91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ambarak. Akkorát harcoltam 2 vagy 3 spittel:)
Fel van véve ,ezt meg kell osztanom. A végére kölcsönösen meglövöldöztük egymást ,nekem elment a vizem ,még épp ,hogy hazaértem.
Megizzasztottak az anyjuk úr istenit.
Ezért nem jó alacsonyan vitézkedni ,mert ott nagyon is elemükben vannak a spitek ,bár evvel újat nem mondtam:)
-
7:34-től rólam próbáltátok levakarni a Spitet, végül sikerült is köszi.
Az E1 sárkányával viszont valami nincs rendben, tegnap kétszer is elhagytam a bal szárnyat, a leszakadás utáni pillanatban a sebesség mindkét alkalommal 400 km/óra volt. Semmi különösebb csűrés, belépés nem volt, nem is értem miért szakadt le.
E3-E4-nél ilyen egyszer sem történt. -
Itten van színesben:)
-
A hosszú repkedés az soha nem unalmas:) Nem csak maga a harc az ami érdekessé izgalmassá tesz egy küldetést . Ha jobban belegondolunk egy egy összecsapás nem tart többet az esetek nagy részében mint max 2 perc de az már egy hosszú küzdelem. Én személy szerint minden percét élvezem amikor repkedek,bár az is igaz,hogy az egy napi bevetések számát azért alacsonyan tartom.
No de itt a tegnapi akciónk zanzásított összefoglalója, kicsit megvadítva:)
Ez azért rövidebb és élvezhetőbb szvsz.
-
Amaymon #68352 Hangulatos, nem néztem végig mert nagyon hosszú, ilyen team munkával nem unalmas a hosszú repkedés. -
artivizsla #68351 Kávé mellé.
1.
-
Érdemes áttekerni , van egy-két régi szám remek feldolgozásban
-
Nem.
Miért? -
Én a most Október 2.-án kijött DVD hanganyagára gondolok Uram! :) -
Megvan a CD je. -
Halottad már Ákos 2084 turnéját ? :D -
Ezt el kell újságolnom:) Solt mester írta a radeon topikba!
Idézném
"Pár napot nálam volt egy 7950, így tudtam egy picit tesztelni. Sajnos a TrackIr nyűgöm a 7950-l is jelen volt, tehát meg kell követnem az NV-t, nem az ő driverük a hiba forrása. "

