91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #71774 Jó eséllyel szerelt gumisokkal pufogtattak.
Ott legális, Banánisztánban nem... -
Szerintem ceruzával:) Gimibe jár ,de ahogy nézem fogalma sincs még mit is akar az életben csinálni. Csapong még. Majd kialakul:)Egyszer ügyvéd,majd máskor fotós, aztán manager akar lenni. Minap elment egy nyílt napra valami magán felsőoktatási intézménybe oszt boldogan jött haza,hogy ő biza oda akar majd menni mert a kapcsolatok meg mitököm fontosak ,és csak egy milla / fél év. Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól van kislányom ,mondtam:)) Hát hogyne. -
Lysandus #71772 A magyarországi páholy vezetője, mit vársz tőle? -
Volt egyszer egy vadnyugat,most meg van egy vadkelet :) -
Ez jó,szénnel rajzolta,vagy valami krétával? Művészeti irányban tanul tovább? -
-
Feró Flex #71768 Erre gondoltam! -
Feró Flex #71767 [URL=http://sg.hu/listazas.php3?id=1003898951]Van ennél is érdekesebb:Így is lehet "színt" vallani,vagy ez akkor nem az!?[/URL] -
Igen, olvastam! "senkit sem hagyunk az út szélén"... ahham!
A leánynak meg maximális tisztelet! -
Leonom!!!!!! Ez lenne a HÍR bassza meg!!! Megkönnyeztem komolyan mondom. -
C.1938
-
Break for tea..Alfred Hitchcock serves tea to Grace Kelly.
-
Police checking the length of skirts in Berlin 1920's
-
Jól látja mesterem:) Mindkét dolgot.
-
Szerintem meg fasza és nem kell rajta semmit sem dolgozni.
A haj nem véletlenül stilizált. Szerintem.
Viszont Lacám! Ha ilyent rajzolt a lányod, akkor valamit kérni akar megint :) Légy résen! -
GPx8 #71759 Nagyon jó, de a felső részen még egy kicsit dolgozni kéne. Szerintem. -
Lányom megint rajzolt. Szerintem egész ügyi,bár én nem értek hozzá.
-
artivizsla #71757 IL2 4.13 patch-ről semmi hír ? -
sakkay #71756 Igen nézegettem én is erre jutottam. Egész jó. Remélem tavaszig normalizálódnak az árak. Az 580 meg úgysem megy 40-45 alá addig sem. -
Solt #71755 No várj csak... egy GTX760 még jó is lehet. Árban belefér abba amit mondtál, 2GB ram, és a TESZTEK alapján egy picit még gyorsabb is mint az 580. -
sakkay #71754 Faxa.. -
Solt #71753 Akkor ne erőltesd, nincs értelme... egy GTX 780-ra lenne értelme váltanod, de az meg használtan is 110 körül van... -
-
sakkay #71751 Amúgy most ahogyan nézem 45-nél nem olcsóbb sehol sem ami nekem van. -
sakkay #71750 Nem is a teljesítménnyel van a gond, hanem mivel modolt tw játszom-vagy szimulátorozom annak mondjuk elég-szóval a Rome 2-nek néha kevés a 1.5 giga ram ami rajta van. Másnál nem érzem se pont a modos Rómánál..ott előfordul hogy több kéne. -
sakkay #71749 Az eladott kártya ára+max 30. -
Solt #71748 Soha nem mondtam, hogy szar... :) Egyszerűen nem éri meg váltani most... majd az év végén az új szériák valamelyikére... :) -
No? Mi történt veled tesó?:)) Csak nem egy szar az NV:) -
Solt #71746 Neeeeem! :D 290X széria kimarad... :)) Szeressem nagyon a 780-t! :) -
Én most nem vennék másikat. Hidd el tapasztalatból mondom.A 680 szinte semmivel nem volt jobb a szimekben,a 780 nál max annyi az előny , hogy 100 fölötti fps volt,de érzetre meg szarabb. És most nagyon drágák a VGA-k . Bár nyárra lehet mérséklődik az áruk.
Én használnám még azt az 580 at ,ára már szinte nincs is,mennyi lehet 30? Inkább megtartanám a helyedben . -
Láttam,tapogatózol radeon ügyben:))) De megnyugtatlak , egy új VGA val sem leszel előrébb a kedvenc játékaidban. :XD
-
Solt #71743 Mennyit szánsz rá? :) -
sakkay #71742 Tavasszal el akarom adni a videó karit (gtx 580) mert nyárig van garancia rajta, és aki megveszi hivatalosan is nyugodt lehet. Amúgy nagyon faxa, nincsen vele semmi gond I5-el szinte mindet maxon visz.. Mit ajánlotok, ami ár érték arányban legjobban megéri,esetleg valakinek van is és el akarná adni a közeljövőben.. -
artivizsla #71741 Kávé mellé.
1.
2.
3.
-
sakkay #71740 Peti előbb linkelt egy progit 15000!!dollárért tied is lehet a cucc-persze ha kijön. Mondjuk ez lehet valami poén, de nem tűnt annak. -
Amaymon #71739 Jah így van, első szériás kütyük bugosak és kiforratlanok, aztán a 2.0 editiont elrontják valami totál oda nem illő hülyeséggel. Sok különféle területen igaz. Dehát a kapitalizmus egészséges versenyt szül ez megmondták az okosok :P Csak kicsit abszurddá válik az egész rendszer farkától a fejéig, ha felpörög. -
Várjá!!!! És akkor van ez a Kickstarter vagy mi és még finanszírozza is meg a marharépa nekik. Most ez az új módi bakker:) Meg mint a BOS nál ,fizess most aztán tesztelheted ,és majd kapsz megkülönböztető plecsnit vagy mit és majd látják te milyen jani vagy. -
sakkay #71737 Hát az biztos, hogy a progikat félkészen, a dolgokat meg 2 év élettartammal dobják ki mostanság. -
Vagyis kicsit kibővítem.
Én azt arra értem,hogy hiába a csili vili hardver ,meg búvár szemüveg ,ha amivel használnád egy rakás szar. Mert azok :) ezen kár is lenne vitát nyitni ,mint Virág elvtárs is megjegyezte anno. -
Amaymon #71735 Mielőtt túlságosan elmenne a dolog értelmetlen irányba én csak bedobtam a témát kinek mi a véleménye. Nagyon nem érdemes rajta rugózni.