91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
Na csináltam egy Fóka start,iskolakor,landing videót. Kis segítség ha valakinek kéne.
Ha kész felteszem ide. -
sakkay #76702 Ahaaaa!! 
-
artivizsla #76701 Lazulás kép :
-

-
Semmi baj györökök:) Tom gyorstalpalót tartott Dórából kb megvan a típusvizsgám:),úgy 3 . ra már fel is szálltam:) -
Bocs, hogy most nem tudok segíteni, de nem otthon vagyok.
Itt meg nincs DCS.
A lényeg, hogy a beállításoknál keresd meg az FW-190 real vagy szim vagy valami ilyesmit. Ott tudod állítgatni a cuccot.
Sajnos alapból mindenre (bot, pedál, gázkar) rárak mindent.... -
77pxdumbo #76697 hopsz nem Throttle block, hanem Throttle lock
-
artivizsla #76696 Egy kis adalék a Dorához.
-
77pxdumbo #76695 A controllsban -asszem az engine menüben- van egy "throttle to idle" és "egy throttle to start" opcijó. Erre a kettőre konfigolj gombokat, mert csak a throttle start bekapcsolása után indítható a motor. Ekkor a fülkében lévő gázkar a megfelelő pozícióba ugrik, és onnantól kezdve már mozogni fog a saját gázkaroddal együtt. A bal oldali pedál mellett kiáll egy fém rúd, az a "throttle block" -egérrel könnyen működtethető és repülés közben nem is kell piszkálni- ha ez be van kapcsolva, nem engedi a gázkart mozogni. -
Leon77 #76694 Jut fejembe, jobb alt+home a gázkar "kiugrasztása". -
:-D :-D Megeszed, mert nincs hozzá.. De vele mennyivel jobban esik! :-) -
Leon77 #76692 Az axis assign gombra klikkelj jobb lent és akkor be tudod állítgatni a tengelyeket is. Alapból minden játékvezérlő tengelyeit beállítja az adott funkcióra, tehát ki kell "gyomlálni" mindazt, ami nem megfelelő. Ha kell további segítség, jelezd. -
Már odáig eljutottam egyszáll magamban is,hogy bekapcsoltam mindent már indítana is ,de a gázkart nem tudom működésre bírni. És igen azon lehet tekergetni és a revi bizony változik:) -
nem nagy ügy ekkora szimes tapasztalattal mint ami neked is van, nézz meg egy indítási procedúrát a yt-on aztán hajrá, a többit majd kitapasztalod :D
itt egy videó pl:
p51 startup
arra figyelj hogy nagyon máshogy viselkedik mint pl. az il2-ben, felszálláskor nagyon óvatosan szabad gázt adni, és a leszállás sem egyszerű.
Én az elején párszor összetörtem mire rájöttem mit hogyan kell
más:
olvasom a Dora manualt, érdekes dolgokat ír: pl. a d9-ben is hasonló giroszkópos célzóberendezés volt mint a mustangban. Ráadásul a gázkar csavarható volt (mint a motorokon), és ez egy bovdennel össze volt kötve a revivel, ahol ezzel a célkör méretét lehetett állítani az ellenfél szárnyfesztávjának megfelelően.
Ezt eddig nem is tudtam. -
Lacusch69 #76689 Na most segítsen valaki...
A DCS free nem indul el, valaki köcsög "Adatvégrehajtás megakadályozására" hivatkozik, amikor ezt semlegesíteni akarom, azt mondja a Vista 32, hogy ennél a programnál nem kapcsolható ki.
Ötlet?
-
Na és most üt meg a guta. Mi afaxomért nem tudom a G940 et bekonfigolni? Ha a gázkart taszigálom akkor a bot is mozog,és a beállításokban sem engedi a throttle rákalibrálását. Kell a TS asszem:) -
Szia.
Szemezgess:) -
sulyid #76686 Hola
Azon gondolkodtam hogy váltok BOS-ra 46-ról, de lenne előtte 1 kérdésem. Milyen repülhető gépek vannak a BOS-ban jelenleg?
