91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #67461 Üdv!
Saitek X52 joy-om van, a problémám az, hogy vagy én állítottam el valamit a gép de a lényeg, hogy a gázkaron van egy info gomb, i betű a jele! Na, nekem erre volt berakva a 20mm gépágyú, de tegnap óta a gomb nem működik de cak a CLODban, ha megnézem a a számitógépen az eszközök, nyomtatóknál ott a beállításokban ott látja a gombot ha be nyomom tehát nem romlott el, viszont a játékban nem látja, ha a CLODban nyomom meg azt a gombot akkor a gázkaron lévő kijelzőben kiírja hogy milyen gombot nyomogatok vagy milyen gombot használok. A kérdésem, hogy tudom ezt a info gombot vissza állítani? Gondolom valamit elállítottam4 Remélem érthető voltam. -
Solt #67460 De USB 3.0... Viszont próbáltam 2.0-ba is, és ott sem volt jó. A 780-hoz még szarok driverek, tuti az a nyűg. -
Nálam sincs :) Pöpec, mint régen!
**-**
Solt! Milyen USB-be van dugiszálva?? Nem USB3 véletlenül? -
Itt a mai TeamFusion Double Friday Update -
Főleg ha azt nézzük, hogy a TIR5 gémer szet szállítással ~210€... Éppen most hozta meg a postás bácsi :) 
-
Solt #67456 Állítólag ilyen 200 ajró környéke lesz... Ha szemem nem égeti ki, és tényleg olyan besza-behu ahogy mondják, én a dupláját is kiperkálom érte! :D -
Biztos fasza lesz ha elkészül, és biztos az ára is fasza lesz :D -
Solt #67454 Volt már itt szó róla korábban, csak eddig magyar élménybeszámoló nem volt... :) -
Épp valamelyik nap néztem én is ezt a cuccot. ITT -
Solt #67452 Oculus Rift – fél lábbal a Mátrixban -
VO101 tvr #67451 Na erre a 109 F4 kontra Jak-1 dologra kíváncsi vagyok. Ne legyen igazam ... ( ... persze igazam lesz) mert ez nagy öngól lenne azért.
-
Ezzel vitába szállnék. Ha az eredeti elképzelést vesszük alapul,nevezetesen,hogy nem akarják túlkomplikálni a gépek kezelését akkor az általad felvázoltak már csorbulnak.
Az ,hogy a motor vezérlést ,az üzemanyag ,levegő keveréket,hűtést stb állítgatni kell ,egyrészt jó mert realisztikus,másrészt ha ügyes vagy akkor ki lehet sajtolni mindent a gépből. Szerintem ez is fontos. Minden amit leírtál már ott volt a régi Il2 ben ezeken kívűl.Szerintem.
-
Én megvárom az angol fordítást, direkt nem is néztem oroszul. :) -
És ahogy kivettem a szavaikból,TVR nek lesz igaza.
Valami olyasmit mondtak,hogy a Jak1 et s a F4 et balanszba hozzák .
De lehet rosszul értettem . -
Amaymon #67447 Önmagában kevés, ezzel egyet értek. Én úgy nézek erre, hogy egy olyan érában játszódik az IL2 sorozat, ahol az avionika, aerodinamika és a pilóta harmóniájára szükség volt a győzelemhez. A három alkotott egy komplett egységet.
Azt látom a BoS-ban az első kettőt egyensúlyba próbálják hozni, hisz repülőgépet vezetni is tudni kell, nem csak teátrálisan repkedni. Dolgozzon a pilóta, izzadjon a joy-al is, ne csak a motorikus gombokat tekergesse, küzdjön a gravitációval. (kicsit eltúloztam, hogy kihangsúlyozzam mire gondolok)
Neked, aki bele nőtt a TF peccsbe nehéz a más stílust elfogadni, mikor egy fantasztikusan jó ATAG-os verzió jön. Én mint friss hús viszont nyitottan várom mi sül ki a gémből jövő tavasszal, mert egy bug hegyet én sem veszek meg, csak ha perfekt lesz a játék. -
De előtte is rázkódott mint amikor kint a futó de nem volt kint.Nem is értettem.Én nem találtam semmi szemkápráztatót benne ,meg semmi különlegeset. A Clodban szerintem az instabilitás jobb.
Na de majd meglássuk ahogy a vak is mondta.
