91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
PZL.
Na de azért ott a pilóta tudás ki tudott domborodni. A lengyel srácok azért lőttek le BF 109 eseket is azokkal. Belevitték a németet egy kis forgolódásba oszt sanyi.
Most meg nem is látják az enemit a harcosok,max képernyőn.
Kinek jobb a cucca ,a rakétája az nyer. -
Szepy2884 #67260 p-11 -
Szepy2884 #67259 de régen sem volt másképp. Emil vs rata, Emil vs mi is volt a lengyeleknek?
Hirtelen nem ugrik be...
-
"Egyenlőre ez még ma is így van."
Ezzel azért vitába szállnék.
Mondjuk Öböl háború? Mig 29 Vs F15? Csóró mig azt se tudta mi van már kilőttek rá egy erdőnyi raketát.
Vagy a mostani csúcsgépek? F22. Ott ül benne a srác oszt meg se kell izzadnia mondjuk egy előző generációs gép ellen ,és tök mindegy milyen kvalitású az abban ülő pilóta. -
sakkay #67257 Mindenkinek írnám. Elsősorban az ember a lényeg. Egyenlőre ez még ma is így van. Szóval teljesen mindegy a lista,-mindenki fejből tudja én is- itt én csak erre céloztam. Nem lehet elvitatni az egyéni pilóták bátorságát, elhivatottságát, tudását. Lett légyen bármilyen náció. -
Hiába:) Fiatalság bolondság:) Én már nem merek ilyen nagy cm3 es vasakban gondolkozni max valami dögben ,pl a Navarra az tetszik.
Nézegettem most én is kocsikat,pl a Sab 9.5 is bejön,de még nem találtam olyat amit meg is vennék. Mindegy ráérek ,a mostaniban van 80 ezer .
Most még megvárom az új 308 as pugot ,jövő hónapban jelenik meg,az képekről nagyon megtetszett.Egy jó kis 1.6 os mocival nekem untig elég lenne asszem. -
Szepy2884 #67255 A kis piroska (peugeot 309) 21 évesen és 77000 km-er után visszakerült a anyámhoz :D Igazából mindig is az Övé volt, csak megengedtem neki hogy ő is beleüljön néha
-
Mi van veled gyerök?:))) Hol a régi vasad?:)Csak nem meguntad?Pediglen de egy szép koros egy jószág volt az.
Osztán ehhez vettél egy kutat is?:) -
Szepy2884 #67253 Ez dicséretes
remélem még sokáig kiszolgál 
Nekem egy 2.5-ös Mazda 6 GTA-m van. Gyöngyház fekete fényezéssel. 2000 alatt nyomatékos mint egy dízel, de 2000 felett pörög mint a vaddisznó (peersze hogy benzines). Bose hifi, manuális 6 fokozat (persze hogy nem autómata). Immádom
Amikor sietve kell indulni, és sietve kiszállni, akkor mindig eszembe jut, hogy de jó hogy no turbo :) De ha nem kell rohanni akkor is szigorúan alapjáraton üzemhőig, és csak akkor jöhet az 1-es! -
Ez az ipse félelmetes lehetett. -
Azt azért lássuk be,hogy a technika sokat jelentett egy tapasztalt kézben.
De az sem volt az egyedüli csodaszer,lásd a finnek ászait ugye akik a kis hordóikkal szedegették le a veres gépeket eleinte.
Itt már azért elég tapasztalt emberek írogatnak ,mindenki tudja,hogy mint és hogyan is kell jól megvívni egy légi harcot,és biza ha egy jobb gépben ül az ember ,ismervén annak minden tulajdonságát és az ellenfél gépeiét is,bizony akkor behozhatatlan előnyre tesz szert.
Persze a háborúban a németeknél is voltak újonc srácok,vagy kevésbé rátermettek ,és őket nem mentette meg a technika ha összekerültek egy jó képességű orosszal. Mert volt ott is biztosan sok jó pilóta.
De egy Hartmann, Günther Rall,Nowotny,Graf,Krupinski stb féle némettel még a jó oroszok sem tudtak mit kezdeni pont a fent leírtak miatt.
