91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #68556 akkor lehet hogy én vagyok a kivétel? Ez a "valakinek a valakije" szöveg a kishitűek és a tehetettlen írigyek dumája. Most ne értsd magadra nem neked mondom, hanem általánosságból.
Én leszámítva azt, hogy anyám fia vagyok aminek semmilyen jelentősége sem volt, mindent önerőmből értem el. Mégpedig úgy, hogy elhittem azt amit anyám mondott:
"az irigység a gyávák és a buták keresztje. Az okos ember előtt a cél lebeg és az, hogy ha neki sikerült, akkor nekem is. Mindenért megkell dolgozni de amiben őszintén hisz az ember és teljes szívből kívánja azt eléri"
Én sikeres embernek tartom magam és a sikert nem feltétlen pénzben kell érteni! -

-
Kurfürst #68554 Azért mert a focistára kurva sokan kíváncsiak és ebből milliós reklám stb. bevétel van, a bére többszörösét hozza vissza. Az átlag melósra ahogy eszterga padot kezel meg a kutya se kíváncsi, a bérén felül csak igen szerény hasznot termel.
A bérezésnek a profithoz van köze, nem ahhoz hogy emberileg mennyire derék vagy épp szép dolgot végez. Van-e rá kereslet, vagy nincs. Ennyi. -
VO101 tvr #68553 Az élet számos (kb összes) területén úgy tudsz kiemelkedni a középszerűségből az élvonalba, hogy "valakinek a valakije" vagy... Szokták még mondani, hogy "szerencse" kell vagy "jókor lenni jó helyen", bár ezekről később kiderül, hogy több is volt ott mint puszta szerencse :-D Olyan nincs, hogy megérkezett az egyszeri legény és lábai előtt hever a világ, mert olyan tehetséges. Ezt persze 30 éves kor alatt nemigen akarjuk elfogadni, 40 felett pedig eléggé biztosak vagyunk már benne. -
sakkay #68552 Én viszont sportolok, ha nem is mondanám magam hivatásosnak...és ezt erősen kétlem így ebben a formában. Egészen véletlenül sok barátom , különböző sportokban hivatásos. Hegymászástól, triatlonig, ernyőzés küzdősportok, unokatesóm t. biciklis\'stb..szóval van olyan, hogy valaki nagyon tehetséges-lásd pl a 30* "vasember"magyar győztesét aki 35 után körül kezdett komolyan sportolni-de-és itt a de! Aki ilyen jó, azt hamar megtalálják. És ha nem totál elutasító, lesz ott szponzor is hamar. Meg ugye az élsportnál ott a cucc, ami elég nagy vízválasztó a "ligában". -
zmok #68551 Van egy srác Baján, az önkormányzat egyik melósa.
Szedegeti a szemetet a köztereken, játszótereken...(Félig-meddig hajléktalan.)
Hobbi szinten triatlonozik.
Egyszer benevezett egy versenyre, amit a városban rendeztek meg...
Én nem vagyok "hivatásos" sportoló, és különösebben jómódú, de az ő bicaja fényévekre van az enyémtől, a futócipőjét a "kínaiban" vette kb. 1500 Ft-ért.
Olyan időt futott, hogy egy edző szerint ezzel az idővel végigverné Európát, és a Világ élmezőnyének egy jelentős részét...
És mégsem fog előbbre lépni, mert Ő nem "valakinek a valakije"... -
Szepykém:) Minap pont ezeket foglaltuk össze nagyjából,pediglen se nem vagyunk focisták,sem edzők,sem nem is értünk hozzá,de egyvalamink azé van. Józan főldmíves eszünk:)
Mindamellett gyanítom,hogy ki lett oda ültetve a gyerök,és nem teljesen önszántából volt ez az akció.
Szerintem most megpróbálják ezzel tompítani a "népharagot" vagyis kimondatták amit amúgy is mindenki tudott. -
Szepy2884 #68549 No comment
-
-
Átlag melós 3 műszakban boldog ha 90-et kézhez kap és akkor a belét kihajtják sokszor. Én egy focistának 80-nál többet nem adnék a kezébe, azért mert eljár edzésre egyébként meg a lábát lóbázza, erre minek neki ennyit fizetni? -
Az igen,elég kényelmetlen lehet így futni :D -
nekem csak egy dolog nem tetszik a "profi" labdarúgásban kis hazánkban: az a hihetetlen mennyiségü pénz amit az aranylábú focisták megkeresnek.
Én minimálbért adnék nekik. Aztán ha van teljesítmény akkor prémiumot. Ha nem tetszik akkor meg el lehet menni.
