91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez érdekes kérdés:) Én úgy gondolom,hogy egyénre szabott a dolog,vagyis aki neked a szolgáltatásod igénybevétele előtt ilyet mond ,ő úgy gondolja ,hogy "számára megfizethető" legyen. Minek után nem vagyunk egyformák mi emberek sem ,úgy az anyagi helyzetünk sem ugyanaz ,ergo van akinek mondjuk 1000 forintos szolgáltatás ,árúcikk stb olcsó,van akinek éppen megfizethető,és van olyan is akinek drága. Én így értelmezném.
Most abba már ne menjek bele ,hogy miért annyi egy szolgáltatás, egy termék ára amennyi éppen. -
Valaki nem tudja miért nem látom ,vagyis miért nem tudom megnézni a videó beszúrásokat ?
Más :
-
VO101 tvr #69208 Srácok! Csak megkérdezem. Ha már itt jó sokan vagyunk "idősebbek hullámhosszán".
Mit jelent az, hogy "emberi, megfizethető"? Komolyan nem tudom pontosan értelmezni és sokat gondolkoztam már rajta. Mert hogy szó szerint értelmezhetetlen. Nyilván ez most olyan divatos szófordulat, amit régebben másképpen mondtunk volna, ahogy esetleg ma már nem trendi vagy nem vállalható.
Teszem azt eljön hozzám a polgár és 'emberi, megfizethető' szolgáltatást kér. Mit adjak neki???
Szóval. Hogyan értelmezendő?
Nagyon olcsó vagy középkategóriás termék, szolgáltatás? Középkategóriás termék használtan szégyellnivalóan olcsón ("jó áron")? Adott értékű termék legalacsonyabb (pl árgép szerinti) piaci áron? Esetleg annyival olcsóbban, mintha kamionról esett volna le?
-
artivizsla #69207 Kávé mellé. -
Kferro #69206 Ez valami baromi látványos, főleg az "onboard" kamerás felszállás! És az a hang! :) -
Valaki emberi , megfizethető joystickot tud? Arra az orosz csodára is vevő vagyok, ha dobtok egy linket..! :D Kösszendáré :-) -
Most erre mit mondjak?:))) Pihentek vagytok na:) DE! Szép volt.
-
GálTomi #69203 MIG 15 start -
GálTomi #69202 Laca mára ezt a hülyeséget találtuk ki: http://www.youtube.com/watch?v=CKHjT5RBlVk&feature=youtu.be
-
Ugye nagy divatja lett a pipások között a szűrős pipáknak az utóbbi években,de amint olvasgattam,hát vérre menő vitákat csinálnak a szűrős és a szűrőtlen hívek:)
De jelzi,hogy a gyártók palettájában a pipák 90% a szűrővel ellátható. Régebben kis fémlapok voltak a szűrők,meg minden félét kitaláltak,de mostanra az előbb említett 2 fajta szinte egyeduralkodó lett.
Én minden pöffentésre újat teszek beléjük.
Viszont mostmár mindent tudtok a pipázásról,(na jó azért volna még mit mondanom:XD ) így nem bolygatom a kedélyeket tovább:) -
Ez igaz! Mert utána olvastam. Na most utána néztem ám,és pl SAVINELLI kitalálta a balsafa filtert ami (most kb mondom ,de valami ilyesmi) a nikotin és a kondenzátumok kicsivel több mint 90% át megköti,és állítólag a füst ízét sem befolyásolja.
Na meg ott van a németek cucca a Vauen szabadalma az aktív szenes szűrő ,na arról is olvastam. valami irtózatosan nagy a felülete és az is 90% fölötti szűrést eredményez.
Amúgy meg valamibe meg köll halni ,én nem vagyok egy rettegő típus:) -
VO101 tvr #69199 A tüdőt kevésbé. Viszont a szájüregi rosszindulatú elváltozások esélyét fokozza. -
Amaymon #69198 "abszolúte nem hiányolom a cigarettát."
Ugyanúgy felszívódik a száj belső nyálkahártyán a nikotin, mint a tüdőben. Egy fél órán át izzó pipa óriási nikotin dózis, de legalább a tüdőt nem bántja. -
Ó:) Nahát oda nem mostanában megyek ki:)
Viszont nagyon tetszik,hogy lehet megmunkálatlan kifúrt tömböket kapni,és gyárthat az ember saját pipát,amilyet a képzelete enged. Lehet egyszer nekiállok :)
Amúgy meglepődtem. Naponta elszívtam 1 doboz cigit ,lehet volt az több is.Most hétvégén 3 pipa,hétköznap olyan 2 de van ,hogy 3 ,és abszolúte nem hiányolom a cigarettát.
Csak mint mondottam ,képes vagyok beleesni abba a hibába,hogy ha csinálok valamit akkor a végletekig tanulmányozom,és VÉGLETEKBE esem:)))
-
Amaymon #69196 Ez az egyik legismertebb dán bolt. Ott van kultúrája a szipákolásnak, ami érdekes, hogy magyar termék is van a palettán. Én nem dohányzom már. Régen ezeken csorgattam a nyálam :) -
-
Sajna nem volt nálam elég pénz ,volt egy német pipa VAUEN, na azt most 25 pénzért megvehettem volna,máshol egy tízessel minimum drágább.
