91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    na ezt hogy lehet megoldani hogy a célkereszt ennyire fent van a látótérben, és ott is marad bárhogy forgolódsz?
    Én emiatt nem tudok játszani, mert beállítom ugyanígy, kettőt fordulok a géppel és mintha lecsúsznék az ülésen, csak a műszereket látom és a revi alját, és nem tudom visszahozni a célkeresztet.
    Fórumban is kérdeztem már de senki sem tudott válaszolni, úgy látszik csak nálam van ez a probléma.
  • bucsher
    Szép, köszi!
  • VDomino
    Adja a 20-as rendesen.

• LeonSilver
  • feca1229
    hotfix
    Úgy látszik van új hotfix!
  • Lacusch69
    Azt hitte, hogy tud motorozni...
  • sakkay
    Most el kell mennem úgyhogy nem érek rá képet lőni, de a BOS-ban nem csak olyan mintha, hanem ha oldalról nézed tényleg nem egyenes a felület..a CLOD-ban csak skin. De lehet, hogy nem így van én legalábbis így látom.
  • Her Laca
    T.E. Lawrence (“Lawrence of Arabia” - 16 August 1888– 19 May 1935) Author, British Army officer, military observer, advisor, archaeologist, documentarian.
  • Her Laca
    Csak azért bátorkodtam ezt szóvá tenni,mert olyanokat látok leírni ,hogy máshol még nem találkoztatok ilyesmivel és ez micsoda remek megoldás,de nekem csak az tűnik fel ,hogy azt se tudja sok ember milyen is a másik progi amivel mondjuk össze kéne hasonlítani.
  • LeonSilver
    Ez ez mitől ilyen qrva szép és nekem azé' ménem ilyen?? :(
  • Her Laca
    Itt is ugyan úgy látszik amit mondasz,az viszont tény (már a megjelenéskor téma volt ) hogy a messzer panelozása az nem a legjobb.Bár szerintem ha ráfekszenek megoldják azt is majd.
    Node itt egy Pogi által linkelt kép,ezen is látszik a felület tagoltsága.
  • LeonSilver
    Minden! A nap is fényesebben ragyog majd az égen. Ingyen sör, szűk punci, rock and roll. :D
  • Her Laca
    Minden?
  • VO101 tvr
  • VO101 tvr
    Jól van már .... még csak 45%! Majd ősszel ha már 80% lesz, minden lesz...
  • Her Laca
    Erre céloztam alant :)
    Sakkay mester majd akkor szóljon nekem a kinézetről ha kb ilyen lesz:)
    Minden más csak felesleges duma addig:) Legalábbis számomra.
  • Hecker007
    Ezért lenne jó egy Combat FS. Legalább lenne konkurencia a BOSnak meg a DCSnek. DCS WWII-ből még annyit se láttunk mint a BOSból meg amilyen tempóban csinálja a beígért dolgokat az a banda 10 év mire lesz valami belőle, meg ha viszik a mostani üzletpolitikát tovább akkor 1 gép egy teljes játék ára lesz :(
  • LeonSilver
    Milyen érdekes, hogy a DCS WWII miatt nem lesz felesleges az ottléte, míg egy polgári szimulátorban abszolút felesleges egy B-17-es. Habár én szeretek a hasonló gépekkel repkedni.
  • Zpogi
    Khm...

By VO101_Tom

• repvez
    Inkább ha lehet az MS ne csináljon játékot, mert az alap FS játékok is egy optimizálatlan csúnya valamik és az FM is hiányzott a gépeklből, ahogy kinéz az a külsős móderek érdeme,de még a mostani gépeken sem megy folyamatosan x évvel a megjelenés után.
    Csak sajnos a nyugati világban már nincs egy cég sem aki ért a repszimekhez és a programozáshoz is ért vagy támogatja a zöld vagy a piros cég :)
  • feca1229
    Milyen érdekes, a DCS-ben pedig a P-51 es kérdezi, hogy mi a f*szt keresek én itt? Ott meg neki tök értelmetlen a jelenléte. Habár én szeretek vele repkedni.
  • LeonSilver
    Hát... izé. FAsza cuccokat csinálnak az tény. Én is kedveltem őket, amíg megvolt az FSX. Szóval fasza meg minden, csak éppen értelmetlen. FSX-ben! Mondjuk a leendő DCS WWII-ben nem lenne értelmetlen.
  • Solt
    Uhhh... az elég durva lenne! :)) Imádom az A2A-t... :)

