91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Urak ezt meg kell ,hogy osszam veletek.
    Pipás fórumon társalogtunk ,és Vackor nevű kollega eme szösszenetet tette közkinccsé. És tudjátok mit? Van benne valami:))

Idézném
    "A célhoz vezető út legalább olyan fontos -ha nem fontosabb!- mint maga a cél. Csak a nehezen megszerzett kincset becsüljük meg. Ha elsőre belenyúlsz életed dohányába, könnyen megfoszthatod magad a megismerések, felfedezések örömétől!
    Hasonló okokból nem értek egyet a túl korai (férfiak esetében 50 év alatti) házassággal sem! S ha egy igazi férfi 40 éves kora előtt megnősül, az olyan, mint amikor a kerecsensólymot kócmadzaggal a nachtkasznihoz kötik!
    Lássuk be, nem mindennapi dolog, ha a tízéves kislányunk a koszorúslány az esküvőnkön. Erre már lehet azt mondani, hogy megfontoltuk. Ugyanígy érvényes a dohányra is! Amíg nem próbáltál ki nagyon sokat, nem tudhatod, hogy a második volt a legjobb :-)"
  • Solt
    Urak!

Szokott valaki csomagokat küldeni külföldre?
  • Indi69
    én nem értek ehhez, de neppertől semmit.....már szerintem
  • artivizsla #69968
    Jogos, most néztem a papírokat meg én is. A duda gomb helyén szakad be a kormány a lestrapáltaknál, de ha ez nem magyar tulajé, akkor necces a 120.000 km, bár nem lehetetlen, viszont az ára akkor meg tényleg sok.
  • Indi69
    öööööööööö ezt nem most hozták kintről?
  • artivizsla #69966
    Állapota a kép szerint megfelelne a 120.000 km-nek, az én 10 évesemben is annyi van. Jó lenne egy győri ismerős a rendszám miatt, az eredeti tulaj 200.000-el olcsóbban odaadná szerintem. Nézegetem a fiatalabb, 4-5 éves kombi H Astrákat is, nem sokkal kellene többet ráfizetni és mégis csak fele ennyi idős lenne.
  • Indi69
    áááá ez már betegség, és csak a halál gyógyít:(
  • Indi69
    ez csak egy alfa:) http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/spider/alfa_romeo_spider_2.2_jts_exclusive-7489881
  • Her Laca
    Szerinted az a golf meddig működik úgy ,hogy nem kell hozzányúlni ilyen felhasználás mellett?
    Mert pl én utálok szerelgetni ,és utálok pénzt kiadni szerelőknek:)
    Inkább eliszom mint Tibi atya.
  • Her Laca
    Azokat nem szeressem,vagyis ami tetszik ,nos annyi pénzem nincs :))
    Egy SLK cabrióval ellennék talán:)
  • Indi69
    "Jelzem ő egy szakadt 2 es golffal kóricál," ez jó:)
  • Indi69
    erre gyártotta isten a cabriot
  • Her Laca
    Jesszus Pepi!
  • Her Laca
    Nekem nem köll ajudi:) Bömbi még csak csak,de módjával. 2.5 ért szép 5 ösöket lehet kapni,de mint lentebb írtam ha kicsi problem van is az gáz.
    Merga az ami még szóba jöhetne,de végül is minek?
    Gyerekek nagyok,fiam elment (van isten,tele a hűtő) ,lányom nem jár velünk.
    A mini pont elég is lenne ezért szemet is vetettem rá.
    Vagy a másik véglet ,egy nagy batár valami. Nem kéne teherautó, nyaraláshoz ideális, ha dugó van lemegyek a szántóra és haladok:)
  • Indi69
    atyauristen http://www.f1-live.hu/auto/igy-gyorsul-az-1150-loeros-vw-golf-figyeld-a-kilometer-orat/
  • Her Laca
    Bélám X6 osa. Kiégett a 10+millás autó bal helyzetjelzője.
    Bélám jó székely emberhez méltóan gondolta kicseréli.
    Fél nap küszködés után mondom neki,tán olvassunk utána. És lőn!
    Sárvédő le,lámpatest ki majd szétbont valahogy ,izzó csere.
    Nagybetűkkel melléírva. Otthon nem kéne erőltetni:)
    Szerviz be ,izzó kicserél,Bélám zsebbe nyúl (nem akartam elhinni) 50 valamennyi. Mondom neki,te Béla. Mi a faxnak neked egy ilyen ha spúr vagy és húzod a szád.
    Mert az asszonynak tetszik felelte leszegett fejjel:) Jelzem ő egy szakadt 2 es golffal kóricál,neje meg evvel a tepsivel:))
  • Indi69
    szomszédom 7 éves meganeja 1.5 diesel. reggel 30 perc szívás után már be is indul. az én 15 éves autóm az első fordításra, igazi pöc-röf
  • Indi69
    a ferka is eladhatatlan tehát...............:) legalábbis én még nem akartam venni
  • Szepy2884
    Nem akarom bántani az alfa tulajokat és fanokat, de az autójuk nagyon szép és igazi olasz dizájn, de tényleg eladhatatlanok. Biztos nem véletlen.

