91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Ha ilyen sport lószar újság lennék, akkor ezt írnám én is. De még ha 60000 ember nézte is, abból 45000 azt várta, hogy lesz e balhé és nem a meccsre volt kíváncsi :p
  • Solt
    Az a "poén", hogy még ilyen szar állapotában is sokan követik... ahogy egy ici-pici siker van, azonnal "futball-láz" alakul ki! Valószínűleg ezért próbálnak életet lehelni bele...

6 milliós nézettség a közmédián
  • Solt
    Amit te linkeltél azok átlagok, amit meg én, az egy meccs... :)
  • Solt
    Képben vagyok, elég sokat dolgozom focistákkal! :)) Mondjuk én a komplett fiatalságtól hidegrázást kapok, de valószínűleg a mi időnkben is így voltak az idősebbek velünk, oszt mégis viszonylag értelmes emberkék lettünk! :D
  • sakkay
    Ja Laca...-sajnos-azzal kár vitatkozni, hogy a magyar embert messze a foci foglalkoztatja leginkább. Ez van. Én értem a legkevésbé. Az más kérdés, hogy olyan szar a magyar foci , hogy már alig nézik. De attól még nem néznek többen mondjuk atlétikát.
  • Her Laca
    Na most melyik nem mond igazat? Amit én linkeltem,vagy amit te?
  • Her Laca
    Tudod mit!
    Összejövünk és elviszlek pár "akadémiára"
    Komolyan.
    Nézd meg magad kikre megy el a pénz.
    Én amikor megláttam a sógor 16-17 éves srácait elsírtam magam:)
    Mondjuk mindegyik megismerhető a hajviseletről:)
    De nyápic egy társaság azt meg kell hagyni.
    Én még gyerekfejjel amikor lejártunk a Chinoinba focizni,és utána elmentünk inni egy málnát a gödörbe ,egy asztalnál ültem a Törővel:) Mondjuk szomjas sose volt,de ,hogy nem volt férfias ,azt nem lehetett rá mondani. Meg még focizni is tudott:)
  • Solt
    De, mert ezek a tények! :)) 22094 néző volt egészen pontosan, és 1.6 millióan kapcsoltak oda, és 600000 elvetemült nézte végig! :)))

A családodat meg nyugodtan kiviheted, mert semmi konfliktus nem fogja érni... megy a média szokásos hisztéria keltése! :) 14-15 éves korom óta járok meccsre, és még egy alkalommal sem kerültem bajba úgy, hogy nem akartam... :))
  • sakkay
    Na igen. Talán valami elkezdődött, de sajnos nagyon lassan. Meg ki tudja mi lesz a gyerekekkel, ha bekerülnek a nagy fos centrifugába..
  • Her Laca
    És azt tegyük hozzá,hogy az Újpest -Fradi -ra megy a két csapat degenerált "kemény " magja mert balhé az kell (foci az nem érdekli őket) na ha azokat levonjuk máris nem olyan sokan kíváncsiak rájuk.
  • Solt
    Kétféle ember van, aki szereti a focit, és aki utálja! :) A mai focistákat én is utálom... amikor meglátom némelyiknek a haját, valami elvetemült módon meg tudnám tépni! :)) Az én időmben még férfias sport volt... :)
  • Her Laca
    Még egy kiragadás

"A legkevesebb néző (62) az Eger-Kaposvár, míg a legtöbb (16000) a Ferencváros-Újpest mérkőzésen volt."

Na most mennyien is néznek végig élőben egy Real- Barca meccset?
  • Her Laca
    Kiragadnám!!
    "Három klub még az ezer főt sem tudta elérni. Az MTK 993, a Siófok 977, míg az Eger átlagosan 326 nézőt tudott kicsábítani stadionjába."

Azt a qrva mennyien kíváncsiak ezekre!
    Solt mesterem.
    Látom te szereted a Magyar focit,de asszem kisebbségben vagy ezzel kis hazánkban:)
    Ebből jól nem fogsz kijönni:))

• LeonSilver
    Ezt ugye Te sem hiszed el fater :)
    nem beszélve arról, hogy engem édesapám simán ki mert vinni meccsre. Ma egy jóérzésű szülő nem tesz ilyent! És bizony ez szomorú..
  • Her Laca
    20 ezren? Ne viccelj már:) Abból 5 ezer volt a rendőr,de lehet több:)A másfél millát meg egyszerűen nem hiszem el:)
    Véletlenül odakapcsoltak amikor nyomogatták a távirányítót:)1 másodpercre:)

