91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Igen sajnos,én is erre számítok. A keresztények és a muzulmánok nyugodtan békében elvoltak eddig egymás mellett. Ezek a felkelők kezdték el őket is irtani,nem meglepő ezek után,hogy az ott élő keresztények Asszadot támogatják.Nyugat-Európa ahol meg divat jönni a keresztény alapokkal és múlttal,csak tétlenül nézi,hogy keresztényeket és Európából odaküldött szerzeteseket is gyilkolásznak ezek,sőt még fegyvert is ad nekik hozzá. Elég hányingerkeltő...
  • zmok
    Az egyik ismerősöm most jött haza Egyiptomból, beült egy taxiba, hogy körbejárja a várost...
    A sofőr kb. százszor kért elnézést tőle, azért ami éppen ott folyik...
    Nem érti (a taxis), hogy ezt ki "gerjeszti", és hogy ez kinek jó!?

Egy másik ismerősöm Iránban töltött egy hónapot, bicajjal járta körbe az országot.A mondandóját így fejezte be: El ne higgyétek azt a sok f@szságot, amit a média nyomat Iránról...

Tavasszal megyünk Iránba, remélem addig kitart a béke!
  • artivizsla #67379
    Mert elszámolták magukat. A radikálisokkal nem számoltak, meg az arab arabul gondolkodik, nem amerikaiul. Volt olyan pont, mikor Izrael is elgondolkodott Szíria esetében egy gyors békén, mikor látta, hogy pl. Egyiptomban kihez került a hatalom először.
  • Her Laca
    Én tudok valakiket a netudkiket akik viszont örülnek.És ez tuti.
    Sokkal jobb ha egymást cseszegetik a burnuszosok minthogy őket !
  • sakkay
    Na na..eddig nem jött jól sem az amiknak sem európának az arab tavasz.
  • sakkay
    A hadi iparnak megéri, de ha pár év múlva nem állnak le(leállnak) megrokkan az ország. Egy rövid cikk.
  • artivizsla #67375
    Nyilván nem az átlag emberekre gondolt itt senki. Vszeg a zöme azt sem tudja, hogy hol van Szíria. EZ az átlátszó kettős mérce, ami nekem pl nagyon szúrja a szemem. É-Koreában is lehetne kifogásolni az emberi jogokat, meg az atomgyártás körüli felhajtást, mégsem akarja lerohanni őket senki. Ez az egész arab tavasz egy nagy porhintés volt már megint, egy kis politikai színjáték, csak közben százezres nagyságrendben halnak meg emberek az ideológiai adok/kapok közepette és ennek az egyik motorja az USA/NyEorópai politikai-pénzügyi elit. Megkockáztatom, hogy pár év múlva visszasírja a legtöbb arab a korábbi vezetőit.
  • Her Laca
    EZ AZ!!!!
    Ezt kell felismerni. Az egyes emberek normálisak.Mindegy ,hogy mely ország szülöttje.DE! Befolyásolhatóak is egyben. Mi is!
  • Feró Flex
    Pontosan így van!Mit művelnek ezek a "felkelők" a saját lakoságukkal?!Ezeknak az örölteknek hatalmat adni na az lesz majd az igazi népirtás,milyen videók vannak fent a neten!
  • sakkay
    Persze. Nem jó ha ezekben a dolgokban jelen van érzelem.
    Amerika birodalom..és mint olyan, még nem is az a keménykedő fajta. Bárki aki ekkora elsöprő erővel bír, keményebb lenne. Tán pár régi ország nem.
    Viszont nagyon tévedtek, ha aszt hiszitek , hogy amerikának háború kell. Borzalmasan nehezen megy át már a költségvetés, és bizony nincsen annyi pénz ami ehhez kéne folyamatosan. El tudjátok képzelni mi pénz csupán csak a logisztika?
  • Sidewinder
    Egy kis minőségi műrepülés,amiben az oroszok verhetetlenek.
    Szu-30SZM(Vjacseszlav Averjanov,Jevgenyij Averjanov) T-50 kötelék,T-50 egyéni(Szergej Bogdan),Orosz Lovagok+Fecskék,Oroszország Sólymai.A MAKSZ első napjáról egy rövid összefoglaló:

