91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • majonur
    azert arra meg kivancsi leszek, hogy melyik ceg fog elobb megoldast talani a tengeri betegsegre amire szinte mindegyik Oculus Rift tesztelo panaszkodott, tehat hogy a szem eroteljes mozgast erzekel, de a tested mozgaserzekelo rendszere ezt nem erositi meg, es ez forditva is igy mukodik, mikor hajon utazol viharban es a mozgaserzekelod szerint imbolyogsz, mikozben a szemed szerint nincs semmifele mozgas(gyogyir a horizont figyelese). Allitolag ez egy osi vedo mechanizmus, mikor elodeink az oskorban mergezo, hallucinogen novenyeket ettek, a testunk igy vedekezik a mergezes ellen, hanyinger, hanyas.
  • Her Laca
    A Oculus kissé úttörő szerepet vállalt ,ráadásul a pénzt adományokból kapta,ez meg sem tudja közelíteni azt amikor egy nagy cég aszongya ,hogy nekiállunk . Mondjuk a Sony. Nem egy fajsúlyúak. De én még azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy nemsokára hallunk arról is,hogy a TR is csinál majd hasonlót. Ha beindul az őrület (márpedig már beindult) egyre többen akarnak felszállni a vonatra .
    Szerintem a Steam érdekes lesz mit fog kiokoskodni,de én nem temetném az Ocolust sem így ,hogy a facebook megvette. Belepumpálnak jó pár millát oszt lehet pár hónap múlva már kezdődnek is az eladások. Minden az anyegin múlik mint tudjuk:)
  • majonur
    Logikus amit mondasz. Nem is igazan latom at egyelore az ero viszonyokat, de szerintem, ha a Facebook lett az ur a haznal akkor valoszinuleg a szimulatorok, jatekok hatterbe fognak szorulni egyelore, a Sony meg a sajat konzoljaban gondolkodik, a Steam meg, hat a fene tudja mit akar. Az Oculus Rift meg mar eleg elore haladott allapotban volt, egyre tobb szimulator jelentette be a tamogatasat.
    Meg en abban remenyekedtem, hogy kb. egy TIR 5 os araert hozza lehet majd jutni a vegleges verziohoz.
  • Lysandus
    Szerintem az Avegant Glyph ígéretesebb...
  • Her Laca
    Kénytelenek voltak lépni,hisz beszállt a Sony,és a Steam is a buliba ha jól tudom. Addig amíg egyedül voltak teljesen rendben volt minden,de azért ha két informatikai mogul is rámozdul a témára akkor nem kell sok képzelő erő ,hogy ki húzná üzletileg ,meg fejlesztésileg a rövidebbet. Szerintem.
  • majonur
    Szerintem anyagi gondjaik eddig se voltak, de kaptak egy visszautasithatalan ajanlatot: 2 milliard dollart, plusz meg amik nem igazan kerultek nyilvanosagra.
    Viszont mas kerdes, hogy Pl. John Carmack ezek utan, vajon ott marad a cegnel mint technikai igazgato?
    Allitolag nincs valami nagy velemennyel a Facebookrol, accountja sincs.
    Sokan az o csatlakozasa utan kezdtek hinni abban, hogy ebbol valami jo es megfizetheto dolog is kisulhet a gamerek, szimulatorosok szamara.
  • PhantomAss
    legalább anyagi gondjaik nem lesznek
    majd meglátjuk mi sül ki belőle...
  • Solt
  • LeonSilver
    Nabasszus. A zukkerfiúék megveszik az Oculus VR-t ...

http://hvg.hu/tudomany/20140326_facebook_oculus_vr_felvasarlas
  • Willenbrock
    Rendesen értett a gépekhez,meg a navigációhóz is,a teljesítménye vitathatatlan. Wiki infók
    Ami azt illeti elég fiúsan néz ki,még Charles Lindberghez is hasonlít nő létére,és nem csak a haja miatt.
  • Her Laca
    A vikin elég részletesen ott vannak az eredményei. Nem hinném,hogy nagyon tudatlan lett volna .
  • Indi69
    öööööööööö........... olvasmányom szerint ezért vitt navigátort, ha jól emlékszem azt írták, hogy valaki közel álló ragaszkodott hozzá. bár teljesen mindegy, bátor volt.
  • LeonSilver
    Na az biztos nem igaz. Qrva sokat repült, rekordot is állított fel. Az utolsó útján meg még navigátora is volt.
  • Indi69
    üdv. régen olvastam valahol, hogy a hölgy azt sem tudta mit csinál( nem ismerte a műszereket stb ) amolyan celeb féle volt a mai fogalmak szerint. ez vajon igaz lehet?
  • Her Laca
    Amelia Earhart

1940
  • Her Laca
    Én ott azt olvastam,hogy valamit csinálnak vele. Ott van amit linkeltem ,ott azt írták ,hogy javítják. Lehet többet tudsz akkor ,én csak onnan informálódtam.
    Aztán lehet valóban így marad (igazán most nem érdekel nagyon) de én majdnem ,hogy biztos vagyok benne,hogy bele fognak nyúlni.
    Majd figyeld meg:)
  • Lysandus
    Dehogy! A jelenlegi. Az újravariálásról meg még megy a vita.
  • Her Laca
    Mármint?:) Az,hogy újravariálják?
  • Lysandus
    Nekem tetszik!
  • Her Laca
    Csak a pontosság kedvéért ez a búvár egy hölgy.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ja ez lemaradt.
  • Her Laca
    No most olvasom,hogy a legeslegújabb kutatások szerint mégsem ez a hiteles:) Nem megmondtam?
    Mert mint mindig:)
  • artivizsla #72793
    Kávé mellé.

Tankok.

Vegyes.
  • feca1229
    és Én sem ... szeretem az ilyen videokat, ha van még akkor jöhetnek.
  • Lacusch69
    4 éves feltöltés, de még nem láttam. Hátha más sem...
  • LeonSilver
    Laca! Ugye még mindig úgy van, hogy jössz Szombathelyre a majálisos repcsis őrületre?! :)
  • Zpogi
    OFF

A Biszku-perhez: így gyilkoltak ők
  • Lysandus
    Persze! Addig mardosta a lelkiismeret, amíg ráment a szívére...
  • Indi69
    most miért, hát van ilyen nem?
  • Solt
    Nagyon kemény...
  • VO101 tvr
    Igen, nekem is ez jutott eszembe.
  • Solt
  • 77pxdumbo
    Hát olyat sajnos szigorúan csak női személyek részére forgalamaznak, de az ember bizony megfizeti az árát.
  • LeonSilver
    Illetve kettőt :D
  • Her Laca
    Nézd :) Ha egy ilyen asszonyos összeállítást tudnál nekem prezentálni,természetesen az asszonyos ár mellett....
  • 77pxdumbo
    De az asszonyosban még egy MFD Cguar Pack is szerepel, mint tartozék.
  • 77pxdumbo
    Hát Tőled elfogadom a véleményezést is. (Tudom, úgy sem lehet komolyan venni)
    Az asszonyos vagy az asszony nélküli verziót akarod hallani?
    45 vs 98
  • Her Laca
    Ó én értelek:) Meg nem is azért kérdeztem az árát ,hogy véleményezzelek:))
  • 77pxdumbo
    Hát igazságod vagyon, de mivel nem iszok nem dohányzok, meg már az asszonyt is hanyagolom, 4-5 évente megengedek magamnak egy ilyet. Mert megérdemlem (Közben csak videokártyát,processzort memóriát meg ilyeneket szoktam cserélni) Mert azt is...