91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ambarak. Akkorát harcoltam 2 vagy 3 spittel:)
    Fel van véve ,ezt meg kell osztanom. A végére kölcsönösen meglövöldöztük egymást ,nekem elment a vizem ,még épp ,hogy hazaértem.
    Megizzasztottak az anyjuk úr istenit.
    Ezért nem jó alacsonyan vitézkedni ,mert ott nagyon is elemükben vannak a spitek ,bár evvel újat nem mondtam:)
  • acidrain
    7:34-től rólam próbáltátok levakarni a Spitet, végül sikerült is köszi.

Az E1 sárkányával viszont valami nincs rendben, tegnap kétszer is elhagytam a bal szárnyat, a leszakadás utáni pillanatban a sebesség mindkét alkalommal 400 km/óra volt. Semmi különösebb csűrés, belépés nem volt, nem is értem miért szakadt le.
    E3-E4-nél ilyen egyszer sem történt.
  • Her Laca
    Itten van színesben:)

• Her Laca
    A hosszú repkedés az soha nem unalmas:) Nem csak maga a harc az ami érdekessé izgalmassá tesz egy küldetést . Ha jobban belegondolunk egy egy összecsapás nem tart többet az esetek nagy részében mint max 2 perc de az már egy hosszú küzdelem. Én személy szerint minden percét élvezem amikor repkedek,bár az is igaz,hogy az egy napi bevetések számát azért alacsonyan tartom.
    No de itt a tegnapi akciónk zanzásított összefoglalója, kicsit megvadítva:)
    Ez azért rövidebb és élvezhetőbb szvsz.
  • Amaymon
    Hangulatos, nem néztem végig mert nagyon hosszú, ilyen team munkával nem unalmas a hosszú repkedés.
  • artivizsla #68351
    Kávé mellé.

1.
  • V43 1105
    Érdemes áttekerni , van egy-két régi szám remek feldolgozásban
  • Her Laca
    Nem.
    Miért?
  • V43 1105
    Én a most Október 2.-án kijött DVD hanganyagára gondolok Uram! :)
  • Her Laca
    Megvan a CD je.
  • V43 1105
    Halottad már Ákos 2084 turnéját ? :D
  • Her Laca
    Ezt el kell újságolnom:) Solt mester írta a radeon topikba!

Idézném
    "Pár napot nálam volt egy 7950, így tudtam egy picit tesztelni. Sajnos a TrackIr nyűgöm a 7950-l is jelen volt, tehát meg kell követnem az NV-t, nem az ő driverük a hiba forrása. "

• repvez
    Nem rossz, de nekem a Storm és a lacrimosa jobban tetszik , ennek a vége egy kicsit összemosott minden egyszerre szól és igy nem érvényesül a dallam .
  • Her Laca
  • mijki
    Na most lesz jó.
  • Her Laca
    Na feltöltöttem, van vagy 40 perc,de még szar a minősége.
    Mindegy itt a link.
  • Lysandus
    Nemsokára ott vagyok. Kezdődik az X-traktor...
  • acidrain
    20:15 környékén én is leszek.
  • lala42
    Én már bent vagyok ATAG-on :-)
  • Solt
    Elképzelem... :)

Én 4870-l játszottam a RoF-t, ami nem sokkal erősebb a 3850-nél, és 1680x1050-ben nagyon szépen vitte... nyilván nem maximális beállításokkal, de stabilan futott. Ugyanezt a DCS BS-ről nem mondhatom el... Drasztikus fps esések, és kismillió egyéb bug, ami megkeserítette az ember életét.

