91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Sikerült beüzemelnek a FTNI-t. Egyelőre még szokom, meg a beállításokkal vacakolok. Kell valami deadzone-t kijelölni, mert egyébként minden kis mozdulatra ugrik. De működik! Köszi!
  • artivizsla #68515
    Mindig te leszel a szponzor, mivel pénze csak az állampolgárnak van. Tőle veszi el az állam, amiből majd építi a stadionokat, meg az uszodákat, meg szintén tőle veszi el a szolgáltató is, amikor vásárolunk, tankolunk, majd az így begyűjtött pénz egy részéből szponzorálják a sportot. Ezért írtam, hogy Vitya részéről dicséretes, hogy legalább a beszedett pénz egy része nem Nokiás dobozba megy, hanem stadionokat építenek belőle, meg különféle sport támogatási projekteket indítanak, mert sportszerető a magyar, ezt szögezzük le.
  • artivizsla #68514
  • LeonSilver
    :p
  • artivizsla #68512
    Szép a szeme. Részemről elfogadva. :)
  • artivizsla #68511
    Kávé mellé.
  • artivizsla #68510
    Az Olaszoknak lehet , az nem zavarja az EU-t ?
  • Solt
    Fogadjátok bocsánatkérésem a focis flémért,

:D
  • LeonSilver
    Pedig egy élmény baszki! Már egyáltalán a levegőben maradni vele :D
  • sakkay
    Én nem. Ha lenne hozzá komoly keret pl. Vietnám, kampánnyal, gyalogsággal, doorsal stb. már nyomnám is.
  • Solt
    Lacám, abban a pillanatban egyetértek veled, ha majd minden másnál meg lehet válogatni, hogy mire menjen a pénzünk! :)
  • Solt
    Hiába tartom sokkal többre mondjuk a Gyurta Danit, ha az ő úszása nem hoz annyi bevételt, mint xy válogatott játékos bénázása, akkor ő nem fog annyit keresni... sajnos...

Ez a kapitalizmus... :)
  • Her Laca
    Mondj egy jó edzőt ! Mármint itthonit.
    Én nem tudok egyet sem.

Jelzem a Mezeivel kezdődtek a bajok anno,hogy deglene meg:)Pro licence:)))
    Na az az évszázad ötlete volt a féregtől.
  • Her Laca
    Kapjon annyit amennyit ad neki valaki. Csak ne én legyek aki szponzorálja.
    Hót leszarom mennyit keres egy ilyen bohóc.
    Foci kell? Építsen stadiont a csapat tulajdonosa.
    Edző kell,vegyen föl,Játékos kell. vásároljon.
    Ezek befektetések. Ha ügyes ,majd jön a haszon.
    Ha hülye ,akkor bebukta. Ez ennyire egyszerű.
    De ne ,ismétlem ne a mi pénzünkből .
  • Solt
    Ne ragozzuk mesterem, nem akarlak én idegelni sem téged, sem a többieket! :D Szegény muter már így is csuklik... :D

Egyébként amelyik klub ilyen edzőt alkalmaz, az meg is érdemli a sorsát... :))
  • Her Laca
    Na akkor ,hogy érthető legyek.
    Nem érdekük az ott dolgozó azaz az MLSZ ben és a klubokban tevékenykedő tizedrangú,alkalmatlan arcoknak,hogy változzon valami is,mert ha jobb foci lenne,akkor kiderülne,hogy segghülyék az egészhez,és akkor nincs meg nekik a jó kis megnemérdemelt korpa.
    Mint mondottam ott a sógor. Mi a lófaxt tud tanítani a 16-17 éves kölköknek,hisz maga sem tud focizni,legalábbis magas színvonalon nem.
    Volt párszor magyar bajnok. ÉS? Saját bevallása szerint annó braziliában edzőtáboroztak oszt a tizenéves ifik szétszopatták őket.
  • artivizsla #68500
    Engem nem zavar egyébként a stadionépítés - a felcsútira majdnem rá is látok - mert azt a pénzt akár el is lophatták volna, de felőlem még a Stadler stadionját is megtarthatták volna, de addig ne kapjanak már millás fizetést a profik, amíg nem tudnak felmutatni valami értékelhetőt, miközben olimpikonokra alig jut valami sok esetben. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy a sportra nagyságrendekkel több jut, mint ezelőtt bármikor.
  • Her Laca
    Nekem kedvenc válogatott focistám a Varga.
    Az se futni,se passzolni ,se labdát kezelni nem tud ,úgy általában a labdarúgáshoz valamit is kapcsolódó dolgokhoz is segg hülye ,oszt VÁLOGATOTT. A többiről nem is beszélve. És ezek a legjobbjaink.
    ma néztem a Brazil -Délkorea meccset egy kicsit.
    A ferdeszeműek úgy elpicsáznának minket (pedig nem régóta kergetik a labdát) ,hogy lehet ez a 8 még szépnek is tűnne.
  • Solt
    :D

Nem Lacám, ez a helyzet! Adottak az alapok, a lehetőségek, csak a klubokon múlik, hogy tudnak-e élni azzal a helyzettel, amit az ország vezetése és az MLSZ hozott össze nekik.

5-10 év múlva kiderül lépünk-e előrébb... :)
  • Her Laca
    "Egy biztos, ilyen lehetősége még nem volt a focinknak..."

Most te álmodozol vagy mi,vagy csak szimplán berúgtál.

