91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Indi69
    szia. nekem 156-os alfám van, 1,6 ts. az 10 liter városban télen normál tempóval. szerintem az opel se kevesebb, szerintem.
  • VO101 tvr
    Ez a fogyasztáskérdés tök jó. Mindig felmerül, de a magam részéről rájöttem, hogy semmi értelme. A korábbi japán 1.3-as 75le-ős kisautómmal majdnem ugyanazt a fogyasztást hozza a mostani kombi 2.0-es 200le-ős. Na jó a régi nyilván "korszerűtlenebb" konstrukció. Durván 1 literrel kér többet a nagyobb ugyanazon az útvonalon, hasonló tempóban... Nem a motor 'nagyságából' fakad a nagyobb fogyasztás, hanem ami teljesítményt ki akar venni belőle a bal láb.
  • artivizsla #69929
    Ezt nézegettem, csak a korához képest sokalltam, bár az állapota szerint meg talán megérné...
  • Her Laca
    Szvsz elég az az 1.6 is gondolom nem versenyezni kell, de baráti társaságomban van 2 darab is ,oszt nem élveznek osztatlan sikert. Szerintem fapad ,bár nem tudom milyen felszereltséggel nézed. No meg melyiket? Már van abból is A meg B is . A szomszédnak is van egy az újabb és ő meg szereti. De olyan 8-9 lityis a fogyasztásuk ahogy mondja.
  • artivizsla #69927
    Nézegetek egyet, de csak 1,6-os. Elég neki, vagy kell az 1,8-as, ill. a fogyasztására lennék kíváncsi?
  • Her Laca
    Mi kéne?
  • artivizsla #69925
    Van valakinek Zafira A-ja?
  • Her Laca
    Nagyon nehéz a BZ. 500 nál lófaxt se csinál a messza.Ha meg lassabban jön be az ember akkor utána húzza a spitet a ficak és jóóóól meglövi .
  • Her Laca
  • Zpogi
  • artivizsla #69921
  • Her Laca
  • Her Laca
    Áttérés
    Egy amerikai zsidó üzletember elküldte fiát Izraelbe egy évre, hogy kicsit magáévá tegye a kultúrát. Amikor a fia hazatért azt mondta:
    - Apa, nagyon jól éreztem magam Izraelben. Ja, egyébként meg keresztény lettem.
    - Ó, ne! - mondta az apa. - Mit tettem?! - eztán elment legjobb barátjához és elmesélte problémáját.
    - Ike, - mondta - elküldtem a fiamat Izraelbe, erre ő meg keresztény lett. Mit tegyek?
    - Érdekes, amit mondasz - felelt Ike, - én is elküldtem a fiamat Izraelbe és ő is keresztényként jött haza. Talán kérdezzük meg a rabbit.
    Elmondták hát a problémájukat a rabbinak.
    - Érdekes, amit mondtok - én is elküldtem a fiamat Izraelbe, és ő is keresztény lett. Vajon mi történik a fiainkkal?
    Ezután imádkoztak Istenhez a fiaikért, és kérték, mutassa meg nekik, mit tegyenek. Amint befejezték az imát, egy zengő hang szólalt meg odafentről:
    - Érdekes, amit mondtok - mondta a hang - Én is elküldtem a fiamat Izraelbe ...
  • Her Laca
    Van pl egy Laci rabbi is,de mint mondtam gyenge utánzat.
    Ez a fajta jelenség nem kapcsolható össze semmiféle vallással,pusztán egy görbe tükör az emberek felé.Kár bárbit belekeverni ezen kívül.:)
  • artivizsla #69917
  • artivizsla #69916
  • artivizsla #69915
    Hogy témánál maradjunk :

"...1941 egyik estéjén Shlomo, a falu bolondja világrengető hírekkel tér haza: a nácik a szomszédos települések összes zsidó lakóját ismeretlen helyre deportálják. Az ő falujuk a következő a listán. Az öregek tanácsa a rabbi vezetésével még aznap este összeül, hogy megvitassák, hogyan menthetnék meg a közösséget. Végtelen veszekedések után a legjobb ötlet csak hajnalban pattan ki Shlomo fejéből: szervezzék meg saját ál-deportálásukat. Eljátsszák az áldozatokat, a vonatszerelőket, a náci tiszteket és katonákat. A fellelkesült lakosok náci egyenruhákat szabnak, vásárolnak egy leselejtezett rozsdás mozdonyt, svájci rokonukat hazahívják, hogy németül tanuljanak tőle, hamis iratokat gyártanak és kocsiról kocsira összetákolják a vonatot. És egy szép napon - akár Noé bárkája - elindul a vonat a falu összes lakójával. Közben zajlik az élet: a fiatalok életük első szerelmét élik, a gyerekek önfeledten játszanak, miközben a vonat pöfög tovább. Zavaros időkben hihetetlen kalandokat él át az ember. Vajon egy egész falu képes-e végigvinni egy ilyen utazást?..."