Az is igaz,hogy a nagy Orosz nevek is túlélték a háborút,tehát őket sem volt egyszerű becserkészni. -
De ami tény az tény. Ott is voltak kiemelkedő emberek,mint minden nemzetnél,ezt elvitatni nem lehet . -
VO101 tvr #67249 Hát pont ez az. Amíg a top orosz kisajtolt 40 légigyőzelmet, addig a másik oldalon hasonló képességű vitéznek összejött a 200. -
Úgy hirtelen :) Van korrektebb is csak most nem találom:))) -
VDomino #67247 Igen,csak abból kb. 90% lehetett bombázó. -
Lacusch69 #67246 Azért nem sok volt ilyen pilótából (fejből: Pokriskin?) -
sakkay #67245 Azért volt olyan,
aki pl. mig 3-al 40! légi győzelmet ért el németek ellen..az sem volt egy csodagép, nemdebár?
-
lala42 #67244 Na megyek ölni-halni :-)
-
Ja csak ,hogyitt mint lentebb írtam nincs meg az a túlerő, a repülő eszközök meg olyanok amilyenek ,ergo kívánom repkedj Jak1 el , már ha korrektül megcsinálják ,oszt lehet egy életre elmenne a kedved a simektől:)) -
sakkay #67242 Köszi ide is. -
Lacusch69 #67241 Hartmann zokogva bújna a sarokba... -
Ez így van:) Ha valóban szimulálni akarnák mondjuk a stalingrádi csata idejét ,akkor bezony a veres túlerőt is bele kéne venniük a számításba.
Nem tudom pontosan de utána nézek,mekkora is volt a csak repülő gépekben az arány.
Na szóval ezt is be kéne állítani egy egy térképen.
De jó is lenne istenem:) Lenne cél bőven a jakokból,meg Il2 ből:)
Micsoda statokat lehetne csinálni:XD -
GPx8 #67239 A végén úgy is a szövetségesek nyernek, ha már szimulálunk, úgyhogy...
-
sakkay #67238 Win csere lesz. Meg winyó formázás. Meg i5
!
-
VO101 tvr #67237 Ami nagy előny a CloD mellett, hogy a leginkább kiegyensúlyozott hadszínteret, az Angliai csatát dolgozta fel. Hasonlóan kiegyensúlyozott lesz az Észak-Afrika (bár leginkább itt állt a zászló a kékeknek). A keleti front ilyen szempontból kezelhetetlen. Az orosz gépek a valóságban tök szarok voltak. Szarabbak, mint amilyen szarok a tervrajzok alapján kellett volna legyenek. Na most ezt szimulátorként modellezve a piros oldalon játszhatatlan lenne a dolog.... ráadásul ezt az oroszok sohasem ismernék be... -
Van olyan ,hogy biztonsági mentés a steamen. Asszem azzal.
Vagy csak tedd át másik helyre az egész hóbelebancot oszt nem kell neki semmi utána. -
lala42 #67235 C:\Users\Szabó Lajos\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover Természetesen a Szabó Lajos helyett Te.
D:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover
Mindkét hely a conf.ini-ben tárolja -
sakkay #67234 Ezt a "nemzeti érzésű" dalt imádom. -
Amit mostanában láttam a TF től az nagyot fog ütni.
Azok a felhőzetek nagyon ott vannak,ugye Nate teszteli a betat és aszonta ,hogy a láthatóság is nagyot javult (nem mintha engem zavart volna ahogy most van),na meg amint mondod ,ha jönnek új gépek ,térképek +még hegesztenek rajta ezt azt ,akkor a Bost megölik. Szerintem. -
sakkay #67232
Meglátjuk...eddig úgy néz ki, mi csak nyerhetünk. Ahogy a fejlesztést nézem (TF), már nem sajnálom , hogy annak idején előrendeltem a CLOD-ot.
-
VO101 tvr #67231 Vélelmezhetően nem lesz elég jó. Amennyiben kijön a TF féle mediterrán térkép és planeset annak nem lesz ellenfele. 
-
sakkay #67230 Mondtam.
-
sakkay #67229 Srácok, tudom már sokszor volt, de mit és honnan kell elmentenem ahhoz, hogy a CLOD beállításaim megmaradjanak? -
Ízlések és pofonok mint tudjuk:)
Szvsz meg rút ,a futásával nincs problem:)
-
sakkay #67227 Hagyd, őket nem fogod meggyőzni..
Egy esély van, ha kijön a BOS és nagyon jó lesz..addig felesleges.
-
GPx8 #67226 Szvsz. a ROF elég szép és jól is fut. -
És? -
VO101 tvr #67224 Nem minősíteni szándékoztam, hanem jelezni, hogy megjelenésre ugyanaz, mint a RoF. -
Nekem eléggé puritánnak tűnik.. :( -
GPx8 #67222 Nekem az pont jó lesz! ;)