91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja várjá. Tegnap véletlenül elindítottam a Rof ot. Egyik 680 al sem próbáltam ki,de pl a 7970 el igen. Na most mindent ,de mindent felbaxtam maxra és tök mindegy mit csinálok a bal sarokban ott virít a 60 fps.
Radeonnál emlékeim szerint ugrált. GCN ide vagy oda:)) -
SC2-vel nekem se volt sok bajom, de mikor tolnánk a Diablo3-at és laggol az egész az rohadt idegesítő, meg hogy ha nem veszel goldot az AH-zás esélytelen a wizardot alig győzöm golddal nem hogy még 2-3 karaktert :/
Szerencsére erre mondjuk jön a javítás. -
Solt #68273 Biztos nem lesz olyan részletes soha mint mondjuk a DCS széria, viszont amit letesznek az asztalra, az használható lesz belátható időn belül, és mindegy lesz milyen VGA-t veszel hozzá! :)) -
Solt #68272 Hát vannak hülye dolgaim az tény, de egyelőre ellenállok! :DD Azt például megálltam, hogy a DCS brigádnak pénzt adjak előre! :D -
Nem tudom:) Nekem a Starcraft az isten,a D3 is. Semmi bajom velük a kezdetek óta ,és nem bántam meg,hogy pofátlanul nagy összeget kifizettem értük:) -
A blizzard se jobb semmivel :D
Lehúzós banda az is, még rosszabb mint a ruszkik. -
Te sosem változol:)))
Anno a CLOD ból is micsoda képek,videók jöttek,én meg rohantam kora reggel a boltba,hogy megvegyem (szerintem az első tízben ott voltam ) oszt ugye milyen lett.
Én oroszoknak nem hiszek többé. Ezek nem a Blizzard osok.
Majd ha megjelenik és jó lesz,vagyis nagyon jó,és pl Tom (akinek ugyen megvan ,lesz vagy mi,no meg adok a véleményére) aszongya,hogy okés a game,na akkor nagy duzzogva ,de szűk segglukkal megveszem:) -
feca1229 #68268 Ja amúgy ajándékba kaptam az asszonytól. :-D -
feca1229 #68267 Teljesen igazad van, nekem bejön a ROF-nak a hangulata, gondolom csak nem bas*zák el a játékot! Habár azzal tisztában vagyok, hogy nem lesz olyan mint a CLOD. Így olcsóbban jutottam hozzá, igaz tiszta lutri az egész, de én úgy gondolom, hogy sokan jártunk már úgy hogy megvettük a szoftvert és kicsit sem volt olyan mint amilyenek beigérték, most pedig pár lelkes ember próbálja meg rendbe tenni! :-D (clod) -
VO101 tvr #68266 Nem kell kapkodni gyerekek. Attól nem lesz hamarabb kész a program. Ezek a képek és videok éppen ezért születnek, hogy mihamarabb beugrassák a potenciális vásárlójelölteket. -
feca1229 #68265 Én tegnap előrendeltem, most már nagyon kiváncsian várom, hogy milyen lesz? Bízok benne, hogy nem egy árkádos szim lesz, hanem egy normális szimulátor, végül is már volt olyan bemutató, hogy a Lag-nak a prop állásszögét állítgaták, tehát gondolom több lesz attól, hogy benyomom az "I" gombot és gázt neki... remélem. -
Solt #68264 Hmmm... ez így meg tovább, lehet előrendelem! :D -
BoS Developer Diary 35
Khöm, hogy úgy mondjam qrva jól néz ki ez a Stuka. -
-
e-penis LacAI! e-penis! -
Úgy látszik megcsinálták.
De ,hogy ez miért jó bárkinek is? -
GálTomi #68259 Hirtelen beugrott hogy mikor Balaton térképek mentek az online warokon a szerb srácok (102nd,PE) nem voltak hajlandóak vörös oldalon amcsi gépekkel repülni inkább átültek kéknek és nemzeti érzelemtől túlfűtve lőtték a hamburger zabálókat akik nem is olyan sokkal előtte élesben bombázták a hazájukat. Lehellel még közös TS-re is bementünk hozzájuk ő volt a tolmács) -
GálTomi #68258 A spanyol C.A.D.-on történt ahol számolták az elvesztett gépeket is. Jó rég volt. Rendesek voltak akkor az adminok mert miután megnézték a személyes statom pár napra rá visszaállították az összesített statisztikákban is. Lehet hogy nosztalgikus de azért annak az bellumnak és még az utána következő kópiáinak is volt némi hangulata. Azért nem volt semmi hogy azért kellett várnod hogy beférj valahová nem arra hogy legyen valami játék! -
Lysandus #68257 Az a röhej, hogy volt már ilyen, vagy ehhez hasonló. Amikor Tomcsi már hónapok óta vezette a Bellum (vagy valamelyik Bellum-klón) War statját, akkor valaki feltörte a honlapot és törölte az adatait!
-
Solt #68256 Laca lelőtt valakit akit nem kellett volna...
-
Lehet csak valami rosszakaró, szólt a hackereknek hogy törjék fel az oldalt. -
Pedig az ATAG nem is olyan közismert,vagy forgalmas szerver,ráadásul semmi hasznuk nem lehet a megszerzett jelszavakból.Mire jó ez nekik?Hogy megmutassák,hogy nem olyan nagy a biztonság? -
Ja, úgy tűnik. Sok kis szarjancsi!
Valami buzi, köcsög algéria vagy mi a faszom nyomorékok azzal szórakoztak, hogy a szegedi, Dr. Farkasinszky Terézia Ifjusági Drog Centrum honlapját baszták szét. Retardáltak... -
-
Mi az isten van? Feltörték az ATAG honlapját? -
Although #68250 WM
Rá szavazok :) -
zmok #68249 Hans Joachim Marseille minden idők legjobb vadászpilótája!!! 
-
-
Tényleg,rosszul írtam be. -
Itten van -
A RoF-nak már nincs is topikja? Rékerestem és semmi találat. -
-
Ezt még nem is láttam
-
GPx8 #68242 Jó szem kell hozzá...
-
Ez nagyon jó!
-
Már ilyen kicsi RC modelleket is csinálnak,de elég jól néz ki: RC mikro MIG-15 -
Majd beleszoksz:) -
artivizsla #68238 Kíváncsi lennék rá, hogy a fiús anyukák is ilyen nehezen viselik a rivális feltűnését, mint a lányos apukák ? Mondjuk, régebben már szoktattam a gondolathoz a kisasszonyt, hogy neki a második lesz az igaz, a miértre való kérdésre pedig az volt a válaszom, hogy : Mert az elsőt, aki becsönget, lelövöm !! Abban bízok még, hogy a fiú szintén egyházi suliba jár és talán ismeri a tízparancsolatot, másba egyenlőre nem igazán bízhatok.:) -
-
Ja gondoltam rá:)
A "gyerek" szép nagy parasztkölök lett:)