Mert ezek évről évre szarabbak,az ennél nincs lejjebb től mindig sikerül azért leásniuk még.
    EZ MAGYARORSZÁG testvírem ,nem Hollandia!!!
  • Solt
    Persze, hogy pénzmosoda is... de egyébként mi nem az? Mindenhol megy a lenyúlás... ahol szar van, ott legyek is vannak.
  • Solt
    Ha nem lenne fenntartható, akkor szerintem nem csinálnák... :) A TV-s pénzekből és a TAO pénzekből rengeteg kiegészítő bevételük van, ráadásul jövőre úgy lesznek elosztva a TV-s pénzek, hogy többet kap az a csapat, ahol sok magyar fiatal játszik...

Az út eleje irdatlan nehéz... most adottak a lehetőségek, ha élnek vele a klubok, akkor 5-10 év múlva lehet előrelépés, előbb biztos nem. Azt mindenképpen tudni kell, hogy a jelenlegi garnitúrával jelentős eredményt elérni csoda számba menne...

Hollandia ezt a rendszert követi évtizedek óta... gyakorlatilag a három top ligába nevelnek játékosokat. A klub focijuk nem világszínvonalú, viszont a válogatottjuk az utolsó VB-n ezüst érmes lett... :)

Az elképzelés jó amit csinálnak, hogy mire jutunk vele, az majd kiderül! :) Egy biztos, ilyen lehetősége még nem volt a focinknak...
  • artivizsla #68494
    A kutyát nem érdekelné, ha mellette legalább a kötelezőt hoznák, amibe egy tisztességes vereség is beleférne, de legalább tegyék oda magukat a fizetésükhöz mérten.
  • LeonSilver
    Gyerekek. Próbálta itt valaki a Hueyt vagy a minyót?
  • Her Laca
    Tudod e mekkora pénzmosoda van a magyar fociban? Kb az egész lényege ez semmi más,és nem én mondom ezt,hanem akik benne vannak és nekik is tele a tökük az egésszel .
    Na jó ennyi posztot ez az egész nem ér:) inkább repüljünk .
  • Solt
    A tulajdonostól kérdezd, van nekik olyan is! :))
  • LeonSilver
    Qrva sok TV-t adtak el :D :D
  • artivizsla #68489
    Nem tudom, hogy hosszú távon fenntartható-e nálunk az ilyen összegen nevelt focistapalántával való üzletelés? Mégis csak egyik zsebből megy a másikba a pénz, meg egy-két eladás nem biztos, hogy fenntartja a sulit, külföldre meg nem viszik őket tömegével.
  • Her Laca
    És honnan volt a Vidinek erre pénze?
  • LeonSilver
    Egyébként én szeretem nézni a focit. Mondom a focit és nem azt az izét, amit ezek előadnak. :D
  • LeonSilver
    Asszem ma hallottam én is, hogy Andorra lesz a kövi ellenfél a jövő héten. Asszem.
    Na mondom magamban, ha megverik őket, akkor qrva nagy arcuk lesz, a sport sajtó meg piedesztálra emeli őket, ez tuti :D
  • Solt
    Olcsón "állítják elő" őket, és ha a töredékét el tudják adni külföldre, akkor dől a lé.

Kovács 510000 euróért igazolt a Haladástól a Videotonba! Na most a nevelési költsége volt vagy 5-15 millió...
  • artivizsla #68484
    Reptéren nyilatkozta valamelyik, hogy kedden azért megtesznek mindent a győzelemért. Az ellenfél Andorra lesz. A remény hal meg utoljára!
  • Her Laca
    Na ezt nézd Solt mesterem:)
  • Her Laca
    Nulla?
    Mert még Dzsuzsi sem tud focizni ,pedig jó sok pénzt kap (jelzem pont nem érdekel mennyit keres)
    Hofi mondta annó jól.
    Tud úszni?
    Nem
    És ha megfizetem?
    És ennyi.

• artivizsla #68481
    Fradi-Újpest és a Fradi-MTK egy más kategória, nem csak fociról szól és az ingyen cirkuszt meg szereti a nép.
  • artivizsla #68480
    Nem azt mondom, hogy ne támogassák a focit, de ár-érték arányban most elég a mélyponton van ez a sportág.

Ilyen színvonal mellett mekkora lesz a kereslet irántuk? Vissza lehet nézni az utóbbi 15 év fiatalon felfedezett focistákból, hogy hányan vitték valamire közülük ?
  • Her Laca
    Menj el egy Amerikai foci meccsre oszt meglepődsz:) mennyien nézik kis hazánkban. Vagy menj el egy OB1 es póló meccsre. Vagy nézz rá egy jó kis kosár mérkőzésre.
    Hidd el járnak az emberek máshová.
    Persze ha jó lenne a focink akkor annak én is örülnék,de mivel ez egy szar,akik művelik még szarabbak ,így már nem érdekel. És nem akarok áldozni rájuk sok más polgártárssal egyetemben. Stadion helyett építsenek bármi mást ami közhasznú. Nem kell sokat töprengeni ,van elég lemaradásunk minden tekintetben,pont nem a foci a legfontosabb.
  • Solt
    Mesterem, az a cikk a nyáron készült, a Fradi - Ute meg most volt pár hete! :D Szoktam én neked hazudni? :D Higgy nekem nyugodtam... ;)

Ott van a #68475-ben, hogy kiket érdekel! :)
  • Her Laca
    Nem . Konkrétan írja .Nem átlagot ír erre a meccsre.
    De mindegy is. Nézd az egész bajnokságot.
    Ez lófax nézőszámot tekintve. Tehát a kérdésem továbbra is fent áll.
    Kit érdekel ez a szerencsétlenkedés? A pár elvakult emberen kívül persze,de azok miatt had ne nekem kelljen már a bukszába nyúlnom:)