91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #69850 Isten éltessen !
Korai még, hogy azt mondhassad, hogy : "...Régen volt négy hajlékony és egy merev végtagom, most meg négy merev és egy ..." :))
-
artivizsla #69849 Kávé mellé.
1.
2. -
lala42 #69848 Meg egyébként is. Mit kezdenél egy fiatal tyukkal? Se mosni, se főzni nem tud. Te meg már azt nem. Na ugye hogy nem kell az neked?
(majd viszem én) -
lala42 #69847 Figyu!
Ne azon bánkódj, hogy már nem áll. Annak örülj, hogy milyen szépen lóg! :-) -
Ha Nesu-ra gondolsz, BF4 topikból is ki lett téve pl. pont tegnap láttam, ha itt is hasonló marhaságokat irkált akkor nem csodálkozom rajta hogy Leon törölte. -
Volt már vele ilyen,talán valamelyik flight simulatoros topikban.Egyik arca barátságos,aztán hirtelen kitör belőle valami durva agresszió. -
Hangulatkeltésnek. Holnapig ez van nálam:)
-
Ez már a harmadik regje. Hasonló miatt pár hétre ki lett bannolva. -
sakkay #69842
-
Solt #69841 Szerintem felnyomták a regjét... Nem szokott ő így viselkedni... -
Egyem a zúzádat a nagy jóindulatoddal együtt:) Tudom bakker még ha nem is mondod:)Főleg ilyenkor télvíz idején érzem ,le vagyok lassulva :)
No de keresek valami 20 éves tyúkot (állítólag a friss csírke megfiatalít) :XD Némber meglátja lesz itt baj:) -
sakkay #69839 Te, most , hogy gondolkozom...marha öreg vagy..
-
Azt hiszem nem lehet rám mondani, hogy orrba - szájba törölgetnék hozzászólásokat.
Felőlem lehet offolni és bármiről beszélgetni, mert ez itt egy baráti társaság lett az évek alatt.
De a zsidózást, cigányozást nem bírom sem itt sem máshol.
Ott a kuruc meg a mit tudom én mi, akinek ilyen hajlama van, az ott nyugodtan megteheti, hálás közönségre lel.
-
sakkay #69837 Egészségedre, és egyben Isten éltessen!
Én most jöttem meg, 2 hétig elszólított a kedves hivatásom, és szintén borozok.
Egészségünkre.
-
Persze:) Tegnap voltam 48. Azóta elpusztítottam 2 üveg Grant's ot meg vagy 2 lityi forralt bort:) Jó hogy mondod ,megyek is szippantok egy tömetet ,meg kortyintok valami erőset:)
Most jöttem atagról amúgy ,volt jó kis lövöldözés:) De megszomjaztam:) -
-
sakkay #69834 Nahát!
Ittál Laca?
Amúgy értem. -
Na most bevallok valamit urak.
Többeket személyesen is ismerek innen,sokakat persze nem.DE! Mondhatom,hogy baráti érzéssel vagyok mindenki iránt,pedig aztán én nem vagyok egy barátkozós ,bratyizós fajta.
Azt is mondhatnám,hogyha személyesen összefutnék bárkivel is ,nem lenne idegen számomra. Gondolom,remélem ezzel sokan így vagytok. Még NESU!! is!
Ergo.
Szeretettel viseltetem mindenki iránt itt,főleg itt!
És soha meg nem bántanék senkit akarattal.Bármilyen rossz napom is legyen.
Nahát :)
-
artivizsla #69832 Egymás politikai hovatartozása többé-kevésbé lemérhető a hozzászólásokból,de mégse ez legyen már a zsinórmérce ezen a fórumon, mert akkor pont a lényegét vágjuk haza annak, amit pár év alatt elért ennek a fórumnak a kis közössége. -
GálTomi #69831 Gyöngyösön nincs semmi baj! -
Mi van itt kérem? Front van ?
Nesu!
Minden tiszteletem mellett ! már ha hagyod hogy legyen ,,ilyen hangot nem engedhetsz meg magadnak senkivel sem ,nemhogy itt! Még privátban sem!