Programozási minőség szempontjából a két játék összehasonlíthatatlan... a RoF fényévekkel veri a DCS-t ilyen szempontból! ;) ( Ettől függetlenül imádom a cápát, de ez sajnos ettől még tény. )
  • Her Laca
    Urak. 7-8 körül nem verődünk össze mint tegnap,kéne csinálnom egy csoportos felszállásról felvételt,vagy csak ahogy taxizgatunk,meg akár géppárokban felszállunk.Persze ha harc is esik abból baj nem lehet aszondom.:)
  • VO101 tvr
    Nem szentségtörés az a havidíj azért... Korrekt kereteket adhat a szoftvernek és a továbbfejlődésnek. Természetesen perfekt program kell hozzá (minimum mint a CloD TF 4.0) ami folyamatosan fejlődik és folyamatos tartalomutánpótlás.
  • Her Laca
    Az Air Ratiot nézzétek meg ,arra kattintva lehet megnézni a sorrendet ki ,hogy áll valójában .
  • Her Laca
    Ezt nézzétek meg. Ezt tegnap alkottuk. Én a 7 gépet spec 2 bevetésből abszolváltam,de a többiek is ezt 1-2 röppenésből hoták össze.
  • LeonSilver
    Miért köveznének meg Laca? Szerintem a művészeteket és a tudományokat NEM kell(ene) összekeverni politikai dolgokkal.

• Sidewinder
    Hát igen. A Blizzard nálam egyenlő a lehúzással. Havidíjat kérnek például a WoW-ért,ráadásul nem is keveset. Kiváncsi lennék,hányan szimulátoroznának,ha mondjuk például ED kitalálta volna,hogy mostantól havi 6000 forintért ülhetsz be mondjuk akedvenc Kamovodba,vagy bármibe ami a DCS-ben repülhető.Esetleg mondjuk Ilja kitalálta volna annak idején,hogy havidíjköteles lesz a CoD,hogy legyen elég pénz a típusválaszték növelésére,és új hadszínterek elkészítésére :D

• Her Laca
    Ó:) Itt nincs vita kettőnk közt Solt mesterrel,de szeressem baxpgatni:) (mert jól tűri)
  • Her Laca
    Basszus Leon. Böngészgetek oszt több éve nem hallgatott dalokra akadok amiket szeretek.Na most lehet megköveznek sokan de Szimonov verse Darvas előadásában csodálatos.
  • Sidewinder
    Azt képzeld el,hogy én megvettem a Rise of Flight-ot.Mert tetszett a videók alapján.Még 2 éve a CDGalaxisban. A gépem a minimum követelmények felett van,ehhez képest ződ paca harca volt a sárga pacával. 1024x768-ban mindent minimumra véve is akadozott úgy,hogy egyedül repültem. Szóval 4 nap szenvedés után töröltem,a játék ott figyel a polcon a dobozában,hogy ha egyszer lesz jobb asztali gépem,akkor felkerüljön rá. Teszem hozzá,hogy ugyanezen konfiguráción a DCS:Black Shark 1.02 pedig elfut. Multizni ugyan nem szoktam vele,de a csak úgy repkedéseknél,és a kampányban is viszonylag ritkán akad,főleg a KGMU oldásoknál.Egyébként a DCS-ben nem is kellett alapra vegyek mindent. ATI videókártyám van. Még a jó öreg HD-3850-es típus AGP csatlakozóval. Nem akarok nagyon beszállni a Herr Lacával folytatott videókártya vitádba,csak azért írtam le,mert ezt tapasztaltam. A notebookomon valószínűleg már jobban menne mivel az erősebb,de ahhoz se, joystick se pedál,billentyűzettel meg nem fogok szenvedni.
  • LeonSilver
    "Mondjuk Cseh Tamás :)"

Hát igen!
  • Her Laca
    Kutakodok és mikre lelek.
    Leon! Ez király!
    Mondjuk Cseh Tamás :)
  • Her Laca
  • Her Laca

• Her Laca
    Mit találtam:)
    Mindegy milyen ,de a pilóták és a repülők a téma:)

• Her Laca
    Most vágatlanul feltöltöm a tegnapi repülést zene meg minden nélkül,lesz vagy 30-40 perc,de majd akarok csinálni belőle valami jót is.
  • Her Laca
    Tökéletes Leon:))
  • LeonSilver
    :)

Töltsd le őket fater, tedd fel és használd egészséggel! Tényleg fasza kis szoftverek!
  • Her Laca
    Jóóóóóvan na:) Mi vagyok én informatikus? Egyszerű parasztgyerek vónék na.
  • LeonSilver
    Én mind a kettőt használom évek óta, teljes mértékben elégedett vagyok velük!!! Két qrva jó és ingyenes szoftver faterkám!
  • Her Laca
    A 36. perc környéki dologról lenne szó:)