91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #67949 Mégis lett update:
TF friday update
Téli táj egy új 109-es változattal, az okosok arra tippelnek, hogy E1/B
A téli táj egész jó lett! Mondjuk a füst bodorodhatna még a kéményekből! :-)
Viccet félretéve: Nagyon szép lett a téli táj. Most már tényleg téli! Na ugye, hogy érdemes volt szólni! :-D -
Szóval fáradt vagyok,meg ilyesmik,de azért jó kis harc volt.
Persze nem figyeltem a hűtőre

,ezért aztán hősiesen olajra léptem a végén:)
-
Bakker mekkorát harcoltam. -
Tervbe van:)) -
Egészen pontosan 22 000,- Ft-ot kapott mindösszesen...
""Gyanús szerződések vannak, amikben minden jogunkról le kell mondanunk" - árulja el Galbenisz, 2006-ban próbapert kezdtek a jogvédő hivatal javaslatára, ami most lép majd a bírósági szakaszba. A dvd-forgalmazásból és az ismétlésekből is kellene részesülniük a szinkronszínészeknek, de ez sem történik meg."
Ez 2007-ben volt. Hogy azóta mi történt, kitudja... -
Ez lehet azt mondani, hogy egyfajta sláger lett. És Galbenisz Tomasz aki szinkronizálta és aki énekli, alig kapott valami kevéske pénzt a szinkronért.. -
Skacok nektek működik a steam? -
Ez se lenne rossz :) -
Most keresem a Balu kapitány főcímdalát:) Az mekkora lesz egy videó alá:)
-
Atyaég, Laca inkább igyál valamit. Vagy ne igyál többet. :D -
Aztat még erősen tesztelik:)
Majd kiadják ha kész lesz ,a srác aki a nagyja melót csinálja ,kicsit elcsúszott vele,lévén van rendes melója ,és most ott is sok a munka,vagy valami ilyesmi ahogy Tom mondta:) -
Lysandus #67938 Ezeket én is megkapom, de most a TF 4.00 jobban érdekel, hamarabb lehet vele jáccani! :-) -
Azt nem tudom de ehelyett a 777 álnéven 1C küldözget jó híreket ,meg csináltak valamit ,amivel könnyedén elő tudom rendelni a remek játékot ami már szinte kész van és qrva jó.
-
De ez :))
-
-
Lysandus #67934 Pá ulica hágyila
Bálsája krákágyila
Áná, áná
Ziljonájjá bilá... -
Erre a zenére kell csinálnom egy videót:) -
-
Azaz 109 a bf helyett :) -
Tudom bennem van a hiba de mi az, hogy skilles ?'
No meg milyen bf? Abba én voltam :) -
Lysandus #67929 Nincs ma TF friday update, vagy csak én nem találom?
-
gogferi #67928 Erre én is gondoltam,hogy ez lehet a baja! Köszi! -
Amaymon #67927 Az utolsó előtti 109 az nagyon skilles volt. Itt IL2-ben lehetetlen lerázni, ha valaki követ, mert viszonylag nehéz elveszteni a LOD miatt. Főleg egy spitit. -
Feró Flex #67926 -
Csak egy tipp. A Win7 talán háromszor annyi RAM-ot eszik mint az XP, nem lehet hogy kevés a RAM-od?
Már elég régóta nem használom az öreg IL2-t, így nincs jobb ötletem. -
Én ezt most reppentem.
Bár nem túl látványos (mondhatnám unalmas) ,meg gyáva féreg is vagyok,meg nem is népszerű,de mán csak így öregesen csinálgatom .Nem jók már annyira a reflexeim ,hogy alant bobózzak ezekkel:)
Viszont! Nem halálozom!:)
-
Szepy2884 #67923 Lehet hogy a spitesek örülnek egy ilyen baleknak, de a többség nettó hülyének nézi a 109-es gyereket hogy lemegy nullára forgolódni. -
Autóhoz Androidos hibakód olvasó Besza-behu!
-
gogferi #67921 Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni! Az ILL-2-es játékom az XP ment Windowz 7-en pedig nagyon akadozik,lehetetlen vele játszani.Volna valami megoldásotok rá?????????? Előre is köszönöm! -
A videó is érdekes de a hozzászólások is.
Úgy látom az angelusok szemében az a legény aki lemegy közéjük forgolódni.:)
-
lala42 #67919 Ment privi. -
artivizsla #67918 Ha azt fogja mondani, hogy "Nem fog fájni", akkor kielégítő lesz a válasz? :)) -
Szepy2884 #67917 Na erre én is kíváncsi vagyok :))))
Biztos, hogy ide akartad írni? :) -
Kobold, mondtad valamelyik nap, hogy a Noctua hűtőhöz elküldték a 1150-es lefogatót is. Mit is kellett csinálni ezért? Köszi az infót.
-
okés, bár csak a hét végén tudom megnézni hogy mi hiányzik. Összeírom és szólok.
Köszi előre is! -
Írd le ,hogy melyikek kellenének én pedig megnézem milyen állapotban vannak, aztán megbeszéljük. -
hello
nekem megvolt az összes szám, de néhány elkallódott belőle (kb 10-20 db)
Esetleg külön azok a példányok nem eladók? Mert akkor megbeszélhetnénk egy árat és vevő lennék rájuk! (ha elfogadható állapotban vannak)
köszi
-
Solt #67912 Az original... -
Johann Wind #67911 Azon kívül hogy tényleg nagyon gyenge volt, én úgy tudom hogy volt vmi kavarás a pénzügyek körül is....... -
Srácok. A video beállításoknál az "original" vagy a "high" a jobb?