• Sanyo
    Sokkal nagyobb kérdés ez, hogy ezt a mi szintünkön átlássuk. :) Csak erre akartam rámutatni. Ismerek amerikaikat és mind rendes ember, hidd el hogy ők is utálják a saját politikusaikat.
  • artivizsla #67369
    Most esett le a kérdésed lényege. No de hogy lett Szaddamból az aki és hogy lett egy építőipari fővállalkozóból Oszama. Mind a kettő nyugati támogatással lett az aki lett, mert akkor épp az volt az érdekük.
  • zmok
    Az ENSZ teljesen impotens...
    Az állandó biztonsági tanács 5 tagja, a Világ legnagyobb 5 fegyvergyártója
    ...
  • artivizsla #67367
    Van ugye a biológia meg az ehhez köthető demográfia. A mostani születésszám csökkenést figyelembe véve,20 év múlva annyira eltolódik Izraelben és a közeli térségben a zsidó/arab lakosság aránya, hogy komoly biztonságtechnikai kérdés lesz még az utcára is kimenni fényes nappal.
  • Sidewinder
    Off. Az MR-1 Kossuth rádióban már azt emlegetik,hogy akár csütörtökön elkezdődhet a Szíria elleni háború. Ezt az NBC tv csatornára hivatkozva mondják. Ha tényleg támad a csodás nyugat,akkor a jó kurva annyjukat. Nagyon nehezen felfogható a számomra,hogy mi a halál, rojtos, véreres farkának y kedvéért kell támogatni most épp katonailag azt a terrorszervezet,az Al-Kaidát Szíriában,ami az egyik legerősebb csoportját alkotja a a "szíriai" lázadóknak. Az USA itt jön a Szabadság toronnyal,meg ki tudja mivel,hogy ők,mennyire emlékeznek szeptember 11-re és az áldozatokra. Tényleg nagyon emlékeznek rá,azoknak szállítanak fegyvert a franciákkal meg a többi buzival együtt,akiknek a kollégái 2001-ben a hivatalos adatok szerint több mint 3000 amerikait kinyírtak. Ezek a "szabadságharcosok" Szíriában 4 éves gyerekek torkát vágták el,mert a szüleik nem a szunnita ágát követték az iszlámnak,hanem a síítát. Valamint konyhakéssel lefejeztek ferences rendi szerzeteseket,az áldozataik szívét megették és lehetne még sokáig sorolni,hogy miket csináltak. Remélem az oroszok nem fogják vissza magukat,és elszállítják Asszadéknak a lehető legjobb cuccokat. Asszad valószínűleg nem a világ legnagyobb demokratája,de még mindig ezerszer jobb mint ezek az emberevő majmok akiket a nyugat támogat. Azon sem lepődnék meg,ha a szírek többsége is így gondolná,mert ha olyan elsöprő támogatottsága lenne ezeknek,ahogy a nyugati sajtó próbálja mutatni, akkor már rég lenyomták volna Asszadékat. Ezzel szemben most kurvára vesztésre állnak,és ezért akar beavatkozni a nyugat.
  • Her Laca
    Nem tudom. Engem egyik se baxogatott. Szerintem te is nyugodtan aludtál tőlük.
    Mióta nincs pl Szaddam azóta ,hogy tvr-t idézzem:) eléggé fieszta hangulatban éldegélnek arrafele,a hú de nagy demokráciában amit kaptak.
    A fene se tudja ki a rossz fiú mostanában:)
    Kampósok meg lövöldöznek a Palesztinokra ha kell ha nem,az se jobb,mégse cseszteti őket senki.
  • artivizsla #67364
    Egyiptom : Mubarakot nemrég még ki akarták végezni, pár napja meg az ügyészség a szabadlábra helyezését kérte már. Ma holnap visszakerül a székbe.