Már elsőre megfogott ,ezüst gyűrű,kifinomult klasszikus forma ,most meg nem mondom pontosan milyen is volt icipicit szűkülő ámde nagy fejjel, na azt kézbe fogtam ,és állam leesett.
Van egy hasonló magyar pipám, na az kb 2x nehezebb .
Pedig azt mondják ,hogy igazán nincs különbség a gyártók között,a magyar Szabó pipa is kiváló (és olcsó teszem hozzá) no de azért ha zongorázni tudnám a különbséget akkor én tartanék koncertet a carnegie hall ban.
Mondta is a krapek,hogy a német minőség ellenőrzés az nagyon ott van.
De látszik is. Mind 1 majd a következő az lesz:) -
Amaymon #69193 Szép darabok. -
Pontosabban itt van.
Én most ezt vettem az új pipához
Kidobáltam minden olcsóbb dohányt ,nem lehet egy kalap alatt említeni a felső kategóriás cuccokkal.
-
Itten meg az összes -
Az első komolyabb pipám,egy holland BIG Ben. Nem tudtam otthagyni ezt a gyöngyszemet. -
Kérlek szépen a körúton a blaha és a Rákóczi tér közötti dohányboltokban kapható 1800 híg az ára. -
Mikó fiam:) Ez itt Il2, clod, és mint tudjuk bármennyire remek kártyák a radeonok de ide gf köll:) -
Hátha valakit érdekel 140e Ft-os VGA, most 82e Ft-ért iPon-ban.
MSI R7970 Lightning BE 3GB GDDR5 PCIE
Link -
GálTomi #69186 Az.... -
A bontható volt? -
GálTomi #69184 Brühühüüüüüü
-
Köszönöm. Elmentem a nevét.
Ezért is gyűjtögetem most a pipákat.
Azt olvastam,hogy ha nem is egy fajtát,de csak a hasonló karakterű ízvilágú dohányokat szabad egy pipával pöffenteni.Minden esetre most még olyan kezdő pipáim vannak ,meg még veszek egy olcsóbbat amit előbb mutattam de aztán a következő Az ez lesz!
Ezt kérem karácsonyra:) Meg mindjárt itt a szülinapom,kérek még ezt azt pl egy jó kis pipatáskát:) De ahogy egyre jobban beleásom magam ,rá kell jönnöm,hogy ez is olyan mint minden hobby ,ha ész nélkül csinálja az ember az isten pénzét rá lehet költeni.
Jó hogy beszélgetünk róla asszem elmegyek füstölni egyet:) -
Lysandus #69182 Ez zseniális! :-)))
"Hány Lagg-3 bemutató század regisztrált a BoS fórumon?!" :-))) Még jó, hogy nem rendeltem elő...
Egyébként az a festés, amit az F4-re kiraktak tényleg egy Fókáról van! :-)))
A videót kirakták a BoS honlapra is? :-))))) -
Amaymon #69181 Ezt tudom ajánlani. Aki szíjja és annak is aki csak szimatolja. :) Egy baja van ennek tényleg saját pipa kell. (Mondjuk minden pipából csak egy fajtát illik színi.) -
VO101 tvr #69180 -
VO101 tvr #69179 Épp most olvastam pc pilot hogy jövő tavaszig béta teszt lesz úgyis. Szóval nem eszik ezt olyan forrón. Csak tömik a népet folyamatosan marketinggel, hogy ne lanyhuljon az érdeklődés. -
Én nagyon rákattantam erre. Mindig is tetszett ,de most kimondottan élvezem is.
Most pipa álványt készítek,na nem azért mert nem tudnék venni,de a saját az szerintem picit másabb. Ha minden igaz holnap még veszek egy pipát ,aztán leállok egy időre vele ,így lesz 3 db,és tudom próbálgatni a dohányokat.
Ja hát az árak:) Igen vannak súlyos összegekért ,de én max egy 10 est szánok most a pipára,majd karácsonyra kérek családtól valami exluzívat:))
Most ezt néztem ki magamnak.
Ez az a dohány,én most a fehér tasakosat szipákolom
Valami isteni. Próbáld ki. -
Romeo One #69177 ..na, az előző elment befejezetlenül.
A keverékdohánynál értem, mire gondolsz. Néha sikerül hozzájutnom egy kis dohánybolt termékéhez. Tőlünk sokkal nyugatabbra van, ezért csak néha. Szóval Herr Mosernek vannak olyan saját dohányai, hogy azt már füst nélkül szagolgatni is élvezet... -
Romeo One #69176 Jó pár évvel ezelőtt (Jézusom, a múlt században...) a seregben egy fiatal tisztünk pipázott, ott kaptam kedvet hozzá. Aztán mikor pár éve letettem a cigit, ez maradt fixen az esti ráketetés főszereplője. Az oldalon jártam már, de nekem ott minden felsőkategóriás. :))) -
Hála istennek,hogy én nem fizettem elő. Béta teszternek elég volt a Clod is ,még egyben nem szeretnék részt venni pláne még pénzt is adni érte.
Majd ha kijön megnézzük,azaz majd lelkes kollegák megveszik ,megnézik oszt majd utána ingyé vagy max egynegyed áron megveszem ,mint a ROF ot mostanában ahogy adogatják.
-
Ja én mostantól vagyok. -
Jelen -
Kiegészítettem a cikket, hogy egyértelmű legyen. -
Srácok este egy kis ATAG?