91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
De ne feledjük el a hátteret. Egy vesztes világháború, amit természetesen nem azért vesztettek el mert legyőzték őket, hanem valami konspirációs izé volt.. Megalázó feltételek, amiket még az angolok is túlzónak találtak. Általános elkeseredés. Erre jön a csávó és azt mondja amit hallani akarsz. Új erős németország, előre hurrá minden. Aztán hogy mi lett az más kérdés.
Pár évvel ezelőtt kérdeztem egy önkormányzati vezetőt, hogy miért nem lehet egy emlékmű az elesett katonáknak. Minden oldalnak, azoknak az kis embereknek akik rosszkor voltak rossz helyen. Besorozták őket és ennyi. Az volt a válasz hogy ezt kisajátítanák maguknak az egyik oldal emberei. És démonizálnák az ellenoldalt. Nem vagyunk még érettek erre :) -
Lacusch69 #75016 Valahol olvastam, hogy az 50-es években Adolf a német történelem 3. legnépszerűbb politikus volt, és simán megnyert volna egy akkori választást. -
Olyan ismerős ez valahonnan....
-
Én úgy gondolom Hitlert és a náciak az elejétől fogva utálta a németek többsége. Azért kapott politikai hatalmat (lett kancellár) mert nem volt más választásuk, így tudták a náci párt tombolását (SS) megakadályozni, stb.Utána meg már nem volt megállás.
Mivel hatalmas tőke és párttagság (SS) állt mögötte nem tehettek mást minthogy átadják neki a hatalmat. Hitler nem szabad választáson került hatalomra, hanem kényszerből. -
Szerintem csak menet közben utálták meg a nácikat,hiszen mégiscsak a legnépszerűbb párt volt a kis és középpolgárok körében a háború előtt.Hitler a közvélemény előtt általában revansról,revízióról beszélt,sőt néha békéről is.Sokan azt hitték,csak revíziós szándékai vannak,de nagy háborút nem akar.Későn jöttek rá,hogy képes elmenni a falig,kockára téve egész Európa békéjét. -
Lacusch69 #75012 Ki nem szarik rá, mit mind néhány "széplélek"? -
Az a legszomorúbb,hogy ha esetleg az embert már nem a "hős győztes" oldal érdekli haditechnikai vagy egyéb szempontból is, akkor az is egyből náci.... -
VO101 tvr #75010 Most komolyan! Hogy jön ide a "náci" egyáltalán? -
egyetértek. Sajnos sokak szemében német katona= náci.
Pedig nem így van. Legtöbbjük utálta a nácikat, és nem jókedvükből harcoltak. Ők is ugyanúgy szenvedtek mint mindenki más. -
sakkay #75008 Így van. -
Nagyon jó videó, csak... ha belegondol az ember, hogy mennyien meghaltak a semmiért. Nációtól függetlenül tragédia volt az egész.
Mennyire jókedvűek, életerősek, bizakodóak, aztán.... a zömük meghalt és még sokukat el sem temettek rendesen. -
sakkay #75006 Nem szoktam katonai témájú videókat berakni, de ez igazán más jellegű a témán belül. Nekem kicsit sok a zene, de amúgy nagyon érdekes emberileg. -
sakkay #75005 Nem nem. Csak sajnos jóval többet kell ott lennem mint szeretném. -
-
artivizsla #75003 Sakky mester, Pesten laksz ? -
Itt meg a mohácsi csata -
Animációs filmen a nándorfehérvári csata A Total War című játékot használták fel az elkészítéséhez. -
Lacusch69 #75000 Kisgép rövidre jön...
-
Na most jónak tűnik ... -
Aha, úgy rémlik Te említetted. -
Kössz !!!
Úgy teszek
de most látom nekem kétszer van 1c mappa töröltem mind kettőt
-
lala42 #74996 Mielőtt felrakod a javítást, a Cache mappát üritsd ki.
A felhasználókfelhasználódokumentumok1C softclub ban lévőt. Utána rakd fel a javítást. -
Nálam az CloD .exe minden 10-15 percben kifagy az új javítással ...
valaki valami ötlet ???
á é í ó ő ú ű -
asszem én említettem, úgy tudom a saitek dolgozik a rev. 2-n, és most még nem elérhető.
Én is várom... -
Off: Tudja valaki hol kéne kikapcsolni a banner és popoup blokkolást? Nem sikerül egy oldalról miatta letölteni.Explorerben és mozillában engedélyeztem a felugró ablakokat,de semmi. -
A faszé nem lehet még a rinót jurópban kapni? Meg mintha valaki említette volna, hogy ennek a "rev. 1.0"-nak valami problémája lenne és a Saitek dolgozik a javításon. Nem tudsz erről valamit Laca? -
Na igen. -
Szép lesz jó lesz, de szerintem nem kéne egybe vonniuk a Worldel. -
sakkay #74989 Nézzél utána az angol(alap) skinheads kialakulásának! Érdemes. -
Úgy jött elő nekem most, hogy ez DCS és nem IL2. -
Szepy2884 #74987 aha, pajesszal meg tüsi hajjal...
-
1969: Skinheads and Hippies, Piccadilly Circus
-
Van egy krapek nagy fényképgyűjtő és a facebookon követem amiket feltesz.
A magyar vonatkozásúakat ,meg az érdekesebbeket szoktam ide feltenni én is.
itten van ha érdekel -
sakkay #74984 Aranyossak... -
André Kertész, Small Geese, Hungary, 1918.
-
artivizsla #74982 Fiam a teraszon hagyta a távcsövet az esti nézelődéshez készülődve, a nejem meg kíváncsiságból elkezdte nézni vele a szemben levő domboldalt, ahol gémek szoktak pihengetni. Egyszer csak felkiált, hogy rókák ! Két lompos farkú rohangált, próbálta becserkészni a madarakat, közben az egyik kiásott a földből valamit, avval játszott, szóval legalább olyan élmény volt nézni őket, ahogy bohóckodnak a réten, mint a csillagokat. Valamelyik reggel meg előttem futkosott egy róka reggel ötkor az utcában, gondolom a hajnali portyáról tartott hazafelé. -
sakkay #74981 Tényleg marha jó. Bár igazából akkor fogok nyilatkozni, ha sikerül vidékről, jó ég alatt is kipróbálni. A gyereknek is nagyon tetszik, de az igaz, hogy nekem jobban
Éppen ezért megyünk majd nemsokára valami sötét ég alá, hogy a gyereket is megfogja a dolog. Persze iszonyat jó a hold is, de 10 perc után nem volt mit nézni rajta. Mellesleg akkora a nagyítás', hogy betölti a legnagyobb okuláréval a teljes látómezőt!
-
sakkay #74980
Itt volt a gyerek is, csak mivel városból néztünk, sok csillag nincsen. Viszont jól lefigyeltük a holdat-elképesztően nézett ki. Aztán lefekvés előtt véletlen szerűen ránéztem az éppen legfényesebb csillagra, hát éppen a Szaturnusz volt..az , hogy meglepődtem enyhe kifejezés.
-
Ezek a dolgok az apákról szólnak:) Terepasztal,makett,távcső (mint látjuk) stb a kölköket nem is foglalkoztatják ,no de a fatert!:) -
Lassan az az érzésem, hogy te mégis csak magadnak vetted azt a távcsövet. :))))
Egyébként bevált? A villanyvasút után én is valami hasonlóban gondolkodom a gyerekeknek. :)