-
Nem rossz, de nekem a Storm és a lacrimosa jobban tetszik , ennek a vége egy kicsit összemosott minden egyszerre szól és igy nem érvényesül a dallam . -
-
Na most lesz jó.
-
Na feltöltöttem, van vagy 40 perc,de még szar a minősége.
Mindegy itt a link.
-
Lysandus #68339 Nemsokára ott vagyok. Kezdődik az X-traktor...
-
20:15 környékén én is leszek. -
lala42 #68337 Én már bent vagyok ATAG-on :-)
-
Solt #68336 Elképzelem... :)
Én 4870-l játszottam a RoF-t, ami nem sokkal erősebb a 3850-nél, és 1680x1050-ben nagyon szépen vitte... nyilván nem maximális beállításokkal, de stabilan futott. Ugyanezt a DCS BS-ről nem mondhatom el... Drasztikus fps esések, és kismillió egyéb bug, ami megkeserítette az ember életét.
Programozási minőség szempontjából a két játék összehasonlíthatatlan... a RoF fényévekkel veri a DCS-t ilyen szempontból! ;) ( Ettől függetlenül imádom a cápát, de ez sajnos ettől még tény. ) -
Urak. 7-8 körül nem verődünk össze mint tegnap,kéne csinálnom egy csoportos felszállásról felvételt,vagy csak ahogy taxizgatunk,meg akár géppárokban felszállunk.Persze ha harc is esik abból baj nem lehet aszondom.:) -
VO101 tvr #68334 Nem szentségtörés az a havidíj azért... Korrekt kereteket adhat a szoftvernek és a továbbfejlődésnek. Természetesen perfekt program kell hozzá (minimum mint a CloD TF 4.0) ami folyamatosan fejlődik és folyamatos tartalomutánpótlás. -
Az Air Ratiot nézzétek meg ,arra kattintva lehet megnézni a sorrendet ki ,hogy áll valójában . -
Ezt nézzétek meg. Ezt tegnap alkottuk. Én a 7 gépet spec 2 bevetésből abszolváltam,de a többiek is ezt 1-2 röppenésből hoták össze. -
Miért köveznének meg Laca? Szerintem a művészeteket és a tudományokat NEM kell(ene) összekeverni politikai dolgokkal.
-
Sidewinder #68330 Hát igen. A Blizzard nálam egyenlő a lehúzással. Havidíjat kérnek például a WoW-ért,ráadásul nem is keveset. Kiváncsi lennék,hányan szimulátoroznának,ha mondjuk például ED kitalálta volna,hogy mostantól havi 6000 forintért ülhetsz be mondjuk akedvenc Kamovodba,vagy bármibe ami a DCS-ben repülhető.Esetleg mondjuk Ilja kitalálta volna annak idején,hogy havidíjköteles lesz a CoD,hogy legyen elég pénz a típusválaszték növelésére,és új hadszínterek elkészítésére :D
-
Ó:) Itt nincs vita kettőnk közt Solt mesterrel,de szeressem baxpgatni:) (mert jól tűri)
-
Basszus Leon. Böngészgetek oszt több éve nem hallgatott dalokra akadok amiket szeretek.Na most lehet megköveznek sokan de Szimonov verse Darvas előadásában csodálatos.
-
Sidewinder #68327 Azt képzeld el,hogy én megvettem a Rise of Flight-ot.Mert tetszett a videók alapján.Még 2 éve a CDGalaxisban. A gépem a minimum követelmények felett van,ehhez képest ződ paca harca volt a sárga pacával. 1024x768-ban mindent minimumra véve is akadozott úgy,hogy egyedül repültem. Szóval 4 nap szenvedés után töröltem,a játék ott figyel a polcon a dobozában,hogy ha egyszer lesz jobb asztali gépem,akkor felkerüljön rá. Teszem hozzá,hogy ugyanezen konfiguráción a DCS:Black Shark 1.02 pedig elfut. Multizni ugyan nem szoktam vele,de a csak úgy repkedéseknél,és a kampányban is viszonylag ritkán akad,főleg a KGMU oldásoknál.Egyébként a DCS-ben nem is kellett alapra vegyek mindent. ATI videókártyám van. Még a jó öreg HD-3850-es típus AGP csatlakozóval. Nem akarok nagyon beszállni a Herr Lacával folytatott videókártya vitádba,csak azért írtam le,mert ezt tapasztaltam. A notebookomon valószínűleg már jobban menne mivel az erősebb,de ahhoz se, joystick se pedál,billentyűzettel meg nem fogok szenvedni. -
"Mondjuk Cseh Tamás :)"
Hát igen! -
Kutakodok és mikre lelek.
Leon! Ez király!
Mondjuk Cseh Tamás :)
-
-

-
Mit találtam:)
Mindegy milyen ,de a pilóták és a repülők a téma:)
-
Most vágatlanul feltöltöm a tegnapi repülést zene meg minden nélkül,lesz vagy 30-40 perc,de majd akarok csinálni belőle valami jót is. -
Tökéletes Leon:)) 

-
:)
Töltsd le őket fater, tedd fel és használd egészséggel! Tényleg fasza kis szoftverek! -
Jóóóóóvan na:) Mi vagyok én informatikus? Egyszerű parasztgyerek vónék na. -
Én mind a kettőt használom évek óta, teljes mértékben elégedett vagyok velük!!! Két qrva jó és ingyenes szoftver faterkám! -
A 36. perc környéki dologról lenne szó:)