91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    mint irtam, több fajta metodust lehet használni facetracknoirben.Az egyik hogy lehet a régi 3 ledes pointerrel , lehet csak az arc formával és az alább linkelt giroszkópos cuccal megvalósitani a fejkövetést benne, mindenki ugy ahogy neki a legmegfelelőbb.

Lysandus: Ahol a különbségeket irják , ot az van hogy a rossz fajtánál muszály M12es lencét szerezni hozzá ha szétszedjuk , ezt neked nem kellett ?

Illetve ha nincs buherálás hanem gyári álapotba használnám ugy is müködik csak kisebb érzékyenséggel FPS-el? Azt IR ledet egyáltalán nem látja enélkül a modositás nélkül?
  • hondás10
    én is úgy tudtam hogy itt nincs led (FaceTrackNoIr-nál)
    De a pumaszálláson meg azt írja hogy használ ledet. Akkor ez freetrack ps3 kamerával? Nem?
  • Lysandus
    A kérdéseket a többiek már meg is válaszolták. :-)

Nekem akkor a rosszabb fajta volt, mert feszegetni kellett a filtert. Amire figyelni kell még a szétszerelés első fázisa, ott is szét kell feszegetni a műanyag testet miután a csavarokat kiszedte az ember, mert igen jól össze van rakva. Persze csak érzéssel, nehogy eltörjön.
  • repvez
    Régebben volt egy freetrack nevű progi annak megszünt a fejlesztése és a facetracknoir ugymond átvette a helyét, mivel többfajta metodust tud használni a fejkövetésre, sőt már fojnak a fejlesztése a giroszkópos részre is amit szintén támogat már a szoftver.
    Ott nincs led nincs zavaró fényhatás nincs kamera.
    Itt van róla leirás
    Itt meg hogy kell összerakni, ebayről beszerezhetők a panelek
  • hondás10

ez a két fajta van
  • hondás10
    ez jól hangzik egyszerű is megcsinálni, csak azt nem értem hogy mi a különbség a FaceTrackNoIr és a sima 3 ledes freetrack között?
    Hogyha a pumaszállás fórum leírás szerint 3 leddel használod, akkor az nem freetrack?
  • repvez
    Arra gondoltam én is,és az emlitett oldalt is megtaláltam,de első körben nem szeretném szétbabrálni, hogy hagyományos felhasználásra is tudjam használni.

Egyébként ha jól tudom akkor 2 féle verzió létezik belőle az egyikből kiesik az IR filter mig a másikból ugy kell kibányászni ahogy a linken is volt.
    Sajnos nem tudok tipusszámot vagy cikkszámot ami a különbségre utalna(hogy ezt megirva a boltba esetleg tudnának a könnyen modositható fajtát küldeni),csak azt hogy az egyiknek domború mig a másiknak sik a frontlencséje,de azt nem tudom melyik melyiké már :(
  • Lysandus
    Itt az utolsó hozzászólás:

FaceTrackNoIr-ből NoFaceTrackIR házilag

Annyi kiegészítés még hozzá, hogy a házilag készült klippen a ledek gömbölyű végét le kell reszelni simára (nyilván nem kell lereszelni az "izzószálig") és így sokkal nagyobb tartományban érzékeli majd őket a kamera, így lesz tökéletes.
  • Lysandus
    Ne freetrackkel használd. Hanem FaceTrackNoIr-rel. Az átalakításról linkeltem egy jó kis leírást a puma fórumra, az alapján még én is meg tudtam csinálni.
  • sakkay
    ez miezez..
  • Solt
    Arra figyelj, hogy ILYEN márka ne legyen...
  • sakkay
    Nekem a kameraként wii kontroller van. Vagy mi a tököm a neve.
  • sakkay
    OK.Bár tényleg a gyereknek lesz, külön lakok.
  • repvez
    Én is szemezek már vele egy ideje Freetrack miatt is
    Itt van leirás és driver hozzá windowshoz
  • macleody
    Vegyél egy ilyet és akkor semmire. Szerintem.
  • sakkay
    Srácok mire kell figyelni web kamera vásárlásakor? Gyerekemnek kell.
  • RatBaG #75161
    steamguard ON! anélkül nem csoda, hogy ilyen könnyen feltörik.
  • PhantomAss
    nekem ugyan ez volt pár hónapja... biztos ami biztos jelszót cseréltem egy erősebbre.

