91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Én nem, eddig nem kellett.
  • Hecker007
    Azért egy PC-t nem lehetne így integrálni, nagyon sok akadálya van, az hogy PCI-E átviteli sebessége milyen az nem jelent semmit, ugyanúgy lehet váltani gyorsabbra sőt ezen is lehet gyorsítani, csak minek, akkor nem lehetne évente kiadni a nagy "újításokat".
    Lehet ezt a témát sokáig boncolgatni, de nem érdemes a konzol teljesen más vonal fejlesztésileg.
    Egyébként nagyon tudom gyűlölni a konzolt, mióta felerősödött a piacuk egy csomó hulladék, semmire való játék jön ki PC-re is.
  • sakkay
    Tuningolja itt valaki az i5-ét?
  • PhantomAss
    hehe
    mégsem olyan hülyék a zöldek..
  • Amaymon
    Nem vagyok futurológus, de szvsz a gfx kártyák a PC-ben lassan annyit tudnak, mint a gép amibe beépítették. Elképzelhetőnek tartom, hogy a jövőben az alap számítási műveleteken kívül mindent a GPU-ra terhelnek.
  • Lysandus
    Az API-juk micsodáját! :-)))))
  • Solt
    A CloD biztos, hogy nem, és nagy valószínűséggel minket szimulátor rajongókat egy darabig ez a dolog nem is fog érinteni.

Igen, a DX is egy API, de mondhatnám úgyis, hogy AZ API! :) Jó ideje nincs már konkurenciája, ezért is ragadt be egy picit a PC-s játék piac...
  • Lysandus
    És a CloD támogatja ezt a MANTLE API-t? Ha jól értem, akkor a DX is egy API egyébként?
  • Johann Wind
    A legnagyobb népirtókról.
    http://www.napiszar.hu/showPost/Megerdemli_a_csokot_
  • Solt
    Nem vetted észre, mert a DX visszafogta, pont ez a lényeg, hogy ezt most ők kikerülik! Az NV idáig pont azért nem volt fejlesztésre kényszerítve, mert a szabvány sem követelte meg.

Idáig az volt, hogy a leggyengébb láncszemhez igazodott a DX API. Most az lesz, hogy a nyílt MANTLE API tudását aki ki akarja aknázni, az kénytelen lesz fejleszteni hozzá. Most fog majd kiderülni igazán, hogy mi merre hány méter... :)
  • Her Laca
    Én ezt a fejlettséget hogy nem vettem észre eddig:)
    Ha nem tud egy közös platformra olyan hardvert csinálni ami domborít akkor nincs mit tenni majd csinálnak olyan környezetet ahol jók. Mondjuk akkor ezt mások is megtehették volna de akkor ők lennének a rosszak.
  • Solt
    Nem ez a tény... én is rühellem szívből a hülyegyerekképző dobozt! :D

Az a tény, amit a második táblázatban látni. Az AMD jóval fejlettebb a többi hardvernél, de mivel a DX API a leggyengébb láncszemhez igazodik, így a fejlesztésük úgy ahogy eddig is mondtad, a gyakorlatban szart sem ért.

Vártak, vártak, de sem az NV, sem az MS, sem az INTEL nem lépett, nekik meg elegük lett abból, hogy a fejlesztéseik a DX miatt gyakorlatilag feleslegesek.

Az új API-val ezt kikerülik... kíváncsi vagyok mi lesz belőle... Mindenesetre az jól látható, hogy a fejlesztők is unták már a banánt, nem véletlen, hogy a DICE melléjük állt.

• Her Laca
    Aki konzolozni akar az eddig is azt vett aki meg nem az ezután se fog legyen az akármilyen is. Persze majd valamikor lesz egy kütyü amin mindent lehet csinálni de az még odébb van szerintem .
  • Her Laca
    Mi a tény? Ha annyira remek a konzol akkor nekem miért nincs? :)
  • Solt
    Akkor ne olvasd a szöveget, csak a táblázatot nézd meg, az száraz tény. :)
  • Her Laca
    Haggyá engem Abu hülyeségeivel. Hetente temeti a vga kat a pc-t.
  • Solt
    Ha EZT az oldalt elolvasod, akkor megérted mire gondolok! :) Főleg a második táblázat a beszédes.
  • Her Laca
    Na megint mást mutat mint amit írtam:)
  • Her Laca
    Mán megint az NV a hibás. A nagy beleszarásuk mellett a ratyion még mindig nem bír ellépni aztán most kitalálták az integrációt hogy valakik megtegyék a tagjaikat. Ez ugyan az mint a pisix) Ki venné AMD profit amúgy?
  • Solt
    Na az AMD meg is unta a DX API korlátait, és előállt egy saját verzióval! MANTLE API
  • Solt
    Majd a Steam Box :)

