91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jó lenne ha tovább füstölne a kilőtt jármű, mert jobb a tájékozódás is, meg életszerűbb...
-
VO101 tvr #73418 Gőzmozdony találatok 1:05-től -
VO101 tvr #73417
1:05 -
Ilyen egy gőzrobbanás. Nem tartalmaz lángot, mint a BoS-ban. Tudom, hogy kb. tök mindegy a játékmenet szempontjából, de jön a hidegfront aztán ilyenkor hajlamosabb vagyok kötekedni. :P -
Nem mindegy? :) annyit nem mész egyszuszra:) -
sakkay #73414 Srácok meddig használták általában a messzer f4 motorját? Mármint hány órát bírt.. -
#73400 -
sakkay #73412 Hát igen...a jobbkákat addigra már kiirtotta Sztálin!
-
mehetel10b #73411 Lockheed gyár álcázása -
Remélem majd a "balkákat" is lemodellezik,mert minden Sztálingrádos könyvben leírják,hogy a várost körülvették ezek a vízmosások,ahol a katonák üregekben éltek. -
sakkay #73409 Az 1.35 vonat támadásnál meg az egyik balra csúszott lövedék robbantja be a2. vagont és onnan indul a robbanás.
Minden egyéb kötekedésre azt tudom mondani, hogy 45.
-
sakkay #73408 Félre értettük egymást..én az 02.30-nál lévő támadást mondom-és az bizony rakéta
.
-
Az nekem is feltűnt,hogy a járművek,meg a robbanásaik valahogy egészen úgy néznek ki,mint a régi Il-ben,meg a fák is eléggé egyfélék,meg elég sivár a táj,de az remélem a 45% miatt van úgy.A repülők tetszenek. -
VDomino #73406 A robbanás jó szerintem,ahogy a gőz szétveti a tűzszekrényt,az tényleg élethű.
Azon az apróságon átsiklok,hogy ez nem rakéta,hanem gépágyú
,de egy kis fizikát belerakhatnának.A vonat satufékkel áll meg,ahogy lőni kezdik,ugyanúgy,mint a teherautó,tisztára,mint a régi Il.
-
Szép videó,mikor az LaGG a felhők felett jól néz ki,de azért tényleg jó lenne,ha nyári,őszi táj is lenne a téli mellett.Persze előbb legyen kész a progi. -
1:30-nál nem kap rakétát. A Clodban egész jól oldották meg. -
sakkay #73403 Miért szerinted a rakétáktól,hogyan kell egy gőzösnek robbania? -
Csak tudnám miért így robban fel a gőzös.
-
Ez meg izgi:) -
Haditechnikai fórumra linkelték,nagyon ott van ,azért az USÁKOK sem voltak hülyék. -
Remélem, lesz egyszer egy olyan gépem, amin jól fut majd a CoD! :) Nagyon szívesen kipróbálnám! :)
-
feca1229 #73398 Mármint úgy értettem a 6 dof nézetet, hogy billentyűzettel mert trackir még nincs. -
Clod ban is pattognak a skulók. -
A lepattanó lövedékek a RoF-ban is benne vannak.. :) A videó tényleg nagyon jó! :) -
VDomino #73395 Hogyne lenne,már az ős Il-ben is volt. -
feca1229 #73394 A Clodban van 6DOF nézet? Vagy félre értettem valamit? -
sakkay #73393 Egy srác tette fel a fórumon ezt a kérdést:
Hi guys, how do you guys manage to survive in a Lagg? I've tried head-on (perhaps your best bet), scissors, turning as hard as I could towards the 109, but they always seem to get me. If by any chance I manage to get them to overshoot, they just fly upwards where I have no chance of catching them.
It does not help that they tend to get you when you're lower and without speed, because you just took off... and that's when we're not still on the runway! I even asked if we could at least take off, and one nice 109 guy (gal?) said "no"! Oh well, I guess I just need to rant, but even though I'm a fairly lousy pilot, I just can't hop in a 109 when they are already at 4 against 2, and Laggs are most of the time outnumbered. What's more frustrating is that many (most!) of those 109 are much better pilots, so it's unfair squared... I don't mind getting shot 5 to 1, but 15-1 is pretty much where it's at and it's not so much fun anymore!
So... anyone knows what to do against a 109 that's coming at you faster, higher???
(and if it's not faster, higher, to start with, it's not long before it becomes, since the engine is sooo much more powerful...)
Remélem , hogy ezek a dolgok így is maradnak. Kíváncsi vagyok maradnak-e a megkezdett úton. Én valójában csak a balance dologtól félek. A többi tuti jó lesz.
-
sakkay #73392 Nem az. -
Sidewinder #73391 Tényleg nagyon klassz. A lepattanó nyomjelző lövedékek pedig különösen tetszettek. A DCS új részeiben, ez már alap,ha jól tudom. Remélem az Il-nél sem csak utómunka.
-
Solt #73390 Ha nincs rajta "utómunka", akkor ez így grafikailag nem rossz...
Azért bele tudnék kötni pár dologba... :)) -
77pxdumbo #73389 Az nagyon tetszik, ahogy messza beáll Pe2 hatjába... Tán azt hiszi fényképeznek, tessék mosolyogni
-
Na ez egy fasza vidijó.
-
77pxdumbo #73387 Újra végignézve, a legtöbb lövés revi nézetben van... -
77pxdumbo #73386 Kösd be magad
-
egyébként meg ezek a ruszkik tudnak valamit :D
-
tr3-am van, csak xy tengely
szóval nem az a gond hogy a tengely elmászik
és hiába resetelem, a középpont az első resetelés (centerezés) után már a "lecsúszott" pozíció lesz, hiába állítottam be elsőre jól.
Ha már centerezni kell egyszer akkor nem látom a célkeresztet sajnos és vaktában lövök.
Itt pedig a videóban vígan fordulózik, a célkereszt mindig látható, mintha nem csúszna le az ülésen -
77pxdumbo #73383 Igen azt én is szoktam használni -alapból F12- de hiába állítod középre, ha a fejed elforgatod célzás közben.
Lehet, kicsit túlmagyaráztam a dolgot. -
Lehet félreértem, de nem tudom mi is valójában a problémátok.
Nekem is van, hogy elmászik de egy gomb hozzá van rendelve az x-52-n és ha ez történik akkor egy pillanat és "reseteli" is a nézetet, minden a helyére kerül. -
77pxdumbo #73381 No ez eszembe sem jutott.
-
VDomino #73380 Próbáld meg,hogy 6 dof-ban letiltod a függőleges tengelyt,talán az Y az.