Ez SEM győzött meg ,hogy pénzt kéne adnom érte:) -
Amaymon #67445 Igen, szép lassan elvesztette a sebességet, átkapcsolt külső nézetbe közben valamit vartyogott oroszul.
A 109 szépen átbukott, a perdület vitte tovább a farát, majd enyhén beingott, ahogy lassan megcsapta a sebesség és újra szárnyalt, egyenesbe jött. Mozgásban rohadt jól nézett ki. :) -
A talaj a táj ( tudom havas meg minden) ,de tiszta IL2 lapos (domb csak volt arrafele is) mint a szomszédasszony mellkasa.
Nem estem hanyatt a látványvilágtól a kabinban sem.
Mondjuk a fények szépek,jó a gépen a tükröződés,de pl ahogy kinyitja a deklit ,nincs ott a jó kis drótkötél. Mé nincs ott? kérdezem én.
A fizikáról nem tudok mit mondani,majd kiderül. -
Egyet nézünk?:)
-
Amaymon #67442 Lassan vége, libabőrös lett a kezem, annyira szép a fizikája mikor külső nézetben átesett a 109-el. :) -
Most megy itt. -
Ha valakit érdekel ezt kaptam ,de asszem már elmúlt .
-
Én is rábeszélés áldozata lettem :D
NV-t akartam, de mondták, hogy az szat, az ATi meg milyen jó. Menni ment, mint a baromállat, az igaz! -
Feró Flex #67438 Reptársak!
A mai napon végre Én is egy Nv580-as tulajdonos lettem nem kis örömöre,írnátok pár opcíót a Clodra mert Ati után fingom sincs milyen beállítások kellenek neki a drájverből.
Köszönöm előre is a segítséget. -
Igen. Rábeszéltek ,hogy az jó de hamar rádöbbentem a valóságra. Asszem nem volt egy hónapig meg.
Most volt egy 7970 is ( mert kíváncsi voltam) de ő is gyorsan távozott. -
*valakit -
Hátha érdekel valamit:
MAKS-2013 live -
Váá, már Magyarországon van :D -
LacAI ugye jól emlékszem, hogy az elején (a CloD elején) még Neked is ati-d volt?! -
Oki!
Megjöhetne már az a qrva TIR5... játékban majd kitörik a nyakam, mire eszembe jut, hogy azért nem mozdul a nézet, mert nincs TIr :D :D
Tegnap óta ez van :(
Talán holnap vagy hétfőn itt lesz....
-
Tiger csinál egy elég jó hangmódot, még nincs kész, azt hiszem. -
De a ratyion sokkal modernebbül simítja ,már ha sikerül neki :)
És ez a nem mindegy! :) -
Napokon heteken belül kiadják a köv patch et, ne variáld túl. Csak elbaxod a végén. -
Még a kezdetekkor volt az 1c fórumon egy nagyon fasza sound mod.
A fegyverek és a motorok hangját cserélte le, és eszméletlen jó volt. Nem emlékszik valaki, hogy mi volt ez?
Mert próbálom megtalálni a fórumon, de nem lelem már a sok hsz között. -
:D Most mond meg! -
sakkay #67426
-
sakkay #67425 Nem nagyon.
-
A faszé nem nVidia kártyám volt eddig??? 
Nincs kínlódás, nincs kúródás... ha beállítom neki az élsimítást, akkor simítja az éleket oszt' jó napot. -
E-mail címed ismeri más amire regisztráltál?
Amúgy simán ki lehet következtetni, hogy honnan netezel. Elég csak azokra a reklámokra gondolni, ahol afrikai, kínai stb. nők keresnek párt éppen a te községedben... -
sakkay #67422 Nekem már ez is sok. 
Mondok egy érdekeset-már akinek-szóval regisztráltam 2 hete a facebookon.
Csak mert pár dolgot így tudok megnézni.Figyi.
Abszolút szininim'név,semmi utalás, semmi kapcsolat-tehát az égegyadta világon semmi adatot nem adtam meg. Másnap az ismered?" kérdés mellett két ismerős, és az egyik főnököm!jelent meg, aki még csak nem is az én városomba lakik, és nincs abszolút kapcsolat közöttünk sehogy. Na?
Tudtam én , hogy van itt valami gazság?...csak nem sejtette.