91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Igen
    És úgy ahogy Pogi leírta,de akkor még egyszer:)

[MOD]
    ExtendCloudsDistance=yes

Ezt másold ki és tedd be valahová a ConfUser.ini-be.
    És a felhők nekem nem jelennek meg mert ott vannak.
    Törés nem változott asszem.
    Gépeket nehezebb vezetni ,én újra szokom:)
    Pl most leszállásnál nem volt csak egy féklap és így csukva volt és fingom sincs mit csináltam de beleálltam a földbe mint a szeg:)
    Jóóól meghótam,pedig azt szeretem elkerülni:)
  • sakkay
    És a mod ConfUser.ini-be kell ugye, nem a simába?
  • sakkay
    A [MOD] szóval együtt, vagy a nélkül?
  • sakkay
    Laca, marha jó lett az új Patch!... Esetleg nincsen valami infó, hogy mikor lesznek megcsinálva a fák? Mármint törés ügyileg!
    A telhetetlen mindenemet mi?
    Valaki észrevett változást ezzel a felhőzet átírással? Én nem tudom eldönteni, mert alapvetően valahogy sűrűbbek szebbek a felhők és már nem tudom hol bukkantak elő régen. De azért még most is előugranak. Szerintem meszebb mint régen. De az biztos , hogy nem 3*.
  • GálTomi
    Váradi úr meginvitált ha van kedvem nézzem meg a Libelle replikát. Ha jól emlékszem 75%-os kicsinyítés. de így is mozognaka kormányszervek szép lett az állmotor. Jó hír,hogy nem zárkózott el Levente II. munkálatainak a megörökítésétől. Ídővel tehetek majd fel képeket.
    Tom ami a virtuális Leventét illeti nem lehetetlen a dolog de a 3D-s modell nem Váradi úr tulajdona hanem a Levente tulajdonosáé.Egyébként az utolsó csavarig le van modellezve minden! Anyagvastagságokkal kábelekkel minden. Megigírte hogy megszervei a találkozót a tulajjal és vele kell majd egyezztetni.

• Her Laca
    Na meg ezt!:)
  • Her Laca
  • feca1229
    Üdv!
    A Tf 4.0 pecsben a téli és az őszi térképek csak a full mission builderben érhetőek el vagy quick missionban is?
  • acidrain
    Legközelebb ezt rakd alá zenének :XD
    Black Ingvars - Schnappi
  • VO101 tvr
    Azért az nem lenne jó reklám, ha ilyeneket benne hagynának mondjuk egy évre. Mert hogy a TF 5.0 nem lesz meg hamarabb, arra pénzt merek tenni. Ez is csúszott vagy 6 hetet.
  • Zpogi
    Ez egy ismert bug, a 3.0-ban is előjött állítólag, de ott orvosolták a 3.01-es minipatch-vel.

Azt mondták, hogy ennél a patch-nél(4.0) nem akarnak minijavításokat kiadni, úgyhogy nem tudom mi lesz ezekkel, lehet csak az 5.0-ban javítják a kisebb hibákat.
  • sanyicks
    Újra elkezdtem il2-ni (1946-al (az újjal majd úgy 10 év múlva, talán akkor már rendesen is fut majd ;D )), és van néhány probléma a joyyal (x52 sima), az első hogy az il2-ben fokozatos, az input beállításnál látszik is, hogy a kocka fokozatokban ugrik, minden tengelyen, holott a vindózos kontrollerbeállításnál ennél sokkal finomabb, analóg szerű, na meg más játéknál is. A másik dolog hogy néha rángatózik a játékban a botkormány, pedig hozzá sem érek a joyhoz. Olyan mint egy gagyi szétkopott potméteres joy. A probléma az hogy se az input beállításoknál nem látszik ilyen probléma ( a pöcök betonstabilan középen áll), se más játéknál sehol sincs ilyen probléma.
    Mit lehet ezekkel kezdeni?
  • Zpogi
    Ezeket a sorokat be kell másolni a ConfUser.ini-be

[MOD]
    ExtendCloudsDistance=yes

Elméletileg így működik, de én nem vettem észre változást.
  • Solt
    Na ezt én is kipróbálom... már épp mondani akartam, hogy "zavaró" amikor olyan közel bukkan fel a felhő...
  • VO101 tvr
    Nem utolsósorban lényegesen jobban emelkedik. 2-3000m alatt bobózni teljesen megfelelő.
    Egyébként tartós vészteljesítménnyel sem nagyon akar megfőni nyitott zsaluk mellett. Az olajhőfokra vigyázva persze. Szóval annyira nem zavaró ez a bug számomra.
  • acidrain
    Elírtam, Vsync.
  • GálTomi
    CSak az a fránya hajtómű hőmérő nem működik az én fiatomban :D
  • GálTomi
    Kicsit gyorsabb, szerintem egy kicsit jobban is gyorsúl és az előző patchez képes könyebben irányítható. Jó móka lett kis magasságban
  • VO101 tvr
    Jó lett az a Fiat :-) Már nem az az elveszett veréb a levegőben. Meg lehet viccelni a pirosakat vele a levegőben alacsonyan, pláne, ha nem egy experte ül a Spitfire-ben. Már számít a humán faktor.
  • sakkay
    * Clouds drawing distance has been increased 3x

Van egy ilyen mondat a readme-ban.(lentebb) Na most..ha 3* távolabb előbukkanó felhőket akarok azt nekem kell beállítani!? Továbbá nem találom a megadott helyen. Vagy én értek félre valamit..

