91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Atyaég... ez alulról súrolja az ETS topik színvonalát...
  • sakkay
    Hopp. Na kíváncsi leszek...
  • sakkay
    Szóljál ha vagy Gabi!
  • Her Laca
    Pláne:)
    Hát még ha Fóka van a seggünk alatt:) azzal a sok előrenéző csővel:)
  • sakkay
    Én mindig is a kettő között voltam..illetve kicsit inkább a csapkodás mellett mivel bnz gépeket használtam, szerettem. De időnként bizony direkt lementem kutyázni. Mivel alapvetően egy székben ülök, ami ha elbaszok valamit, nem ég el velem együtt, így megengedhettem magamnak ezt a kis élvezetet.
  • VO101 tvr
    Pláne géppárban
  • Her Laca
    De . Csak Lacusch adott egy jó tanácsot:) Én meg helyeseltem.
    Avval csak egy baj van ,hogy nem mindenki szeresse a csapkodást (én komálom) és unalmasnak találja. De hogy hatékony és az idegeire mész az ellennek vele az ziher:)
  • sakkay
    Nem nagyon éreztétek az iróniát mi?
  • Her Laca
    Ráadásul a havas tájon ,el se tud bújni a szerencsétlen,könnyedén lehet mazsolázni:)
  • Her Laca
  • Lacusch69
    Mit aggódsz... megkerülöd a repteret, és nagy sebességgel a nap felől támadsz.
    Onnan nem is számítanak rád, meg nem is látnak.
    Aztán felhúzol 6-7k-ra, és figyeled, hogy milyen idegesek...
    Aztán ismétlés...
    Genny dolog? Az.
    Sikeres? Az.
  • sakkay
    Persze lesz olyan is, most csak egyenlőre a natur gyilok van, hogy minél több infó menjen a fejlesztőknek a gépekről, hibákról. Én is várom a komoly WAR mappokat. Szerintem ha kész lesz a he-11, akkor várható.
  • Her Laca
    Ezek a dog szerverek nem mérvadóak igazán. Ez is szent meggyőződésem.
    Ez gyakorolni jó ,de taktikát ,igazi komoly légi harcot itt nem nagyon lehet egyik oldalnak sem megvalósítani.
    Ha majd lesz War,vagy olyan map ahol mint lentebb írták küldetések lesznek na ott majd ki lehet használni a gépek tulajdonságait. Mert pl hiába jó magasan a G2 vagy a Fóka ha az Il ek nullán mennek és a védővadászok meg ugyancsak alacsonyan több lépcsőben védik őket,akkor le kell menni ,és ha ott nem figyel az ember akkor bármi lehet. Ha meg a vadászokkal bíbelődünk ,akkor a bomberek kiütik a célokat. IL2 ből kindúlva azért a a veresek mindig tudtak meglepetést okozni ,még ha a gépeik nem is voltak olyan jók mindenhol. És akkor még a Pe2 esről nem is ejtek szót mert az meg nem volt egy eldobni való bomber,sőt akár vadászfeladatra is képes .
    Mondjuk én a 110 est hiányolom,az csak egy meghatározó gép volt a németeknél.
  • Amaymon
    Nézegettem tyúbos vidiket azokban nonstop a gyilok megy. Vajh' terveznek bele a későbbiekben küldetéseket időszakosan resetelődő mapokkal? Vagy már van csak nem láttam olyat?
  • sakkay
    Hát marha jó ez a felhőbe ki be..sok értelmes orosz ezt csinálja egyenlőre. Talán ezért is ilyen sok a felhő a beállítás szerint,na és az orosz reptér felől süt a nap, alacsony szögben..na jó ez bőven elmegy a Lagg mellé.
  • Her Laca
    Majd azt a rinyálást figyeld amikor a fóka megjelenik. 7k n közlekedve azt csinál amit akar.
  • VDomino
    +nem vonták ki őket az első vonalból x számú bevetés után,mint a szöviket.Mondjuk a ruszkik még durvábban tolták,a háború ideje alatt a szabadságolás ismeretlen fogalom volt,havonta egy levél,oszt kifújt.
  • sakkay
    Ja tudom mondom ez az egyetlen félelmem, hogy kitartanak-e. Az viszont pozitív, hogy majd a fele full reálon nyomja a multit. És a fórum is azoktól hangos inkább.
  • Her Laca
    Majd azt a rinyálást figyeld amikor a fóka megjelenik. 7k n közlekedve azt csinál amit akar.
  • sakkay
    6-1..az il-2 repülő pilóta és hátsó lövész túlélési aránya. Átlagban míg elhalálozott a pilóta, 6 lövészt koptatott el. Csak, hogy árnyaljam a képet. A pilóta nagyon védve volt-de ennek ellenére-ha jól tudom ebből a gépből vesztették a ruszkik a legtöbbet...és a PE-2ből. Hát a kényszer nagy úr..de ugye tudod mennyi s.torpedó vető' repülőgép élte túl amikor az angolok kiadták a támadás parancsot..szóval meglehetősen tiszteletlenül, de jogosan csak Torrentét tudom idézni:ha meg kell baszódni hát meg kell baszódni..
  • Her Laca
    Az se volt véletlen,hogy orosz elvtársak az Il2 ből csinálták a háború rekordveszteségét. Szarrá lőttek ,bombáztak mindent a földön ,pont lexarták mennyi megy a levesbe,jött az utánpótlás számolatlanul.
    Annyira kellett a vadászvédelem,hogy a célig valahogy elkavarjanak,és ledobják a bombákat. Ha egy se jött vissza hát így jártak ,Sztálin nem kesergett miattuk,mint ahogy Adolf sem pityergett a veszteségeken.
  • sakkay
    Laca ezt nekem nem kell mondani, hogy jó pilóta csodákra képes. Mondjuk repülés terén-mivel a fő profilom a ROF-volt, hát én voltam az aki mindig az alter gépekkel repült, az egy kivétel a Camel. És a nagy helyzet az, hogy egész jól szerepeltem a listán. Eddig az tetszik, hogy egy per egyben a Lagg tényleg egy nagy szar. És akár mennyire sírnak, egyenlőre csak az a válasz, hogy srácok ez ilyen...és ez+!
  • Her Laca
    De maga a gép nem is lényeg ,azt kell megnézni,hogy micsoda számbeli fölény volt (nem véletlen az a halom német 100+ os ász sem) ,de ott vannak a szövik is példának. P47 ,Létra ,eleinte kísérőnek,meg annyi bomber ,hogy megszámolni nem tudták. Egyszerű anyag és emberanyag háború,tök mindegy volt a gépek milyensége.Lőni tudott mindegyik oszt annyi,ha valaki elé került volt esély ,hogy eltalálja:)
  • Her Laca
    Egyvalamit tisztázzunk. Régi mániám,hogy a gép az csak "egy" dolog.
    A kor technikai színvonalán készült kb minden II.VH-s repgép,persze voltak sajátosságaik ,vagy a silány minőség ,de alapvetően ha megnézed paraméterekben nem nagyon van eltérés,minden attól függött ,hogy az adott vasat hogyan használták.
    Amúgy a lavor 5 is még egy raklap kaki volt a német gépekhez képest,az FN az már komoly cucc volt .

