91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mán telepedik. Asszem lesz mit olvasgatnom ,először is átrágom magam a manuualon:) -
egyszerűbb a dcs world torrentet letölteni szerintem (ott az oldalon), az minden modult leszed, és gyors is -
Igen. amikor el akarod indítani a fókát, kérni fogja a serialt. -
És mi a menete? Feltelepítem a dcs Wold ot,majd a Fóka modult,és azt regisztrálom? -
A DCS World-nél mind a 6 fájlt le kell tölteni. -
Igen, ez nem működik a Steamen. -
A dcs World-öt innen tudod letölteni.
A Dórát pedig innen
Azt hiszem SAanyó írta, hogy ez a Dóra nem steames. De lehet ebben tévedek. -
Na drága feleim.
Ha kérhetném szájbarágósan.
Honnan és hogyan tudom letölteni a DCS Worldöt ,és a Fóka modult. Kaptam ajándék szérialt a Fókához Leon tesótól amiért ezer hála és köszke meg ingyombingyom. Kére linkeket stb. Vagy valahol olvastam,hogy steam en is lehet? -
77pxdumbo #76656 pontosan 1 
Egyébként meg a felbontásban és érzékenységben. A 4 asszem 30-40 fps-t érzékel, az 5 pedig 100-at.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.08.20. 10:29:33 -
sakkay #76655 Mi a különbség a track ir 4 és 5 között, -
ez igaz , viszont van egy nagy különbség: a FM már most a legjobbak között van a dcs-ben (a ww2 gépekről beszélek), az új engine pedig hamarosan jön. Ha az engine jó lesz, akkor minden adott lesz hogy a legjobb 2vh-s szim legyen.
Bár én is úgy vagyok vele hogy túl szép hogy igaz legyen, de meglátjuk...szerintem ők is tudják hogy ez az egy dobásuk van, ha most nem szúrják el az EDGE-t akkor tarolhatnak, hosszabb távon is. -
Csak annyit jegyeznék meg ha már vannak szép dcs képek, hogy a dcs-ben van arcade és szimulátor lehetőség a nagyobb vásárlóigények kielégítésének céljából, de ez nem jött be a meglehetősen erős gépeket igénylő grafikai hibák miatt. Az ötlet jó volt csak felmerültek problémák, így igazából csak az erős gépű szimulátor fanok vették, valamint azok akiknek tetszettek a képek steamen. Aztán azok rájöttek hogy ez nem az ő világuk, de megvették! A steamen való megjelenés bos-ban is fog hozni nagyon sok eladást biztos vagyok benne.
Itt az arcade a-10 kép:
-
lala42 #76652 -
lala42 #76651 -
-
lala42 #76649 -
lala42 #76648 -
lala42 #76647
DCS
Van több is, majd megy. Nos talán ez az a szim, amit vártunk grafikailag.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.19. 22:08:18 -
sakkay #76646 Te provokatőr te..
-
Na ja ,ez pont olyan a libegést leszámítva mint az Il. Fércmű:))) -
bucsher #76644 Lehetne már valami ingyenes próba hétvége. Gondolom majd ha kész lesz és pár hét után már kevésbé fogy, akkor játsszák meg. -
sakkay #76643 Jön a He-111 -
sakkay #76642 Na jó a clodos gyakorlat itt azért nagyon számít. Az il-2 után a CLOD viszont egész más volt. -
sakkay #76641 Nem. Kb olyan de talán gyengébb is. -
bucsher #76640 Ez nekem teljesen bejön. Milyen gép kell ehhez? Jobb mint a CLOD-hoz? -
Már hogyne változna? Dolgoznak rajta . Informálódjon kollega:))
Mindamellett én nem hasonlítgatok,mert értelmetlen.
A Clod a múlt, ez meg a jelen vagyis a jövő lenne,viszont az előrelépés az szinte nulla,van amiben jobb (ez kétségtelen) van amiben meg xarabb (ez is tuti) ,engem nem győzött meg és ennyi. Nincs az az odabasz érzésem mint a CLOD nál annó ,pedig az ezer meg egy sebből vérzett amikor kiadták. Ott beültem a messzerbe és hetekig gyakoroltam,hogy eltaláljak valamit,itt beültem és lelövök akárkit. Mi lenne ha rászánnék egy 10-20 órát? Meg is unnám . -
sakkay #76638 Igaz. De ez még változik. A másik meg nem. -
Igazad van:) Az ütközés modell az sokkal jobb a Bos ban,lévén a clodban nincs. Ámde a fegyverek keltette sérülések, ami lássuk be nekem fontosabb, hisz nem szokásom karambolozni, na szóval ott igencsak gyerekcipőben jár a Bos:) konkrétan van füst (vastag,vastagabb,legvastagabb) meg foltok a szárnyon. Na ez a no comment:) -
sakkay #76636
Ok akkor a földön 20km\h menjél légyszi neki valakinek. Vagy egy fának-?
Az elsőnél atom robbanás lesz????a másodiknál meg..semmi. Aztán arról nem beszélve amikor neki megyek egy bombázó szárnyának aztán vagy leesik a burkolat de nem lesz semmi bajom, vagy eltűnök a levegőből és bomber megy tovább. És akkor most ezeket csináld meg a BOS-ban. No comment.