A steamre én 3 különböző gépről lépek fel, plusz telefon, és pl. a munkahelyi gépemnek néha szlovák, angol, német ip-je van, mindig pampog a steam, de nem volt még ebből gond. Küldenek egy ellenőrző kódot, beírom és utána ok.
  • artivizsla #75159
    Fiam is szólt, hogy a gmail fiókját fel akarták törni, ő is egy kínai IP címet talált, azóta beállította, hogy csak az otthoni IP-ről és a telóról lehessen belépni.
  • Willenbrock
    Nem tudja valaki,hogy adtak-e ki magyarul olyan könyvet,ami Koreában repült Mig-15 pilóta írt volna?
  • macleody
    Nekem az emil fiókomat törték fel a minap. Legalábbis azt üzente a gémél, hogy Kínából akart valaki belépni de letiltották. Aztán vagy igaz vagy nem.
  • sakkay
    Sok minden jó...
  • Zpogi
    Nem tudtam belépni. Aztán mikor megváltoztattam a jelszavam és sikerült a belépés, akkor megkérdezte, hogy én vagyok-e valami Chinese vagy mi a fasz, meg hogy ez-e az IP címem, mert legutóbb ezen a néven jelentkeztek be. A nem válaszra kattintva automatikusan berakott a SteamGuard-ba.
  • Her Laca
    És ezt hogyan észlelted?
  • Her Laca
    Az az FM sok minden csak nem jó ,legalábbis a messzernél. Ezt ragozhatjuk napestig de a szar az szar marad még ha kölni vízzel locsolják is.
  • sakkay
    Hmmm. Mindent feltörnek ha a legjobbak közül megszületik az elhatározás. Érdekes módon pont 2 napja jött a steamtól üzenet, hogy rohadtul vigyázzak a jelszavamra.
  • Zpogi
    Bakker, ma feltörték!! a Steam fiókom és megváltoztatták a jelszavamat is.

Sikerült visszaállítanom, de mégis ez hogyan lehetséges, ilyen könnyen feltörik a jelszavakat?
  • sakkay
    Az fm jó alapvetően jól reagál.A légi és mostmár a földi ütközések, becsapódások minden más szimnél jobbak. Alapvetően igen jó már a fegyverek hatása is. De a ruddellel valami gáz van. Tom mondta, hogy ugyanilyen volt a CLOD-ban is kiadáskor, ők javították ki. Ha például beléped valamely irányba, és utána ereszted' inog'. A másik ami érdekes módon a messzernél jön elő-ha agresszívan lenyomod az orrát, egyből erősen orsózik is. Ez pl a Jaknál abszolút nincs.
  • Her Laca
    De eddig a fórumon egy szekérderék ember dicsérte az FM et, hogy az milyen remek(pedig nem),akkor most mi történt?
  • sakkay
    Ez elég érdekes kép..nem az enyém amúgy.
  • sakkay
  • sakkay
    Nem baj Laca, de legalább elismerik. És ezt eléggé sokan látták a fórumon és örültek is neki. Én továbbra is bízom bennük, sőt most kicsit jobban. A Sztálingrád mappon tegnap úgy éreztem magam, mintha nem is sima dog lenne, mert hatalmas ahhoz.
  • sakkay
    Köszi...meglepődtem, hogy ilyen hirtelen és egyből ég.
  • sakkay

Egyszer amikor nagyon fiatal voltam kb az 5 ugrásomnál, már azt hittem elég kemény vagyok ahhoz, hogy valami menő dolgot ordítsak ugrás közben. Nem is értem a mai eszemmel ezt.Ordítottam valami faszságot, csak gondolom az a eleve nem túl nagy agy kapacitásom lefoglaltam ezzel és sikerült megcsúsznom az Ancsa küszöbén(amúgy is rohadt csúszós a fűtől.) Szóval a következő emlékem az , hogy a gép hasát látom, és nem értem mi a gxxi van! Marha fura, mert mind a mai napig emlékszem rá..Meg arra is, hogy annyi eszem volt-vagy szerencsém-hogy a lábam össze volt szorítva,ami ugye nem árt bekötött ugrásnál bukfenc közben.
  • Her Laca
    Majd meglátjuk mit és mennyire orvosolnak. Eddig ők xarták a spanyolviaszt és magas lóról osztották az észt . Most mi lett hirtelen?
    Belefutnak majd olyan problémákba amikre nem is gondoltak (akárcsak a CLOD nál annó a fejlesztők) oszt majd csak tekergetik a fejüket.
    Én továbbra sem bízom bennük.
  • Her Laca
  • repvez
    A szárnyban az üzemagyag és abból ráfolyt a motorra és máris ég.
    Ahogy látszik is, az egyik gép szárnya pont a másik motorrészénél ütközik össze.
  • LeonSilver
    Hatalmas nagy ijedtség --> bélmozgás fokozódása --> metán termelése majd a levegőbe juttatása (fing) --> szikra --> mindmeghalunk
  • sakkay
    Azt én is látom..de mi gyulladt ki ilyen hirtelen?
  • repvez
    Onnan, hogy összeutköztek a másik géppel és az kigyulladt ezért kellett mindenkinek kiugrani