91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VO101 tvr #74617 Esélyes, hogy a bevételük egy komoly százalékát már eddig beszedték. Talán a felét is akár. Aki akarta, már kipengette. A DLC-ben lesz még nekik komolyabb pénz, ha sikerül felszínen tartani az érdeklődést és lesz elegendő aktív felhasználó. -
Nem fogja. Én valahol olvastam mik az elvárások,valami eszement szám volt ,majd előkeresem ,hogy hol találtam. Annyit szerintem az Il2 sem hozott 10 év alatt.Na jó most túlzok,de tényleg horror volt. -
Solt #74615 Bőven hozni fogja, max nem a mi pénzünkből... :) -
Észrevetted? Szegény Sakkay már nem is mer komolyabb hangvételben nyilatkozni róla:))
És mindez a mi aknamunkánknak :XD és a jó kis negatív hullámainknak köszönhető!
-
VO101 tvr #74613 Támogatom -
Dobjuk össze a lét valami nemzetközi hírű hackernek aki szépen feltör mindent:)
Jogilag nem tudnak fellépni ellenük jelenleg sem ezt a kört már megpróbálták lefutni,de lesántultak közben:) -
Bakker ezt végignéztem oszt elszédültem.
Ez a repmodell még a Lagg 3 nál is szánalom,ez ez ez egy szar.
Ráadásul ráemel az F4 re
Ez egy eső vh-s szim már amilyen ez a körbe karikába .
Ez a videjóóóó -
Én attól "félek", hogy a 3*7 jogilag fog valahogy fellépni a TF moddolgatása ellen.
Tudod Laca, ha nincs konkurencia, akkor a szart is el lehet adni -
VDomino #74609 Így van,tényleg akkor kezdődött a mélyrepülés,hogy stílszerű legyek.:( -
Na jó nem vagyok egy jós,de van egy komolyabb fogadásom,hogy a BOS nem fogja hozni az elvárásoknak megfelelő bevételt.
Mehetnek vissza a 3*7 esek varrógépeket modellezni,hál istennek,mert én aszondom ami nem megy azt kár erőltetni. :) -
sakkay #74607 Mindenesetre igazán kíváncsi vagyok mi lesz. A forráskódot meg remélem egyszer megkapják.
Mondjuk az azt jelentené, hogy bejött anyagilag a BOS.
-
Azt megölték a modok sajna. Amekkora áldás kb ugyanakkora átok is :( -
VDomino #74605 Az a röhej,hogy én még a mai napig játszanék az Il-2 -vel,ha olyan lenne,mint régebben,legalább 1000 fő,normális szerverek,online war-ok stb.
-
Azt is gyanítom,hogy az eddigi lelkes emberek a ROF ból jöttek. Hiába nekik a 3*7 az isten. -
Azért ezen kis közvélemény kutatás eredménye nem hinném,hogy előre tudná vetíteni egy még el nem készült játék sorsát.
Egy ami érdekes. A ROF al nagyon kevesen foglalkoztak.
-
VO101 tvr #74602 Engem meg nem zavarna, ha a DB motorhoz hozzácsapnának még olyan 200 Le-t cserébe. -
Amaymon #74601 Az arányok szerint kukázhatják a játékot, mert még csak halovány igyekezet sincs arra hogy a célközönségnek megfeleljen. :)
Engem nem zavarna egy könnyebb kezelésű LA5-öt, amin itt ment a huzavona, ha vinnének bele valami kis szim szerűséget. BoS nem IL2 folytatás lesz csak a nevében. -
Dobó azaz dollárt:) -
Ha azon múlna már most utaznék 100 dobó:)
-
VO101 tvr #74598 De annál nagyobb lesz a bukta, ha sikerül életben tartani a CloD-ot. Lesz itt nagy harc 777 vs TF.
Én már fizetnék is a TF-nek, ha megszereznék a forráskódot :-) -
VO101 tvr #74597 Gondolom az, hogy a fele brigád CloD-ozik. -
Mi az érdekes ezen?
-
sakkay #74595 Érdekes arányok! -
VO101 tvr #74594 nem csak giccsesek, de bénák is ebben a műfajban. -
Fürtös #74593 Volt szerencsém 1 hónapot melózni egy pakisztáni taxi garázsban:D
Érdekes népek, rendesek voltam nagyon velem de kicsit érdekesek
-
Fürtös #74592 Indiaiak,arrafelé a népek kicsit furák,szeretikk a gicssset meg a feltűnő dolgokat...
Wagah border India Pakistan -
feca1229 #74591 Na valami ilyesmire gondolok! :-) -
feca1229 #74590 Nem tudom miért de nakem valahogy a Monty Python jut róla az eszembe, mintha egy filmvígjáték lenne!
-
Ez az ugrálás baszki... :D Ezek valami negroid népek lehetnek. -
Haditechnika totyikba linkelték,bár már láttam előbb is.
Mindenesetre felettébb érdekes a koreográfia.
-
Itten van -
Nem gondolod,hogy megadják ezt az "előnyt"? Még hogy szárnyba 4 ágyú?:))
Majd a lavór na az majd tud olyat ,hogy a szemed ketté áll ,igazi X wing lesz a jövőből:)))) -
Ez tuti egy A3 as. -
feca1229 #74584 habár ahogy olvasom a forum beírásokat mások is úgy gondolják, hogy az alappból járna hozzá! -
feca1229 #74583 A mostani frissitésben azt írják,hogy az A3-as fókahoz nem adják alapból a szárny kűlső részén lévő 20mm ff/m gépágyukat?! Az nem alap felszerelése volt, mint kis kaliber, vagy a 20mmBOS Dev. 65 mg151-es?
vagy én értettem valamit félre? -
Aham:)))) Kibújt a szeg a zsákból. 

-
Feró Flex #74581 Modell kiállítás. -
Amaymon #74580 "A wings of preyes huszárok meg azért nem mert se nem szép se nem könnyü. "
wings of prey huszárok legalább 50% valamilyen más szimet is játszik és alternatívaként várja(ta) a BoS-t, mint komoly IL2 utód. -
sakkay #74579 Na ja.. -
VO101 tvr #74578 Neverending story