91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
Lacusch69 #68234 "egy pólós azért még mindig jobb mint egy fűltágítós mittudoménki."
Ez így van. P.Matyi barátom is női szövetségi kapitányságig vitte... -
Lacusch69 #68233 Hozz össze egy ketrecharcot a fiad és a leendő vejed közt...
-
GPx8 #68232 Örülj neki, hogy sportoló.
Egyrészt folyton kontroll alatt van (nincs drogozás), másrészt nincs túl sok szabadideje. -
Ja és már többször volt lent nála,meg Fóton is ahol a szülei laknak .
Asszony nem keveset tett azért ,hogy nem robbanjak fel.Kezdek beletörődni a dologba,egy pólós azért még mindig jobb mint egy fűltágítós mittudoménki. -
Nked problémád?
A lányom most ,azaz először életében jár egy fiúval (akit még nem láttam)
de Szentesen vízilabdázik.Ő az.
Na most egy vízilabdást ,hogy rendszabályozok?Bár a lányom szerint fél egy kicsit tőlem,mert a csajszi beharangozott egy vadállatnak,az okát nem tudommiért.
Na ennyit a problemádról!:) -
artivizsla #68229 Irigyellek, hogy "csak" ekkora problémád van. Nekem a lányom - 13 é. - tegnap jelentette be az anyjának, hogy életében először SZERELMES !
Ebből nekem annyi jutott, hogy fel kellett töltenem a telefonkártyáját, mert leürült neki, de azért a biztonság kedvéért a bejárati ajtó mellé támasztottam egy puskát a miheztartás végett.:)
-
Az Intel hagyott kiskaput, az hogy a lapgyártók ezt megtalálták az nem az ő hibájuk, Te is kihasználtad volna hogy többet adj el a termékedből nem? -
No ezt kaptam.
Ugye ez gépi fordítás,de mi az ,hogy az F4 hez csak akkor kapsz valamit ha előrendeled?
Amúgy kinek kell a gunpod?:)
Pre-order és korai hozzáférést
Kedves telkek,
A régóta várt ősz jött Moszkvába hozza kellemetlen, szeles időjárás, a hideg eső és ... komoly hír, hogy már várt.
Köszönhetően a lelkesedés és támogatás, amit megosztott a pre-order program az IL2: BOS projekt nőtt és érett jelentősen. Ebben az időben szeretnénk kifejezni különös méltánylást az alapítók, azok, akik adott nekünk a kezét, ha valóban szükség van rá. Az előrendelhető program leírása a hivatalos oldalon folytatódik októberben őszéig korai hozzáférést kezdődik. A pontos dátum kerül be hamarosan. Az elején a korai fázisban a hozzáférési korai hozzáférést pre-order program leáll. Ezután fogjuk közzé a kiskereskedelmi ár a Standard és a Premium kiadása IL2: BOS, valamint további részleteket a termékről.
Addig nyugodtan folytatni előrendelés a játék, és hozzáférést kap minden garantált bónuszok és egyéb kiváltságokat alapítója. Már készített egy különleges ajándék mindenkinek, aki vásárolt egy pre-order annak lejárta előtt. Az ajándék az R7 fegyver módosítással Bf.109F-4 - 2х20mm MG151/20 pisztoly hüvely, hogy akkor szerezzen a játék, amikor ez megjelent. Megjegyzendő, hogy ez a mod egyedi és csak akkor érhető el előrendelésről a játékot, és csatlakozott a IL2BOS alapítók.
Legmelegebb kívánja,
IL2: BOS csapat -
Miért az Intel?
Szvsz egyértelmű a probléma ,a cikket elolvasva. -
Na ez szép :D ebből nagy botrány lehetett volna, lehet még lesz is, Intelék jól elcseszték. -
@Hecker007
Itt a megoldás a miértekre :)
LINK -
zmok #68223 Tom!
Van-e tudomásod olyan II.vh.-s pilótáról, vagy egy repülőgép személyzetének tagjáról, aki a 80-as években Soroksáron élt? -
igen, ezt megtaláltam, mikor nem engedett fel szerverre :) -
mennyire igazad van! Ezeknél a játékoknál lehet a legjobban lemérni, hogy mit is jelent valójában a konkurencia hiánya!
Aztán ezt szépen át is lehet ültetni az élet bármely területére! -
Grat. 
