91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #67748 -
lala42 #67747
Ma reppentünk vagy kettőt az ATAG-on :-) -
Haggyá mán:) A rend őrei (van pár barátom köztük) még ha fényképük is van valakiről sem találnak meg senkit.
De ez a veszély nem fenyeget,lévén kb 20+ éve nem ültem semmiféle tömegközlekedési eszközön,és ne is szándékozom a jövőben sem.:) -
Személy leírást kérnek a sofőrtől, a tanúktól, lehet hogy valaki csinál közben egy képet telefonnal, 1-2 nap és már meg is találják az embert, hála a digitális kornak.
Te nem nézel helyszínelős sorozatokat?
Egyébként lásd Tolvajkergetők, 1 rossz minőségű kép alapján elő tudják keríteni a delikvenseket és nekik szerintem kisebb erőforrás áll rendelkezésükre mint a rendőröknek. -
Már hogyne akartam volna:) Csak lévén több hónapja nem fogtam joy-t így gondoltam még közelebb kéne surranni:)
Ma is reppentem egyet ,asszem bele kell rázódni ismét ,no de itt vannak a hideg esték ,délutánok, most jön el az én időm újra:) -
No akkor megkövetek mindenkit. Pusztán csak egyenlőek vagyunk velük.
Amúgy ki csuk le? Mert ha kapna egy kokit(végső eset mondjuk) akkor előtte még bemutatkozom ,majd odaadom az okmányaimat ,de mindenképpen megvárom egy arra járó rendőr járőr érkeztét. Ugyan már:) -
Johann Wind #67738 Lőnöd kellett volna amikor előtted volt. Vagy nem akartad meglepetésszerűen leszedni? -
:D
Ez az ezsgé egyre szarabb lesz... -
Johann Wind #67736 Király voltál.:) -
Johann Wind #67735 Románia. Hagyták megerőszakolni a nőt fényes nappal: http://www.hir24.hu/kulfold/2013/09/12/hagytak-megeroszakolni-fenyes-nappal-az-utcan/
Ha szájba vágod a busz sofőrt lecsuknak. -
Egy bizonyos karaktermennyiség után sajnos üres üzenet lesz a vége a hozzászólásnak, elvileg már tudnak róla az illetékesek és csinálják a fejlesztés fejlesztését... -
Már megint :D -
Beírtam egy litániát, elküldtem. Erre üres üzenet. Lófasz ez az ezsgé is -
Na ez korrekt látod. Ez ellen semmi kifogásom sincs ,hogy egymást püfölik a mezőn. Sőt ! Tovább megyek. Ha mondjuk (vegyük az alapot Fradi vs Újpest) ezen kemény ,harcos szurkolók a meccs előtt vagy utána ,vagy bánom is én közbe összeröffennek egy kedves ,baráti svédtornára mondjuk a Fóti libalegelőn ,és agyonütik egymást szervezett keretek között,pláne ha akik ott maradnak holtan azokat társadalmi munkában helyben el is ássák ,na ez számomra teljesen elfogadható.
A rendőrökkel mi a bajuk amúgy?
No meg a város berendezésével?
Más autójával? Üzletével?
Vagy (ilyen ne legyen ) épp a te buszoddal?
-
Menjen el vagont pakolni ha nem bír magával.
Vagy van még ötletem,mit tegyen a tesztoszteronjával.
Mesterem,ezek miatt is olyan ez a sport nálunk amilyen. Mondom IS!
Mert minden összefügg mindennel mint tudjuk. -
Solt #67727 A családos szurkolók tőlük biztonságban vannak, csak a magukfajtát, meg a rendőröket ütik. Egymással még össze is járnak...
Ustawka
Tudom, hogy bennem van a hiba, de én ezt bírom! :D -
Solt #67726 Nem náci karlendítés, ez a szívtől indul... :)
A huligánok ilyenek... a rendőrökkel, és a rivális ultrákkal keresik a konfliktust. Átlag szurkoló teljes biztonságban van tőlük.
Én nem állítom, hogy ez normális dolog, de emlékszem rá milyen volt az, amikor bennem is túltengett a tesztoszteron! :)
A rongálás részével nem értek egyet én sem. -

-
Jut eszembe :) Ha meg ne adj isten elkalapálják valamelyiket a kinti rend őrei,de úgy istenesen (mert megérdemlik) akkor aztán lesz sírás rívás ,magyar verés, mifaxom:)
-
A gond ezzel az ,hogy ezek nem a szó nemes értelmében vett szurkolók,de valóban kár ebbe bele menni.
Felőlem akár agyon is üthetik őket ,vagy egymást az ellenfél szurkolóival.
A focink meg olyan amilyen,leginkább szar,a szurkolói is szarok.(már ezek a tömörüléses akciózó kis fityfaszok) Mert azért mennének szórakozni normális népek is akár családostul ,de ezek miatt inkább kihagyják.
