91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Nem a f**zt :)

http://www.freemake.com/hu/
  • Her Laca
    De én le akarom tölteni ,hogy kivágja belőle egy két részletet:) És a tecsövedről nem tudom:)
  • Johann Wind
    A Youtubon fent van.

• Her Laca
    Még sincs.:(
  • Her Laca
    Megvan
  • Her Laca
    Ja és a Magyar Sasokat honnan tudnám letölteni?
  • Her Laca
    Srácok. Az miért van,hogy az MSI AB vel veszem fel a filmeket mindent tökéletesen vesz de az én TS szövegem nem. Valaki aki ért hozzá ránézne,hogy mit kell beállítanom. Ugye a TS gombra van téve ,de nem tudom mi köze lehet ehhez.
  • Zpogi
    Már elég rég nem játszottam vele, de most előszedtem újra :)
  • Nesuten
    Most Vasárnap tudok jönni Vonalban repülni ,ha van még ..
    úgy látszik vissza kapom a szárnyaimat ...
  • Her Laca
    Ma az atagon nagy hiriget rendeztünk . Lett vagy egy óra anyag az MKHL ügyködéséről.
  • Hecker007
    Off:
    Én csak az RMAH-t zárnám be, meg megcsinálnám hogy ne lehessen aranyat venni pénzért. így nem lennének milliárdokért feltéve a cuccok.
    On.
  • Romeo One
    Ó, ez ne zavarjon. Az AH napjai meg vannak számlálva. A Blzzardnak is tele lett a hócipője vele.
  • VDomino
    Nem is tudtam,hogy tolod a betölfíldet.
    25%-on járok a letöltésben.
  • artivizsla #68302
    A Mig-15 és az F-86-os csak a mod-okban található meg, az alapjátékban nem. Mi van meg eddig a játékból?

• Her Laca
    ATAGON van egy csóka,qrva jó neve van. The Problem. Isteni névválasztás!
  • Her Laca
    Na mond:)Kipróbálnám.
  • Zpogi
    OFF

Ha valakit érdekel tölthető a Battlefield 4 Open Beta.
  • Her Laca
    Ezt nézd át. De ez a GYIK ben is ott van vagyis ugyan az.
    De majd jönnek Savasék akik tudják a tutit és mindenben eligazítanak,lévén ők még aktívan nyüstölik a játékot asszem.
  • Borisz80
    Sziasztok!
    Nem IL-2 -ztem soha, viszont minap felkeltette az érdeklődésemet -miközben a neten böngésztem-, hogy a progit át lehet alakítani különféle modokkal Koreai hadszintérré. Repülhető F-86, Phanter, MiG-15 stb gépek...
    Ez ügyben fordulnék hozzátok, hiszen ti jobban tudjátok hogy mi merre az IL-2 háza táján (én azt sem tudom hogy milyen IL-2 verziók léteznek), hogy melyik alap IL-2-höz kellenek és milyen kiegészítők, patch-ek stb, hogy Koreai hadszintérré alakítsam?
    Előre is köszönöm a segítséget!
    Üdv!
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Én spec a mai napig hallgatok Deep Purple-t.
    Ritchie Blackmore! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
  • Her Laca
    "Vagy pedig ezt (ez fészbúkos, a tecsöveden is fent van, de az országunkban le van tiltva, hogy rohagggyyanak meg. remélem meg tudod nézni)"

De testvírem:)) Ez egy másik dimenzió:) Más univerzum.:) Ez övön aluli annak a kis csajnak:))
  • LeonSilver
    Ha pedig ilyen tinglitangli zene, akkor max ezt .... ;)
  • LeonSilver
    Nem Laca, de nincs ebben semmi rossz! Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek minden!!!! Én, (ahogyan Te sem) nem csinálok ebből problémát.

Én inkább ezt hallgatom ;)

vagy ezt

Vagy pedig ezt (ez fészbúkos, a tecsöveden is fent van, de az országunkban le van tiltva, hogy rohagggyyanak meg. remélem meg tudod nézni)
  • Her Laca
    Nem tetszik a dal? Nekem bejön.
    Ja ezt olvasd még el:)
  • LeonSilver
    Lenne néhány ötletem, hogy mit nyalogasson... nem, nem azt. Inkább a háromnyócvanat
  • Her Laca

• Her Laca
    Amúgy elmondom mi a stajsz.
    neked ratyin kell a gépedbe,mert azzal kb semmi bajod. Nekem pl meg NV mert szintúgy. Ha én betenném a te 780 adat az én vasamba ,hidd el semmi bajom nem lenne vele,ebben biztos vagyok. Úgy hogy ne nyűglődj,add csak ide na:)
  • Her Laca
    akkor is!
  • Solt
    Kölcsön van, na... :DD
  • Her Laca
    Mi ez a 7950????????? Barátom! Nem is ismerlek. Hogy engedhetsz a gépedbe egy középszerű hardvert? Még ilyet:)
  • Solt
    Itt van nálam egy HD7950-s, most tesztelgetek... ha kiderül, hogy a 780 a ludas TIR mizériámban, akkor viheted! :D
  • Her Laca
    Ugyan ,ugyan:) Gyere cseréljünk:) Az én kis Lignitem hibátlan:)))) És nyugodt leszel.
    Bánja kánya elszöszölök a gigafos 780 addal ,bár azt a márkát nem szeressem. Mondjuk nem tudom miért ,de nem és kész.
  • Solt
    Én még egyszer megjelenés után 3 hónapnál hamarabb semmit nem fogok megvenni! :) A 780 megtanított erre... :)
  • Her Laca
    Jut eszembe. Megrendelted már az istencsászár Ratyiont? Állítólag mindent visz.:) Mondjuk nem egy occo darab ahogy rebesgetik:)
  • Her Laca
    Ja látom van:)
  • Her Laca
    Itt olyan nincs. Akkor mi a retket kapcsoljak?
  • Solt
    Akkor, ha az SSAA ( Super Sampling ) bevan kapcsolva. :) Ha nincs, akkor makulátlanul fut még a legnagyobb város felett, alacsonyan is. :)
  • Her Laca
    Nem igaz!:) Mert a fejforgolódásodnál akadtam problemák,és nekem is ha jól emlékszem.
    És ez most igy néz ki.

• Solt
    Nekem nem ilyenek az emlékeim a 7970-ről! :)) Ha nem használtam SSAA-t, akkor fix 60 fps volt nálam is mindenhol. Egyébként meg teljesen elképzelhető, hogy NV-n valamivel jobban megy, DX9 alatt jobban teljesítenek a zöldek általában.