• sakkay
  • LeonSilver
    Nekem meg ez :p ;)

meg ez

• repvez
    mennyivel szebb lenne egy nem téli táj felett :)
  • sakkay
    Igen alapvetően (még)tényleg szebb a CLOD. Viszont azért lőttem ezt a képet-ha itt annyira nem is látszik-a fény amikor törik a gép oldalán látszik hogy nem egyenletes a oldala..nekem ez tetszik nagyon.
  • Papa01 #73350
    Ez nagyon jó kép! :) Köszi a korábbiakat is! :) Bár a CLOD szebb, azért ez is simán vállalható...
  • artivizsla #73349
    Kávé mellé.

1.
  • Hecker007
    Valamiből meg kell vennie a 100. luxuskocsiját meg hajóját a cégtulajoknak :)
    Nem lenne ezzel semmi gond, ha nem kerülni 10-15 ezerbe egy félkész játék megjelenéskor, meg után kb még egy tízesbe a többi "kieg"... Régebben legalább volt tartalma egy kiegnek pl MoH:AA, CoD:UO, C&C, most meg kb nulla, betesznek 5-6 mappot 4-5 fegyvert és örülj hogy megvetted a prémiumut a játékhoz 10k-ért (BF,CoD), még a WoT-os üzletpolitika is jobb, meg ott legalább megdobják a playert néha valami ajándékkal. 777-nél is ha lesznek akciók akkor nem olyan vészes megvenni azt a pár gépet ami érdekli az embert, RoF-ban is simán be lehet vásárolni őket.
  • Hecker007
    Valószínű sajnos :( mondjuk szerintem bőven jó a grafika a BOS-ban, egy két HD textúra meg szebb modell elférne még benne az igaz, de a kiadásig ezek még változhatnak, meg akár utána is. Remélem valami virágbolti formában ki lehet majd próbálni, mert nem akarok úgy járni vele mint a CloD-dal...

DX12-re ha valaki repszimet fog fejleszteni az szerintem az MS lesz.
    Nem is lenne rossz ha az A2A szimesekkel összeállva kidobnának egy Combat FS-t ott nem lehetne azt mondani, hogy nem elég részletesek a gépek vagy hogy nem jó a grafika
  • Amaymon
    Nem mentség, de manapság már minden online multi játékban lehúznak. Vagy mikrotranzakciókkal, vagy teljes árú kiegekkel, vagy vásárolható cuccokkal, bónuszok, DLC-k stb. Amelyikben nem az "megbukik" eltűnik a süllyesztőben.
  • LeonSilver
    Ingéy tuti, hogy nem kapsz a 3*7-től semmit. nemhogy dx11-et
  • Amaymon
    Ráadásul a win 9-ig nem lesz dx 12 és megjelenéskor nagyon meg fogja osztani jellegéből, működéséből adódóan a videokártya piacot jó időre.
  • sakkay
    Elég szép a fény szerintem.
  • Solt
    Utóbbi biztos, hogy nem... az alapokat át kéne írni hozzá, azt ingyé nem fogják adni!

Kíváncsi vagyok melyik szimulátoros brigád nyúl majd először a DX12, vagy a Mantle API-hoz. A CPU tehermentesítés miatt a szimekben lehetne sokat profitálni ezekből. :)
  • Hecker007
    Vagy az is lehet hogy majd egy pöccsel belekerül a DX11 vagy 12 támogatás, volt már példa erre a játékok történelmében :)
  • Solt
    Ha gondolnának a gyengébb géppel rendelkezőkre, akkor nem DX9 alá készítenék! :) Ez egy jó marketing duma arra, hogy nem akarnak pénzt áldozni a grafikus motor cserélésre... vagy már készítik, és majd csak valamely fizetős kiegészítővel lesz elérhető. ( én erre tippelek )
  • GaBika6
    Nyugi Laca nem kötekszem... :) Csak azt hittem nekem írtad és arra reagáltam, mert én írtam, hogy gyengébb gépekre is gondolnak a készítők aminek örülök. Persze majd meglátjuk. Nagy reményeim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban. Talán az a baj! A CLOD pl. a patchek előtt nem nagyon tetszett és elég jól összekalapálták. Szóval semmi sem lehetetlen. És ha szépen javítgatják mint anno a ROF-ot, akkor nem nagyon lehet gond (gondolom én).
  • Her Laca
    USS Macon Airship under construction 1932