91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Mégis lett update:

TF friday update

Téli táj egy új 109-es változattal, az okosok arra tippelnek, hogy E1/B

A téli táj egész jó lett! Mondjuk a füst bodorodhatna még a kéményekből! :-)

Viccet félretéve: Nagyon szép lett a téli táj. Most már tényleg téli! Na ugye, hogy érdemes volt szólni! :-D
  • Her Laca
    Szóval fáradt vagyok,meg ilyesmik,de azért jó kis harc volt.
    Persze nem figyeltem a hűtőre
    ,ezért aztán hősiesen olajra léptem a végén:)
  • Her Laca
    Bakker mekkorát harcoltam.
  • Her Laca
    Tervbe van:))
  • LeonSilver
    Egészen pontosan 22 000,- Ft-ot kapott mindösszesen...

""Gyanús szerződések vannak, amikben minden jogunkról le kell mondanunk" - árulja el Galbenisz, 2006-ban próbapert kezdtek a jogvédő hivatal javaslatára, ami most lép majd a bírósági szakaszba. A dvd-forgalmazásból és az ismétlésekből is kellene részesülniük a szinkronszínészeknek, de ez sem történik meg."

Ez 2007-ben volt. Hogy azóta mi történt, kitudja...
  • LeonSilver
    Ez lehet azt mondani, hogy egyfajta sláger lett. És Galbenisz Tomasz aki szinkronizálta és aki énekli, alig kapott valami kevéske pénzt a szinkronért..
  • Her Laca
    Skacok nektek működik a steam?
  • macleody
    Ez se lenne rossz :)
  • Her Laca
    Most keresem a Balu kapitány főcímdalát:) Az mekkora lesz egy videó alá:)
  • acidrain
    Atyaég, Laca inkább igyál valamit. Vagy ne igyál többet. :D
  • Her Laca
    Aztat még erősen tesztelik:)
    Majd kiadják ha kész lesz ,a srác aki a nagyja melót csinálja ,kicsit elcsúszott vele,lévén van rendes melója ,és most ott is sok a munka,vagy valami ilyesmi ahogy Tom mondta:)
  • Lysandus
    Ezeket én is megkapom, de most a TF 4.00 jobban érdekel, hamarabb lehet vele jáccani! :-)
  • Her Laca
    Azt nem tudom de ehelyett a 777 álnéven 1C küldözget jó híreket ,meg csináltak valamit ,amivel könnyedén elő tudom rendelni a remek játékot ami már szinte kész van és qrva jó.
  • Her Laca
    De ez :))

• Her Laca
  • Lysandus
    Pá ulica hágyila
    Bálsája krákágyila
    Áná, áná
    Ziljonájjá bilá...
  • Her Laca
    Erre a zenére kell csinálnom egy videót:)
  • Her Laca
  • Her Laca
    Azaz 109 a bf helyett :)
  • Her Laca
    Tudom bennem van a hiba de mi az, hogy skilles ?'
    No meg milyen bf? Abba én voltam :)
  • Lysandus
    Nincs ma TF friday update, vagy csak én nem találom?
  • gogferi
    Erre én is gondoltam,hogy ez lehet a baja! Köszi!
  • Amaymon
    Az utolsó előtti 109 az nagyon skilles volt. Itt IL2-ben lehetetlen lerázni, ha valaki követ, mert viszonylag nehéz elveszteni a LOD miatt. Főleg egy spitit.
  • Feró Flex
  • Zpogi
    Csak egy tipp. A Win7 talán háromszor annyi RAM-ot eszik mint az XP, nem lehet hogy kevés a RAM-od?

Már elég régóta nem használom az öreg IL2-t, így nincs jobb ötletem.
  • Her Laca
    Én ezt most reppentem.
    Bár nem túl látványos (mondhatnám unalmas) ,meg gyáva féreg is vagyok,meg nem is népszerű,de mán csak így öregesen csinálgatom .Nem jók már annyira a reflexeim ,hogy alant bobózzak ezekkel:)
    Viszont! Nem halálozom!:)
  • Szepy2884
    Lehet hogy a spitesek örülnek egy ilyen baleknak, de a többség nettó hülyének nézi a 109-es gyereket hogy lemegy nullára forgolódni.
  • Zpogi
    Autóhoz Androidos hibakód olvasó Besza-behu!
  • gogferi
    Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni! Az ILL-2-es játékom az XP ment Windowz 7-en pedig nagyon akadozik,lehetetlen vele játszani.Volna valami megoldásotok rá?????????? Előre is köszönöm!
  • Her Laca
    A videó is érdekes de a hozzászólások is.

Úgy látom az angelusok szemében az a legény aki lemegy közéjük forgolódni.:)
  • lala42
    Ment privi.
  • artivizsla #67918
    Ha azt fogja mondani, hogy "Nem fog fájni", akkor kielégítő lesz a válasz? :))
  • Szepy2884
    Na erre én is kíváncsi vagyok :))))

Biztos, hogy ide akartad írni? :)
  • Zpogi
    Kobold, mondtad valamelyik nap, hogy a Noctua hűtőhöz elküldték a 1150-es lefogatót is. Mit is kellett csinálni ezért? Köszi az infót.
  • PhantomAss
    okés, bár csak a hét végén tudom megnézni hogy mi hiányzik. Összeírom és szólok.
    Köszi előre is!
  • Zpogi
    Írd le ,hogy melyikek kellenének én pedig megnézem milyen állapotban vannak, aztán megbeszéljük.
  • PhantomAss
    hello
    nekem megvolt az összes szám, de néhány elkallódott belőle (kb 10-20 db)
    Esetleg külön azok a példányok nem eladók? Mert akkor megbeszélhetnénk egy árat és vevő lennék rájuk! (ha elfogadható állapotban vannak)
    köszi
  • Solt
    Az original...
  • Johann Wind
    Azon kívül hogy tényleg nagyon gyenge volt, én úgy tudom hogy volt vmi kavarás a pénzügyek körül is.......
  • LeonSilver
    Srácok. A video beállításoknál az "original" vagy a "high" a jobb?