91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Ha jól emlékszem régebben olvastam róla, hogy talán Izraeli pilóták is vittek már haza fél szárnnyal egy F-15 -öst.
  • feca1229
    Azért szép teljesitmény a repcsitől, na és persze a pilótától is!
  • sakkay
  • LeonSilver
    Ja, igaz! Fel is vagdosom gyorsan az ereimet.. :D
  • sakkay
    Lehetett szegínynek aztán lelkiismeret furdalása..persze ok nélkül, de attól még nem irigylem.
  • Sanyo
    TBM Avenger, röviden: a jobb kísérőt lévédelmi találatot kapott, annak jobb szárnya leszakadt. A lefelé spirálozó gép légcsavarja okozta a sérüléseket, abból a gépből nem ugrott ki senki. A sérült gép pilóta kiugrásra utasította a lövészt és a bombázó?/navigátort, ők japán fogságba estek (soha nem hallottak többet róluk). Kisebb magasságban valamennyit javult a gép kormányozhatósága, a pilóta a hajók közelében vízre tette az Avengert.
  • Sanyo
    Visszament a hordozóig, de ott ugrottak belőle. Megpróbálom megkeresni az infókat.
  • Her Laca
    Látszik,hogy csűri derekesan a pilóta:) Gondolom mire hazaért vele,lerohadtak a karjai szegénynek,de izomláza tuti volt másnap:)
  • Sanyo
    Ha jól tudom összeütközés eredménye, nézd csak meg a függőleges vezérsík előtt a gerincet.
  • feca1229
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • sakkay
    Leon, itt nem menő lelkesedni semmiért aminek köze van a BOS-hoz!
    Gondolom ezt te is érzed és máskor jobban átgondolod!

Amúgy lehet nem élethű a skin a messzeren, de kurva szép!
  • Sanyo
    A japánok.
  • GálTomi
    Ennek ki írta a repülés modelljét?

• mijki
    OFF:

Ügyes trükk :)

ON:
  • LeonSilver
    ITT lehet reklamálni :P
  • LeonSilver
    Hiszek Nektek drága bajtársaim!!!! De ne nálam reklamáljatok ;) Sajnálatos módin ilyen szépet én nem tudok "rajzoloni". Az én tudományom a "pont-pont-vesszőcske" trióig terjed :D
  • VO101 tvr
  • LeonSilver
    Hiszek Neked, én nem értek hozzá. Ettől függetlenül nekem tetszik! ;)
  • Lysandus
    Az. Csak ez egy törtenélmi Fókás skin!
  • LeonSilver
    Tudom, csak egy kép :) De qrva jóóó!!

• LeonSilver

;) ;)
  • macleody
    Mi 30? :)
  • VO101 tvr
    Ha jól emlékszem, az a Cougar is MMaister féle belsővel bír. Ez ugya azt jelenti, hogy csapágyazva vannak a tengelyek. Max a potik fáradhatnak benne el. De nálam semmi baja. Szóval 30e-ért eléggé emberi, megfizethető. Én nem adnám oda annyiért az enyémet. Tizenegynehány éve 130-140e környékén állt meg. Mondjuk azóta csak takarítgatni kell.
  • V43 1105
    Emberi megfizethető számomra, 10-30k között, nagyon maximum 40k. Már nem azok az idők járnak, hogy anyutól-aputól kérek, nagyon pofám se lenne, főiskola mellett dolgozok, amit tudok ilyen célra fordítok. :-)
  • V43 1105
    Képet mutatnál róla? Vagy egy kis infó, mennyit használtad stb stb. :)
  • Szepy2884
    30 :)
  • VO101 tvr
    Mennyi?
  • bucsher
    szólj ha érdekel egy eladó cougar.
    emberi áron :)
  • Papa01 #69222
    :D Majd meséld el hogy repül a madárka! :)
  • Solt
    Köszönöm... jó birkózás lesz inkább! :D
  • Papa01 #69220
    Gratulálok és jó repülést! :)
  • Solt
    Köszönöm! :))

@Sanyo: Megkaptam, beváltottam, köszönöm szépen! :)
  • Sanyo
    Nem az egyetlen, nézd meg a steam fiókodat!
  • whiteskull
    Gratulálok! :)))

Nem. :)
  • Solt

Mond, hogy nem én voltam az egyetlen megfejtő! :))
  • Sanyo
    Solt, emailed érkezett. :)
  • Hecker007
    Te nem küldtem neked tegnap egy csomót? :D Vagy az van vagy arany áron vannak azoknál jobbak. X52-t is nézhetsz, de azzal vannak gondok.
  • V43 1105
    20-30k, esetleg 40k. :D De semmiképp nem G940-ben gondolkozom.. :P
  • Her Laca
    Megkérdezed:) Vagy nem foglalkozol vele. Van egy árad (annyi amennyi,ezt te kikalkuláltad magadnak) vagy jó neki ,vagy menjen istenhírével.
    Persze lehet ingyé is dolgozni,csak utána kikapcsolják a rendelődben az áramot,elzárják a vizet ,had ne soroljam:)
    Nekem is van ,hogy jönnek ilyenekkel,de én már edzett vagyok :)
    Elirányítom a sárkány centerbe vagy hova.
  • VO101 tvr
    Na de pont a lényeg... Az emberek valós vagyoni helyzete nehezen megítélhető ismeretség nélkül. Ráadásul vannak emberek akik eléggé szélsőségesek ilyen téren. Pl panelban lakik és drága autója van vagy milliomos, de zsugori és szakadt autóval jár...
    Vagy testközeli kérdés: mennyibe kerül emberi megfizethető áron egy VGA?
    Szóval akkor hogy?
    A 69205-ben honnan lehet tudni, hogy a kolléga mit szeretne?