Szíria : Volt olyan, hogy amikor a TV-ben bemondták, hogy a főváros egy bizonyos kerületében robbantanak, a doki hazatelefonált, mert törénetesen ott laknak a szülei, akik közölték vele, hogy süt a nap és semmi nyoma a robbantásnak.
  • VO101 tvr
    2 éve toltják az amik törökországon, izraelen keresztül a fegyvereket az "ellenzéknek". nem jutottak célhoz. most elővették a vegyifegyver témát, hogy az oroszokat megkerülhessék. valamit nagyon akarnak arrafelé.
  • Sanyo
    Elég egyértelmű, hogy csak indok. Nem értek egyet a módszerrel, mégis jobb Szaddam és Oszama nélkül nem?
  • artivizsla #67361
    Nekem a fogorvosom szír. Nagyon sok érdekes dolgot mondott erről a háborúról. Első kérdés lenne pl, hogy ki fegyverezte fel az "ellenzéket" ?
    Ha a vegyi fegyverre gondolsz, én nem lennék meglepve, ha nem a kormányerők műve lett volna, függetlenül a külföldi "szakértők" hitelt érdemlő megállapításaitól. Ha viszont a polgárháború előtti időkre gondolsz, akkor a legnagyobb "rend" pont Szíriában volt, nem kevés zsidó kereskedővel a fővárosukban.
  • Sanyo
    Nem vagyok 4 csillagos tábornok, de biztos hogy itt kizárólag az amerikaiak a rosszak? Akkor átfogalmazom. Mindkét oldal írtja a civileket, ez rendben van?
  • Rue East
    hogyne készült volna bombázó: B-58, F-111, Mirage IV, A-5 Vigilante (szovjeteknél ugye Tu-22)
    de a Mig-21 front vadásznak készült mindig is, nem a bombázókat kergetni (ehhez nem is volt elegendő üzemanyag készlete), arra teljesen más típusok voltak, amiket nem is exportáltak (Jak-25, -28, Tu-28, Szu-9, -11, -15...stb)
    a Mig-25 az SR-71 és a meg nem épült B-70 ellenfele lett volna
  • VO101 tvr
    Egyiptom érdekes példa. Megdöntötték (külső nyomásra) Mubarakot, azóta eléggé állandósult a fiesztahangulat.
  • Her Laca
    Már hogyne lenne. Csak ez a vegyi támadás ami ugye indoknak is kiváló ,szóval ez még nem tisztázott,ahogy Iraknál is keresték osztán nem lett meg.
    A baj az,hogy nem tudjuk ,hogyan élnek Szíriában,milyenek az állapotok,max onnan tájékozódunk amit elénk raknak.
    No meg nekem azzal van a bajom,hogy a nagy demokraták,azonnal szuronyt szegeznek ha valami érdekük fűződik a dologhoz ,de ha éppen nem akkor mint jóval alant is mondottam pl afrika senkit sem érdeklő részein többszörös emberirtásra sem kapják fel a fejüket.
  • Lacusch69
    Biztos vagy benne?
  • Sanyo
    Azzal ugye semmi gond nincs, hogy a nagyember a saját lakosságát írtja?
  • Her Laca
    Nem csak erről van szó.
    Egy "harcoló " katona ellátására 3-4-5 (kb valamelyik stimmel is )civil ember munkája szükségeltetik.Ha nem mozgolódnak a bakák akkor ezen emberek is meló nélkül maradnak,nagyon sok cég ,ezáltal nagyon sok amerikai él a hadseregből. Kb mint egy nagy gyár ,akitől függnek a beszállítói is.
    Háborúzni pediglen kell!
  • artivizsla #67353
    No meg gondolom, hogy közben ki lett fejlesztve pár újfajta fegyverrendszer, aminek jól jön majd egy kis promóció meg marketing oszt Sam bácsikához dől majd a lóvé megint dögivel.
  • LeonSilver
    Kössz fater!!!
  • Her Laca
    Meló kell a katonáknak. Ha csak vakarják a seggüket abból nem él meg az USA. Nincs itt semmiféle összeesküvés elmélet ,csak szimplán a realitás.
  • artivizsla #67350
    Lehet, hogy semmi köze ehhez annak, hogy az USA nemrég kivonult Irakból és Afganisztánból ? Tényleg nem gondolok semmi összeesküvésre, csak úgy kérdem.
  • Her Laca
    Ja ja:) Kb ezen agyaltam én is. Taknyosok már jó pár hónapja variálnak ,hogy is kéne elhatolni oda,egy kis bombázásra,gondolom ez most meg fog oldódni.
  • Lacusch69
    Ha viszont figyeled azt a pici kis műszert, amit turbónyomás-mérőnek (is) hívnak, és konzekvensen 1.0bar alatt tartod (vagyis kevesebb a szívótér-nyomás, mint az atmoszferikus motoroknál), akkor relatíve kicsi fogyasztással is lehet haladni.
  • Willenbrock
    Aztán szabad lesz az út Irán felé is...
  • Her Laca
    No most olvasom,hogy a Francik se akarnak kimaradni a buliból.
    Itten van
  • Her Laca
    Van.Előbb a 3.0,majd a 3.01
  • LeonSilver
    Srácok!
    Van ez a csoda CloD. Sztímen frissítget. De van valami od, amit rá lehet tenni?
    Mint régen az a nagyon fasza sound mod? Vagy bármi.

• artivizsla #67343
    Olaj gáz, minden van arrafelé, de legfőképp az utolsó orosz szövetséges és pont nagyon útban van az USA-Izrael tengelynek. Mai hír szerint vegyi fegyver bevetése esetén nem kell az Usa-nak Ensz hozzájárulás a katonai akcióhoz, de ezt akár fordított sorrendben is írhattam volna.
  • Szepy2884
    "Az sem véletlen, hogy sok éve csak turbodiesel motort gyártanak."

Mert a dízel hatásfoka önmagában annyira sz*r, hogy kénytelenek turbósítani.

Sajnos a benzines motor is alig 4-5%-át hasznosítja a benzinnek a maradék 95%-ot pedig 1xűen elégeti minden hatásfok nélkül (ezért találták ki a kompresszort meg a turbót).