Nem akarom továbbfűzni a gondolatomat,DE elvárnék egy bocsánat kérést tőled Leon felé. Nem így ismerlek!
UFF! -
sakkay #69829 Teljes mértékig igazad van.
-
VO101 tvr #69828 Azt óvatosan hozzáfűzném, hogy a RoF-ban a DVIIF talán nem úgy teljesít, mint ami a történelemkönyvekből lejön. -
sakkay #69827 Bár mondjuk pl a Rofban a végletekig megtanultam használni a d7f-et, és így egészen jól kijöttem a non plus ultra gépekkel szemben is..mondjuk nem volt egyszerű, de élveztem. Azzal mondjuk tisztában vagyok , hogy a fenti témában a tömegeket figyelembe véve ez a lehetőség
(hogy a végletekig kihozd a gépben rejlő lehetőségeket)nem járható út
..mondjuk ti pár elbalanszolással' valami éppen ilyesmit csináltatok az il-ben.
-
sakkay #69826
Na igen..habár én úgy gondolom már régebb óta agyalhatnak ezen a problémán, már amennyiben komolyan veszik a szimulátor kategóriát. Esetleg a nálamnál jobb angolosok feltehetnének pár kérdést a témában, hogy mit gondolnak erről a szituációról' a készítők..nagyon kíváncsi lennék a válaszra.
-
Nesu kollégának volt itt két posztja, ami szerintem nem idevaló. Töröltem, kiírtam.
Arra jött ez a roppant intelligens pm... -
sakkay #69824 Ez meg mi a fasz?
-
Ostoba, buta paraszt vagy barátom.
Először is nem vagyok zsidó. Görög katolikus vagyok és én gyakorlom a vallásom.
Másodszor nem vagy ok cigány sem.
Harmadszor meg van a fórum, ahol nyugodtan kizsidózhatod magad, menj oda.
-
VO101 tvr #69822 B.sszátok meg, mi folyik itt gyöngyösön????
Lécci lécci ... ne itt! De legjobb lenne sehol sem. -
VO101 tvr #69821 Nagyon kíváncsi vagyok, találnak-e megoldást erre. Szkeptikus vagyok, de reménykedem. Mondjuk, ha a német oldalról limitálják az F4-et és a G2-őt, mi marad? -
őrizd meg amíg a talpam alá nem kerülsz -
-
sakkay #69818 Én itt a nagy naivitásommal pl, ilyesmikre gondolok mint megoldás, mint szorzó beillesztése messzák esetében-pl.egy adott pályán' mondjuk 1.5x annyi orosznak kell lenni mint németnek. Limitálás a pályán stb..ez működött pl a Rof-ban a dr1 és a camel esetében. Bármit elfogadok, csak minden legyen úgy mint ahogyan volt. -
Nesu. A hasonló jellegű posztjaidat másol nyomd ha kérhetem. -
Már hogyne lenne? Ki fog veres oldalon repülni ,ha hűen lemodellezik azokat a vasakat? 1v1 ben esélytelenek lesznek ,az F messza az qrva jó gép volt hozzájuk képest. Csak németekkel lesz tele a légtér? Vagy választottak volna egy későbbi időpontot amikor már technikailag felzárkóztak.
De pont lexarom amúgy,majd kiderül.:) -
Nem de érdekes lesz.Várom.
-
lala42 #69814
Ez az:-) -
A Jak-1 nél,meg a La-5 nél hova akarnak jobb ruszki gépeket? 1942-ben tudtommal a La-5 nél nem létezett jobb vörös oldalon,még azokat is először csak a leningrádi frontra küldték.A Mig-3 ast sajnálom ha nem lesz,bár a sztálingrádi fronton már csak keveset használtak,kizárólag felderítésre. -
Valaki hallott már erről a filmről vagy a háttértörténetről ?
-
sakkay #69811 Na most , hogy hazaértem egy hét után gyorsan behozom a lemaradást a fórumon..
bekaphatja a sok kis faxfej! Remélem a srácok kitartanak, és nem lesz megalkuvás technikai értelemben.