Előre is köszönöm a válaszokat :) -
Hát ezzel a nem csak a hús a fontos dologgal egy kicsit vitáznék. :)
Körítés nélkül megeszem a húst, de hús nélkül a köretet nemigen. :DDD -
sakkay #76684 Engem sem érdekelnek a modern gépek, de szeretem nézegetni róluk a vidiket..viszont a helik az olyan mint a 2 vh. gépek..mániám. Csak ugye nincsenek fák, a heli harcászathoz meg elengedhetetlen de ebbe nem megyek bele inkább. Viszont igen. A dcs legnagyobb előnye-bár a törés modell szánalom a legtöbb esetben-hogy maximálisan lemodellezi a gép működését. És ez önmagában hatalmas dolog. A repmodell is sok esetben közel tökéletes, az is óriási. De a hibái is óriásiak, ezért nem mindenki ott van.
Mert amúgy mindenki ott lenne!
-
Figyu. Gondolom jó pár óra kell ,hogy elsajátítsam a korrekt kezelést ,inkább jó pár hét- hónap. Aztán csak lesz valami:)
Mindenesetre tetszik. Eddig én azért nem foglalkoztam a DCS el mert nem érdekeltek a modern gépek ,a helik meg pláne nem. Mondjuk az F86 az még birizgálja a fantáziámat:) -
sakkay #76682 Elég vadállat kép!
Szerintem. -
sakkay #76681 -
sakkay #76680
és tényleg..
Én abban reménykedem-most per pillanat a Cobra de aztán a mil 24-hogy csinálnak a gépekhez korban és történelmileg hozzá való területeket is az új edge motorral. Na az aztán komoly lenne. De csak ha fizikailag lesznek fák, mert ha nem bekaphatja az edge is!!! -
NA igen, ebben igazad van Sakkay mester.. Nem a csak hús a fontos, hanem a körítés is.Oké, hogy van kemény két db nagyon jól összerakott gép a korszakból, de azért szerintem elég gáz 10 emeletes panelházak és Ikarus buszok között repkedni velük. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.20. 13:30:47 -
sakkay #76678 És nem is csak ez a gond..de majd megismered te is. Habár ettől az EDGE motortól rohadt sokat várok. Na nem 2 vh. környezetet, az olyan messze van. hogy nem is foglalkozok vele. Viszont a helik... 
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.20. 13:26:40 -
sakkay #76677 Jól van Laca nyugalom. Üdv a DCS világban. A gond az tudod, hogy nincsen hozzá világ. Meg vagy úgy 2 évig nem is lesz. Ha egyáltalán valamikor is elkészül..úgyhogy csak nyugalom
.
-
Laca, 1 perce csak röhögök! :D -
Mennyé mán ,folyt a nyálam ahogy kattingattam az egész kabinban össze vissza:) És bitang jól is néz ki ráadásul. -
-
No majd ebéd után:) Ehhez tele has és nyugalom köll:) meg nem fog ártani egy kis TS estefele ,hogy némileg gyorsítsak a tempón.
De hogy űberbrutál az mán így látszik. Fuck Bos,fuck Clod,meg úgy minden ezek után aszondom.Ez az igazi szim. -
77pxdumbo #76672 Az elég nagy falat... bár sokan örülnénk neki. -
Ja! A manuált ne akarja valaki lefordítani ékes magyar nyelvre?:) -
77pxdumbo #76670 Csak, hogy összehasonlíthasd a fókával és lásd miljen fenséges szerkezet a Dóri. A paci is az egyébként, csak sokkal kényesebb a motorja, könnyebb kinyírni. Illetve jobb a 190-es motorvezérlő automatikája. -
Fönt van alapból. A su 25 meg a TF P51D Majd megveszem,vagy adományként elfogadom:)))) Ritka nagy fűldmíves vagyok bakker:) -
Fürtös #76668 Érdekes gép,néha jó kipróbálni mit tud az ellenség. :D
-
Aztat minek? Már mint a P51 et? Honnan? Mire átrágom magam mindenen megőrültök:))) Nem én hanem ti:) -
77pxdumbo #76666 Az nincs benne a DCS World-ben alapból? Nekem egy update-nél automatikusan feltelepült a gépre. -
Fürtös #76665 Öjjjjgyerök, mi lesz ebből :D
A felszállás aszisztenciát kezdésnél kapcsold ki Laca!
És rántsd le a P51 TF et is!