91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
artivizsla #67787 Jó lehet az AB védelmük, átmentek egy vizesárkon, oszt dőlt be a víz a küzdőtérbe. -
1
2
3
4
6
7 -
-
Hogy rohadjon meg -
-
-
Sidewinder #67781 Nekem a videót valamiért nem rakta ide,remélem most sikerül.
-
GálTomi #67780 Köszi hogy eljöttetek! Sokkal könnyebb ha az ember arcot is tud a megszokott hang mellé párosítani! Nem sok kép de párat készítettek ismerőseim: képek
-
artivizsla #67779 Tegnap kerestem pont én is rá, mert hallottam róla az induláskor, gondoltam, hogy lesz már róla anyag a neten :
-
artivizsla #67778 Amit csináltál clip-et, az nem jó ? -
Sidewinder #67777 Előbb ez lemaradt,az egyik állami TV csatorna adása a versenyről. A műsorvezető sportriporter,szerintem kicsit túl sokat beszél,de ettől még jól össze lett rakva a műsor:
-
Sidewinder #67776 Az oroszoknál egy új technkai sportot találtak ki,a harckocsi biatlont. A lényeg a személyzet és a gépek felkészültségének felmérésén van. A versenyre a csapatok a különböző katonai körzetekből érkeztek (központi,nyugati,keleti,déli). Előválogatás után a legjobbakat küldték ki. A különböző katonai körzetek személyzetei a jó megkülönböztethetőség érdekében eltérő színű harckocsikkal versenyeznek,mindenki egységesen a T-72B típussal. A tankoknak egy nehéz akadályokkal telerakott versenypályán kell végigmenniük,a pályán különböző helyeken meg kell álljanak lőni a harckocsi ágyúval illetve a fedélzeti NSZVT géppuskával. A géppuska esetén csak 20 lőszert hevederezhetnek annyival kell eltalálják a 900 méterre lévő célt. A harckocsi ágyúhoz lőszert nem vihetnek magukkal,azt csak a lőállásnál vételezhetnek,ezzel a is személyzet gyorsaságát mérik. Ha valaki nem találja el a célt,akkor a harckocsival büntetőkört(strafnoj krug) kell menjenek vagy pedig 90 másodperces időbüntetést kapnak.
Az oroszok VB-t akarnak szervezni ebből az új sportágból jövőre,az olaszokat,a jenkiket és a németeket is meghívták már. A jelenlegi versenyen is voltak külföldi csapatok.Fehéroroszok,örmények és kazahok.
-
Fürtös #67775 Clipet lehet külön venni az amazonnál meg e bayen. Nézzetek szét lehet sokkal olcsóbban kijön ha a clipet külön rendelitek a magyarhoz.
Sajna én már nem tudok segíteni,jövő héten cuccolok át Németoországba,de ha ott kialakultak a dolgok akkor megint feldobom ide az ajánlatot miszerint szívesen hazaszállítom a megrendelt cuccokat. Onnan valószínű gyakrabban járok majd haza. -
-
-
Hazai de nem olcsóbb lévén a Track Clip nincs hozzá... Én is néztem ;) -
Ja ehhez nincs clip. -
Itt ez olcsóbb és hazai ahogy nézem. -
Én a Gamer Set-et vettem meg. A belsejében van egy kuponkód, amivel egy DCS modult 60%-os kedvezménnyel lehet megvenni.
-
Parancsolj Barátom! -
Még nincs. De ha Leon megosztja a tutit akkor majd én is onnan szerzem be. -
Adnál egy elérhetőséget. Hálám üldözzön:) -
Én a germánoktól vettem. Megint.
~208
Hétfőn iccaka megrendeltem, prénteken hozta a zember. -
artivizsla #67764 Kávé mellé.
Laca : A TrackIr 5-ös beszerzésére van már projekted, mert egy érdekelne engem is ? -
Persze. Az mindenre jó. -
Ez MSI Afterburner? És nem MSI cuccal is megy vajh? -
nem semmi -
Skacok. Aki fel akar venni videót az próbálja ki az MSI AB-t . Észre nem venni,hogy megy és vígan 60fps el vesz,nem úgy mint a fraps.
Kobolddal harcászkodtunk,felvettem most tákolom a filmet. Lesz vagy 20 perc. -
-
GPx8 #67758 22:30 -nál a dugó nagyon élethű. -
Én meg mint már itt egyszer megjegyeztem ,lehet ez a világ legjobb szimje is ,de akkor is köpködni fogok rá. Ha tetszene is azt is titokban tartanám:) Ha még az üzletpolitikájuk is szimpatikus lenne ,na akkor már nagyon komoly bajban lennék ,de te tőlem akkor se fogod hallani,hogy ez egy remek cucc lett:)
És ,hogy miért. Csak:)Meg mert idióta ,konok vagyok. -
Amaymon #67756 Laca egy másik topikban régebben írtam, hogy baromi illogikusnak találom, azt hogy fullra kidolgozzák a gépeket minden téren, aztán robotokkal butítják le. De így nekem az jön le a robot csak egy opció lesz. -
Sidewinder #67755 -
Sidewinder #67754 Sanyo cikke a Battle of Stalingradról:
ITT -
Zéti is így járt a RoF fórumon. Töröltem az üres HSZ-eket és jó lett. :) Próbáld ki, hátha jó lesz itt is! :) -
artivizsla #67752 Nem is annyira a "mi"-vel, hanem inkább a "hogyan"-nal van a bajom. Mivel van saját tulajdonom nekem is, úgy vagyok evvel, hogy ami a másé, azt inkább ne tegyük tönkre, mert nem dolgoztunk meg érte. A román-magyar viszony egy más kérdés, de az utcai rongálással nem tudok én sem mit kezdeni. Mondjuk, amikor az MTV székház ostroma kezdetekor a Balónak a Skodája gyulladt ki először, nem sírtam tele egy 100-as papírzsepi csomagot, állhatott volna rendesen a parkolóba, mint egy mezei tv-s, de nem, neki a főbejárat elé kellett parkolni, mert ő a "Baló". -
artivizsla #67751 Ezt eddig is tudta a legtöbb ember, legalább most ő is bevallja. -
lala42 #67750 A faxom kivan ezzel a képfeltököléssel. Hogy semmi nem jó? -
lala42 #67749 atag
Köszi hogy eljöttetek! Sokkal könnyebb ha az ember arcot is tud a megszokott hang mellé párosítani! Nem sok kép de párat készítettek ismerőseim: