91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #69690 PH-n nézz körül, múltkor 3000.-Ft volt a dobozos... -
Romeo One #69689 Arra gondolsz, ami "P" vel kezdődik, "ina"-ra végződik, és sok férfi küzd érte?
Ez nem lehet más, csak Palesztina! -
artivizsla #69688 -
Istenem! Ezek a hangok, ezek a gépezetek! -
bucsher #69686 Extreme flying skills shot about Bird attack RC Plane -
Lysandus #69685 Igen, és még 20 milliseket is akarnak maguknak, meg azt, hogy a Spit együtt emelkedjen a 109-essel, mert "ez történelmileg így hiteles". -
ÁÁÁÁ ez az sg motor egy fos, akkor még egyszer a link:51-es poszt -
Bakker! most olvasom,hogy a Spit gyorsabb lesz a 4.01-es patch-ban!
Mert amúgy most olyan lassú ám, hogy esélyed sincs utólérni, komolyan mondom a faxom kivan.
[URL=http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=7115&p=78268&viewfull=1#post78268]#51-es poszt[/URL] -
bucsher #69682 az igen!!! -
-
*megoldják -
Ja és a lényeg:
Dev Diary 44
Egyre jobban tetszik az üzleti modelljük,(az árát leszámítva) tök jó ez az Early Acces dolog. Ezzel meg oldják a béta-tesztelést is és a népnek is befogták a száját. Kár,hogy nem ebben a formában csinálták a CloD-ot, már hol tarthatnának... -
Lysandus #69678
-
Lysandus #69677 Lehet, hogy mégiscsak jó lesz? -
-
IL-2 Sturmovik: a sztálingrádi csata - Making of Pre-Order Trailer -
Végül is az igazi pilóták is kb évente új modelleket kaptak,meg a hadszíntér is változott,hogy ne unatkozzanak :D -
Ezen biztos változtatna,ha lennének új hadszínterek és új gépek is.A csatorna front és az Emil,meg a Spit I-II egy idő után azért megunható,még ha jól is van megcsinálva. -
Amaymon #69672 Azért eléggé felidegesített benneteket a video-n, hogy az angol gép mintha mi sem történt volna robogott tova szárnyvég nélkül vagy találat után és még tengeralattjáró üzemmódba is váltott az egyik. :) -
Tévedsz.
A reptéri kóbor kutyát sem érdekli milyen a spit.
Itt azért nem nagyon hallasz sírni senkit,max széljegyzet gyanánt meg van jegyezve.
Volt ,hogy sokkal jobb volt mint a BF ,akkor addig erőlködtünk amíg megtanultuk kezelni a helyzetet és le lettek lőve. Végül is mindig le vannak lőve.Ha jobb, ha nem. :)
Egyszerűen (a magam nevében mondom csak) unom már. -
Amaymon #69670 Ahh ezért van ez a tömeges érvágás, mert a CloD-ban is OP godmode lett a Spit :D
A video tetszik, nagyon profi módon repül aki csinálta. -
Eszem azt a jóindulattól túlcsordult szívedet :)
De nem talált.
Pasziánszra gondoltam.
Te is kártyázgatsz néhanap :)Tudod miről beszélek:)
-
Nincs valakinek elfekvőben egy DIRT 3 Complete Edition baráti áron? -
77pxdumbo #69667 Papucs? Porszívó?
-
artivizsla #69666 Én olyanra gondoltam, mint amit a Terka néni sütött a sütibe, a Valami Amerikában.:) -
Jelen! vagy akár nézőnek is.
-

Kicsit másabb a hangvétele, mint a tegnapi Twich-esnek
.
-
Ne adjátok alá a lovat:) Egyszer má nagy mellénnyel nekiveselkedett,osztán mi lett a vége:)Nem viselném el ha elkedvetleníteném Miki györököt.
De lelőni se hagyom magam,mert hogy vonulnék be a történelem könyvekbe? Mint akit Miki vitéz lealázott?:) Na nem:) -
Mondjuk mostanában nem jutottam repülőhöz, szóval a teljesítményem nem a legjobb most.
Pár embert elvihetsz a ts-ről is 1v1-ezni. -
Nem ocsó annyi szent:) -
Csak azért mondtam 1 hetet, hogy legyen elég időd megvarrni a fehér zászlót. :)
Komolyra fordítva a szót, majd gyakorlok 1v1-et mondjuk Hubával és ha készen állok, majd jól lelőlek. :) -
artivizsla #69659 Mi ez a világvége hangulat ? Nem a pipadohány teszi ? Jó helyen veszed egyáltalán ? Nem túl drága annak grammja ? :)) -
Drága Miki:) És 1 hét alatt megtanulsz úgy harcolni,hogy ledogolsz engem?
Legyünk már komolyabbak ha kérhetném:)Bár nem vagyok már egy nagy dogfight vitéz ,de azért na:) Viselkedjünk. -
Szösszenetek a tegnap esti repülésből:
-
Akkor adj 1 hetet! 
-
Lysandus #69655 Ettől tartok én is... -
Akkor kapd össze magad :) Vagy! Hagyom magam:) 
-
Még nem vonulhatsz vissza, előbb le kell hogy dogoljalak még.
-
Öregszel te is:)
Mintha kiöregednénk a játékokból ? vagy nem?
Én azért sokáig húztam ,maholnap 48 leszek:)
De már nem lelkesedem . Lelőttem mindenkit már akit érdemes volt,engem is elimináltak :) jó párszor ,,már már rutinszerű minden ,így nincs meg az az izgalom ami régen erőt vett rajtam.
Valszeg más után nézek én is. -
VDomino #69651 Hát nem.Gyanítom,az ős IL cvót már semmi nem fogja megközelíteni játékélményben,legalábbis nálam.

vagy akár nézőnek is.