91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
TVR linkelte a Puma fórumra. Asszem ez itt érdekelni fog másokat is.
-
Lacusch69 #75096 Hehe :)
"Én vagyok az apád!"
20 nyelven -
Almásy:)
Igazi kalandorok voltak ezek az emberek,őszintén szólva mi átlag emberek ( a többség) csak pilloghatunk és táthatjuk a szánkat ha róluk van szó. -
Ha választhattam volna,akkor persze nem mentem volna én sem.Nem lenne semmi kedvem a bankárok és fegyvergyárosok pénzéért megdögleni. -
Lacusch69 #75093 Ugyan már, ez az úriember sem kisebb az én szememben...
-
Winston Churchill, Gertrude Bell, Lawrence of Arabia, 1921
-
Tegnap élőben...
RESPECT... -
Ha tehette? Miért te pl mentél volna első sorba ?:) Mindamellett megjárt már pár kényes szitut az életében addigra,gondolom mondta magában ,had menjenek az ifjú titánok,nekik is kell a tapasztalat. -
sakkay #75089
Há mondom én! Keményen kell élni, és keményen kell inni.
A viccet félretéve az alkoholizmus nem jó dolog, és hát ő tényleg sokat ivott. De vannak páran a nagyok közül is így ezzel. -
Elég keményen ivott,állítólag az Ardenneki csatát is szinte folyamatosan részegen töltötte a hátsó vonalakban.Ettől még nagy író persze. -
sakkay #75087 Ezekkel persze nem tudok azonosulni!
Nem mondom , hogy tégy megint próbát, lévén ,hogy a messzer még nincsen javítva. De az orosz gépeket tényleg eléggé ráncba szedték, és a sérülés modellt mint lentebb írtam. Van egy komoly gyanúm, hogy a messzerrel miért nem foglalkoznak még, de majd meglátjuk. A végén úgyis kénytelenek lesznek.
-
sakkay #75086 Eszméletlen óriás nagy király volt! Az én megítélésem szerint az egyik klasszikus férfi típus.. -
VDomino #75085 -
-
-
Skateboarding in the 1930's
-
100 gépnél! -
Fps meg stabil 60 tól jó! Mármint nekem az jelenti a jót:) -
Ernest Hemingway
Sidecar lean
-
Mesterem:) Majd ha kiadják,akkor érdekelni fog :)) Legalábbis én így vagyok vele. Múltkor is dicsérted agyba főbe oszt kipróbáltam és szar volt:))
Nem esek bele még egyszer ebbe a csapdába.
-
sakkay #75077 Nagyon sokat finomítottak a BOS-ban a sérülés modellen. Van, hogy 3-4 komoly rácsapás után is repül egy vadász..nem is olyan ritka. Egy pe-2 meg nyeli a találatokat mint az állat. Ennek ellenére van ugyanúgy szárny lelövés, de csak akkor amikor szinte érzem, hogy 1-2 másodpercig stabilan fűrészelek. Pont ezért nem is olyan gyakori. Nagyon jó lett. Kis kalával, gyakorlatilag olyan mint a CLOD. Habár vékony folyadék füscsík' még nincsen, sokkal több féle füst effekt van, akár egymásba ágyazva is. Nagyon alakul a progi srácok. Az fps pedig 30+ gépnél sem esik 40 alá-nálam-úgyhogy tényleg jó! -
bucsher #75076 Az meg a másik, hogy B25-től P38-tól magam alá csinálok. Bár ezeket inkább a lánchíd környékén kell keresni :) -
sakkay #75075 Gabi,és akinek megvan a BOS. Vasárnap délután, este felé, összejöhetnénk és ts segítségével csinálhatnánk egy kötelék repüléses vadászatot. Elméletileg már van Sztálingrád map, mondjuk én tegnap repültem majd 1 órát és nem volt. Utána néztem, és állítólag váltva vannak a mappok. Szóval? -
sakkay #75074 Köszönöm! -
Legutóbb legalább volt egy Mig-15 is,az nekem nagyon tetszett. -
Itthon nem annyira népszerűek szerintem az oltimerek.A többség az F-16-tól,meg a Gripppentől jön csak izgalomba,ezeket még a háziasszonyok is felismerik,és jó hangosak is. -
sakkay #75071 Srácok! Kitől lehet kérni az új TS jelszót? -
bucsher #75070 Engem mondjuk a MIG21 meg a SZU27 izgalomba hoz, de tényleg lehetne javítani a körülményeken meg a felhozatalon. -
THX Sanyo... -
ők bezzeg tudnak repnapot szervezni, és érdekes gépeket hívni
nálunk meg minden évben ugyanazok, gripen meg f16 a tűző napon és még egy sörsátor sincs ahova leülhetnél
ehh tudom ne panaszkodjak..de télleg má nem nagyon tud izgalomba hozni Kecskemét
-
Valaki volt esetleg rajta? -
Ezért nem rohantak még le minket az idegenek... :D -
-
https://www.facebook.com/photo.php?v=10154315792720341 -
sakkay #75063 Azért egy hónapja azt mondtam magamba-nagy küzdelem lehetett, de gatya..aztán ezek szerint mégsem. -
Én végig bíztam benne. Erős ember ,erős akarattal,ráadásul gondolom a fellelhető legjobb ellátást kapta ami a bolygón létezik. Valszeg engem már elástak volna. -
sakkay #75061 Hihetetlen..remélem teljes lesz a felépülése. -
Shumi jobban van!!! -
Próbáld meg az effekteket lejjebb venni.
Amúgy nekem is csinálja, de mindig csak az első rácsapásnál. -