De ezek az angelusok mitől olyan jók? Talán Agiz aki kiemelkedőbb,de ott van Valec aki szvsz qrva ügyes.
COD66 ot akkor lövöm le amikor csak akarom,Snapppert is,de bármelyiket.
-
Hö-hö 
Name your most worthy adversaries!!! -
Fürtös #68218 Bocsi de ma valahogy rapszódikusan kezelem a vesszőket és a mondatvégi pontokat,ezért a kusza mondatszerkezet.
-
Fürtös #68217 Én megvettem, gyakorlatilag Armaval nőttem fel,egy rakás szar de ezt már megszoktuk az OFP ben is,majd a kommuniti megheggeszti magának ha akarja:D
Ugyanaz a story mint a Cloddal.
Csak sajnos ugyanúgy hiánypótló és nincs konkurenciája...ezért kénytelenek vagyunk ezt elfogadni. Ha 8 Giga a patch azért az már jelent valamit,valami nagy dolgot találtak,vagy végre bekerül pár rég ígérgetett lehetőség amihez újra kell húzni az egészet.
De szerintem simán csak a Textúrákat butitják le,hogy fusson erőmű nélkül
-
Ez se semmi -
-
artivizsla #68214 Dornier lelet. -
Emlékeim szerint a látótávolsággal is voltak nyűgjei,mert mi az ,hogy megkotlik a hardver ha a földet körbe meg akarja egyszerre jeleníttetni:)
Mert csak 5 km re lát és az zavarja:XD -
Mindent nem tehettél maxra ,mert az tudományos ismereteket igényel:)
Na de majd Solt mester elmondja mit ,hogyan és akkor dobod a kukába a géped:) -
Solt #68211 Nem! :D ( Laca kabbe... :D )
Nem tudom mi ez, még nem láttam... nekem a 27.-i 1GB-s tapasz az utolsó... -
Nálad jól fut? Én amit tudtam felvettem maxra és megy faszán.
De ez most mi???
DATE ................. SEPTEMBER 29, 2013
SIZE ................. 83x100 MB
Ekkora javítás kell? Az eszem megáll vazze! -
:D :D -
Solt megvette.
Bár nem játszik vele ,viszont elhivatottan teszteli a beállításokat és mindig rá kell ,hogy ébredjen,hogy a jelenlegi hardverei kevésnek bizonyulnak még mindig hozzá ,pláne ha az ő extrém elvárásait vesszük alapul. Most szövöget terveket egy MÉG erősebb VGA-ról asszem:XD
-
Solt #68207 Jelen! :D
-
Srácok! van itt valaki aki annyira elvetemült, hogy megvette az ArmA3-at?
Most nézem, hogy micsoda egy ápdétet adtak ki :D Az agyamat rögtön el is dobtam..
Ez azért rekord szerintem. -
-
A 30.1 et is tedd fel az kell hozzá,innen -
az lett volna a következő kérdésem, hogy melyiket ajánlod :)
Mindjárt telepítem, és kipróbálom köszi!!! -
Solt #68202 Jogos, ezt nem tettem hozzá! :) -
A másodikat erősen ajánlom. Az online szerverek nagyrészt azon futnak. -
Solt #68200 Nem sikerült a fejlesztőknek megoldani azt a rendkívül bonyolult feladatot, hogy elinduljon win8-n, de szerencsére a júzerek megoldották... :))
Az egyik lehetőséged EZ, a másik pedig a TF mod.
#68199: Az i5K alapból túl van feszelve, tehát annál a 4GHz nem gond, de ettől függetlenül nem árt az óvatosság, mert az alaplaptól is függ a dolog. -
én az i5 2500k-t folymatosan 4ghz-n tolom a gyári 3.3 helyett. 2 éve így megy, semmi baja, de nem állítottam semmi mást csak a szorzót. Gyári hűtés van rajta.
Bár lehet hogy ez még nem számít akkora emelésnek. -
sziasztok, ma megvettem a játékot steamre. De nem igazán szeretne elindulni...
Próbáltam launcher.exe segítségével is, de semmi nem történik.
win8 x64 -
"Csak néztem, mint bölcsész a command prompt-ra"
Basszad meg Szepy! Majd' leestem a székről :D -
Szepy2884 #68196