Mennyit keres ma egy átlag munkás egy gyárban 3 műszakban? 100e ft körül. Na ezt azért megadnám nekik, de semmi többet. Aztán bizonyítson.
Nem mintha érne ennyit a tudásuk, de nem vagyok szőrös szivü.
-
Ez egy zseniális film, egyik kedvencem :D -
Mé nem látszik?:) -
Mit találtam a köv videómhoz:)
Nagy ötleteim vannak,most nem a légi győzelmek lesznek a középpontban.
-
artivizsla #68541 
-
Ctrl+Shift és úgy nyomsz Connectet. -
artivizsla #68539 A Lobbyn hogy lehet az új játék elérési útját átírni ? -
Ha valakinek lenne kedve a Savi által múlt héten meghirdetett dogfight-ra IL2 1946 4.12.1-el, az ne tartsa magában és jöjjön Ts-re! -
Pfff... ez a nyugdíjas mérnök...
"...a filléres könyvek ócska érveivel fantáziál Hitler és Göring ostobaságáról, majd a legolcsóbb taktikai butaságokat hangoztatja. [...] másrészt belegondolt-e abba, hogy az Ön által ostobának minősített emberek 85 millió német közül emelkedtek ki..."
"Beszéltek arról is, hogy sok német gép tudott pótüzemanyagtartályt használni, tehát az sem igaz, hogy 10 perc után vissza kellett fordulniuk. Az egyik beíró azt állítja, hogy nem voltak póttartályok. Hitelesnek hangzik ez a halálprecíz németeknél?..."
Némelyik csak pofázik, de érteni nem ért hozzá. -
artivizsla #68536 Még mindig foci. Legalább a partjelzők lehetnének nálunk is ilyenek.
-
Nagyon jó kis cikk és az angliai légi csatáról írott is érdekes.
Az angliai légi csata romantikus meséje - és a kevésbé romantikus valóság További részletek: http://kuruc.info/r/7/102734/#ixzz2hcLStgcg -
Lacusch69 #68534 Történelem kicsit másképp II. -
artivizsla #68533 Egy kis dob :
-
artivizsla #68532 Történelem kicsit másképp. -
Ez nálunk élőben szokott menni :D Mikor melyik térre ülnek ki ezzel hangszerrel, mondjuk akik itt játszanak rajta azok normálisan nézni ki :D -
Leon77 #68530 Ha szeretik ezt az elnevezést, ha nem, amíg így írják le (hang drum),én bizony így is fogok hivatkozni rá. :) Az általad linkelt videón látható előadók megjelenése nekem sem szimpatikus, viszont meg kell hagyni: ügyesek. Ezt pedig mindneképpen értékelendőnek tartom, pláne manapság. :) -
sakkay #68529 Amúgy a hang-kéz-valamelyik germán (tán svájci, vagy svéd)tartományi "ős" nyelvben..tehát "kéz" dob. Amúgy a készítők nem is szeretik dob-nak mondani. -
sakkay #68528 Ja ja utána néztem..mondjuk ebben a formájában két svéd csákó alkotta meg a 2000 évek elején. Marha jó. Mondjuk ez a ne háborúzz szeretkezz feeling\' nem jön be(ahogyan ezek kinéznek, mondjuk művészeknél nem zavar
), de sebaj.
-
Leon77 #68527 Hang dob. ;) Tecsöveden keress rá: Manu Delago -
artivizsla #68526 Egy kis Off. A Hyperlobbyn hogy lehet az aktuális játék elérési útját változtatni ? Megint elfelejtettem. -
sakkay #68525 Én meg erre! Marha érdekes egy valami ez!
Hetek óta hallgatom. -
sakkay #68524 Nagyon várom, most tegnap megint elkapott a hangulat!
Köszi amúgy. -
Én két napja erre vagyok rákattanva. :) -
Ja, én is. Aztán az első kocsmánál nekitámasztanám a falnak és bemennék egy sörre :) -
Solt #68521 Ettől inkább feszült leszek! :D
Ilyenkor inkább arra gondolok, hogy egy másnapos reggelen ül a wc-n és átizzadt hálóingben, dagadó erekkel a halántékán markolja a budi szélét mert szorulása van... ez beszokott válni... XD -
Vigasztaljon az a tudat, hogy őt is unja valaki... ;) -
Solt #68519 És milyen szája van... no meg az a hang... tolnám mint a lopott biciklit! :D -
-
Lysandus #68517 Legfrissebb hír:
TF friday update
Ebben azt írják: jövő hét pénteken, október 18-án adják ki.