91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #69050 A Vaterán most is van pár példány belőle. -
MAjd a rukkolán, ott "ingyé" van -
artivizsla #69048 Ez múltkor fent volt valahol, keresed még ? -
Ez is megvót, amíg valakinek kölcsön nem adtam... nem tudom kinek, magától meg szarik visszahozni :(
Könyvet soha többet! -
Én olvastam már, igaz gyerekkoromban. :) Isten bizony! És nem régen sikerült megszereznem a rukkolán. -
artivizsla #69045 Esetleg, ha valakit érdekel ez a könyv:
-
artivizsla #69044 Jó a film, jó a vágás és a közben hallható rádiózás is. A filmrészlet bevágása jó ötlet volt, életszerűvé tette a kisfilmet. 

-
Jó lett nagyon!!
Ittam is egyet az egészségetekre!
-
artivizsla #69042 Most nekiállok megnézni, de ha nem lesz izgalmasabb, mint amikor a Miklós meghágja a Zsófit a BK-ban, akkor egy sörnél nem iszok többet az egészségedre este !! :)) -
No itt az ígért filmecske.
Mint mondottam nem rövid ,de legalább jóóóóó hosszú.
Kicsit várjatok míg aktív nem lesz az 1080
Jó szórakozást hozzá.
-
perko #69040 Ember tervez I. -
Lehet full HD-ben is felvenni, tegnap kipróbáltam. Látszik az utolsó légypiszok is a felvételen, csak 5 percnyi anyag 10 Gigát foglal. Tehát két órányi anyag 240 Gigás fájlt eredményez.
Én emiatt vettem a tegnapit csak "félgőzzel", így is kaptam egy 49, és egy 37 Gigás file-t. (Mivel leszálltunk tankolni, azt a részt nem vettem fel, ezért lett kettő.)
Ekkora méretű cuccot mire összekalapál az ember akkorára, hogy ne menjen rá a fél élete a feltöltésre az nem egyszerű feladat.
(legalábbis nekem nem az)
Egyébként fogalmam sincs, hogy hogyan kell ezt csinálni, én először szerkesztettem, abból készítettem egy filet, és azt konvertáltam úgy, hogy még nagyjából élvezhető minősége legyen. Az került fel, "csak" 780 MB lett.
-
VO101 tvr #69038 nem értem miért jó hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást
-
VO101 tvr #69037 -
Full ba veszem csak a tömörítés ilyenné teszi.
De amiket feltöltök azokat is lehet 1080 ba állítani a tecsöveden. -
VO101 tvr #69034 Farber vagy a JG26-os videok 1080p felbontásra is állíthatók. És úgy azért jól néz ki a cucc. Csak mert a te géped gondolom megbirkózik a felbontásokkal felvételkor is ... -
Az a baj,hogy szar a feltöltésem,,meg szerintem a netem is,majd úgyis megyek holnap számlát fizetni meg is reklamálom.
Most kezdek rájönni,hogy miket is lehetne állítgatni,de az azért hogy jobb legyen nagy méretet is eredményez. De jó lesz ez így is majd meglátod. Én már másodszor nézem végig,mit ne mondjak jobb a BK:))) -
VO101 tvr #69032 Minél nagyobb felbontásban tedd fel, hogy a reviben minden jól látszódjék :-) -
Hát , régebben töltögettem fel én is tecsőre, aztán volt hogy elindult x sebességgel a feltöltés, utána felugrott y-ra szóval előbb végzett. :D De nem tudom milyen interneted van stb.. :) -
Miből gondolod?
DE! Igazad van! Én barom a tömörítetlen állományt kezdtem el feltölteni:) Így csak 2 óra:)))) -
Szerintem annál kevesebb lesz az. :D -
370 percet ír a tecsöved!!!!!! Elkezdem aztán holnap majd fojtatom a feltöltést ,ha jól tudom onnan folytatja ahol abbahagyom,vagy nem? -
Barátok Közt
-
Az mi az a BK? -
Még tömörítem,aztán feltöltöm. Nem tudom az mennyi idő de több mint egy óra. -
artivizsla #69024 Siess, a BK-ig még pont annyi idő van hátra! :)) -
Petkoval meg Rangerrel már hozzuk a popcornt.. Ilyenkor érzem azt, hogy piszkosul el kellene kezdeni repkedni veletek, fájdítod itt a szívem 
-
Csak annyit mondok,hogy qrva jó lett ez a film.
Srácok jobb mint egy mozi,a harcot azt végig vágás nélkül betettem,nagyon jó felvételek vannak,és nem az ,hogy én lövök,hanem minden látszik.
Mondjuk majd egy óra de szerintem élvezni fogjátok. -
Köszke:) Ezt majd a következőre elteszem.
Most már összeraktam a Battle of Britain zenéivel. -
Parancsolj Laci bácsi,
-
VO101 tvr #69019 Ez ilyen műfaj ... már volt eszemben, mikor láttam magam előtt 109-est emelkedni, hogy meglövöm poénból, hogy benéztem banyek
lehet nem jól viselnék.
-
Laza 47 perc lett a film.
A zene isteni alatta.
De mire ezt feltöltöm:) -
Ó jaj:) -
Kinek kell eladó motor? :D -
GálTomi #69015 Laca most mentem két kört Fiattal. Elsőre egy Emil másodjára egy 110-es nézett Hurrinak.... Én meg még célt is repültem nekik szép nyugisan gondolván csak felismerik.... Nem. -
Na megtaláltam a film albumját a tecsöveden.
Akit érdekel az itt megtalálja.
28 zenemű.
Na most már csak össze kell raknom. -

-
Itt a tegnap esti bevetésről készült videóm, kicsit megvágva.
Nem röhögni, most készítettem ilyen először. :)
-
:D :D Persze csak marhulok LacAI!!
-
No a film megvan de most kéne kb egy órányi aláfestő zene,ami csak finoman halkan szólna alatta..