Természetesen üzleti érdek van a háttérben, nem véletlenül nem fejlődik az a DX API. Az MSN-nek egyáltalán nem érdeke, hogy a PC látványosan jobb legyen mint a konzol, sőt, neki az a jó, ha a konzol elhúz, és egyre több játékos áll át konzolra. ( xbox ) PC-re egyébként is fogy a winfos, a hardver bizniszben meg nem érdekeltek...

( Mondjuk ebben az NV is alaposan az MS kezére játszott azzal, hogy szartak a fejlesztésre. )
  • Solt
    A közös memória használat hatalmas előny! Nincs külön vram, nem korlátoz a pci-e átviteli sebessége... olvasd el a cikket amit linkeltem, jobban elmagyarázza mint én! :) A lényeg, hogy egyértelműen az ilyen integrált cuccoké a jövő PC-s vonalon is...

Most még szerintem sem lehetne értelmes szimet írni konzolra a korlátai miatt, de szerintem 1-2 generáció, és ez nem így lesz.
  • Lysandus
    Én is ezt mondtam az elején! :-) És szerintem is üzleti érdekek vannak a háttérben...
  • PhantomAss
    egyébként én ellennék a konzollal, nem lenne szükségem pc re egyáltalán, ha lehetne egeret és billentyűzetet csatlakoztatni és pl. az fps-eket azzal játszani.
    nem tudom miért nem oldják ezt meg, semmibe sem kerülne, nyilván üzleti érdekek miatt.
    Amíg kontrollerek vannak addig nálam a konzol felejtős.
  • PhantomAss
    áá pont erre gondoltam én is :D
  • Hecker007
    Közvetlenül nem lehet átportolni, meg kéne írni a pc-s megfelelőt, habár gyanítom hogy ez megint csak egy reklámszöveg és ezzel is csak azt akarják hogy vegyed meg a nextgen konzolt meg az "új" fifát.
    Egyébként részben igaz, hogy jó dolog az a sok integrálás, de hardveresen ettől nem lesz erősebb, csak máshogy vannak csoportosítva az erőforrások, valamivel egyszerűbb programozni rájuk, jobban ki lehet használni az adott hardver teljesítményét és ugye még idő is van rá mert nem jön évente új.
    A konzolok sok téren korlátoltabbak is mint írtad pl. FPS és akkor ez még csak 1 dolog, igazi szim biztos nem lesz rá még nagyon sokáig és ez nem csak a régi technika miatt van így, MS simán csinálhatna box-ra egy Flight Simulator-t mégse tette meg pedig ott van a konzol házon belül.

( :D jól van az, igyekszem én is egyértelműen fogalmazni, az esti vállalat gazdaságtan jól lefárasztott, még a beszéd is nehezen megy)
  • Solt
    Jelenlegi állapotok szerint kivitelezhetetlen! :) Lusta vagyok kikeresni, de a Fifa14 esetében én úgy tudom, hogy a konzolos verzió fizikai képességeit nem lehet PC-re portolni az IGP és a mélyintegráció hiánya miatt...

Egyébként az API kérdést félre téve is hátrányban lesznek a dedikált VGA-s megoldások, csak idő kérdése. Ahogy jönnek az egyre erősebb APU-k, úgy fog elhalálozni ez a VGA cserélgetős történet, mivel egy idő után fizikai határokba ( PCI-E adatátviteli sebesség korlát ) fog ütközni a dolog. Hatalmas előny, hogy az APU-ban az IGP közös memóriát használ a CPU-val...