Viszont a mai bmw-kről is sok a panasz. És különösen a felsőbb kategóriásokat szidják mint a bokrot. És nem feltétlenül az elektronika a főbb probléma ami egy kicsit ciki szerintem.

Két bömös tulaj ismerősöm is van. Mindketten bevallják, hogy bizony szervíz igényesek a kocsiaik.

Laca, az Accord, Mazda6, Avensis szinte tök ugyanaz. Mellé fogni nem nagyon lehet ha jó álapotút fogsz ki. A tesztekben is csak dicsérik őket. De egy hasonló kategóriás audi és bmw mellett puritánabb belső terük van. Márha valakinek ez fontos. De megkockáztatom, hogy megbízhatóbbak. Legalább is Mazda vs Audi viszonylatban kicsit tapasztalatból is beszélek.
  • Her Laca

De télen ? Igaz mire elkészül jön a jó idő:)
  • Her Laca
    Jó az olajkályha ,de csak a régi szívó. Nyugdíjas kiscitroenemben van 360 ezer és jár a moci. Fiat Dobló,420 ezer ,igaz most hengerfejes lett:) De eddig korrekt volt:)Turbós nem kéne .
  • Indi69
    ha már itt tartunk, a motorom eladó harley davidson. van még rajta munka:) http://www.hasznaltauto.hu/motor/harley_davidson/harley_davidson_sportster-7378953
  • Indi69
    bezin for ever. szar szériák minden gyártónál vannak, mondjuk nem véletlen:)
  • Her Laca
    Egyik modern dízel sem szereti. Szomszéd most vett 48 ezer km el egy 308 as kombit 1.6 D. Ment vele ezret (csak a kerületben )és a részecske szűrő eldugult.
    Mondták neki az árat ,neje meg majdnem agyoncsapta:)hogy mi a reteknek kellett ez nekik:) Most hekkelik neki kibaxxák belőle,de innen nuku rendes vizsga. Ja tegnap kilukadt valami cső ami turbóhoz megy vagy mi:) Persze megpiszkáltatta egy kis chip tuninggal előtte:) Mondjuk rendőr a lelkem:)) De jó srác,csak önfejű.Hiába papoltam neki,hogy nem kell neki daíjzel erre.
    És 7-7.5 et eszik neki:)
  • Her Laca
    Szia:) Nos urban legend vagy sem de az említett 2 haverom nem így fogja fel:) Fél év alatt többet voltak szervizben mint az úton,bár tény ,hogy így a fentartási költségeik igen alacsonyan tarthatók voltak,lévén álltak:)
    De én elhiszem amit mondasz,lehet nekik nem volt szerencséjük.
    A francia vasakra is köpködnek a népek,osztán soha bajom nem volt velük.
  • Indi69
    üdv. urban legend :) a diselek nem szeretik a várost, ennyi. az összes elektronika német benne, nem rosszabb mint bármi
  • LeonSilver
    :)
  • Her Laca
    Van ilyen:) De bömbiből is van olyan ami elmegy:) Jó kis régi M3 asok:)
    Nekem egyszer volt 4 hónapig egy ford sierra cosworth rs ghia,(nem mostanában 25 lehettem) na az volt olyan,hogy nem volt ellenfél.
    Speer difi,ültetett,körbeszoknya,jelzem minden gyári volt rajta.
