91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Pumánál leltem :)
    LINK

• Amaymon
    CloD-hoz képest fapados, de már elég magas a skill peak "Full Real" módban, ahhoz hogy érdekes legyen. Nagyon intenzív a játékmenet, hamar légi harcba lehet bonyolódni. Sokan a pörgést jobban kedvelik, mint a klasszikus "teátrális" szimulátor vonalat.
  • GPx8
    Mert lehet arcade módban játszani. (A többség abban is tolja).
  • bakvarnyu
    Valaki árulja már el az a War Thunder akármi miért olyan népszerű, amikor itt a (majdnem) hibátlan IL-2 széria, meg a ugye a DCS.
  • Lacusch69
    EZT (Kuruc) olvastad már?
  • VO101 tvr
    Kis érdekesség a vegyifegyferek történetéből.
    Vegyi fegyverrel akarta elüldözni a bolsevikokat Churchill
  • repvez
    van folytatás is :)
  • LeonSilver
    óóóóó Istenem!
  • Szepy2884
    kész
  • Lacusch69
    Youtube-on írd be a zárójeles részt az előző kommentemből.
  • Szepy2884
    nem
  • Lacusch69
    A kecskebaxóst láttad? (Egy beteg este története)
  • Szepy2884
    Akkor csak neked újra belinkelem (de már volt)

• Szepy2884
    egyre több eredeti verzió lesz még ahogy elnézem. Nekem eddig a Vtec vs TDI a kedvencem :D Na azon konkrétan összecsúsztam a röhögéstől
  • Lacusch69
    "Az eredeti verzió az,hogy állt a pirosnál és füstöltette a traktor kerekét,és a mellette lévő nem tudta hogy mit csináljon,lehúzza az ablakot és bemenjen a füst,vagy süljön meg a melegben mert nem volt légkondi.(Elromlott a lámpa percekig ott áltak)"

Cuba Aqua nevű hozzászóló, youtube
  • LeonSilver
    Te hüJJe :D
    Ezen konkrétan beszartam és behugyoztam :D Ki ez a retardált egyébként???
  • Szepy2884
    Jobb mint Adolf
  • Szepy2884
    Fóka bácsi re-loaded

• Szepy2884
    Az biztos hogy ilyen állapotában és tökéletes működése mellett alig 30-ért ajándék volt. Én azóta ráköltöttem még ugyan ennyit, annál az ismerősőmnél aki már restaurált egy ugyan ilyen órát (be is linkeltem annó a blogját ahol képekkel illusztrálva lépésről lépésre felújította) és egy percig nem sajnálom, mert így biztosítva hogy még 70 évet elketyegjen vagy még többet
  • artivizsla #67683
    Néha még mai is rémálmok gyötörnek, hogy nem tartottam meg, de az vigasztal, hogy jó helyre került.
  • Szepy2884
    De, de az nem dísz mert még mindig tökéletesen működik. Használati tárgy és nem egy fémkupac ;)

• artivizsla #67681
    Egy kis OFF. Már több híradóban is bemondták a héten, elképzelhető, hogy Szaúd-Arábiából származott a Szíriában bevetett mérges gáz. Bennem azért felmerült a kérdés, hogy a lassan összeverbuvált tengeri-légi haderő akkor most Rijádot fogja megtámadni?

Illetve, az EU-ba igyekvő Izraelben nem probléma az, ami miatt a Jászladány-i alapítványi Iskolát annyi támadás érte az elmúlt jó 10 év alatt. Nem irigylem majd az EU-s jogvédőket, hogy it fognak kezdeni evvel a problémával.
  • hetti
    Nem neked van egy drága disz óra az asztalodon? vannak dolgok amiknek eszmei értéke van..
  • artivizsla #67679
    Kávé mellé.

1.
  • artivizsla #67678
    Azt tudni kell, hogy a vaterán mindent el lehet adni, minél lehetetlenebb egy dolog, annál könnyebben.

Egy kis taktika.
  • zzr1000
    "A gépem sem nagyon alkalmas már az online CloD-ra"

üdv!

És megkérdezhetném hogy milyen géped van? mert most tervezek egyet venni a clodra csak azért kérdezem

kösz a választ előre is...
  • Szepy2884
    és van aki ezt megveszi??? ennyiért??? minek, mit kezd vele??? nem értem...
  • Willenbrock
  • Willenbrock
    Off: A cfs2 koreához van egy F9f kampány is,leszedtem hozzá az aeroplane heaven F9f-et,elég jó,még a fegyverrekesz is nyitható,az anyahajó a Forge Valley,szintén egész jó kiegészítő.

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/1151078345/11510783javascript:linkIt('img')451378497163.jpg[/IMG]
  • artivizsla #67673
    Vaterás lelet.
  • Lysandus
    Lehet. Akkor viszont nagyon rosszul lőnek az AI lövészek. :-) De mintha hallani is lehetne a koppanásokat a Spiten, ahogy eltalálják. Amikor belassít a Heinkelek mögé. Én inkább arra gyanakszom, hogy nem full real beállításokon repült. Legalábbis remélem!
  • Zpogi
    Igen azon én is csodálkoztam először. Viszont az jutott eszembe - nézve a videót - lehet hogy a 111-esből kifolyó olaj kente össze...
  • Lysandus
    Nem rossz, nem rossz!

Csak a második videóban a Spit milyen vidáman elröpköd olaj nélkül. Semmi rázkódás, semmi nyikorgás. Ugyanúgy repül, mintha nem lyuggatták volna szanaszét a motorját.
  • Zpogi
    Itt a mai TeamFusion-ös Friday Update:LINK
  • PhantomAss
    basszus, legközelebb oda megyek
    mondjuk már ezerszer megfogadtam hogy nem megyek többet kecskemétre mert unom 1000x ugyanazt nézni, de az ingyen jegy ugye...
    de ez a Sliac, ennyi világháborús géppel, komolyan mondom fantasztikus!
    le a kalappal előttük!
  • Feró Flex
    TF-et nékűl hogyan indítok az gémet?
  • LeonSilver
    Azt hiszem mindenképpen a reklámot nyomja be először :)

Így jobb!

• Zpogi
    Igen most látom, elcsesztem a linket valahogy, a végéről indul a videó :/

Így újra kell játszani.
  • LeonSilver
    Pedig, megkockáztatom, hogy még több látogató is lenne!!
  • Zpogi
    Kár, hogy nálunk nem volt ilyen magas színvonalú a repülőnap :(
    Nem értem ide miért nem hívnak világháborús gépeket.

Sliac 2013