91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Hecker007
    Én megvárnám a Ti-t a helyedben, elvileg egy árban lesz, vagy nem sokkal drágább viszont erősebb.
  • Her Laca
    Sima 780. Most 140 gondoltam veszek egyet.
  • Papa01 #69088
    Elég kemény történetek.. :D
  • LeonSilver
    Vagy a másik barom!
    Persze kocsma, részegen. Bement a faszi a klotyóra, végzett de nem találta a kijáratot! Az ablakon próbált kimászni, persze, hogy fejre esett :D :D
  • LeonSilver
    Ja, a fiatalság természetesen matt részeg volt.
  • Solt
    Na neeeeeeeeee! :DD Kinyírtok... :D

Kezdem értékelni, hogy az én párom szimplán csak nyitvahagyja a kocsit, benne hagyja a kulcsot, stb... de legalább haza hozza! :DD
  • LeonSilver
    Jessz!

Szintén a főnököm haverja(i).

Valami korcsmahivatal parkolója.
    Éjszaka. Csaj jön, hogy nem indul a kispolák, betolnák e a fitalaok?
    Hát hogyne? Csaj beült ezek meg eszeveszetten nekiálltak tólni, mire a spiné felkapcsolta a gyújtást és a világítást.... hopp, a parkoló végén úgy nekitolták a kispolákot a környék EGYETLEN fájának, mint a huzat!
  • Papa01 #69083
    :D :D
  • macleody
    A kollegám felesége bepattant az autóba és bement a belvárosba vásárolni. A ház előtt találkoztak, az asszony két nagy szatyorral bandukolt. Kollega kérdi tőle, hol van a kocsi? Anya meg csak pislogott, merthogy elfelejtette hogy kocsival ment vásárolni :)
  • Johann Wind
    Emberek! De rohadt jó oldalt találtam! Killmarkok, mindenféle! Vagyis győzelmi jelzések!:):):)

http://www.histomil.com/viewtopic.php?f=345&t=13860
  • Papa01 #69080
    De.. :D A haverod szegény.. de mentségére legyen mondva h nem volt józan.. De én igen! :D

Solt: Tartós tejet már nem is veszek! :D :D
  • Solt
    :DDDDDDD Ez a vég... :DD
  • LeonSilver
    De ez semmi! A főnököm haverja olyan részeg volt, hogy elaludt a biciklin,tekerés közben :D AKkorát esett, mint a szar :D
  • LeonSilver
    Neeee, Papa :D :D :D
  • LeonSilver
    Az mekkora, amikor az ember így elfelejt valamit.
    És akkor azzal áltatja magát a n00b (én legalábbis), hogy ha visszamegy a kiindulási pontra, ,akkor majd frankón eszébejut miért is indul el. De nem fog.. ettől csak ideges lesz az ember, és azt is elfelejti, hogy miért is ideges... :D :D
  • acidrain
    Kísérletezz Laca, nem vagyok benne biztos, hogy az a legtutibb, amiben én konvertáltam.
  • Papa01 #69074
    Nekem volt olyan, hogy lementem a kutyával sétálni és lent felejtettem...

• Hecker007
    Mi lesz az utód? 780Ti? :P
  • Her Laca
    Jut eszembe.
    Van ez a Lighning 680 am.
    Ha köll valakinek eladóvá vált. Még kb 2 év gar a Users ba.
    1210 en megy ,ilde 27-max az olyan 52 fok.
    Csak szólok hátha köll valakinek.
  • Her Laca
    Ugyan. Én elindulok mondjuk az előszobába (céllal) és mire odaérek (na nem egy palotában lakom ergo a távolságok is csekélyek) elfelejtem miért is indultam. De vigasztal a tudat,hogy ha így haladok akkor nemsokára minden nap érdekes lesz számomra a sok újdonság miatt:)
  • LeonSilver
    Mondjuk nem rossz ez az AVC!
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Tudod Lacám, az a baj, hogy nem csak Te vagy hülye hozzá, hanem én is :D
    Én ráadásul még feledékeny is baszki :)
    Megcsinálom tűrhetően a videót és mikor legközelebb csinálnám, nem jut eszembe, hogy mi a faszt is állítgattam előtte :D
  • Her Laca
    z van drága barátom, hogy én oly annyira hülye vagyok ezekhez,(hasonlatot sem találok megfelelőt),hogy ha valamivel sikerül eredményt elérnem akkor ahhoz ragaszkodom. Így voltam én az ezelőtti AVC vel is ,avval egyszer véletlenül sikerült elfogadható dolgot csinálnom,oszt eszemben sem volt változtatni:)
  • LeonSilver
    Kipróbáltam ezt az izé. Nem rossz, de asszem én maradok a Corel VideoStudio Pro X6-nál ;)
  • Her Laca
    Na sikerült. Holnap felteszem újra a tecsövedre ,ez most már fújj HD lesz:)
  • Her Laca
    Hoppácska! Tom találta vagy mi,de nem semmi! Angol PC pilot cikke a TF ről.
  • Her Laca
    Ja már gondolkozom,hogy bejelentkezek ehhez a Vajnához aki Andy vagy ki oszt adjon nekem melót mert igen tehetségesnek érzem magam:)
    Amúgy kösz:) Örülök,hogy tetszett,most néztem már majdnem 90 en megnézték,vagy csak belepillantottak.
    Lehet feltöltöm jobb minőségben is ha sikerül.
  • LeonSilver
    :)
  • Her Laca
    Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee testvérem freeeeeeeeeeeeee:)
  • LeonSilver
    Any Videó konver

pro vagy ulti?
  • Her Laca
    A legújabb Any Video Convertert ,most töltöttem le.
  • Her Laca
    Mit melyiket?
  • LeonSilver
    És melyiket használod?
  • Her Laca
    Savi segített.
    Nekem a régebbi volt ,most lefrissítettem,oszt customized AVI movie
    1920x1080 magas minőség.
    Most csinálok egy próbát ha ez jól műkszik a többi ezentúl úgy lesz.
  • LeonSilver
    Akkor ne tartsd magadba Laca! Plix!
  • Her Laca
    Asszem rájöttem.
  • Her Laca
    Mibe érdemes kódolni mondjuk Any Videó konverterrel ,hogy FH -d is legyen meg kezelhető is ha feltöltöm?
  • Her Laca
    Öregember nem rakéta,mászik mint a teknősbéke mint tudjuk:))
  • acidrain
    Jó lett a videó!
    Kissé "tatás" a dogfájtod de gyakorolsz még egy kicsit, és majd belejössz :))

Csak ugratlak, szép repülés volt!