91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #69370 -
Köszönöm, mindenkinek az ajánlásokat. valszeg Galland bácsival folytatom, meg a Luftwaffe ászai lesz a következő. Még1x köszönöm mindenkinek. 

-
Na most engem meg fogtok kövezni,de a Tobak könyveket annyira nem szeressem. Persze ízlések és pofonok mint tudjuk. -
Johann Wind #69367 Segítsen már nekem vki legyen szíves: Nem tudja vki véletlenül hogy mekkora az FW-190-es farokfutómű gumijának az átmérője és a szélessége?
Nem 380x150? -
ezt részben olvastam -
artivizsla #69365 Ilyen kaphatók a Vaterán :
1.
Kötelező
2.
3.
4. -
GPx8 #69364 e-book formátumban nem látta ezeket a könyveket valaki? -
rudanka #69363 a luftwaffe ászai
fegyvertársak
-
Ez is jó,JG26 naplója. -
qq -
ww -
vagy ez -
vagy ez -
pl ez -
Ma ttól letettem a hajamat én is! Még vissza is tekertem, hogy most jól látok vagy mi a rák.. -
rudanka #69355 -
Szepy2884 #69354 hát nem fostam le a bokám a traileren... ahogy annak a b-17-esnek levált a szárnya aztán háttal összecuppant a másikkal, na az aztán elégé röhejesen hatott. Túl sok fizika nem volt benne ahogy értelem se... -
Szepy2884 #69353 Tobak Tibor könyveit keressd. Minden csak azután jöhet. Alapmű. Etalon.
Ha rajtam múlna kötelezővé tenném az iskolákban. -
Sziasztok, tudnátok ajánlani magyar nyelven megjelent 2 vh-s repülős könyveket, most olvastam ki A felettünk a csillagos eget. És szeretnék hasonló történeteket olvasni. Köszönöm az ajánlatokat.ű előre is. -
Kurfürst #69351 Király volt a BI2.. ma már nem tudom. Szerintem a műfaj egyszerűen elavult, a BI2 savát borsát is az akkori színvonalon nagyon frankón kivitelezett 3d-s csatabejátszások adták meg, amiket ma, lássuk be, fanyalogva kiröhögnénk szerintem. -
Feró Flex #69350 -
Szepy2884 #69349 Béláim az Úrban!
-
Romeo One #69348 ...eléggé...
A Szent István pincészet fogalmazásgátlója működött. -
Romeo One #69347 EZ eléégé a másik oldal? :)))))) -
bucsher #69346 Már hogy a viharba ne! BI2-vel toltam, csak sajnos 386osom volt, és a 6 vagy 8. pályán több mint 50 percig tartott egy kör úgyhogy feladtam :)
De a nagy kedvencem a History Line 1914-18 volt. Abban meg 5-6 próbálkozás után sem jutottam dűlőre egy térképen, úgyhogy kinyomtattam az állást és a suliban énekórán fejtettem meg. Este elsőre megvolt a győzelem :) -
Fasza! Este gyere repülni! Pogi, te is! :) -
-
-
Lysandus #69342 Persze! Melyik az, ami most jól sikerült?
És ha már OFF: a Battle Isle sorozat neve mond még valakinek valamit? Nekem a 2-3 volt a nagy kedvencem. Ezt is felélesztették, Battle World: Kronos a játék neve, néhány napja adták ki, nagyon jó és hangulatos lett. És még fejlesztik, mert ez is egy kickstarteres projekt. Most csinálom a campaign-t és meg kell mondjam rég szórakoztam ilyen jól.
(A Battle Ilse sorozat kb ugyanaz, mint a Panzer General. Körökre osztott stratégia, hatszögekre osztott térképen, gyalogságot, könnyű, közepes és nehéz páncélos egységeket, tüzérséget, légierőt kell mozgatni és győzni. Csak míg a PG-nek II. világháborús alapjai vannak, a BI-nek sci-fi háttere van. És ebben a hatszögletű turn-based strategy stílusban a BI megelőzte a PG-t, mert '91-ben készült el, szemben az utóbbival, ami '94-es játék volt. Tehát a Panzer General az tulajdonképpen egy II. világháborús alapokra helyezett Battle Isle.
)
-
Az öregebbjétől kérdezem, hogy játszottatok e annak idején az UFO: Enemy Unknown-al vagy az X-COM: Terror from the Deep-el?
Mert most van egy új xcom és hát kiba jó lett!!! Nem oylan fos próbálkozás, mint egy - két korábbi -
lala42 #69340 VAN NET-em!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok :-) -
Na ha legközelebb a nagynénémn él járok, akkor csinálok pár képet a drága jó nagyapám pipájáról, ami ma már csak díszként funkcionál.
Ilyen hosszú szárú pipa, fém tatővel vagy mi és maga a pipa mintás. Valami faragás van rajta.
Ma is hallom.... Fiam, hozd csak ide a csibukot :)
Általában este, munka után gyújtotta meg. Leült szépen az eperfa alá és ott pipázgatott. -
No akkor ,hogy nehogy kiessünk a gyakorlatból:)
Bementem a Gallwitz pipaboltba csak úgy nézelődni beszélgetni,tanulgatni.
Oszt evvel jöttem ki:) Magyar,Szabó féle ,de gyönyörű ,komolyan mondom,hogy erre is büszkék lehetünk,mert világszínvonalú dolgot csinálnak.
Két nagy múltú pipagyárnak is bedolgoznak , egy németnek ,meg egy olasznak.
Na itt a gyönyörűség.
-
artivizsla #69337 Ezen a fórumon az Off-olást kikérni lassan pont olyan bizarr dolog, mint egy kurvától erkölcsi bizonyítványt kérni. De azt hiszem, hogy pont ez a jó benne...Meg a fórumba is.:) -
Már le is töltöttem

-

Az én felvételem nem sikerült, bezártam az Afterburnert, de a felvételt elfelejtettem leállítani előtte. -
-
Itt van a hadi naplóm a vasárnapi repülésről :
-
:O -
rudanka #69331 http://englishrussia.com/2012/07/30/atmospheric-photographs-of-stalingrad/