91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VO101 tvr #67221 Ezeket nézve komolyan mondom, RoF2 -
Egy kis infó a BoS fórumról:GamesCom
-
Itt láthatod a valós képet is a szálkeresztről. -
-
Norden bombacélzó készülék.Így keress rá és rengeteg képet leírást találsz. -
Lacusch69 #67216 Írd be a gugliba, hogy "Norden bombsight".
A képek közt biztosan találsz olyat, amire szükséged van.
ADDIG IS... -
Deviome #67215 Üdv néktek!
Egy nagy segítséget kérnék tőletek. Itt elég nagy szakik vannak. :P
Olyan kéne nekem, hogy egy B17-es bombázó keresztjének a nézete. A valós lenne a legjobb.
Hogyha valaki tud ilyen képet vagy bármit ezzel kapcsolatban az segítsen már. :) Meg hogy hívják azt a ketyerét amivel nézték a bombázás tartományát. Az az egész gép vagy eszköz amibe belenézet a tiszt. Arról kéne az info.
Bocsi, ha keszekusza, de nem sokat konyítok a repüléshez. -
-
Az csak Solt mester problémája. Valami kehe van a gépének ,mert másnál pl nálam sincs semmi ilyen problem. -
Akkó' valaki rábaszik :D persze rajtam kívül! :D -
Solt #67211 Én is így voltam amikor megvettem a GTX780-t, és azóta nem tudom normálisan használni, mert akad vele a TIR! :D A pedál után sóvárgás helyett inkább imádkozz, hogy nálad jó legyen! :D -
Ja, tényleg :)
Na kérem. Fasza vga kártya befigyelt. Intel proci beépítve :)
Ha a posta el nem b**za, akkor ma megjön az X52 pro.
A héten (remélem) megjön a TrackIR5 :D
CloD sztímen megvéve. Már csak egy qrva pedál kellene és lehet csapatni a qrva vereseket :D -
Solt #67209 Telepítsd C-re, aztán steam mover programmal oda rakod ahova akarod. Egyébként telepítésnél elvileg megkérdezi, hogy hova akarod rakni.... -
Lacusch69 #67208 +1... (Saab)
Szepy: a turbó hosszú életű, ha nem tajparaszt a gazdája. -
Egy újabb TeamFusion-ös videó: -
Te skacok! Oly régen telepítettem már ezt a kis csodát, hogy elfelejtettem miképpen lehet másik meghajtóra telepíteni!
Szóval segítene valaki? Most vettem meg sttímen és NEM a C-re akarom tenni! -
Az FSX fórumon linkelték ezt a VGA tesztet, 65(!) oldal. A kezdetektől - napjainkig kivesézi a kártyákat.
ATI vs. NVIDIA kezdetektől - napjainkig -
Solt #67204 Nemhogy az átlagember, de még a hivatásos sofőrök jó része sem! 40 fokban felaraszolnak a Gellért hegyre a drága kollégák, majd azzal a lendülettel le is állítják a buszokat... :D -
55manfred #67203 Sziasztok ! Tud valaki eladó TrackIr-t ? -
VO101 tvr #67202 Gyerekek, azért ne felejtsük el, hogy a világ halad, a technika fejlődik... 30-40 éve ugyanez volt a karburátor-befecskendező témában... Pedig már akkor is köztudott volt, hogy mást ne mondjak a háborús repülőgép motorok felépítése és fejlődésük iránya. -
VO101 tvr #67201 Ezért választottam 2 literes turbó motoros autót
-
ugyanezt gondolom én is. Csak sajnos manapság már nem lehet normális szívómotoros autót venni, a gyárak az emissziós normák miatt a kis turbós motorokat nyomatják.
Egy ideig jó, de használtan nem vennék ilyet semmi pénzért.
Az átlagember nem ért a turbóhoz, ugyanúgy használják mint egy sima szívót, aztán utána néznek ha gond van, és a turbó javítása nem két fillér... -
Szepy2884 #67199 A turbó csak addig jó amíg működik. Kényes jószág, ami ha bekrepál, akkor csak drága vesződség. A hidegen pörgetés és a melegen leállítás különösen jót tesz neki... Márpedig ezt sokszor nehéz elkerülni.
Én személy szerint elkerülök mindent amiben turbó van. Min. 2 literes benzines ami önerőből erős az a biztos. Szerintem. -
Nálam 6 szeró látszik. Mindenki használja ezt a TF patch-et? -
Én se látok szervert, de már egy pár napja baszakszik a steam nálam. -
Ahogy nézem megkotlott valami.Most azt írja ki,hogy nem sikerült szinkronizálni.
-
Valaki nézzen már rá a steamre ,mert nem lát szervert az enyém.
Megszüntek a Clodos szerók?
-
artivizsla #67194 Egy kis off.
A környezetvédelmi előírások szigorodásával az motorgyártók belekényszerülnek abba, hogy egyre kisebb motorokat építsenek be az autókba és hogy menjen is a verda azért rendesen, valamilyen turbót akasztanak rá. Volt főnököm Passatjában 1,2-es, a mostani főnököm Octáviájába 1,3-as turbós motor van. Azt mondják, hogy megy a gép, ha pörgetik, de akkor meg visít a gép a magas fordulat miatt, arról nem is beszélve, hogy élettartamban mit fognak majd ezek a motorok bírni.
Most viszont találtam egy jó kis cikket, , hogy azért van ahol másképp is meg tudják oldani ezt a dolgot.
-
Steamen már fut a béta tesztszerver.
Akkor hamarosan ki is adják gondolom.
Ma repültem egy fél órát,mit mondjak bele kell rázódni ismét:)
olyan voltam mint hülyegyerek a céllövöldében:) -
Tudják ők miért is csinálják,és épp emiatt bízom is bennük.
Elkötelezettek a sim a repülés mellett.
Minden tiszteletem az övék.
Látod tőlük nem sajnálnám a pénzt sem.
-
VO101 tvr #67191 Feltételezem, ha látják, hogy van igény, csinálják. Ha érdektelen akkor nem. Végülis ez nekik nem lóvés meló. -
Ha ezen múlik biztatom őket én is:) -
VO101 tvr #67189 Az olasz “Mennydörgés” - Macchi C.202”Folgore”
Innen is szeretném biztatni a Team Fusion csapatát
Szép is lesz, jó lesz ez, ha rendben elkészül.
-
sakkay #67188 Hát ez kurva jó!!!!! -
-
sakkay #67186 Ezzel én is így vagyok, mármint minden érdekel. Kutatni az ókort szoktam, abba viszont néha igencsak beleásom magamat. Főleg a Görög-római részt. -
Nekem a VH sem a kimondott kedvencem.:) Én szeretem az egész írott történelmet,minden kornak megvan az érdekessége ,tanulsága.
Mondjuk jobban szeretek előre nézni,mint a múltba:)
A 2. VH - ból asszem doktorálhatnék:),de abban is a légi hadviselés a kedvencem.
-
sakkay #67184 Ja, meg , hogy témánál is maradjak, mikor esetékes az új atag patch?
Most már igencsak megnézném működés közben, hogy mire jutottak...meg az i5-el milyen
.
-
sakkay #67183 Na igen azóta fejlődött némileg a dolog. 
Neked a történelembe-a vh kívül-mi a kedvenc korszakod? -
Kösz. Megnézem ezt a Medieval 2 őt.
Régen sokat játszogattam az első résszel.