91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Feró Flex
    Nem értek Én az ilyesmihez de azt mondon a ház alapja a tető
  • Rue East
    ha már felmerült ez az eset, akkor érdemes megnézni ezt a videót

• Her Laca
    De nem javítás! Ha engem kihívnak 2 m2 burkolatot felrakni,vagy javítani,én se m2 árat mondok.Majd 4-6 ezerért elbaxok egy napot ,meg benzint. :)
    Miből veszek akkor új VGA-t?
  • Feró Flex
    asztakurva...
  • Feró Flex
    5700ft/m2?Ennyiért vadi új tetőt raknak neked komplette.
  • artivizsla #68431
    Nekem a szomszédom, amikor beépítette a tetőteret, utólag rakta fel a tetőfóliát belülről. Kicsit oroszos, de ő sem akarta megbontani a tetőt. A szarufára kis léccel szegelte fel a fóliát, majd a tetőléc alatt elhúzta azt a következő szarufáig, ahol szintén lécekkel fogatta oda.
  • Willenbrock
    A kéményszegélynél alákentek,meg megtoldották bádoggal.A cserép Bramac,tehát minőségben jó.Bízok benne,hogy egyelőre meg fog felelni így.
  • Her Laca
    Ezt sasoljátok
  • artivizsla #68428
    Erős szélben beázol a fólia nélkül, mert a cserép alá fújja a vizet a szél, ill. ha máz nélküli a csereped és kifogtál egy mészkukacos szériát, akkor simán is átázik a cserép. Ha fóliáztatsz, akkor a kéményszegély, tetőhajlatok, összeeresztések a kritikusa részek, itt nem kell sajnálni a fólia egymásra lapolását.
  • Her Laca
    De nagy videó!
  • Willenbrock
    Kösz a választ,komolyan megnyugodtam valamennyire.Ez most csak egy gyors tűzoltó jellegű munka volt,nagy tető átrakásra egyelőre nem tellne.
  • Her Laca
    Ráadásul a fólia sak akkor ér valamit ha az egész tető megkapja,na most akkor cserép le ,fa szerkezet kijavít ,megerősít,fólia fel,cserépléc vissza ,rá a cserép,és máris közel jártok az egy millához.
  • Her Laca
    Ha rendesen megvan csinálva a cserepezés,akkor nem ázik az be. Lévén régen se tette fóliát alá mégse esett a nyakunkba az esőlé:)

A munkadíj nem sok,hisz ha megnézed egy 3 fős brigád ,fejenként minimum egy 10 est szeretne hazavinni per nap,plusz valami anyagot csak tettek oda (ami ziher,hogy nem 35 ,legalábbis nekik:XD ) de ez neked mind1.Plusz költségek is felmerülnek ugyi,mint benya ,sör ,cigi satöbbi:)
  • lala42
    Na megyek ATAG-ra
  • Her Laca
    Sütemény meg a cukrászdában is kapható édességek gyűjtőneve,meg a kutyám.:)
  • lala42
    Sebastian a Kis Hableányban a rák volt :-)
  • Willenbrock
    Off témában kérek tanácsot,tudván,hogy vannak itt építőiparban jártas emberek is.
    A házunk régi kb 30-as évekbeli.A tetőcserepek nincsenek aláfóliázva,most beázik a tető kb 8-10 nm-en.3 fős társaság úgymond kikente,és bádogtoldalékot tett a sarkokra,fóliát viszont nem tettek alá.Így most 57-et kérnek érte,állítólag 35 csak az anyag.Az érdekelne,ez így normális ár-e,valamint lehetséges-e,hogy fólia nélkül is megállítható legyen a beázás?Attól tartok,hogy ugyanúgy beázik majd,ők meg lelépnek esetleg.Rendes szerződéssel még drágább lenne állítólag,amit azért furcsállok,tekintettel arra,hogy kb 10nm-ről van szó.
  • Her Laca
    Én már megettem Süteményt ,no meg magamat is egy nagy tál sólettel,most szopogatok egy kis sert ,de kell még pár perc amíg a vér visszamegy az agyamba:) Kissé elnehezültem:)
  • lala42
    Összeszedem magam, megetetem Sebastiant :-) és jövök.
  • Her Laca
    Nekem mindig van:)
  • lala42
    Nincs kedvetek 1 ATAG-ra?
  • Gatti
    Köszönöm most már működik! :)
    Amúgy játszik még akkor valaki az 1946 al online?
  • artivizsla #68414

• LeonSilver
    Naaa?? Mit mondtam én?? Ugye, hogy már meg is indultak a hírre a pirézek?? :D :D

"Elfogták az ároktői szökevényeket
    A két rablógyilkost Svájcban kapták el szerda este. Pénteken szöktek meg a háziőrizetből."
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Jajajajajaaaa!!! :D
  • Her Laca
  • Her Laca
    Mennyé mán:) Ki ne emlékezne erre skacok:)

• Johann Wind
    Tudna vki nekem adni egy páncélátütési táblázatot MG FF il. MG FF/M 20 mm-es rep.fedélzeti gépágyúhoz? Jöhet privátban is.
    Ha igen, akkor azt előre is köszönöm.:)
  • sakkay
    Haladni kell a korral kérem.
  • Her Laca
    Komoly gépecskéik is vannak .Tiszta ámerika:))
  • sakkay
    Amúgy tényleg komoly, persze ez erősen promó film is egyben. Az tény , hogy-mivel nagyon komoly terror cselekmények is vannak ott-sok a pénz is a szakmára. Na meg ugye folyamatosan "majdnem háborús helyzetben" gyakorolhatnak a végeken élesben a srácok...
  • acidrain
    Szia!

Conf.iniben a Chat szerkció nálam ilyen:

[chat]
    region=(dx=0.99930555,dy=0.11851852,x=6.9444446E-4,y=-0.0018518518)
    adr0=ALL
    adr1=MY_ARMY
    msg3=
    msg1=
    msg4=
    msg2=
    msg5=<timeleft
    msg6=<nextmap
    msg7=<gunstat
    msg8=
    msg0=
    msg9=
    adr9=ju00F3u0020u00E9jt

A játékban a Controls alatt a MISC szekcióban a Chat ablakra konfigolj be egy billentyűt.
    Ha ezt már megtetted, és mégsem jön fel az ablak, akkor lehet, hogy összehúztad, egérrel bazirgálva szét lehet húzni valahogyan, de nem emlékszem rá, hogy hogyan.
  • sakkay
    Igen alakulnak alakulnak. A keménységgel soha nem volt gond olyanok mint a vidia. Mostanában néha még a túszok is túlélik. Alakul.
  • Her Laca
    Felhívnám a figyelmet az erdős rész végén a táborhely eltüntetésének felettébb egyszerű és gyors megoldására.
  • Her Laca
    Sakkay nak.
    Na a z oroszok sem szarral gurigáznak:) Van ott minden
  • Lysandus
    Nem tudom! :-( Én már nagyon rég nem játszottam vele...
  • Gatti
    [chat]
    region=(dx=0.6925,dy=0.071666665,x=0.0,y=0.0)

ez lehet az nem?
  • Gatti
    az is lehet? bár nem variálta vele semmit :) azt is a config.ini fájlba találom?
  • Lysandus
    Valahogy lehet variálni a chat ablak méretével. Nem lehet, hogy véletlenül összehúztad nullára, és azért nem ír ki semmit?