91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
majonur #72816 azert arra meg kivancsi leszek, hogy melyik ceg fog elobb megoldast talani a tengeri betegsegre amire szinte mindegyik Oculus Rift tesztelo panaszkodott, tehat hogy a szem eroteljes mozgast erzekel, de a tested mozgaserzekelo rendszere ezt nem erositi meg, es ez forditva is igy mukodik, mikor hajon utazol viharban es a mozgaserzekelod szerint imbolyogsz, mikozben a szemed szerint nincs semmifele mozgas(gyogyir a horizont figyelese). Allitolag ez egy osi vedo mechanizmus, mikor elodeink az oskorban mergezo, hallucinogen novenyeket ettek, a testunk igy vedekezik a mergezes ellen, hanyinger, hanyas. -
A Oculus kissé úttörő szerepet vállalt ,ráadásul a pénzt adományokból kapta,ez meg sem tudja közelíteni azt amikor egy nagy cég aszongya ,hogy nekiállunk . Mondjuk a Sony. Nem egy fajsúlyúak. De én még azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy nemsokára hallunk arról is,hogy a TR is csinál majd hasonlót. Ha beindul az őrület (márpedig már beindult) egyre többen akarnak felszállni a vonatra .
Szerintem a Steam érdekes lesz mit fog kiokoskodni,de én nem temetném az Ocolust sem így ,hogy a facebook megvette. Belepumpálnak jó pár millát oszt lehet pár hónap múlva már kezdődnek is az eladások. Minden az anyegin múlik mint tudjuk:) -
majonur #72814 Logikus amit mondasz. Nem is igazan latom at egyelore az ero viszonyokat, de szerintem, ha a Facebook lett az ur a haznal akkor valoszinuleg a szimulatorok, jatekok hatterbe fognak szorulni egyelore, a Sony meg a sajat konzoljaban gondolkodik, a Steam meg, hat a fene tudja mit akar. Az Oculus Rift meg mar eleg elore haladott allapotban volt, egyre tobb szimulator jelentette be a tamogatasat.
Meg en abban remenyekedtem, hogy kb. egy TIR 5 os araert hozza lehet majd jutni a vegleges verziohoz. -
Lysandus #72813 Szerintem az Avegant Glyph ígéretesebb... -
Kénytelenek voltak lépni,hisz beszállt a Sony,és a Steam is a buliba ha jól tudom. Addig amíg egyedül voltak teljesen rendben volt minden,de azért ha két informatikai mogul is rámozdul a témára akkor nem kell sok képzelő erő ,hogy ki húzná üzletileg ,meg fejlesztésileg a rövidebbet. Szerintem. -
majonur #72811 Szerintem anyagi gondjaik eddig se voltak, de kaptak egy visszautasithatalan ajanlatot: 2 milliard dollart, plusz meg amik nem igazan kerultek nyilvanosagra.
Viszont mas kerdes, hogy Pl. John Carmack ezek utan, vajon ott marad a cegnel mint technikai igazgato?
Allitolag nincs valami nagy velemennyel a Facebookrol, accountja sincs.
Sokan az o csatlakozasa utan kezdtek hinni abban, hogy ebbol valami jo es megfizetheto dolog is kisulhet a gamerek, szimulatorosok szamara. -
legalább anyagi gondjaik nem lesznek
majd meglátjuk mi sül ki belőle... -
Solt #72809 -
Nabasszus. A zukkerfiúék megveszik az Oculus VR-t ...
http://hvg.hu/tudomany/20140326_facebook_oculus_vr_felvasarlas -
Rendesen értett a gépekhez,meg a navigációhóz is,a teljesítménye vitathatatlan. Wiki infók
Ami azt illeti elég fiúsan néz ki,még Charles Lindberghez is hasonlít nő létére,és nem csak a haja miatt. -
A vikin elég részletesen ott vannak az eredményei. Nem hinném,hogy nagyon tudatlan lett volna . -
Indi69 #72805 öööööööööö........... olvasmányom szerint ezért vitt navigátort, ha jól emlékszem azt írták, hogy valaki közel álló ragaszkodott hozzá. bár teljesen mindegy, bátor volt. -
Na az biztos nem igaz. Qrva sokat repült, rekordot is állított fel. Az utolsó útján meg még navigátora is volt. -
Indi69 #72803 üdv. régen olvastam valahol, hogy a hölgy azt sem tudta mit csinál( nem ismerte a műszereket stb ) amolyan celeb féle volt a mai fogalmak szerint. ez vajon igaz lehet? -
Amelia Earhart
1940
-
Én ott azt olvastam,hogy valamit csinálnak vele. Ott van amit linkeltem ,ott azt írták ,hogy javítják. Lehet többet tudsz akkor ,én csak onnan informálódtam.
Aztán lehet valóban így marad (igazán most nem érdekel nagyon) de én majdnem ,hogy biztos vagyok benne,hogy bele fognak nyúlni.
Majd figyeld meg:) -
Lysandus #72800 Dehogy! A jelenlegi. Az újravariálásról meg még megy a vita. -
Mármint?:) Az,hogy újravariálják? -
Lysandus #72798 Nekem tetszik!
-
Csak a pontosság kedvéért ez a búvár egy hölgy.
-
-
Ja ez lemaradt. -
No most olvasom,hogy a legeslegújabb kutatások szerint mégsem ez a hiteles:) Nem megmondtam?
Mert mint mindig:) -
artivizsla #72793 Kávé mellé.
Tankok.
Vegyes. -
feca1229 #72792 és Én sem ... szeretem az ilyen videokat, ha van még akkor jöhetnek. -
Lacusch69 #72791 4 éves feltöltés, de még nem láttam. Hátha más sem...
-
Laca! Ugye még mindig úgy van, hogy jössz Szombathelyre a majálisos repcsis őrületre?! :) -
OFF
A Biszku-perhez: így gyilkoltak ők -
Lysandus #72788 Persze! Addig mardosta a lelkiismeret, amíg ráment a szívére...
-
Indi69 #72787 most miért, hát van ilyen nem? -
Solt #72786 Nagyon kemény...
-
VO101 tvr #72785 Igen, nekem is ez jutott eszembe.
-
Solt #72784 -
77pxdumbo #72783 Hát olyat sajnos szigorúan csak női személyek részére forgalamaznak, de az ember bizony megfizeti az árát.
-
Illetve kettőt :D -
Nézd :) Ha egy ilyen asszonyos összeállítást tudnál nekem prezentálni,természetesen az asszonyos ár mellett....
-
77pxdumbo #72780 De az asszonyosban még egy MFD Cguar Pack is szerepel, mint tartozék. -
77pxdumbo #72779 Hát Tőled elfogadom a véleményezést is. (Tudom, úgy sem lehet komolyan venni) 
Az asszonyos vagy az asszony nélküli verziót akarod hallani?
45 vs 98 -
Ó én értelek:) Meg nem is azért kérdeztem az árát ,hogy véleményezzelek:))
-
77pxdumbo #72777 Hát igazságod vagyon, de mivel nem iszok nem dohányzok, meg már az asszonyt is hanyagolom, 4-5 évente megengedek magamnak egy ilyet. Mert megérdemlem
(Közben csak videokártyát,processzort memóriát meg ilyeneket szoktam cserélni) Mert azt is...