Engem meg nem érdekelnek a falábúak,oszt ennyi:)

Na itt van a bajnoki nézőszám:) Mondom én ,hogy sok volt a rendőr:))))
  • sakkay
    Én magam elég sokat sportolok, hetente különböző dolgokban kb.10-15 órát...és szinte kivétel nélkül utálom a focistákat...de egyetértek veled ebben.
  • Solt
    Nyitott kapu mesterem... jövőre indul az uszodaprogram is! :)

Toljanak minél több pénzt a sportba, utánpótlás nevelésbe, tornatermekbe, uszodákba, sportcsarnokokba, stb! Ezeknek legalább van értelme!
  • Solt
    A Fradi - Újpest rangadót húszezren nézték élőben, és másfél millióan néztek bele az M1-n... :) Na ennyire nem érdekli a kutyát sem! :)

A lóvénkat mindenképpen ellopják, így legalább olyan dolgokra költik egy részét, ami engem is érint. Régen volt ilyen! :)
  • Her Laca
    Ja az uszoda. Én nem csak ilyen nagyberuházásra gondolok.
    Minden kerületnek ,városnak ,legyen egy vagy több,ha meg már vannak akkor azokat fel kéne újítani. Ott a BVSC uszoda. Borzalom ahogy az enyészeté lett,pedig több generáció tanult meg ott úszni,pl én is a fiam , a lányom,,kb a családból mindenki. Most le van pukkanva.
    Na erre költsenek ,ne stadionra,mert az nem érdekli az embereket.
  • Lacusch69
    Én 1986.06.02. óta nem nézek focimeccset.
    Az idősebbek tudják, hogy miért...

Huszon... éves koromban Megye I-ben kézilabdáztam.
    A focisták Megye III-ban voltak.
    Vajon kiknek volt bográcsos minden hétvégén egyesületi pénzen?
    Vajon kiknek a levetett, szakadt mezeit kaptuk, hogy edzésen valamennyire egyformák legyünk?
  • Her Laca
    De ki a lófaxt érdekel a honi labdarúgásunk?? Tudod mennyien járnak egy egy bajnoki fordulóra? Én építkezéseken melózom,,nem kerül szóba a foci! Pedig húszon évesen nap mint nap téma volt.
    Az embereket hidegen hagyja ez ,pár ezer ember miatt meg had ne kelljen erre költeni. Ha valakinek a szíve csücske hát költsön rá ahogyan én is teszem a saját szórakozásom tárgyában. Evvel az erővel támogassák a szimes "sportot":))) Eszem megáll.
    Láttad a tegnapi borzalmat? Az a fiatal gyerek(a nevét sem tudom) aki befejelte az ön gólt ,na az is akadémián tanult.
    Ezekre én nem adok pénzt:)
  • LeonSilver
    Hát... jobb helyeken úgy működik, hogy ha van eredmény, akkor van "jutalom".
    Tegyenek le valamit az asztalra, aztán majd utána lehet profi fociról beszélni meg stadiont építeni.
    1986 (Mehico) óta van magyarázat és nincs foci. Akkor, 1986-ban a tészta volt a hibás, talán van még itt valaki, aki emlékszik rá.

Ezeknek LÓFASZT!!! nem fizetést! Menjenek dolgozni, meló után ha van kedv meg ERŐNLÉT akkor lehet focizni.
  • Solt
    Uszoda is épül mesterem, ráadásul nem is akármilyen! :) A TAO programon keresztül 16 kiemelt sportág kap támogatást...

Több évtizedes lemaradásunk van fociban is... mára csúcsosodott ki az, hogy az elmúlt évtizedekben mekkora szabadrablás és dilettantizmus uralkodott ezen a területen is. Idő kell ahhoz, hogy valami látható változás legyen...
  • Her Laca
    Nem egy malomban őrlünk tetvírem:) Az ÉN pénzemen ne neveljenek idiótákat!
    Ha sportra kell akkor ott vannak a vízi sportok,na építsenek uszodákat pl. Oda minden gyerkőc elmehet ,és el is megy mert úszni meg kell tanúlni. Focizni nem muszáj. Ha akar akkor tanuljon meg magától vagy ha van olyan hülye aki erre Magyarországon pénzt áldoz jelenleg akkor annak a pénzén.
    Én még gyerekfejjel láttam az uccsó VB re kijutottakat,azóta hány generáció nőtt fel? Pedig én is szeretem a jó focit ,de ha azt akarok nézni bekapcsolom a TV-t oszt lehet válogatnom,nem kell azért magyar meccsekre járnom.
  • sakkay
    Ezen majd betojtam a röhögéstől. Nézzétek végig..
  • sakkay
    Komolyan? Mert akkor összerakom a cuccomat, aztán párat repülök magamban.
  • Solt
    Őőő, nem! :) Nálunk pár éve van akadémiai rendszer, ergo az általad vázolt verzió egyelőre nem életképes, de pár éven belül ez lesz nálunk is.