-
"A DM-et inkább hagyjuk, úgy összességében veri a CLOD-ot már most is..és ezt te is tudod."

Oszt ezt miből szűrted le. Mert én ilyet a büdös életben nem mondtam. Az,hogy ütközéskor csillagszórót játszanak a gépek ,ok :) bár azért ez sem így van de jó,amúgy meg egy kalap kaki:)) QLA:))) Nem teccik!:) Nem szeressem:) Hogy mondjam még?:)
-
sakkay #76634 Majd szólok mikor érdemes kipróbálni megint. A DM-et inkább hagyjuk, úgy összességében veri a CLOD-ot már most is..és ezt te is tudod. Az hogy milyen a füst, meg a sérülések megjelenítése , hogy ki mikor ég az egy dolog. Ezek csak beállítás és idő ráfordítás kérdése. De az, hogy hogyan viselkednek a gépek ütközéskor, léteznek a darabok amik lerepülnek és hat rá a fizika is,na ez az ami nincs a clodban és nem is lesz. Ez meg ugye még kész sincsen. Kitartás
...
-
-
Nem tudsz meggyőzni:) Nézegetem ezeket a videókat a DM ről és ez egy jó nagy rakás fos:) Az FM sem győzött meg,meg úgy az egész.
Megy a fóka 400 -500 al oszt lebeg mint nagyanyám bugyogója a szárítón. Ez baromság. És hány fős lesz az a szerver? Mennyi földi egységgel? Lesznek e feladatok,vagy csak repked a jóember össze vissza? Én legközelebb akkor fogom kipróbálni amikor kiadják,oszt majd jóóóóóóóóóóól lehúzom:))
3*7 fujj. -
sakkay #76631 Nem, itt konkrétan olyan hurikat említenek, amiknek a szárnya is vászon volt. Ami feltűnt, hogy milyen gyakran írják, hogy füst tör elő a motorból-konkrétan a német gépekből,(leginkább a me-110 és a he-111-ekből)-majd utána a további találatok után tűz. A bombázó lelövéseknél szinte minden második a lelövésekor már égett. Persze a hurik is égtek nem mondom. Leginkább a motor. A könyv külön néz minden napot, a napi jelentések tartalmát, kiemelve harc menetének, szó szerinti bemutatását. Majd a nap végén összeveti a pilóták által jelentett légi győzelmeket, és a németek aznapi hivatalos veszteségeit, a gépek sérüléseit lelövésük során bekövetkezett sérüléseket, személyzet sorsát. Egyrészt nagyon unalmas száraz lenne, viszont a témában érdeklődőknek nagyszerű könyv. -
A Hurricane elég jól bírta a találatokat,annak ellenére,hogy a farok része vászon borítású volt.Viszont öntömítő üzemanyagtartályuk még nem volt,emiatt gyulladhattak ki könnyebben a német gépeknél. -
sakkay #76629 Ja Laca és indul a nem csak agyatlan lövöldözés' is:
Hi all,
For those of you who know us this will be our Battle of Stalingrad Expert Server thread. Vander and Haashashin will be building missions to the usual high standard set in Rise of Flight. The server will also feature "full realism" settings as much as possible.
For those who dont know us please visit www.syndicatesquadron.net and you will find out more. Essentially though we have been running an IL2:1946 Server and a Rise of Flight Server for many years
Today we will be launching our test Server for BoS based in Europe (Amsterdam) which should give good stable pings to just about anywhere. We strive to bring you complex objective based missions with a slant towards teamwork. We try to work within the boundaries of the software to bring a smooth performance experience. In these early stages we will obviously make mistakes and all feedback, no matter how good or bad, is welcome.
Enjoy the Server!
SYN_Jedders
Ja nincsen rajta balance
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.18. 23:21:51 -
sakkay #76628
Ha van sebesség, már jó a negatív manőver is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.18. 23:13:00 -
sakkay #76627 5. perctől érdemes nézni. Most itt tart a dolog. Pont látszik azért az, hogy ha valakit esetleg az előző hozzászólásaim megtévesztettek volna, hogy azért ha nem pontos az a lövés azért lehet csapkodni. Azért raktam fel mert elméletileg a héten belenyúlnak a motor vezérlésbe és remélem a sérüléseibe is. Legyen mit hasonlítani. -
sakkay #76626 -
sakkay #76625 Most fog kiderülni. Sajnos az adatokat-szerintem-nem lehet látni de a steamon elég sokan' érdeklődtek. Mármint látom azóta , hogy elővétel van a steamon, sokan jönnek a fórumra kérdezgetni milyen. A steamos fórumra páran jöttek gyűlölködni (sardukar szagot érzek
) is, egy részük irgalmatlan fikázást végzett, mások korrektek voltak...és persze ott voltak a bos hívők is.(hogy minden oldalt leírjak.)
Ez nem a clod kezdése srácok, azért ezt látni kell. És most nagyon nem arra gondolok, hogy hova pozicionálja magát a game, hanem arra, hogy szép és működik, játszható, hangulatos. (ha a CLOD így kezdett volna a meglévő hibák ellenére, 10x többen vették volna meg, és nem itt állnánk) Ez még akkor is vonz egy viszonylag nagy, nem hardcore réteget, ha a szim kategórián belül váltózó is a megítélése. Szóval nem értek egyet azzal, hogy a többség arányában már elkelt'.