91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Annyiból más, hogy nem kötelező bétának lenned mint a CLOD-nál. Mert ott későn jöttünk rá mi az igazság. Persze itt sem biztos , hogy fasza lesz a vége, de az biztos-gondoljál csak bele logikusan-nem tudnák elkendőzni. Ennyi.
  • Her Laca
    Mi a más mesterem?:)
    Nekem sem időm sem kedvem vacakolni a szarjukkal,csinálják meg úgy ,hogy ha kiadják a nép felhördüljön ,hogy ez odabasz. Akkor én a 40 ezret sem sajnálnám érte. De addig? Hallottam én már ígérgetést oroszoktól.Haggyjuk már:)
    A ROF az meg úgy nem tetszik ahogy van ,ergo nekem azzal hiába példálódzik bárki is:)
    Na UFF:)
  • Her Laca
    Jól mondod. Hans Zimmer talán korunk legjobban foglalkoztatott zeneszerzője a filmiparban. Én is szeressem.
  • sakkay
    Ez is érthető. De azért így , hogy páran már repülik, azért más. Meglátjuk. A kiadás úgyis tavasz körül lesz ahogyan nézem. Maga a fő térkép januárban lesz kész.
  • VO101 tvr
    Hihetetlen, hogy a reklám mire képes....
    Máris fizetik ki az emberek a 95 dodót egy 30%-os alfa verzióért. Igaz, hogy az embereknek arra van pénzük, amire akarják
  • Her Laca
    Urak, urak:)
    Nem ráérünk? Ne legyünk már gyerekek,ha kész lesz és jó akkor megvesszük kerül amibe kerül,ha szar lesz akkor rájuk szárad.
    Nem kell itt rugóznunk nagyon ezen.Én bétateszter még egyszer nem leszek ,ráadásul úgy ,hogy én perkálom a lét.
    Addig is fúrok ,faragok ,pipázgatok,néha reppenek,mi baj lehet?:)
  • sakkay
    Igen és már játszhatsz is. Bár még csak 30%-on van, de amint valami kész, beleteszik. Tulajdonképpen béta teszter vagy, csak ez hivatalos, nem mint a CLOD-nál. Ráadásul ez volt az eredeti koncepció is.
  • Hecker007
    És ha most befizetem a 95$-t akkor megkapom a prémium verziót?
    Legalábbis én így értelmezem.
  • sakkay
    Én úgy értelmezem, hogy az a speciális kiadásnak az ára..de lehet , hogy kedvezményesen ennyi és az alap hasonló áron lesz majd. Elég sok..de ha tényleg ok, úgyis vagy 5 évig repül vele az ember.
  • bucsher
    Két napig poén lesz, de aztán várhatjuk két évig a kurszk térkép kiegészítőt :)
  • Lysandus
    Nekem mondjuk a csatorna után kifejezetten felemelő volt! :-)
  • Amaymon
    Az a baj, hogy egy nagyon-nagyon jónak ígérkező játékot elrontottak a hadszíntér választással. A CloD-osoknak már hányingere van Dover térképtől, akkor egy sivár szemkiégető fehér téli tájtól mi várható ehh...
  • bucsher
    Rango! :D
  • VO101 tvr
    A lentebbi videot megnézve szerintem neked is látszik a hasonlóság. 99 dollárról olvasni a teljes verzió tekintetében.
  • sakkay
    Mit értesz a ROF stíluson?! A menüt, vagy hangulatot? A normál ár az mennyire drága? Jól emlékszem, hogy 70 körül? Az tényleg sok lenne.
  • VO101 tvr
    Nem fogsz bennük csalódni. A video alapján teljesen RoF stílus. Viszont a normál ár drága lesz. De majd leértékelik. Mint a RoF-nál is. Csak nyugalom.
  • Lysandus
    Nem fogom előrendelni, de nem rossz. Bár van még mit javítani rajta. Az mondjuk biztató, hogy két 20-as találat után már megy is fefelé a LaGG. A Clod egyik nagy hátránya, hogy a tűz nincs normálisan modellezve. Illetve a vászonnal borított kormányfelületeké még csak-csak, de a motortalálatoké vagy az üzemanyagtank találatoké szinte egyáltalán (kivéve a 109-es tankját, de a motorja annak is inkább tűzálló).
  • sakkay
    Persze. 10 ezerért már most megvenném-főleg akkor,ha valaki aki itt használja már, alátámasztaná a videón látottakat. Vagy az, ami nekem eddig lejött belőle. Én a ROF-os srácokban eddig soha nem csalódtam. De ez ugye csak egy dolog. Szóval ha normál áron lesz megveszem.
  • Hecker007
    Jahogyja, hát annyiért kihagyós amíg nincs valami próbaverzió vagy virágbolti.
  • Klusi86
    Hát azért 20 kilóért még eléggé necces, meg kéne várni a standard editiont, hátha az jobb áron lesz. Illetve egy demót is szívesen fogadnék a rise of flight mintájára 2 hét teljes hozzáféréssel.
    .
  • Amaymon
    Apróság, de nektek feltűnt, hogy furán mozog a headtrack? Engedi egy tartományban dőlni a gépet. Mintha csak zoomolásban lenne beszögelve a pilóta a székbe. Normál nézetben látszik ahogy a gép mozog alatta.
  • Hecker007
    Nekem ez egyre jobban tetszik valamiért. Lehet csak azért mert rég nem repültem csavaros géppel, nem tudom, de most elgondolkoztam rajta, hogy meg kéne venni :D
  • Klusi86
  • artivizsla #69747
    Ez az a film, amit évente megnézek és mégsem unom meg. Effektek nélkül is lehetett régen látványos filmet csinálni, nekem sem jön már be a sok pc-s látvány, mert a vizuális átb@xás rí le róluk.
  • artivizsla #69746
    Antiszociális vagy ? Akkor jó helyen jársz. Már azt hittük, hogy valami komolyabb bajod van. :))
  • acidrain

