91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Feró Flex #68436 Nem értek Én az ilyesmihez de azt mondon a ház alapja a tető
-
Rue East #68435 ha már felmerült ez az eset, akkor érdemes megnézni ezt a videót
-
De nem javítás! Ha engem kihívnak 2 m2 burkolatot felrakni,vagy javítani,én se m2 árat mondok.Majd 4-6 ezerért elbaxok egy napot ,meg benzint. :)
Miből veszek akkor új VGA-t? -
Feró Flex #68433 asztakurva... -
Feró Flex #68432 5700ft/m2?Ennyiért vadi új tetőt raknak neked komplette. 
-
artivizsla #68431 Nekem a szomszédom, amikor beépítette a tetőteret, utólag rakta fel a tetőfóliát belülről. Kicsit oroszos, de ő sem akarta megbontani a tetőt. A szarufára kis léccel szegelte fel a fóliát, majd a tetőléc alatt elhúzta azt a következő szarufáig, ahol szintén lécekkel fogatta oda. -
A kéményszegélynél alákentek,meg megtoldották bádoggal.A cserép Bramac,tehát minőségben jó.Bízok benne,hogy egyelőre meg fog felelni így. -
Ezt sasoljátok -
artivizsla #68428 Erős szélben beázol a fólia nélkül, mert a cserép alá fújja a vizet a szél, ill. ha máz nélküli a csereped és kifogtál egy mészkukacos szériát, akkor simán is átázik a cserép. Ha fóliáztatsz, akkor a kéményszegély, tetőhajlatok, összeeresztések a kritikusa részek, itt nem kell sajnálni a fólia egymásra lapolását. -
De nagy videó!
-
Kösz a választ,komolyan megnyugodtam valamennyire.Ez most csak egy gyors tűzoltó jellegű munka volt,nagy tető átrakásra egyelőre nem tellne. -
Ráadásul a fólia sak akkor ér valamit ha az egész tető megkapja,na most akkor cserép le ,fa szerkezet kijavít ,megerősít,fólia fel,cserépléc vissza ,rá a cserép,és máris közel jártok az egy millához. -
Ha rendesen megvan csinálva a cserepezés,akkor nem ázik az be. Lévén régen se tette fóliát alá mégse esett a nyakunkba az esőlé:)
A munkadíj nem sok,hisz ha megnézed egy 3 fős brigád ,fejenként minimum egy 10 est szeretne hazavinni per nap,plusz valami anyagot csak tettek oda (ami ziher,hogy nem 35 ,legalábbis nekik:XD ) de ez neked mind1.Plusz költségek is felmerülnek ugyi,mint benya ,sör ,cigi satöbbi:) -
lala42 #68423 Na megyek ATAG-ra
-
Sütemény meg a cukrászdában is kapható édességek gyűjtőneve,meg a kutyám.:) -
lala42 #68421 Sebastian a Kis Hableányban a rák volt :-) -
Off témában kérek tanácsot,tudván,hogy vannak itt építőiparban jártas emberek is.
A házunk régi kb 30-as évekbeli.A tetőcserepek nincsenek aláfóliázva,most beázik a tető kb 8-10 nm-en.3 fős társaság úgymond kikente,és bádogtoldalékot tett a sarkokra,fóliát viszont nem tettek alá.Így most 57-et kérnek érte,állítólag 35 csak az anyag.Az érdekelne,ez így normális ár-e,valamint lehetséges-e,hogy fólia nélkül is megállítható legyen a beázás?Attól tartok,hogy ugyanúgy beázik majd,ők meg lelépnek esetleg.Rendes szerződéssel még drágább lenne állítólag,amit azért furcsállok,tekintettel arra,hogy kb 10nm-ről van szó. -
Én már megettem Süteményt ,no meg magamat is egy nagy tál sólettel,most szopogatok egy kis sert ,de kell még pár perc amíg a vér visszamegy az agyamba:) Kissé elnehezültem:) -
lala42 #68418 Összeszedem magam, megetetem Sebastiant :-) és jövök. -
Nekem mindig van:)
-
lala42 #68416 Nincs kedvetek 1 ATAG-ra? -
Köszönöm most már működik! :)
Amúgy játszik még akkor valaki az 1946 al online? -
artivizsla #68414
-
Naaa?? Mit mondtam én?? Ugye, hogy már meg is indultak a hírre a pirézek?? :D :D
"Elfogták az ároktői szökevényeket
A két rablógyilkost Svájcban kapták el szerda este. Pénteken szöktek meg a háziőrizetből." -
-
Jajajajajaaaa!!! :D -
-
Mennyé mán:) Ki ne emlékezne erre skacok:)
-
Johann Wind #68408 Tudna vki nekem adni egy páncélátütési táblázatot MG FF il. MG FF/M 20 mm-es rep.fedélzeti gépágyúhoz? Jöhet privátban is.
Ha igen, akkor azt előre is köszönöm.:) -
sakkay #68407 Haladni kell a korral kérem. -
Komoly gépecskéik is vannak .Tiszta ámerika:)) -
sakkay #68405 Amúgy tényleg komoly, persze ez erősen promó film is egyben. Az tény , hogy-mivel nagyon komoly terror cselekmények is vannak ott-sok a pénz is a szakmára. Na meg ugye folyamatosan "majdnem háborús helyzetben" gyakorolhatnak a végeken élesben a srácok... -
Szia!
Conf.iniben a Chat szerkció nálam ilyen:
[chat]
region=(dx=0.99930555,dy=0.11851852,x=6.9444446E-4,y=-0.0018518518)
adr0=ALL
adr1=MY_ARMY
msg3=
msg1=
msg4=
msg2=
msg5=<timeleft
msg6=<nextmap
msg7=<gunstat
msg8=
msg0=
msg9=
adr9=ju00F3u0020u00E9jt
A játékban a Controls alatt a MISC szekcióban a Chat ablakra konfigolj be egy billentyűt.
Ha ezt már megtetted, és mégsem jön fel az ablak, akkor lehet, hogy összehúztad, egérrel bazirgálva szét lehet húzni valahogyan, de nem emlékszem rá, hogy hogyan.
-
sakkay #68403
Igen alakulnak alakulnak. A keménységgel soha nem volt gond olyanok mint a vidia. Mostanában néha még a túszok is túlélik.
Alakul.
-
Felhívnám a figyelmet az erdős rész végén a táborhely eltüntetésének felettébb egyszerű és gyors megoldására. -
Sakkay nak.
Na a z oroszok sem szarral gurigáznak:) Van ott minden -
Lysandus #68400 Nem tudom! :-( Én már nagyon rég nem játszottam vele... -
[chat]
region=(dx=0.6925,dy=0.071666665,x=0.0,y=0.0)
ez lehet az nem? -
az is lehet? bár nem variálta vele semmit :) azt is a config.ini fájlba találom? -
Lysandus #68397 Valahogy lehet variálni a chat ablak méretével. Nem lehet, hogy véletlenül összehúztad nullára, és azért nem ír ki semmit?