91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ÉS! Ne felejtsük el a LEGNAGYOBB szerzőt!
Földi Pál, alias Kurt Rieder ??????? Kérném a neveket:))) -
Fürtös #67988 Nem tudom a szerzot de a kispesti könyvtárból kölcsönöztem ki annó:
Bombázók vagy valmi ilyesmi volt a címe, egy német stuka pilótáról szól,ő meséli eél az életét,kalandjait.
Ha esetleg valaki felismeri és tudja a címét nagyon megköszönném!
-
Szepy2884 #67987 Heinz Knocke A hazámért repültem
Stephen Ambrose Vad égbolt
Fegyvertársak most passz a szerző
Hirtelen ennyi, de otthon még sok. -
wednes #67986 Köszönöm mindenkinek. :)
Akkor majd ezeket figyelem a könyvesboltokban. -
Tadeusz H.: Rolski: Fehér sas kék mezőben
KRASCSENICS : Egy magyar királyi vadászrepülő visszaemlékezései
Walter Lord: Hihetetlen győzelem ( ez azért nem csak repülésről szól)
Norbert Hannig A Luftwaffe szolgálatában
Tomor Lászéó Harcok az orosz égen
Így hirtelen de még gondolkozom:) -
Johann Wind #67984 Kellene egy kis segítség. Most pilóta karrierben szórakoztatom magam, Il-2 1946-ban, de nem tudok a bevetésekről videót(track) felvenni. Pontosabban lerepülök egy bevetést 50 perc alatt, felveszem, de visszanézni már nem tudom, mert a videón az látszik hogy kb. a bevetés 29.percében a földnek repülök............................ Kibaszottul idegesítő és rohadtul unom már. Mi a jó büdös fene lehet ez????????? Videókártya hiba? A 4.12.1-es patch miatt van? Régebben is volt ilyen, de nem állandóan. Il a D-meghatóra telepítve, videókártya GTX560. Valamiért a gép is rohadtul felmelegszik pl. a Crysis-nél is, mondjuk il2-nél nem. Kártyára gyanakszom, már azon is eszembe, hogy kiszedem a gépből és széttaposom...... -
Johann Wind #67983 Ha magyarokról szeretnél olvasni, akkor Becze Csaba és Tobak Tibor könyveit ajánlom ill. a Légiháború Magyarország felett I-II kötetét. -
Nekem megvan :p -
wednes #67981 Sziasztok. Kicsit OFF, de szerintem ti tudtok segíteni.
Tudnátok nekem ajánlani könyveket II.VH-s repülős témában?
Eddig Len Deigton:Vadászrepülőket olvastam el. Ezt is véletlen túrtam ki a családi könyvek között, nem mai darab 80,-Ft-ba került. :)
Valami hasonló könyvre gondoltam, megfelelő szakmai dolgok le vannak írva, tényszerű, ugyanakkor olvasmányos. Jah és könnyen beszerezhető. Tehát most besétálok egy könyvesbolba és akár meg is vehetem. :) -
-
Solt #67979 Kevés DCS felhasználó van köztük, abban biztos vagyok! :D -
Mert a WWII fanatikusok összedobták:) Ha koppannak, többet nem fognak adakozni:) -
Solt #67977 Na itt a kulcs momentum! Egyrészről örülök neki, hogy sikerült, másrészről az is meglep, hogy az előzmények után, illetve a DCS-l jelenlegi állapotát figyelembe véve egyáltalán ennyi pénz összejött!
Kereslet lenne, de a bizalmat már rég eljátszották! -
-
Nem a kereslet ,hanem a bizalom a kevés:) szerintem.
Én anyámnak se hiszek már,nem ,hogy ilyen oroszoknak:)) -
VO101 tvr #67974 A júzereknek sem lesz jó. A DCS:1944 kickstarter adatai mutatják, hogy alig van érdemi kereslet erre a piaci szegmensre. És ez nem fog több programot érdemben hosszabb ideig eltartani. -
artivizsla #67973 Lassan lesz egy tucat "félig kész" repülős szoftver, a júzereken kívül kinek lesz ez jó ? -
Mi ez a negatív hozzáállás?
Bezzeg amikor jött a hír,hogy a 777 micsoda jó kis szimet fog csinálni ,ment a lelkendezés mi:)
Ez legalább full szim lesz ha egyszer elkészül:)
-
-
Feró Flex #67970 Van della szarásig...
-
Solt #67969 Az alfát, amit két hét múlva pénteken frissítenek... XD -
Unokáink örömmel használják majd.. -
Solt #67967 DCS WWII Europe 1944: Megvan a 100.000 USD!
Véleményt inkább nem fűzök hozzá! :D Bízom benne, hogy nem az lesz a végkifejlet, amire gondolok... :) -
Vagy ez,ugyan csak 7:20 a hossza:
-
Esetleg?
-

-
Urak . Kéne valami jó zenei ötlet ,egy kb 12 perces videóhoz.
Ne fogjátok vissza magatokat:) Nekem most semmi ötletem,legalábbis semmi nem tetszik:) -
Kívánságodra.
-

-

-
Kill 'Em All -
Ez melyik albumon van?
Van egy csomó tőlük,had ne keresgéljek:) -
Rakd alá EZT zenének. -
Na ja:) Tegnap is gyűjtöttem anyagot Savival csak várom az ihletet, valami különlegeset kéne csinálni. -
Tiszta videó készítő szakértő lettél mán' :D -
artivizsla #67954 Kávé mellé. -
Solt #67953 
-
Ezt is tegnap csináltam ,még a négy gép előtt.Innen mentem éppen hazafele.
Ezt pedig csak úgy magyarázatképpen,ha netán valaki új kollegának hasznos lenne.
Többiek tudom,hogy tudják:)
-
Legutóbb amikor próbáltam működött ,de csak bizonyos reptereknél,meg az se mindegy hol és hogy állsz,na meg miket kapcsolsz ki be.
A retek bajlódik vele:) Leszállok aztán be egy másik gépbe:) -
LV 426 #67950 Üdv, működik valakinek a refuel and rearm (<rr) az ATAG-on?
Beírom a menüben az üzenet ablakba, enter, de nem töténik semmi.