• acidrain
  • Johann Wind

• repvez
    Hamár OST akkor ne felejtkezzünk meg róla sem :)

• Johann Wind
    Sztem Clint Eastwood az egyik legnagyobb színész/rendező.
    A zenében én nagyon szeretem Hans Zimmer zenéit is. Azt hiszem a Black Hawk Down zenéjét is ő írta.
  • GPx8
    Gondolom, nem ismered személyesen.
    Attól függetlenül a belinkelt YouTube-os képen pont viccesen néz ki. :)
    Kár ebbe többet belemagyarázni.
  • GPx8
  • Her Laca
    Na megyek vendégségbe ,de előtte egy apró gondolatot.
    Tegnap pont elmerengtem meghallva a kincs ami nincs zenéjét,hogy srác koromban imádtuk Bud Spencer filmjeit ,darabját tucatszor megnéztük a mozikban,és nem volt benne haláleset max egy kettő ,de az is mindig öregembereket sújtott. És ami a vicc. Most is néha ott ragadok egy ilyen film előtt pedig oda vissza fújom.
    Avatart meg meg se néztem ,elég volt a bemutató belőle.
  • LeonSilver
    A szépség eléggé szubjektív dolog, ráadásul nem minden. Sokra mész egy megszólalásig jó nővel, aki ha megszólal kiesik a kapa az arcából.
    Susanna most 54 éves és néhány éve ilyen volt.

• LeonSilver
    Orvos látott már? Minimum egy szemész... :D
  • Amaymon
    Hehe ők pont ezt átdolgozták kicsit :D
  • Lacusch69
    Szerintem ez a legjobb filmje a jó öreg gyűröttképűnek.
  • Lacusch69
    Tizen... éve folyamatosan ez a csengőhangom. (Igaz, néha polgárpukkasztásként a Panzerlied is előkerül. Egyszer a MediaMarktban elég furcsán néztek rám egy páran, amikor felcsendült a német páncélos induló.)

Azt hiszem az aláírásom mindent elmond...
  • GPx8
    A vicces filmekben pont így néznek ki a nőimitátorok! :)
    Amúgy biztos szép nő, csak rossz a felbontása a youtube előképének... ;)
  • Her Laca
    Bakker én már vak vagyok,meg idült alkoholista ,no meg már ép észnek is a híján ,de ,hogy férfinak nézni?
    Mit szívsz tesó? Nekem is kell olyan:)