( Ha elírtam valamit bocsánat, már van egy kis nedű az arcomban! :D )
  • zmok
    http://www.youtube.com/watch?v=Wo9bF1DBUZY

• Hecker007
    GTA kb biztos hogy meg fog jelenni, ez egy jó üzleti húzás, hogy egyelőre nem adják ki, így valószínűleg többen megveszik a nextgen konzolokat és többe is kerül ugye arra a rossz videómagnóra minden. A másik meg hogy hiába a HD felbontás az a kép egy pixeltenger egy normális monitorhoz képest, nextgen ide vagy oda.
    Volt 1-2 only nextgennek bejelentett cím pl. uborkasofttól a Division aztán nem telt el egy hónap és be lett jelentve pc-re. GTA-nál ugyanez lesz, emlékezz csak vissza, hogy anno a 4-nél is eljátszották már ezt. A PC mindig is egy szabadabb, sokoldalúbb dolog lesz és sokan nem fognak azért venni egy marha nagy TV-t meg egy ilyen dobozt hogy játszanak azzal a 4-5 játékkal ami érdekli őket + hiába van net előfizetésed és vetted meg a méregdrága játékot még fizess azért is hogy online játszhass.

PC-n nem kivitelezhetetlen a FIFA fizika se, de szerintem ezt Te sem gondoltad komolyan, egy focilabda és néhány játékos fizikájánál sokkal komolyabb fizikai szimulációkat végeznek pc-n csak ugye meg kell írni a programot, amit konzolra az egységes hardver és az API miatt egyszerűbb. PC-n is menne ez, úgy is évente szarják a hardvereket a piacra egy API váltás beleférne vagy egy érdemi fejlesztés a mostanira úgy hogy kompatibilis legyen legalább a jelenleg futó architektúrákkal, ezzel váltásra kényszerítenék azokat akik a tényleg régi gépekkel játszogatnak még, ami meg szép bevételt hozna a hardvergyártók konyhájára. Ezek mögött pénz áll, egyedül arra megy ki az egész, hogy a felhasználó zsebéből kihúzzanak egy halom pénzt. A technológia nem szabna határt a fejlesztéseknek, de ugye a programozók is azt csinálják amiért fizetik őket és a konzolban nagyobb pénz van a többszörös lehúzás miatt.
  • Her Laca
    És akkor egy uccsó.
    Persze tudnék még jó párat ,de ez is az egyik amit sokszor hallgatok.
  • Amaymon
    "De nem is nagyon akarom ezt itt mélyebben fejtegetni.."

Én sem. PC 100-200 fps, konzol tervezett max 60 fps. Szimeknek kedvez?

Nem -> kuka :)
  • Solt
    Ezt ne, mert a hajadra kenem 780-t! :D Csak azért nem vertem még ki a hisztit, mert még nem 1000%, hogy az NV driver a ludas... amint kiderül, véged van! :D

Visszasírom azokat a csíkokat, más bajom nem volt vele, a 780-l meg gyakorlatilag csak az FM2013-t tudom játszani! :))

Fél éve piacon van a vga, és még egy olyan driver nem jött hozzá, ami kifejezetten az új szérián javítana bármit is... kapják be!
  • Her Laca
    És ez?
  • LeonSilver
    Nincsenek véletlenek Laca! Ami jó, az jó. Márpedig Zorán jó! Nagyon jó!!!!

• Her Laca
    TESTVÍREM!!!!!!!!!!!! Keblemre.:)
    Gondoltam az előbb ,hogy linkelem amit most te ,de nem tudtam biztosra ,hogy termékeny talajra hullik az én (egyik ) kedvencem:)
    Zoránt szeressem amúgy . SŐT!
  • LeonSilver
    csak nem?? :)

Nekem ez a (az egyik!) kedvencem

• Her Laca
  • Her Laca
    Kutakodtam Solt mester:) Asszem ezek a veresek megint nagy nagy orcára esést fognak produkálni:) Már ha jól értelmeztem az angelus cikkeket.
  • Her Laca
    Na megvan már az új ratyion?:)) Hallom világverő lett,vagy mi:)
    Persze a 7970 is az volt,mert pl szaggatott vonalakat ,meg csíkokat ,meg kikötőket más VGA-k még véletlenül sem tudtak produkálni,főleg olyan szépen:)
  • Solt
    Ezt nem bírtam kihagyni! :D ;)