A játékban:)Biztos lehetsz benne,hogy pl a Lagg3 ommal is lesz nem egy veres pilcsi aki ledarál téged az égről,és nem egyszer hanem kb mindig:) Persze sokat gyakorolsz te is legyőzheted:))
  • sakkay
    Köszi. Volt olyan nem túl jó minőségű LAGG motor ami 9-12 óra után kuka. Na most ahogyan lehet ezt repülni , a legtöbb nem érte meg a kukát sem. De a LA-5-re kíváncsi vagyok. Arról egész jókat írtak. Ha jó pilóta repülte, tényleg komoly gép lehetett.
  • sakkay
    Igen pontosan. Főleg azért mert most kicsit beleástam magamat az orosz gépekbe, és ott valami iszonyat kevés órákat írnak.(de negatív felhangal)Pont ezért érdekelne a német. Olvastam én erről több helyen is , de most nem találtam semmit.
  • GaBika6
  • Her Laca
    G2 ről is van az meg 43 as. Kb nagyjából megegyeznek a dolgok,max az első szériás motorokat gyakrabban kellett simogatni:)
  • Willenbrock
    A Pumaszállás oldalán van letölthető gépkönyv a DB motorhoz,igaz csak a 605-öshöz.
  • Willenbrock
    A napokban akartam a régi Il-t visszatelepíteni,de elég kevés időm volt,ezért inkább cfs3-mal szoktam repülni.
  • Her Laca
    Na ezt hülyén írtam. Ha 4 hétig vagy tovább nem akarták használni kellett konzerválni.
  • Her Laca
    Bocsánat most utána néztem . 4 hét használat után kell a konzerválás.
    De sok szabály van ,érdemes elolvasni őket ha valakit érdekel.
  • Her Laca
    Természetesen az állandó karbantartás az mindennapi volt,az olaj,szűrők cseréje az sűrűbben ,sőt ha jól tudom konzerválni kellett a motort ha hosszabb ideig 5 nap vagy e fölött ne használták.
    A pumáknál vannak üzemeltetési könyvek ha jól rémlik annó én onnan olvasgattam róluk.
  • Her Laca
    Úgy tudom (mert eddig senki sem válaszolt:) ) hogy 50-100 óra üzem után kis javítást ,200 üzemóra után gyári nagyjavítást kellett végezni a DB motorokon. De sok mindentől függött ,mert ha meggyilkolták akkor 1 óra alatt is le lehetett amortizálni.
  • L Viper #73423
    Szépen moddolható a CFS3 is, de azért az IL2 1946 a Dark Blue World-el magasan a legszebb. Gyönyörű és vajsimán fut egy gyengébb konfigon is. FreeTrack-el is kiváló, 6 DOF természetesen. Hadjáratot, meg annyit lehet rápakolni, amennyit akarsz :)
    Szerintem ez a grafika magáért beszél, még a mai szimek mellett is szemet gyönyörködtető:

Pár kép itt.
  • Willenbrock
    Me-262 a cfs3-ban:

• mehetel10b
    az il2:1946-ban is lepattan a nyomjelző a földről
  • VO101 tvr
    Gondolom elő volt írva egy üzemóra utána kiszerelték és motorcsere a tábori reptéren. Erre gondolsz?
  • GaBika6
    Jó lenne ha tovább füstölne a kilőtt jármű, mert jobb a tájékozódás is, meg életszerűbb...

• VO101 tvr
    Gőzmozdony találatok 1:05-től