91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én nem dohányzom, nem pipázok és nem iszom alkoholt (ez van :) ). De!
Este a kedvenc fotelben, egy pipával és valami jóféle szesszel.... és ezt, ilyent hallgatni! Hát nem Laca???
Diumdisura nem lehet relaxálni :)
-
Valóban, innen már nincs tovább. Ez a csúcs. Egészen elképesztő, ahogy játszanak és az, hogy ÉLVEZIK amit csinálnak. Nem csak felmennek, lenyomják pléjbekkről a cuccot, felmarkolják a gázsit, sercintenek egyet és továbbállnak.
Tényleg nem akarok senkit megsérteni, mert mindenkinek szuverén joga ***rt hallgatni (
). De ha ZENE , akkor ez AZ! :)
A pipa meg alap! Még csak nem is azonos a dohányzással! -
Te is jó vagy:) A LEGENDÁKAT .KIRÁLYOKAT,ISTENEKET, mutogatod itt Mikigyereknek:)
Innen már hova tovább?:)
Jelzem ha Isten Létezik akkor tuti így gitározik és természetesen mellesleg pipázik mellé:) -
-
Ez egyébként ilyen diumdisu zene?
-
Igen Laca, de ezért kell már most kezdeni a nevelést ;) -

Miki még nagyon fiatal azért:) -
Hallgass inkább ilyent zenét ;)
Persze csak úgy mondom. Azt hallgat mindenki, amit akar :) Csak hát....
-
Ismerem őket :) ez az egyik kedvencem tőlük :) -

Ha ez a stílus tetszik akkor keress rá a Two_Steps_From_Hell re .
Torrenten is fent van több gyűjtemény. -
Ráfüggtem erre a dalra, nagyon bejön, belinkeltem hátha valakinek még tetszik rajtam kívül :)
-
sakkay #70881 Hát ez...... 
-
Persze, hogy nincs :D EDe ígérgetésből világbajnok :) -
Vagy inkább Ardennek,az legalább nem is lapos. -
Ja,hogy még az sincs kész.Amúgy is,Normandia felett még nem is repkedtek P-51D-20-asok,Fw-190D-k meg pláne nem.Jobb lett volna ezért inkább valamilyen Németországos térkép. -
Miki! Ha lehet azon információkat amik a vezetésed időpontját érintik , lehetőleg előre úgy egy héttel korábban jelezni szíveskedjél,feltüntetve a pontos napot ,órát ,és kerületet ahol és amikor veszélyeztetnéd a testi épségünket.
Előre is kösz ! -
77pxdumbo #70876 Hm!
Egyre csak romlik a közlekedés biztonság. Ki tudja mé...
-
És péntekre sikerült erőt venni magadon, hogy ezt beírjad?
-
Emberek!!!!! Fel a fára!! -
artivizsla #70873 Neked nem szóltak korábban, hogy dobjál be egy felest előtte, pont ezért ? :) -
Mijki kiszabadult az utakra!
Hétfőn félórát vezethettem forgalomban. Elég izgalmas volt, amikor kiszálltam a kocsiból remegett a kezem. :D -
Lysandus #70871 Szerintem már rég elvitték őket a helyi színesfém gyűjtők... -
artivizsla #70870 Lezsírozott Spitek. -
Hát bajtársam, talán majd lesz ... Normandia. Mert jelenleg csak az uncsi, régi map van. Még Vegas sincs kész, pedig azt azóta heggesztik és ígérgetik, mióta az A-10C kijött. És az sem most volt... -
Azt jól tudom,hogy a DCS-ban Egy normandia térkép van a 2.Világháborús gépekhez? Bővíteni fogják? -
De mire érted?
Nem szarozok csak a szikár tényeket írom le.
Ha megcáfolod elfogadom:)
De nehéz dolgod lesz:))) -
Nem:-)
-
Laca nem vagy egy "picit" negatív mostanában?
Mindent lefujjogsz, mondhatnám úgy is, hogy így első olvasatra mintha a sz@ar is keserű lenne.
-
Még nem szép :) de remélhetőleg az lesz. A szaros musztáng is egész jó lett! -
DCS-hez a készülő FW-190, lehet hogy nem a legszebb, majd az EDGE-el az lesz, de legalább klikkelhető lesz a kabin, meg minden szart megcsinálnak bele. -
Már nem a gép maga ,hanem ahogy kinéz:) -
Mi ez ?
Mert ,hogy nem szép az biztos:) -
-
sakkay #70859 Nekem egyenlőre nincsen meg, későn kapcsoltam a leárazáshoz. De utána nézek mi a helyzet aztán lehet megveszem. Mondjuk ha ez is így pang online akkor nem biztos. -
Minyóm nincs én a kamovval küzdök, de egy ilyen közös helis szenvedésbe én is szívesen becsatlakozom :D -
sakkay #70857 A nagy bajom az összes szimmel, hogy mire alakulnak a serverek, fáradt vagyok..sok esetben pl. ROF meg az a baj , hogy sok a gép(típus), és kevés az ember. Mondjuk 30-50 ember és az is 2 hoston. Ott meg az a gond , hogy általában ami gépet repülök, nincsen közöttük. Faxomat az összes hard szimbe komolyan..hogy miért nem játsszák tömegek mint az összes szart! Jó tudom a választ. -
77pxdumbo #70856 Nohát én is titkos helikopter fan vagyok. Huey- val röpködök ált, de mostani akcióban megvettem a minyót is. Hát nem egyszerű jószág az biztos. Az 59-ek szerverén repülhető szokott lenni. Igaz nem sokra megy vele a paraszt, de ott is van aki repüli, így legalább nem kell mindig egyedül unatkozni.
Összejöhetnénk néha egy kis gyakorlásra, ha éppen Atagon már minden csíter spitet lelőttünk. -
Solt #70855 Dehogy haragszom, ez a száraz tény! :) IL2 nálam kimaradt, pontosabban csak az utolsó éveiben használtam, azt is csak offline... CloD, RoF online tapasztalatom szintén nincs... komolyabban én csak a Kamovval ismerkedtem. :) -
GálTomi #70854
ÁÁÁ most majdnem nosztalgikus hangulatba kerültem.. Azért amikor azért álltunk sorba hogy legyen szabad slot a lobbyn milyen a mostanihoz képest. Csak VO101,1/3vszd,V.4,102.VO (huhh jól írtam?) volt egymás alatt.. még meg is szóltuk a másikat ha nem a saját századoddal mentél egy kört.
-
Lysandus #70853 Nekem még mond!