91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem a f**zt :)
http://www.freemake.com/hu/ -
De én le akarom tölteni ,hogy kivágja belőle egy két részletet:) És a tecsövedről nem tudom:) -
Johann Wind #68313 A Youtubon fent van.
-
Még sincs.:( -
Megvan -
Ja és a Magyar Sasokat honnan tudnám letölteni? -
Srácok. Az miért van,hogy az MSI AB vel veszem fel a filmeket mindent tökéletesen vesz de az én TS szövegem nem. Valaki aki ért hozzá ránézne,hogy mit kell beállítanom. Ugye a TS gombra van téve ,de nem tudom mi köze lehet ehhez. -
Már elég rég nem játszottam vele, de most előszedtem újra :) -
Most Vasárnap tudok jönni Vonalban repülni ,ha van még ..
úgy látszik vissza kapom a szárnyaimat ... -
Ma az atagon nagy hiriget rendeztünk . Lett vagy egy óra anyag az MKHL ügyködéséről. -
Off:
Én csak az RMAH-t zárnám be, meg megcsinálnám hogy ne lehessen aranyat venni pénzért. így nem lennének milliárdokért feltéve a cuccok.
On. -
Romeo One #68304 Ó, ez ne zavarjon. Az AH napjai meg vannak számlálva. A Blzzardnak is tele lett a hócipője vele. -
VDomino #68303 Nem is tudtam,hogy tolod a betölfíldet. 

25%-on járok a letöltésben. -
artivizsla #68302 A Mig-15 és az F-86-os csak a mod-okban található meg, az alapjátékban nem. Mi van meg eddig a játékból?
-
ATAGON van egy csóka,qrva jó neve van. The Problem. Isteni névválasztás! -
Na mond:)Kipróbálnám. -
OFF
Ha valakit érdekel tölthető a Battlefield 4 Open Beta. -
Ezt nézd át. De ez a GYIK ben is ott van vagyis ugyan az.
De majd jönnek Savasék akik tudják a tutit és mindenben eligazítanak,lévén ők még aktívan nyüstölik a játékot asszem. -
Sziasztok!
Nem IL-2 -ztem soha, viszont minap felkeltette az érdeklődésemet -miközben a neten böngésztem-, hogy a progit át lehet alakítani különféle modokkal Koreai hadszintérré. Repülhető F-86, Phanter, MiG-15 stb gépek...
Ez ügyben fordulnék hozzátok, hiszen ti jobban tudjátok hogy mi merre az IL-2 háza táján (én azt sem tudom hogy milyen IL-2 verziók léteznek), hogy melyik alap IL-2-höz kellenek és milyen kiegészítők, patch-ek stb, hogy Koreai hadszintérré alakítsam?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv! -
-
Én spec a mai napig hallgatok Deep Purple-t.
Ritchie Blackmore! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
"Vagy pedig ezt (ez fészbúkos, a tecsöveden is fent van, de az országunkban le van tiltva, hogy rohagggyyanak meg. remélem meg tudod nézni)"
De testvírem:)) Ez egy másik dimenzió:) Más univerzum.:) Ez övön aluli annak a kis csajnak:))
-
Ha pedig ilyen tinglitangli zene, akkor max ezt .... ;) -
Nem Laca, de nincs ebben semmi rossz! Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek minden!!!! Én, (ahogyan Te sem) nem csinálok ebből problémát.
Én inkább ezt hallgatom ;)
vagy ezt
Vagy pedig ezt (ez fészbúkos, a tecsöveden is fent van, de az országunkban le van tiltva, hogy rohagggyyanak meg. remélem meg tudod nézni) -
Nem tetszik a dal? Nekem bejön.
Ja ezt olvasd még el:) -
Lenne néhány ötletem, hogy mit nyalogasson... nem, nem azt. Inkább a háromnyócvanat -

-
Amúgy elmondom mi a stajsz.
neked ratyin kell a gépedbe,mert azzal kb semmi bajod. Nekem pl meg NV mert szintúgy. Ha én betenném a te 780 adat az én vasamba ,hidd el semmi bajom nem lenne vele,ebben biztos vagyok. Úgy hogy ne nyűglődj,add csak ide na:) -
akkor is!
-
Solt #68286 Kölcsön van, na... :DD -
Mi ez a 7950????????? Barátom! Nem is ismerlek. Hogy engedhetsz a gépedbe egy középszerű hardvert? Még ilyet:) -
Solt #68284 Itt van nálam egy HD7950-s, most tesztelgetek... ha kiderül, hogy a 780 a ludas TIR mizériámban, akkor viheted! :D -
Ugyan ,ugyan:) Gyere cseréljünk:) Az én kis Lignitem hibátlan:)))) És nyugodt leszel.
Bánja kánya elszöszölök a gigafos 780 addal ,bár azt a márkát nem szeressem. Mondjuk nem tudom miért ,de nem és kész. -
Solt #68282 Én még egyszer megjelenés után 3 hónapnál hamarabb semmit nem fogok megvenni! :) A 780 megtanított erre... :) -
Jut eszembe. Megrendelted már az istencsászár Ratyiont? Állítólag mindent visz.:) Mondjuk nem egy occo darab ahogy rebesgetik:) -
Ja látom van:) -
Itt olyan nincs. Akkor mi a retket kapcsoljak? -
Solt #68278 Akkor, ha az SSAA ( Super Sampling ) bevan kapcsolva. :) Ha nincs, akkor makulátlanul fut még a legnagyobb város felett, alacsonyan is. :) -
Nem igaz!:) Mert a fejforgolódásodnál akadtam problemák,és nekem is ha jól emlékszem.
És ez most igy néz ki.
-
Solt #68276 Nekem nem ilyenek az emlékeim a 7970-ről! :)) Ha nem használtam SSAA-t, akkor fix 60 fps volt nálam is mindenhol. Egyébként meg teljesen elképzelhető, hogy NV-n valamivel jobban megy, DX9 alatt jobban teljesítenek a zöldek általában.