen leállítás különösen jót tesz neki... Márpedig ezt sokszor nehéz elkerülni.

Én személy szerint elkerülök mindent amiben turbó van. Min. 2 literes benzines ami önerőből erős az a biztos. Szerintem.
  • macleody
    Nálam 6 szeró látszik. Mindenki használja ezt a TF patch-et?
  • Hecker007
    Én se látok szervert, de már egy pár napja baszakszik a steam nálam.
  • Her Laca
    Ahogy nézem megkotlott valami.Most azt írja ki,hogy nem sikerült szinkronizálni.
  • Her Laca
    Valaki nézzen már rá a steamre ,mert nem lát szervert az enyém.
    Megszüntek a Clodos szerók?
  • artivizsla #67194
    Egy kis off.

A környezetvédelmi előírások szigorodásával az motorgyártók belekényszerülnek abba, hogy egyre kisebb motorokat építsenek be az autókba és hogy menjen is a verda azért rendesen, valamilyen turbót akasztanak rá. Volt főnököm Passatjában 1,2-es, a mostani főnököm Octáviájába 1,3-as turbós motor van. Azt mondják, hogy megy a gép, ha pörgetik, de akkor meg visít a gép a magas fordulat miatt, arról nem is beszélve, hogy élettartamban mit fognak majd ezek a motorok bírni.

Most viszont találtam egy jó kis cikket, , hogy azért van ahol másképp is meg tudják oldani ezt a dolgot.

• Her Laca
    Steamen már fut a béta tesztszerver.
    Akkor hamarosan ki is adják gondolom.
    Ma repültem egy fél órát,mit mondjak bele kell rázódni ismét:)
    olyan voltam mint hülyegyerek a céllövöldében:)
  • Her Laca
    Tudják ők miért is csinálják,és épp emiatt bízom is bennük.
    Elkötelezettek a sim a repülés mellett.
    Minden tiszteletem az övék.
    Látod tőlük nem sajnálnám a pénzt sem.
  • VO101 tvr
    Feltételezem, ha látják, hogy van igény, csinálják. Ha érdektelen akkor nem. Végülis ez nekik nem lóvés meló.
  • Her Laca
    Ha ezen múlik biztatom őket én is:)
  • VO101 tvr
    Az olasz “Mennydörgés” - Macchi C.202”Folgore”

Innen is szeretném biztatni a Team Fusion csapatát Szép is lesz, jó lesz ez, ha rendben elkészül.
  • sakkay
    Hát ez kurva jó!!!!!
  • Her Laca
  • sakkay
    Ezzel én is így vagyok, mármint minden érdekel. Kutatni az ókort szoktam, abba viszont néha igencsak beleásom magamat. Főleg a Görög-római részt.
  • Her Laca
    Nekem a VH sem a kimondott kedvencem.:) Én szeretem az egész írott történelmet,minden kornak megvan az érdekessége ,tanulsága.
    Mondjuk jobban szeretek előre nézni,mint a múltba:)
    A 2. VH - ból asszem doktorálhatnék:),de abban is a légi hadviselés a kedvencem.

• sakkay
    Ja, meg , hogy témánál is maradjak, mikor esetékes az új atag patch?
    Most már igencsak megnézném működés közben, hogy mire jutottak...meg az i5-el milyen.
  • sakkay
    Na igen azóta fejlődött némileg a dolog.
    Neked a történelembe-a vh kívül-mi a kedvenc korszakod?
  • Her Laca
    Kösz. Megnézem ezt a Medieval 2 őt.
    Régen sokat játszogattam az első résszel.