• artivizsla #69914
  • feca1229
    Kérdezi a kis Salamon a rabbit,
    -te rabbi, mi az a dilemma?
    gondolkozik a rabbi, hogyan is tudná összefoglalni röviden
    és erre azt mondja,
    -disznóhús ingyen...
  • Zpogi
    Nem sok található...

• Zpogi
    Ha elárulod hol van, belinkelem szívesen.
  • Her Laca
    A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:
    - Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.
    Mire a rabbi:
    - Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?
  • Her Laca
    Miért is?
    Van olyan is különben ,csak az koppintás, mert Tibi atya az igazi:)
    Mellesleg a zsidó viccek szerintem jobbnál jobbak és azokat zsidó emberek találták ki leginkább. Ugyan úgy kifigurázzák magukat is.
    No de nem akarok ebbe az irányba nagyon elmenni:)
  • Zpogi
    Vajon, ha egy rabbi lenne a képen, akkor is ilyen vidám lenne a hangulat?
    Gondolom egyből kezdődne rasszistázás, fasisztázás ...
  • Her Laca

• V43 1105
  • i robot
    Jónak tűnik:
  • Willenbrock
    Ráadásul azt sem tudjuk mikor volt pontosan a születésnapja,meg úgy általában is elég kevés a konkrétum.Az is biztos,hogy nem kék szemű,szőke germán tipus volt Jézus,ez csak a germán folklórban terjedt el.
  • LeonSilver
    Mindig mondtam én, hogy a vegák nem normálisak!
  • artivizsla #69902
    Tavaly készítettem házi kolbászt és szalámit, mondhatom, nagyon jól sikerült. Az idén a projektet megfejeltem még házi sonka készítésével, úgy hogy már a sózóedényben figyel két termetes parasztsonka feldarabolva 3-3 felé, mert én inkább az egybe sonka helyett áttértem a kötözött sonka készítésére, oszt amikor január elején jön ki a sóból a röfi hátsó híd, megint betöltök vagy 40 kg kerítésnek valót. (:) ´ö`
  • LeonSilver
  • artivizsla #69900
  • Hecker007
  • Rue East
    végtelenül leegyszerűsítése a dolgoknak ez a privátot nem hozunk nyilvánosságra
    azért egy ilyen stílusú üzenetet ne védjen már íratlan szabály, ha már az sokkal elemibbeket is megsért
  • Hecker007
    Azért vegyél vissza kicsit... még mielőtt elkezdek én is hasonló hangnemre váltani ;)
  • VO101 tvr
    Látom elgurult a gyógyszer.... Nem megy a kultúr stílus.
  • LeonSilver
    Tudod mi a levéltitok megsértése?
    Az, ha te írsz a Gézának egy levelet, azt én megszerzem, felbontom - elolvasom vagy másnak átadom.
  • VDomino
    Először is:nem vagyok a "kisbarátod".Az nem tudom ki,te játszol a 'másik' ligában ezek szerint.

Szóval,ha ezt kitárgyaltuk,akkor olvasd el még párszor,mit is írtam,és értelmezzd.De parancsolj:„Privát üzenetek kiadása”: a Felhasználók közötti ún. privát üzeneteket a levéltitok védi, azok megosztása a másik fél hozzájárulása nélkül tilos!
    Ennyi.
  • VO101 tvr
    Kisbarátom. Nem kioktatást kértem. Hanem, hogy idézz vagy linkelj vmit ami alátámasztja a vélt igazad.
  • VDomino
    Látom kevered Gizikét a gőzekével.
    Szóval itt nem arról van szó,hogy mit írt,hanem hogy privátot nem hozunk nyilvánosságra,bárkinek is van igaza.
    De hagyjuk,sok lesz ez neked így egyszerre.