    Haverrom esküvőjén a ligetben a násznép nem a ifjú párt nézte hanem a kocsit:) Hú de régen volt:) Élessaroknál derékszögbe vettem a kanyart 100 nál:)Na jó lehet annyi nem volt:)))
    100 on 20 lityi.
  • LeonSilver
    Igen! Iszonyt pénzeket bele lehet tenni.
  • LeonSilver
    Én meg széjjel röhögtem az agyamat.
    2*2 sávos út. Szépen mendegéltünk olyan 100-120 körül. Izomagyú BMW-vel, hogy ő majd elmegy mellettünk.
    Háát... nem ment. :D Annyira kellett röhögnöm, alig bírtam magammal.
  • whiteskull
    Mondjuk én inkább a teljesítmény helyett a korra helyezem a hangsúlyt. Lehet, hogy még itt a fórumon olvastam egyszer, hogy az igazi autó arról ismerszik meg,hogy gázbowden működteti, és a lámpái üvegből vannak. :)))
    Igen, a teljesítmény hajhászás a durva pénz. Az öcskös a 145-ösbe egy 3.2-es V6-os motort pajszerolt be, nitróval. :)))
  • Her Laca
    Életem legemlékezetesebb autós élménye is egy Lancia Deltához köthető,pedig ültem már mindenféle szörnyben ,de az több folt mint félelmetes.
    Úgyhogy nem kell bemutatni:) Az is egy versenyautó volt ,azt képzeld el,hogy 2 km er után ki akartam szállni:)
  • LeonSilver
    A vőm is ilyen olasz autó ***** :) Van egy Lacia Dedrája is, de az csak hobby autó. Szénné van tuningolva, de nagyon! Komolyan. Iszonyt mennyiségű paci van benne (nem akarom leírni, mert el sem hinnétek). Még az AC pumpát is ki kellett cserélni... nem bírta benyával :D

• whiteskull
    No meg így nem az asszony a legszeszélyesebb a háztartásban. :)))
  • Her Laca
    Ez is igaz:)
  • whiteskull
    Hát valamivel foglalkoznunk kell öreg napjainkban is. :))) Alfaamore :)
  • Her Laca
    Nos Alfa az egy csoda. Komolyan mondom. Egyfelől qrva szép,másfelől csoda ha éppen megy:) Nem egy cimbimnek van és újonnan lettek véve,de a napot is elátkozták amikor megakadt rajtuk a tekintetük:) És eladhatatlan.Csak megszállottak veszik leginkább.
  • Her Laca
    Nem rossz így elsőre ,de ki tudja. Nekem a 9 éves peugeotba most van 90 ezer. És tuti annyi. Ki lehet fogni,meg kell nézni,oszt ha jó megvenni és hajrá:)
    Én is most gondolkodom a váltáson,de még csapongok. Mini,Navarra,Accord,Mazda6,újabb 308 as . Van itt minden:) Nagyon hajlok egy Pickup felé:)
  • Indi69
    alfa amore :) mondanám, hogy inkább mint egy opel, de kinek a pap.......... azt viszont hozzá fűzném, hogy egy opel szerelővel végig nézetném az utolsó csavarig. 120000 km hát hogyne
  • LeonSilver
    A vőmnek ( az egyiknek ) egy Alfa Romeo 166 2.4 JTD-je van. Nagyon finom cucc :)