Engem kimondottan bosszant amikor a kretének miatt lezárják pl valamelyik utat (mer vonulnak) és én melóból nem tudok hazamenni. Én ezeket utcára sem engedném,az a biztos:) -
Nem hát! Még jó!
De nekem ne mond, hogy ez a normális szurkolás, amit ezek a véglények csinálnak baszki!
Náci karlendítés, meg kitartás meg az öreg Isten fasza... szétverni stadiont, szórakozóhelyet, fél várost.
Az apám engem simán kivitt focimeccsre. Én az unokámmal nem megyek, a miértet gondolom nem kell magyarázni Solt. -
Solt #67721 Ugyanaz mint eddig, semmi nem változik! :)
Egyébként meg tárt karokkal várják őket, hoki meccsek alkalmával ahol nincs ekkora cirkusz, még csatlakoznak is a székelyek... -
Solt #67720 Szerintem nem azok, de ezen nem fogunk összeveszni! :) -
VO101 tvr #67719 Szólsz egy USA-ba kikerült ismerősödnek. Hozza vagy küldje haza. -
No emberek. Honnan ,hogyan tudnék én egy TR 5 öst venni?
-
LacAI!!!!! 

-
Amúgy én ma nem tom mi volt ,de a közlekedésben mindenki kissé ideges volt.
Állok a kereszteződésben ,balra akarnék fordulni a Gvadányi végénél,jönnek mindenhonnan tömött sorokban a népek,én várok,várok erre a mögöttem levő kb velem egyidős ficak veszettül elkezdi nyomni a dudát ,és látom tele torokból üvölt. Na mondom csak kiszállok,megkérdezem mi a hasfájása irányomban ,épp majszoltam egy balatonszeletet ami kissé olvadt volt már,na odaballagtam ,látom kerekedik a szeme,kérdem mizu testvér ,mi baxta fel a vércukorszintedet. Hát-hát,hát + még 10 X ,volt a válasz. Kedélyesen rányomtam a homlokára a balatonszelet papírját (jó olvadt csokis volt) és visszaültem a járműbe. Csönd volt utána. -
Ez azért történhet meg Savikám mert a társadalmunk , a népünk ,az emberek ( kinek mi tetszik) beszarik gyülekezete ,még ha ezt senki sem vallja be.
Aki a cikket írta vagy mit ,ahelyett,hogy most siránkozna ,hogy mik meg nem történnek , odament volna és előbb szép szóval ,majd ha az nem használ egy orrbabaszással elmagyarázta volna a kollegának ,hogy egyrészt tudja kivel beszél (idős embernek JÁR!!! a tisztelet,de bárki másnak is) másrészt meg viselkedjen emberhez méltón .
DE! sajna az emberek behúzzák fülüket ,farkukat ,és max kicsit hőbörögnek.
Lenézzük a Románokat,Szerbeket ,meg másokat is,de ott szent meggyőződésem,hogy egy ilyen láttán kibelezik a delikvenst. Már ha előfordulna ,de szerintem inkább nem. -
Mivel úgyis szénné van Offolva a topic, és is beszállok.
Lezavartak a buszról egy 80 éves bácsit.
-
VO101 tvr #67713 Gond ezzel is van. Ahogy látom, a szokásos. Elkapták a cibakházi plébános feltételezett gyilkosát -
artivizsla #67712 Az a gond evvel, hogy ők hazajöttek, de mi van azokkal, akiknek a meccs után is ott kellett maradniuk még nagyon sokáig ? -
Kretének. -
Solt #67710 Tudom, hogy a focit nem szeretitek, de itt most nem ez a lényeg! :) -
Lysandus #67709 TF pénteki update:
Team Fusion Friday Update -
-
Lacusch69 #67707 Méghogy egy zőccséges Merci nem megy... (Nekem is volt, csak ennél gyengébb.) -
Gondolom, Így nagyobb felületen tudja tesztelni a motor sérüléseit ill. így könnyebb eltalálni a tankot (a spitet kivéve
,mert az szinte kigyújthatatlan).
Viszont az elgondolkodtató, hogy a mesza motorja egy lövésre megáll, a hurkányéba meg beleereszt néhány tárat oszt semmi baja. A spit tűnik ebből a szemszögből a legreálisabbnak(nem hittem volna,hogy ezt leírom valaha
)
-
Oldalról minek lövöldözi a gépeket? -
Lysandus #67704 Néztem én is! Vannak benne érdekes dolgok. MG/FF-el meg lehetne vajon csinálni a tesztet? A 111-es orrlövészére gondolok. -
A 80cm-es LG lcd TV monitorom időnként olyan üzenetetet ír ki,hogy "ez a funkció nem elérhető most" közben semmit nem állítottam át rajta.Van valakinek ilyen tapasztalata? Remélem nem meghalni készül :/