Mi pénzünk? Milliók szeretik a focit, teljesen normális, hogy a magyar fociba a magyar adófizetők pénze is megy. Ha például színházról esik szó, akkor senki nem jön azzal, hogy a mi pénzünk, pedig oda is mennek a milliárdok, de reggelig lehetne sorolni, hogy hova még...

Ha szeretnénk értelmes magyar focit, arra áldozni kell, ráadásul főleg oda, aminek egyhamar látszata sem lesz. Inkább erre költsék a pénzemet mintsem holokauszt kárpótlásra, meg soha meg nem valósuló kormányzati negyedre... ;)
  • Her Laca
    Van. De titkos:)
    Jövő héten valszeg kiadják. Lesz szájtátás .
  • Her Laca
    Nana!!! Csak hogy amíg a világ más pontjain egy egy csapat a saját neveldéjében neveli ki a fiatalokat,majd az általad említett módon jár el ,addig nálunk a mi pénzünket is!!!! nyomják beléjük.
    Ezen ne is vitázzunk ezt biztosan tudom. És a profitból (ami a magyar játékosállományt figyelembe véve a 0 felé tendál,de legyen sokkal több) mi egy petákot sem látunk. Addig amíg a kisgyerekre a szakadt nadrágjában a lukas cipőjében hóna alatt az ezeréves bőrbogyóval rászól a gondnok,(itt nálunk a műfüves pályán) hogy ide csak megfelelő felszereléssel lehet bejönni ,na amíg ilyen lehetséges addig itt csak (ezt is sokan leírták már de így igaz) az akadémiákon tehetségtelen, a legtöbbször tehetős szülők gyerekeit képzik.
    Tudom amit tudok. Ott a két unoka öcsém mindketten fociznak (fater miatt ugye) de imádatom ellenére amit irántuk érzek azt kell mondjam ,ezekből a srácokból még megye 1 es szintű játékos sem lesz soha.
  • Solt
    Nincs semmilyen pénzcsap, ez befektetés! Ha 100 játékosból egyet eladnak egy nevesebb bajnokságba, akkor még így is bőven nyereség a vége. A foci a világ legnépszerűbb játéka, a beleölt pénz pedig pusztán üzlet. Egyszerűbb ez a képlet annál mint amit sokan gondolnak... :)
  • Her Laca
    Mondjuk Vízilabda!
    Mondom ezt úgy ,hogy a sógorom utánpótlás edző a vasas akadémián ,ismerem szegény Egervárit is ,meg a Kenyerest meg még pár régebbi focistát .
    Mondjuk vicces,hogy a sógor tanítja focizni a kölköket,amikor maga sem volt egy virtuóz:)
  • artivizsla #68445
    Az egyik magyar fociakadémián a felsősök a teljes ellátás mellé havi 120.000 Ft-ot kapnak, az NB1-esek pedig millás fizetést. Én nem vagyok oda a fociért, de kíváncsi lennék rá, hogy a szponzorok - akik ezt a nagy lét összeadják - mikor térnek észhez és kezdik a pénzcsapot elzárni, ne adj Isten, más, kevésbé "trendi" sportágakra fordítani ?
  • sakkay
    Valami hír az atag patchről?
  • repvez
    Tegnap telepitették fel a holland import windows 8.1-et
  • mijki
    Hollandia - Magyarország 8-1 :D
  • Lacusch69
    Szerintem aktuális a holland-magyarra is...
  • artivizsla #68440
    Vszeg egy Fóka roncs.
  • artivizsla #68439
    Kamu : +1
  • DonZorro
    Biztos kamu! :$
    Ki lenne az a hülye aki odaáll?
  • Willenbrock
    Ez meg de durva,vajon nem trükkfilm ez? Mutatvány