91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Imádom ezt a vasat!!
-
sakkay #76866
-
-
sakkay #76864 Egy régebbi teljesítmény teszt, ha sok gép van egy helyen. Sanyonál találtam annak idején elfelejtettem ide berakni!
-
Spec nekem a kedvenc az angelus csata. Az orosz front meg engem nem vonz annyira:)
Az a baj,hogy a régi Il2 őt egyhamar semmi sem tudja űberelni,ezt azért lássuk be. Ott mindenki megtalálta a magának valót. -
FiBriZZo #76862 il2ben ha angliai csatás map jött már léptem is másik szerverre :) se az emil akbar nem messer még, se a spit 1 nem spit még. nemhogy inkább választottak volna egy jó 44es érát és akkor amcsiktól kezdve oroszokig mindenkinyalná az ujját. nemtom hogy lehet ennyire szűklátókörű marketingjük ha van egyáltalán... a nép mustangot spit9est l5fnt stb akar. így sose lesz akkora közönség mint il2ben. most meg jönnek a bossal unbalanszos planesettel meg napszemüveg kell hozzá, ahelyett hogy legalább kurskot tolnának 43as planesettel, amit még balanszolni se kéne, mert eleve az. -
E 1 -E3? Spittel is leenergiázod az emilt ha magasabbról gyüssz. A légi harcban eleve minek az a forgolódás?:) -
Mé nincs verseny a Clod ban? Tök jók az emilek és tök jók a spitek ,hurkányok is. Meg minden gép . Hangulatos bevetéseket lehet összehozni. Itt inkább az useren múlnak a dolgok,egy jó kezű krapek hurkánnyal és spittel si ugyan olyan veszélyes mint emillel.Ennyit tudok mondani.
A BOS ban meg valóban retkek az orosz gépek,de azért meglepni meg tudnak azzal is.És mivel könnyen sérül a vas,elég ha oda spézik oszt ha bekap az ember egy két skulót akkor ott már sanyi. -
FiBriZZo #76859 Tom kitanított a clod kezelésére, csak sajna 1-2 hét alatt véget is ért nekem a sztori mert abból áll a játék hogy e4el leenergiázom a spitet, spittel meg csak a hülye e4et lehet lelőni. és ezzel kimerült a játék tartalmilag. -
sakkay #76858 Ha nem lenne akkor biztos. -
lala42 #76857 Megoldódott. Köszi. Koldulni akartam
-
FiBriZZo #76856 se clodban nincs verseny a két választható gépével, se a bosban a fénykorát élő F4-ek és A3-ak vs orosz féltéglák. balanceként majd oleg módra a negatív bugok "benne felejtődnek" a német gépekben az előnyösek meg az oroszokban :) mint anno a 300 kilóval könnyebb lagg3asok. ha nem lenne clod meg bos akkor még mindenki il2őt tolna mert legalább volt benne tartalom. -
sakkay #76855 Amúgy repültél valamelyikkel?! Mert ha az ember repült, azután már nem nagyon akar a régi illel..ez van. -
De ki a retek akar IL2 vel repkedni? Az nagyon fapados már:) -
sakkay #76853
-
artivizsla #76852 Mi van a priváttal, nem jött át ? -
lala42 #76851 Figyelem!
Ha valaki a DCS-ben FW 190-et akar venni, siessen.
Lassan leamortizálom a légierő készletét.
Az utolsó darabokkal már megy a felszállás+időnként a sérülésmentes landolás.
Viszont kúúúrva jó. -
sakkay #76847 A BOS terepbe azt imádom, hogy lemész és azok a magasból látható hupnik-meg amiket nem is látsz-azok tényleg vannak. Sokszor az ember csak les amikor le akarja rakni a gépet. -
sakkay #76846 Na ha én választhatnék a 3 nagyból lenne egy! DCS-CLOD-BOS!
Gondolom nem vagyok egyedül.
-
FiBriZZo #76845 inkább szólni kéne =BY=RUDY-nak hogy indítsa már végre el az AW3-at, és lenne megint versenyélet, ezt a clod-os meg bos-os parasztvakítást meg mindenki felejtse el a picsába. -
artivizsla #76844 A CloD lemaradt :
-
artivizsla #76843 Tényleg jól néz azért ki, azt meg kell hagyni.