Note: To enable extended clouds distance, add "ExtendCloudsDistance=yes" under the "[MOD]" section on the "confuser.ini" file.

Example:

[MOD]
    GameLanguage=Russian
    UseOldHumans=Yes
    ExtendCloudsDistance=yes
  • GálTomi
    Ez nem túl alacsony hajtómű hőmérséklet?
    Szegéyn kis fiatot akartam meghajtani de elsőre zárt hűtővel sem ment 30 C főlé a hőmérséklet és hamar kinyírta amgát túra repülés közben. Másodjára meg már az abszolút 0 fok alá ment egy kicsikét.
  • artivizsla #68737
    Múltkor beszélgettünk jó kis magyar filmekről, de mintha a kimaradt volna ez, pedig az egyik legnagyobb :

• artivizsla #68736
    Nem tudod véletlenül, ez a dolog visszafelé is működik ?
    Szóval, aki nem tud jól repülni és kicsit nemszomjasra issza magát előtte, akkor ő is tud ilyet produkálni ? :)
  • artivizsla #68735
    Kávé mellé.

CTRL -> és CTRL <- használata kötelező. :)

Ráadás.
  • LeonSilver
    Miért törölném ki, drága bajtársam? Egy baráti társasághoz az egymás ugratása simán hozzátartozik :)

Nem is mondtam, hogy szar. Csak ratyi :D
    Az a ysync ez nekem újdonság. Ez miez?
  • acidrain
    Atinál viszont nem kell nem kell a YSYNC-el gecizni, ugyanis nem töri a képet.
    (ha nem tetszik a hsz majd kitörlöd.) :)

Lehet ratyion-nak hívni, de annyira azért nem sz@r.
  • Kurfürst
    Nem tudom mi ezzel a baj, én normál esetben is legfeljebb így repülök :DD

Amúgy ez háborúban is probléma volt, hogy másnaposan szálltak fel, Marseillet kb. ezért küldték el Afrikába, mondván a sivatagban majd lenyugszik.. :D :D
  • Her Laca
    Na srácok:)
    Bélám a szomszéd születés napot tartott,volt marha pöri tarhonyával ,torta,bor ,sör ,pálinka, forralt borocska:) Elég az hozzá,hogy bár mértékletes voltam de szomjas nem maradtam oszt nekiálltam repülni amint hazaértünk:)Hamar rájöttem,hogy nem kéne ezt erőltetni:)
    Van még ezen kívül is felvétel,de szerintem ez is bőven elég:)
  • LeonSilver
    Ratyiont akartál mondani, nemde ?? ;)
  • Amaymon
    Már meglett a válasz, elég nagy amatőrség volt az oka. Anno uninstalltam a sweetfx-et, de a dll-ek ott maradtak a steames il2 dir-ben és összeakadtak a peccsel.
  • lala42
    HerrLaca!
    Jelentem a radeonnál megmaradt a távoli fehér vonal. :-) Már kezdem félni, hogy elveszik tőlem. :-)
  • Lysandus
    Nálam a patch előtt volt ilyen. Aztán lefuttattam két külön vírusellenőrzést. Talált is pár dolgot a gépen, azóta nincs gond. (ui: a verify integrity nem segített. Ha egyébként ilyet csinálsz mentsd le előtte a conf.ini-t és a confuser.ini-t máshova, mert emlékeim szerint azt is felülírja.)
  • sakkay
    vagyok... Köszi.
  • Feró Flex
    Mega-giga lett a 20mm-is!
  • Solt
    Na de Uram! Hol is kell minden IL2-vel kapcsolatos infót keresni? :) A Pumáknál! :)
  • sakkay
    Igen hatalmas a 4.0.
    Szeretnék viszont segítséget kérni. Van egy saitek evo force joyom. Nagyon erős a rázás, viszont pl azon kívül minden gyenge. Egyszer valamit bele másoltam a ff könyvtárba amitől a pl. cannon rázás enyhült viszont más erősödött. Tudna valaki ötletet honnan szereztem ezeket a file-okat? Azt hiszem valami olyasmi volt, hogy volt 3 fokozat, és azt kellett bemásolnom amilyet szerettem volna.
  • artivizsla #68722
    Érdekesen alakul az új gáz- vagy tarifatörvény.
    Tilos lesz a gázszolgáltatóknak a gázlopásból keletkezett veszteséget a fizető ügyfelekre terhelni és ezt kiterjesztik a pénzintézményekre is, miszerint a nemfizető ügyfelek által "termelt" veszteséget nem építhetik be a fizető ügyfelek költségeibe. Mondjuk van benne ráció, mert így nincs ösztönözve a behajtásra nagyon senki, ha úgyis rányomhatják egy részét a fizető ügyfelekre.
  • artivizsla #68721
    Volt közületek valaki itt ?

Jövőre megpróbálok elmenni a fiammal, remélem összejön.
  • Indi69
    ok. már sikerült köszi. és a saitek?
  • bucsher
    most épp 96an vannak :)