IL2 DBW :
IL2 BoS :
CloD :
Kanadában most szorongatják meg a kábeltv szolgáltatókat, hogy ha valaki csak a HBO-t akarja nézni, akkor azt külön is megvehesse, ne kellejen a felhasználónak egy csomagot venni egy csatornáért, mivel ha egy boltba akarunk venni egy sört, ott sem kényszerítenek arra, hogy mellé venni kelljen még magassarkú cipőt és konzervet is. Bár a két dolog azért nem teljesen ugyan az, de mi volna, ha egyszer a felhasználók állíthatnál össze, hogy milyen szimet akarnak, érdekes lenne azért. -
artivizsla #76842 Neked minden gép működik a DBW alatt ?
Pl. Fw 190 F9 panzerbiltz... -
sakkay #76841 Ez a felnőtt
' munkánál is megmarad!
-
sakkay #76840 Nem nem ezt jelenti
..azt jelenti, hogy amint látom a szimulátor szegmensen belül a nagyok is csak egy részére tudnak ráugrani a szimuláció szón belül(pl gépek'működése fm),a többi csak közepes vagy alacsony szinten. A DCS-nek habár már csúnya és elavult, mégis volt-van egy kerete, amibe csak szarták bele a gépeket évek óta. De hol marad a sérülés modell, és a környezet, a dinamikus időjárás stb..
-
X 52
TESSÉK
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.23. 18:11:17 -
sulyid #76838 Sziasztok!
Köszönöm még egyszer a géplista el is vette a kedvemet a megvásárolástól, inkább maradok még egy ideig az IL-2+DBW1.71 kombinál :)
Most az lenne a kérdésem a szakértő uraktól hogy tudnának-e 20k forint* határon belül joyt ajánlani, nem kell fullos, nem is napi 24 órás használatra kell, csak szórakozásra és tanulásra?
Megint csak köszönöm előre a válaszokat.
* A diákmunka egyik hátrány, hogy be kell osztani a pénzt ha már megdolgoztál érte. :D -
artivizsla #76837 A monopol helyzet mit jelent, hogy más nem készíthet klikkelhető kabint ? Volt az IL2-hőz is egy kísérlet, a "History Mod" néven.
-
artivizsla #76836 Nálunk citrompótlóval "ízesítették", de gondolom, hogy minden laktanyával rendelkező településen messze az országos átlag felett fogyott belőle. -
sakkay #76835 Na igen. De remélem ez a tűz-a belső nézetes még változik.
A DCS-nél tényleg az a gond-főleg alacsonyan-hogy sem a sebesség, sem a talaj érzet nincsen meg. És olyan műanyag minden.
De ugye itt van csak lemodellezve a gépek működése, kabin klikkelés stb...az a szerencséjük , hogy monopolhelyzetben vannak. -
Csak az a baj, hogy a legtöbbször ebből a nézetből fogod látni, márha nem külső nézetből játszol.
A DCS-nél én sem szeretem ezt a matt rajzfilmszerü látványvilágát, mert hiába a részletes 3d modell vagy a táj valahogy mégsem érezni, hogy élethű lenne. -
sakkay #76833
-
Ne tetézd ne tetézd:) Azért nem mondanám az évszázad grafikájának ,és igenis elvárná az ember,hogy ha kiadnak 10 évenként egy új szimet az üssön. A Bos az mindent csinál de nem basz oda ,ez tény,innen meg nincs miről beszélni.
Itt van a gépen,akkor játszhatnék vele amikor akarok oszt még sincs egy kis késztetésem se rá. Pedig aztán én megszállott tudok lenni. Ez a véleményem:))) -
sakkay #76831 Mondjuk el kell ismerni a táj grafikáján már igencsak látszik az a nem 5 év..akármennyit is foltozták. Marha ocsmány. -
sulouos #76830 DCS Paci vs. Dora, bár szerintem a Dora nem volt a helyzet magaslatán (sajnos külső nézetes).
-
sakkay #76829 Na most kb. ez a nézet az a bos-jelenlegi-tűzéről, ahonnan nem szép. Minden más nézetből a legélethűbb..szerintem. -
superdrinker #76828 1 perctől
-
sakkay #76827 Érdekes ez a logi joy. CLOD-ba jobb mint az evo. BOS-ban nem. Főleg a le fel. -
sakkay #76826 Ment..
-
sulouos #76825 Olvass privátot! :D